Πέμπτη 5 Αυγούστου 2010

Ο βασιλιάς Αμπντουλάχ επεκτείνει το χέρι φιλίας στην Καθολική Εκκλησία

Το Βατικανό πιστεύεται ότι έχει συνομιλίες με τις Σαουδικές αρχές για το άνοιγμα της πρώτης Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας στο ισλαμικό βασίλειο, όπου η χριστιανική λατρεία είναι απαγορευμένει σε σημείο που απαγορευεται να εχουν το βιβλίο της Αγίας Γραφής, rosary ή σταυρός αποτελεί αξιόποινη πράξη.
Η αποκάλυψη ήρθε μία ημέρα μετά την πρώτη καθολική εκκλησία που εγκαινιάστηκε στο Κατάρ όπου παρακολούθησαν 15.000 άνθρωποι και εγκαινιάστικε από έναν ανώτερο υπάλληλο του Βατικανού. Το Βατικανό και η Σαουδική Αραβία δεν έχουν διπλωματικές σχέσεις. Ωστόσο, ο Αρχιεπίσκοπος Paul-Mounged El-Hachem, the Papal Nuncio to Qatar, Kuwait, the UAE, Yemen and Bahrain, οι οποίοι παραβρέθηκαν στα εγκαίνια της Ντόχα στο Κατάρ, είπαν ότι κινούνται προς την κατεύθυνση των διπλωματικών δεσμών μετά την πρωτοφανή επίσκεψη στο Βατικανό τον περασμένο Νοέμβριο του βασιλιά Αμπντουλάχ. Αυτό θα οδηγήσει σε διαπραγματεύσεις για την "άδεια του κτιρίου της Καθολικής εκκλησίας» στη Σαουδική Αραβία, είπε.
Η κίνηση θα ισοδυναμούσε με μια επανάσταση των Χριστιανικών-Μουσουλμανικων σχέσεων, δεδομένου ότι η Σαουδική Αραβία ακολουθεί τις αρχές μιας σκληρής έκδοσης του Wahhabi του σουνιτικού Ισλάμ και είναι η πατρίδα της Μέκκας και της Μεδίνας , τους πιο ιερούς τόπους της θρησκείας του Ισλάμ. Ο πατέρας Federico Lombardi, ο εκπρόσωπος Τύπου του Βατικανού, είπε ότι δεν μπορούσε να επιβεβαιώσει ότι οι δύο πλευρές βρίσκονταν σε διαπραγματεύσεις. Ωστόσο, πρόσθεσε: «Αν, όπως ελπίζουμε, θα καταλήξουμε σε συμφωνία που επιτρέπει την κατασκευή του πρώτου ναού στη Σαουδική Αραβία, θα είναι ένα βήμα ιστορικής σημασίας."
Πηγή http://www.timesonline.co.uk/tol/news/world/europe/article3571835.ece

Σχετικά
Maitreya = AntiChrist ο ψεύτικος Μεσσίας..
Maitreya Blue Beam Project Haarp.
ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΕΣΣΙΑ...MAITREYA..

Δεν υπάρχουν σχόλια: