Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

Maitreya = AntiChrist ο ψεύτικος Μεσσίας..

Θυμάστε σε άρθρο μου τις προηγούμενες ημέρες σας παρουσίασα τον κύριο Benjamin Creme που είναι ο πατέρας της νέας θρησκείας(πανθρησκείας της νέας θρησκείας που έχει σκοπό να περάσει η Νέα Τάξη με την ένωση όλων ρων θρησκειών κάτω απο μία..)ο άνθρωπος που προετοιμάζει το έδαφος για τον ερχομό του Μεσσία MAITREYA..
Έχουνε και ιστοσελίδα στο internet εδώ και πολλά χρόνια..http://share-international.org/maitreya/Ma_main.htm
Πριν λίγους μήνες βγήκε και είπε ότι ο ΜΕΣΣΙΑΣ βγήκε ζωντανά στα κανάλια της Αμερικής στην πρωινή ζώνη και μίλησε στον κόσμο για πρώτη φορά.Ποιος ητανε κανείς δεν κατάλαβε..Δείτε βίντεο..και συνεχίζει και λέει ακόμα δεν έχει κάνει αισθητή πολύ την παρουσία του γιατί ο κόσμος δεν είναι ακόμα έτοιμος να τον δεχθεί..περιμένουνε μεγάλες καταστροφές να έρθουν και μετά θα τον εμφανίσουνε..
(Αρμαγεδδών).Ποιός ξέρει τα ανώμαλα μυαλά τους τη καταστροφές μας ετοιμάζουν για να είναι πιο εύκολο να περάσουν τον Μεσσία..Διάφορες θεωρίες ΄έχουν φτάσει σε σημείο να μιλάνε και για πυρηνικά.
Σε κάποιο σημείο της ιστοσελίδας παρουσιάζονται και διάφορα παράξενα φωτεινά γεγονότα στον ουρανό που προμηνύουν την έλευση του Μεσσία στην γή..
Δείτε εδώ http://share-international.org/maitreya/Ma_starsign.htm

Σε μία φωτογραφία (την πρώτη) τον βλέπουμε σε Ισραηλινό συμβούλειο..Τυχαίο..;;
Στις 14 Μαίου του 1982 έγινε η πρώτη επίσημη ανακοίνωση παραθέτοντας ο
Benjamin Creme ομιλία σε γκρουπ των Eνωμένων Εθνών και τους ανακοίνωσε για πρώτη φορά την έλευση του Μεσσία στην γή και την δημιουργεία της Νέας Θρησκείας....Γιατί να μιλήσει στα Ενωμένα Έθνη;;Ποιός τον προωθεί..;;..
Και το κουφό.14 Μαίου έγινε και η ίδρυση του κράτους του Ισραήλ..
Τυχαίο;;
Ο Μεσσίας, για τους Ιουδαίους θα είναι ένας άνθρωπος με εξαιρετικές ηγετικές ικανότητες, που θα οδηγήσει τον Ιουδαϊκό λαό, αλλά και όλη την ανθρωπότητα στην«μεσσιανική περίοδο». Πρόσφατα, ο Αρχιραββίνος της Ρωσίας, Berel Lazar, (στην φωτογραφία μαζί με τον Ρώσο πρόεδρο Dimitri Medvedev), δήλωσε ότι ο καιρός που θα εμφανιστεί ο Μεσσίας έχει φτάσει!
Όπως είπε, "Ο Μεσσίας ίσως έχει ήδη γεννηθεί, αλλά δεν θα αποκαλύψει τον εαυτό του, μέχρι να τον διατάξει ο Θεός και με την δική Του βοήθεια να κάνει τον κόσμο καλύτερο"...
Τελευταία, ο Ιρανός Πρόεδρος, Mahmoud Ahmadinejad, σε μήνυμά του που απεύθυνε προς τους χριστιανούς, με την ευκαιρία του ερχομού του νέου έτους, ευχήθηκε ότι "..σύντομα ο Ιησούς και ο Ιμάμης Mahdi θα επιστρέψουν για να εξαφανίσουν την καταπίεση και τον πόνο από την γη".
Κάλεσε τους Ιρανούς να είναι έτοιμοι για τον ένδοξο ερχομό του και προσευχήθηκε «Είθε ο Αλλάχ να επιταχύνει την έλευσή του»….

Σχετικά άρθρα..
ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΕΣΣΙΑ...MAITREYA..
UFOs, Holograms & the Blue Beam Project.
Maitreya Blue Beam Project Haarp.

"Aυτό εδώ δεν είναι ψεύτικo είναι αληθινό!!!..."

Δεν υπάρχουν σχόλια: