Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

Αχαϊα: ''Προσπάθησαν να με βιάσουν οι Αλβανοί, αλλά με έσωσαν οι συγγενείς μου''!

Η 22χρονη με επιστολή της σε τοπική εφημερίδα, περιγράφει τα όσα έγιναν όταν οι εικονιζόμενοι μπήκαν στο σπίτι της... 
Σε λανθασμένη πληροφόρηση αποδίδει η νεαρή το βιασμό της από τους Αλβανούς κακοποιούς, κατά τη ληστεία που σημειώθηκε στον Αλισσό Αχαϊας. 
Η ίδια με επιστολή της στην τοπική εφημερίδα «Πελοπόννησος» ξεκαθαρίζει ότι κακώς αναφέρονται σε βιασμό τα δημοσιεύματα, αφού όπως επισημαίνει, οι δράστες δεν τα κατάφεραν. 
Όπως υποστηρίζει, οι Αλβανοί ληστές προσπάθησαν να τη βιάσουν όμως δεν μπόρεσαν να ολοκληρώσουν την ενέργειά τους αφού εκείνη την στιγμή επέστρεφαν στο σπίτι και τα υπόλοιπα μέλη της οικογενείας της. 
Όπως επισημαίνει αποτέλεσμα των δημοσιευμάτων είναι να θεωρείται δεδομένο στον ευρύτερο κοινωνικό κύκλο ότι έπεσε θύμα βιασμού με συνέπεια να γίνεται αποδέκτης σχολίων και ερωτήσεων που αφορούν το συγκεκριμένο συμβάν από πλήθος ανθρώπων, γνωστών και αγνώστων, τα οποία δυσχεραίνουν σημαντικά την ήδη επιβαρυμένη και ιδιαίτερα ευαίσθητη ψυχολογική κατάσταση τόσο της ιδίας όσο και των υπολοίπων μελών της οικογενείας της, αφού το περιστατικό αποτελεί θέμα συζήτησης των τελευταίων ημερών. 
Έτσι με αυτή την επιστολή η 22χρονη τονίζει πως αποκαθιστά την αλήθεια, δηλώνοντας ξεκάθαρα πως δεν βιάστηκε από τους Αλβανούς κακοποιούς σε αντίθεση με αυτό που συνέβη στην άλλη περίπτωση στα Σελλά όταν οι δράστες επιτέθηκαν στο ζευγάρι. 

Εκεί έδεσαν τον άτυχο άντρα σε ένα δέντρο και τον ανάγκασαν να βλέπει το βιασμό της γυναίκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: