Δευτέρα, 7 Ιανουαρίου 2013

Ο Παναγιώτης Τουλάτος είναι κάτι μεταξύ Έλληνα Χριστού και δωδεκαθεϊστή Chuck Norris. Το θέμα είναι ότι έχει γαμάτο σπίτι. Δείτε και πάρτε ιδέες.

Ο Παναγιώτης Τουλάτος είναι κάτι μεταξύ Έλληνα Χριστού και δωδεκαθεϊστή Chuck Norris.  
Το θέμα είναι ότι έχει γαμάτο σπίτι. Δείτε και πάρτε ιδέες.http://tipotastasovara.blogspot.gr

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι πηγές του Τουλάτου είναι σκόρπιες γνώσεις από τα "Χειρόγραφα του Κουμράν" ή και όπως αλλιώς λέγονται, τα "Χειρόγραφα της Νεκρής Θάλασσας" (διαβάστε εδώ ιστορικές λεπτομέρειες: http://goo.gl/rnBLAT). Γράφτηκαν τον 1ο π.Χ. αιώνα από την Αιρετική Εβραϊκή κοινότητα των Εσσαίων. Και είναι αιρετική γιατί έδωσαν ένα δικό τους νόημα, μια δική τους μετάφραση, μια δική τους θρησκευτική και φιλοσοφική ερμηνεία των Βιβλίων της Παλαιάς Διαθήκης !!! Η συγγραφή των Βιβλίων (χειρογράφων) αυτών από τους Εσσαίους είναι ΜΕΤΑΓΕΝΕΣΤΕΡΗ της μετάφρασης των Εβδομήκοντα της Παλαιάς Διαθήκης. Με λίγα λόγια, ξαναγράψανε πολλά από τα βιβλία της Παλαιάς Διαθήκης όπως αυτοί ήθελαν, βγάζωντας διαφορετικά θεολογικά μηνύματα και φιλοσοφήματα !!! Όμως πολύ σωστά... όλοι οι Ιστορικοί και τα Επιστημονικά κέντρα του εξωτερικού θεωρούν και διδάσκουν την Μετάφραση των Εβδομήκοντα της Παλαιάς Διαθήκης την πιστότερη μετάφραση των εβραϊκών κειμένων εφάμιλλη του αυθεντικού γιατί πολύ απλά είναι η πρώτη και ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΚΑ ! Τα Εβραϊκά κείμενα, τα αυθεντικά της Παλαιάς Διαθήκης δεν έχουν διασωθεί, παρά μόνο κάποιες λίγες σελίδες που κι αυτές είναι μισοκατεστραμένες. Η μετάφραση των εβδομήκοντα είναι όπως το πρωτότυπο και αυτό επιστημονικά δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανένας. Οι πρώτοι που το αμφισβητούν είναι οι ίδιοι οι Εσσαίοι !!! Στα χειρόγραφά τους μέσα υπάρχουν οι λέξεις Ελ, Ελωχίμ, Νεφελίμ (αμετάφραστες) και άλλα δικά τους φιλοσοφήματα που αλλάζουνν ακόμη και γεγονότα της μορφής και δράσης των αγγέλων, του ίδιου του Θεού, των Προφητών, του Σατανά, των Δαιμόνων κ.λ.π. Τα χειρόγραφα αυτά βρέθηκαν σε Οκτώ Κυλίνδρους μέσα σε ένα πήλινο πιθάρι κάπου στο Κουμράν (διαβάστε πιό πάνω την ιστορία τους από το wikipedia). Οι κύλινδροι αυτοί με τα Χειρόγραφα αυτά των Εσσαίων μετά από περιπέτειες αγοράστηκαν και μεταφέρθηκαν στο Κεντρικό Εβραϊκό Πανεπιστήμιο της Ιερουσαλήμ. Μέχρι σήμερα φυλάσσονται εκεί σε άλλους Χάλκινους Κυλίνδρους και δεν έχει πρόσβαση να τα δει το απλό κοινό παρά μόνο Ιστορικοί και Επιστήμονες με πρώτους εκείνους Εβραϊκής καταγωγής !!!!
Οι Χάλκινοι αυτοί κύλινδροι είναι τα λεγόμενα "Χάλκινα Βιβλία" που φωνάζει εδώ και χρόνια ο Λιακόπουλος ότι του τα έστειλαν κάποιοι Εβραίοι φίλοι του σε φωτοτυπίες !!!! Μέσα από αυτά ο απατεώνας Λιακόπουλος έχει πάρει διάφορα (έχει κάνει το γνωστό του "copy-paste") για να αρχίσει την γνωστή τριλογία "Γιατί και πως Ζουν ανάμεσά μας: Ελ-Ελωχίμ-Νεφελίμ". Συνεχίζει ακόμα και σήμερα να εκδίδει τα ίδια ψέματα, τις ίδιες πλάνες, τις ίδιες αιρέσεις των Εσσαίων κεκαλυμμένα με θέματα Ορθοδοξίας, Αρχαίας Ελλάδας, Ιεράς Παράδοσης, ανύπαρκτους γεροντάδες του Αγίου Όρους, Αστικούς Μύθους, και άλλα...
ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΕΙ και ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΟΥΛΑΤΟΣ, "παντρεύοντας" τις Αιρέσεις των Εσσαίων, Ερμή Τρισμέγιστο, Αιγυπτιακό Πάνθεο, τους Ολυμπίους ΕΛ, την ομάδα Ε, Μετενσάρκωση, Ανατολίτικες θεολογίες και φιλοσοφίες... ερμηνεύοντας "κατά το δοκούν" την Καινή Διαθήκη !!! "συνεχίζει..."

Ανώνυμος είπε...

"2ο μέρος"...
Ο Τουλάτος έχει γράψει 3 βιβλία το μπλε, το κόκκινο, το λευκό... τώρα ετοιμάζει και κάποια άλλα συμπληρώματα του λευκού, το Α' το Β΄ όπως θέλει να τα λέει, από τις Εκδόσεις Πύρρα. Εκδοτικός οίκος που ασχολέιται ΜΟΝΟ με την συγγραφή βιβλίων γύρω από τον Μυστικισμό, Νεοπαγανισμό (αναβίωση της Αρχαιοελληνικής ειδωλολατρίας), Μαγεία, Ανατολίτικες δοξασίες, Παραψυχολογία...
Υπάρχουν πολλά ερωτήματα τόσο για τον απατεώνα Λιακόπουλο που έχει θησαυρίσει με τις απάτες του όσο και για τον Παναγιώτη Τουλάτο που εμφανίζεται τώρα τελευταία κατάλευκος, με χλαμύδες, με αρχαιοελληνικά αγαλματίδια και αντικείμενα, με άσπρα μαλλιά και γένια... Το φωτοστέφανο του λείπει !!! Και ένα περίεργο σημάδι στο μέτωπο, το τρίτο μάτι των Ινδουϊστών Γκουρού !!! ... Πολλά ερωτήματα που δεν μπορούν να μας απαντήσουν οι δύο αυτοί "Φωτισμένοι" Συγγραφείς Διαφωτιστές Πατριώτες...
π.χ. Αν ρωτήσετε τον Παναγιώτη Τουλάτο, τί γράφει κάποιο οποιοδήποτε κεφάλαιο μέσα από το κόκκινο βίβλίο του, θα ξέρει λίγα να σας απαντήσει, γιατί... πολύ απλά, δεν το έχει γράψει ο ίδιος, αλλά "άλλοι"... και αν ρωτήσετε, ποιός είναι ο εκδοτικός οίκος Πύρρα, και ποιοί βρίσκονται από πίσω, δεν θα μάθετε ποτέ !!!

Κων/νος Ιωαννιδης είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

Yyyyyyyy

Κων/νος Ιωαννιδης είπε...

Hahaha

Κων/νος Ιωαννιδης είπε...

Ttttttta

Ανώνυμος είπε...

Για το κόκκινο βιβλίο λίγα λόγια παρακαλώ...

Veterinario είπε...

Ευλόγημενε φανέρωσε το ονομασου για να γίνεις πιστέυτος !!!!!

Δημήτριος είπε...

afhste tis blakeies. Enas an8rwpos apataiwnas kai "paganistikoparapsuxoloanwmaloOtidhpote " pou ton kathgoreite, de 8a estelne kai de 8a stoxeue, Ka8arotaata kai apo ka8e tou leksei, sto " Paidia metexete twn musthriwn tou kuriou hmwn ihsou xrhstou " opws apeirws protrepei. Opote ana8ewrhsτe.. De paei o kakos na kanei kako xrhsimopoiwntas to apoluto kalo ( 8eia koinwnia / musthria ) . Eleos.. .

Ανώνυμος είπε...

τελειως ασχετα αυτα που γραφεις στα σχολια με την πραγματικοτητα
τα "Χειρόγραφα του Κουμράν" τα αναφερει σε ενα παραδειγμα μονο και ουτε καν
οτι βασίζοντε οι γνωσεις του εκει
μπαμ κανει το ολο post οτι ειναι καθαρα για λασπη και τπτ αλλο
γιαυτο και εχεις βαλει να εγκρίνονται τα σχολια πρωτα για να επιλεγεις εσυ ποια θες να φαινονται
δεν θα κατσω να σε πω ασχετο η τπτ τετοιο επειδη δεν μπορεις να καταλαβεις αυτα που λεει γιατι την δουλεια σου κανεις

basilikh Augerinopoulou είπε...

Καλο μου..... Εαν καποιον δεν το ξερεις προσωπικα μη κανεις λογο γι αυτον! Ειναι μη παραγωγικό... Σε οδηγεί στην πλάνη.. Τα βιβλια μονος τα γραφει με βοήθεια φιλολόγων.. Ειμαι μάρτυρας. Τωρα κατσε και πίστευε οτι θες. Η αληθεια μενει στην επιφάνεια.