Σάββατο 29 Μαΐου 2010

Maitreya Blue Beam Project Haarp.

New World Order Project Blue Beam: False Holographic Second Coming.
International world media will be used to introduce this spiritual imposter and monster to the nations,
who is a spiritual counterfeit posing as Christ, using NASA HAARP blue beam technology to stage a completely false and fabricated phony "second coming" by projecting moving speaking holograms into the lower atmosphere, while simultaneously attempting to beam messages from Maitreya directly into the brains of innocent unsuspecting.
To κείμενο μας λέει ότι η ΝΕΑ ΤΑΞΗ με βοήθεια την τεχνολογία θα επιχειρήση να δημιουργήσει ολόγραμα στα χαμηλά στρώματα της ατμόσφαιρας με την εικόνα του
Maitreya (ΣΩΤΉΡΑΣ άμα χτυπήσετε στο google maitreya θα διαβάσετε πολλά) και ταυτόχρονα θα τους μιλάει (στον κόσμο σε όλη την γή) μέσα στο μυαλό τους ..
Η http://wikipedia.qwika.com γράφει..
Βουδισμός, Maitreya Bodhisattva είναι μέλλον Βούδας.
Το Maitreya είναι α bodhisattva ποιους μερικά buddhists θεωρούν θα εμφανιστούν τελικά στη γη, επιτύχετε πλήρη Διαφωτισμός, και διδάξτε τον καθαρό dharma. Το Maitreya Bodhisattva θα είναι ο διάδοχος του ιστορικού Sakyamuni Βούδας. Προβλέπεται για να είναι "κόσμος-κυβερνήτης,"ενώνοντας εκείνοι που κυβερνά. Η προφητεία της άφιξης Maitreya γίνεται αποδεκτή από Theravada, Mahayana και Vajrayana παραδόσεις.

Το Maitreya που έρχεται χαρακτηρίζεται από διάφορα φυσικά γεγονότα. Οι ωκεανοί προβλέπονται για να μειωθούν στο μέγεθος, επιτρέποντας στο Maitreya για να τους διαπερνήσει ελεύθερα. Το γεγονός θα επιτρέψει επίσης να παρουσιάσει του "αληθινού" dharma στους ανθρώπους, στη συνέχεια επιτρέποντας την κατασκευή ενός νέου κόσμου. Ο ερχομός δηλώνει επίσης το τέλος του μέσου χρόνου στον οποίο οι άνθρωποι κατοικούν αυτήν την περίοδο (χαρακτηρισμένος ως χαμηλό σημείο της ανθρώπινης ύπαρξης μεταξύ Gautama Βούδας και Maitreya).

Για ο κόσμος πραγματοποιεί τον ερχομό Maitreya, διάφοροι όροι πρέπει να τηρηθούν. Τα δώρα πρέπει να δοθούν
τα ηθικά εντάλματα πρέπει να ακολουθηθούν, και προσφορές πρέπει να γίνουν

Μερικά από τα γεγονότα που προβλέπονται στον ερχομό του δεύτερου Βούδα περιλαμβάνουν ένα τέλος στο θάνατο, εχθροπραξία, πείνα, και ασθένεια (και φαινομενικά αναγέννηση) καθώς επίσης και η αναγγελία μέσα μιας νέας κοινωνίας της ανοχής και της αγάπης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: