Κυριακή 31 Ιουλίου 2011

ΤΑ 4 ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΠΟΥ ΣΤΕΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ISRAIL..


η Πολεμικη Αεροπορια σε ασκηση στις ΗΠΑ!!RED FLAG.

Τα Ελληνικά μαχητικά στην Nellis AFB και στην NEVADA στην αεροπορική άσκηση Red Flag..


Mirage 2000 "ξυρίζουν" βουνοκορφές! Εκπληκτικό βίντεο!

Το βίντεο είναι ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ! Mirage 2000, σε απίστευτους ελιγμούς,πετάνε 'σύριζα' από βουνοκορφές.
Η απόλαυση της πτήσης μ΄ένα από τα καλύτερα μαχητικά του κόσμου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

ΛΕΥΚΑΔΑ: Έπαιρνε μάτι τους πελάτες του

Κρυφή κάμερα, καταγραφικό και σκληρό δίσκο βρήκε η Ασφάλεια σε ενοικιαζόμενα...στην Λευκάδα.
Όπως γράφει το thebest.gr μετά από καταγγελία ενοικιαστή που βρέθηκε στην Λευκάδα για διακοπές και με παρέμβαση του εισαγγελέα διαπιστώθηκε ότι ο ιδιοκτήτης του ενοικιαζομένου είχε στήσει ολόκληρη επιχείρηση προκειμένου να καταγράφει τις ιδιωτικές στιγμές των ενοικιαστών του.
Και όχι μόνο κατέγραφε, αλλά είχε συνδέσει τη κάμερα με την τηλεόραση του σπιτιού του, όπου παρακολουθούσε ζωντανά τους ανύποπτους πελάτες.

Ο ιδιοκτήτης συνελήφθη και θα οδηγηθεί στον ανακριτή.

Πηγή

Αποικία θέλουν την Πελοπόννησο;

Προβληματισμό προκαλεί στους Πελοποννήσιους το δημοσίευμα στο «Βήμα της Κυριακής», με τίτλο «Γ. Παπανδρέου: «Τι θέλετε; Να πουλήσω την Πελοπόννησο;».
Σύμφωνα με το δημοσίευμα στο μέσον των συζητήσεων της κρίσιμης Συνόδου Κορυφής των Βρυξελλών, η πλάστιγγα άρχισε να γέρνει επικίνδυνα για την Ελλάδα.

Ο κ. Παπανδρέου ίδρωνε και ξεΐδρωνε…

Και όταν ο φινλανδός ομόλογός του συνέχιζε να απαιτεί εγγυήσεις και ο Σλοβάκος να λέει ότι δεν μπορεί η φτωχή χώρα του να πληρώνει χωρίς αντίκρισμα για την Ελλάδα, ο κ. Παπανδρέου ύψωσε τους τόνους και φέρεται να είπε: «Τι θέλετε να κάνω για να πεισθείτε; Μήπως να βάλω ενέχυρο τα νησιά μας ή να πουλήσουμε την Πελοπόννησο; «Αυτά τα πράγματα δεν γίνονται και το ξέρετε» φέρεται να τόνισε ο κ. Παπανδρέου και κάπου εκεί η συζήτηση φαίνεται ότι πήρε άλλη τροπή».

Η ανησυχία στην Περιφέρεια είναι διάχυτη, εν όψει των επερχόμενων αποκρατικοποιήσεων και του ενδιαφέροντας που φέρονται να εκδηλώνουν ξένοι επενδυτές για την Πελοπόννησο. Το θέμα αυτό φαίνεται ότι θα κυριαρχήσει το επόμενο διάστημα.
http://www.moriasnow.gr

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ:ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΣ "ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ" ΠΟΥ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΣΤΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ!

Μας την έστειλε αναγνώστης του ιστολογίου,με την επισήμανση πως προέρχεται από την εφημερίδα "Σύγχρονη Αστυνομία":
Υπενθυμίζουμε ότι πρώτο το "ΕΛΛΑΣ-ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ" είχε αναφέρει την "περίεργη" αυτή υπόθεση:
  

ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΑΙΜΑΤΟΧΥΣΙΑ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΜΑΖΙΚΑ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΩΣ "ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ"!άντε μαζέψτε τους τώρα..

Φαίνεται ότι το κίνημα “αγανακτισμένων” υποβόσκει συνέχεια και μάλιστα, αγριότερη. Ενώ ο πρωθυπουργός και το επιτελείο του θριαμβολογούν ασύστολα για τις επιτυχίες τους στις Βρυξέλλες, η ελληνική κοινωνία τρομάζει να σκεφτεί πώς θα αντιμετωπίσει το φθινόπωρο, ασφυκτιώντας μέσα στην πολύπλευρη πλέον κρίση.
Ισως ο “ευαίσθητος” πρωθυπουργός μας, από τα αλλεπάλληλα πήγαινε-έλα στο εξωτερικό, ξέχασε μεταξύ άλλων το πρόβλημα των μεταναστών. Και όμως δεν πάνε παρά λίγοι μόνο μήνες από τα επεισόδια στη Νομική και στο κτίριο “Υπατία” όπου η κοινωνία μας κατάπιε τη γλώσσα της από φόβο. Διότι τότε, το αδιέξοδο με την υπερπληθώρα μεταναστών στη χώρα μας, άρχισε να δείχνει το σκληρό του πρόσωπο.

Τι τρέχει τελικά με την Λιβύη; Γνωριζει κανείς την αλήθεια;

Οι αντάρτες που είχαν σταλεί για να φέρουν στη Βεγγάζη τον στρατιωτικό ηγέτη των εξεγερμένων Άμπντελ Φάταχ Γιούνες ήταν αυτοί που τον σκότωσαν και πέταξαν το πτώμα του έξω από την πόλη, όπως αποκάλυψε ο υπουργός των εξεγερμένων Άλι Ταρχούνι, γεγονός που εντείνει τους φόβους της Δύσης για αντικρουόμενες ομάδες και συμφέροντα στους κόλπους των....
αντικαθεστωτικών που μάχονται τον Μουαμάρ Καντάφι.
Ο επικεφαλής της ομάδας των ανταρτών της Λιβύης, που είχε αναλάβει να μεταφέρει τον πρώην στρατηγό του Καντάφι και αργότερα διοικητή των εξεγερμένων, Άμπντελ Φατάχ Γιούνες από τη γραμμή του μετώπου στην Μπρέγκα, πίσω στη Βεγγάζη, συνελήφθη και ομολόγησε ότι οι άνδρες του δολοφόνησαν το στρατηγό.

Οι δράστες πάντως της στυγνής δολοφονίας παραμένουν ασύλληπτοι.

Ο Γιούνες ήταν στενός συνεργάτης του συνταγματάρχη Καντάφι από το 1969 που κατέλαβε την εξουσία και διετέλεσε υπουργός Εσωτερικών, θέση από την οποία παραιτήθηκε όταν προσχώρησε στον ένοπλο αγώνα των αντικαθεστωτικών.

Κε ΚΑΜΙΝΗ ... ΝΤΡΟΠΗ !!!ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΜΙΑ ΣΚΗΝΗ-ΜΑΙΜΟΥ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ..ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΛΑΜΠΙΚΟ

ΠΑΡΚΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ ... στην Περιβολα.


Μια βδομαδα μετα τα εγκαινια 23/7/2011 του ΝΕΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΑΝΑΨΥΧΗΣ στο κεντρο της Αθηνας... πισω απο το γηπεδο του Παναθηναικου, δειτε το πως καταντησε...
Σαββατο Απογευμα 30/7/2011... η ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ κλειδωμενη !!!




ΓΟΝΕΙΣ και ΠΑΙΔΙΑ ... περνουν μεσα απο τρυπες στα συρματα ... και καποια μεγαλυτερα παιδια πηδουν απο πανω...

Μάχη για οποιαδήποτε δουλειά

Επιδεινώνεται δραματικά η διαπραγματευτική δύναμη των εργαζόμενων. Εκατοντάδες βιογραφικά για κάθε θέση εργασίας. Η αβεβαιότητα των επιχειρήσεων, οι άνεργοι και οι δυσεύρετοι υπάλληλοι
Στέλιος Μπαμιατζής
Βροχή πέφτουν τα βιογραφικά στην αγορά εργασίας, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως μειώνεται η....
ανεργία ή πως έστω οι υποψήφιοι καταφέρνουν να πάρουν τη θέση που επιθυμούν.
Οι εταιρείες εύρεσης και επιλογής προσωπικού γνωρίζουν μεγάλες δόξες, την ώρα που στην αγορά επικρατεί μεγάλη αβεβαιότητα.
Οι περισσότεροι πολίτες απλώς ανταγωνίζονται μεταξύ τους όχι για αυτό που έχουν σπουδάσει ή θέλουν να κάνουν μα για οποιαδήποτε δουλειά θα μπορούσε να τους προσφέρει ένα σχετικά ικανοποιητικό εισόδημα.
Σύμφωνα με την "Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία", χιλιάδες άνθρωποι ψάχνουν εναγωνίως για μία οποιαδήποτε δουλειά.
Σύμφωνα με τα στοιχεία από την ιστοσελίδα kariera.gr, που επικαλείται το ρεπορτάζ της "Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας", μέσα στο τελευταίο επτάμηνο και το αντίστοιχο του 2010, έχουν μειωθεί οι θέσεις εργασίας κατά περίπου 7%.
Στον αντίποδα, τα βιογραφικά έχουν αυξηθεί κατά 21%. Αυτό σημαίνει με απλά λόγια, πως πέρσι μία κενή θέση υπήρχε για περίπου 20 μέρες, ενώ τώρα μόλις για 12.
Όπως δείχνουν τα στοιχεία της ιστοσελίδας skywalker.gr, για κάθε θέση εργασίας υποβάλλονται από 11 έως και 500 βιογραφικά, αύξηση σχεδόν 30% συγκριτικά με την περσινή χρονιά.
Αβεβαιότητα επικρατεί και στις επιχειρήσεις, με αποτέλεσμα, στην καλύτερη των περιπτώσεων, οι περισσότερες να κρατούν με νύχια και δόντια το υπάρχον προσωπικό και να αποφεύγουν τις προσλήψεις. Το οποίο φυσικά και εξηγείται εύκολα, αφού δεν ξέρουν ποιο θα είναι το τοπίο μέσα στους επόμενους μήνες.
Χάνονται οι ευκαιρίες μέρα με τη μέρα
Πιο σαφή εικόνα για την αγορά τη δίνουν οι ίδιες οι εταιρείες οι οποίες δραστηριοποιούνται στο χώρο της εξεύρεσης εργασίας.
Σύμφωνα με διευθύνοντα σύμβουλο της Manpower, εδώ και καιρό παρατηρείται ένα παράδοξο στην Ελλάδα.
"Οι απαιτήσεις μίας θέσης έχουν αυξηθεί σημαντικά. Έχει αλλάξει ο τρόπος δουλειάς και οι εργαζόμενοι δεν έχουν εκπαιδευτεί από τις επιχειρήσεις. Έτσι, παράλληλα με τους ανέργους που ολοένα αυξάνονται, υπάρχουν και οι εργοδότες που δεν μπορούν να βρουν τα κατάλληλα άτομα, τα οποία θα καλύψουν τις ανάγκες τους", σημειώνει χαρακτηριστικά.
Πράγματι, άλλα στοιχεία αποκαλύπτουν πως σε επίπεδο ενεργών στελεχών, οι αποδοχές έχουν μειωθεί κατά 20%-25%, με τη διαπραγματευτική δύναμη να 'ναι στα χέρια των επιχειρηματιών.
Παλιότερα, ένα στέλεχος έμενε εκτός αγοράς γύρω στους πέντε μήνες το περισσότερο, τώρα ξεπερνά πια τους οκτώ.
http://news247.gr

ΗΠΑ:20χρονος ξεψύχησε παίζοντας videogames!

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή ο νεαρός πέθανε από θρόμβωση γιατί έπαιζε μέχρι και 12 ώρες την ημέρα τα αγαπημένα του παιχνίδια.
Ο άτυχος Chris Staniforth ήταν ''εθισμένος'' με το παιχνίδι Halo του Xbox. Κατά τον ιατροδικαστή η.... θρόμβωση προκλήθηκε επειδή ο 20χρονος καθόταν για πολλές ώρες σε μία συγκεκριμένη θέση.
Ο νεαρός κατέρρευσε δευτερόλεπτα μετά από τηλεφώνημα σε φίλο του, στον οποίο είπε πως ένιωθε ένα ξαφνικό πόνο στο στήθος.Ο φίλος του έστειλε αμέσως ασθενοφόρο όμως ήταν ήδη αργά.
Ο ίδιος κατέθεσε πως ο Chris του είπε πως και το προηγούμενο βράδυ ξύπνησε από αφόρητους πόνους και κατέλαβε πως η καρδιά του χτυπούσε πολύ αργά.
Ο νεκρός δεν είχε κανένα ιστορικό παθήσεων, ενώ οι κατασκυαστές του Xbox έκαναν νέα σύσταση στους χρήστες να μην παίζουν για πολλές ώρες συνεχόμενα και να κάνουν διαλείματα.

"Διαβολικές" χαρακτηρίζει ο ηγέτης των Ναϊτών στην Αγγλία τις δολοφονίες του Μπρέιβικ

Ο βρετανός Πολ Ρέι, τον οποίο ο δράστης του διπλού μακελειού στη Νορβηγία Άντερς Μπέρινγκ Μπράιβικ αποκάλεσε "μέντορά του", καταδίκασε τις αιματηρές επιθέσεις στη Νορβηγία, τις οποίες χαρακτηρίζει "πραγματικά διαβολικές".
Σε συνέντευξή του που δημοσιεύεται σήμερα στους Τάιμς, ο Πολ Ρέι παραδέχεται μεν ότι....
μπορεί να αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για τον Μπράιβικ, αλλά τονίζει ότι "αυτό που έκανε ήταν πραγματικά διαβολικό. Δεν θα μπορούσα ποτέ να κάνω κάτι τέτοιο για να υλοποιήσω τα ιδανικά μου".

Ο 35χρονος Ρέι, πρώην μέλος του ακροδεξιού κινήματος English Defence League (EDL), είναι αρχηγός της οργάνωσης των "Ναϊτών Ιπποτών", η οποία είναι εμπνευσμένη από τις εκστρατείες των σταυροφόρων το Μεσαίωνα κατά του Ισλάμ, ενώ έχει ιστολόγιο στο οποίο γράφει ως Ριχάρδος ο Λεοντόκαρδος, όπως αναφέρεται στο 1.500 σελίδων μανιφέστο του Μπράιβικ που δημοσίευσε στο Διαδίκτυο πριν προβεί στις αποτρόπαιες πράξεις του.
Ο Ρέι εγκατέλειψε τη Βρετανία για τη Μάλτα το 2008 μετά τη σύλληψή του για υποκίνηση φυλετικού μίσους μέσω του blog του.

http://www.dailynews24.gr/

Νορβηγία: «Πηδούσαμε στη θάλασσα να σωθούμε» [βίντεο]

Νορβηγία: «Πηδούσαμε στη θάλασσα να σωθούμε» [βίντεο]Βίντεο που πραγματικά σοκάρουν σχετικά με τις δολοφονίες στο νησί Οτόγια, κάνουν το γύρο του κόσμου τις τελευταίες μέρες.
Το μακελειό της Νορβηγίας είναι ένα γεγονός άνευ προηγουμένου για τη Σκανδιναβική χώρα και πραγματικά έχει πολύ ενδιαφέρον να δούμε τι λέει ένας αυτόπτης μάρτυρας των δολοφονιών από τον αδίστακτο ακροδεξιό εξτρεμιστή,
Η συγκλονιστική μαρτυρία του Αλί Εσμπάτι ο οποίος ήταν αυτόπτης μάρτυρας στη μαζική δολοφονία στο νησί Οτόγια:
«Στην αρχή άκουσα πυροβολισμούς και νόμιζα πως πρόκειται για αστείο. Ωστόσο, όταν αντίκρισα τις σωρούς δύο παιδιών, τότε «πάγωσα».
«Δεν εκπλήσσομαι από τον αριθμό των νεκρών… Σοκάρομαι τώρα που ακούω πως μπορεί να φτάσει τους 80. Νόμιζα πως θα είναι 15-20. Είδα μπροστά μου τρεις νεκρούς κι ένα βαριά τραυματισμένο. Δεν ήξερα τι να κάνω. Βλέπετε, υπάρχει μόνο ένας τρόπος διαφυγής από το νησί κι αυτός είναι με το μικρό πλοίο που εκτελεί δρομολόγια.
Πολλοί πήδηξαν στο νερό και κολυμπούσαν προκειμένου να σωθούν από τη μανία του δολοφόνου ο οποίος είχε φορέσει στολή αστυνομικού και πυροβολούσε εν ψυχρώ όποιον έβλεπε μπροστά του.
Απ όσο μπορώ να ξέρω η αστυνομία πλέον έχει τον έλεγχο του νησιού. Δεν ξέρω πόσοι και αν κρύβονται ακόμα κάποιοι εκεί. Αυτό που μπορώ να πω με σιγουριά είναι πως το νησί είχε γεμίσει πτώματα.
Πραγματικά είμαι σοκαρισμένος. Τα νούμερα των νεκρών είναι πολύ μεγάλα. Η χώρα μας στο παρελθόν δεν είχε άλλη τέτοια εμπειρία. Αυτό που νομίζω είναι πως ο άνθρωπος αυτός είχε φοβία με το Ισλάμ».

Επέστρεψε στο …σπίτι του ο Μέγας Αλέξανδρος [βίντεο-φωτο]

Επέστρεψε στο …σπίτι του ο Μέγας Αλέξανδρος [βίντεο-φωτο]Σε μια λιτή, αλλά επιβλητική τελετή, πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής, τα επίσημα αποκαλυπτήρια του ανδριάντα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, στο Ξηροκάμπι Λιτοχώρου, ανάμεσα στον Όλυμπο και το Αιγαίο Πέλαγος.
Ο έφιππος ανδριάντας του Μακεδόνα στρατηλάτη, που φιλοτέχνησε ο γνωστός γλύπτης Κωνσταντίνος Παλαιολόγος, είναι δωρεά του προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ κ.Γιώργου Καρατζαφέρη, προς το Διεθνές Ίδρυμα Μέγας Αλέξανδρος, η έδρα του οποίου βρίσκεται στην ίδια περιοχή και αντικείμενο έχει την προώθηση του εκπολιτιστικού έργου του μεγάλου Έλληνα, που έγινε θρύλος σε Ανατολή και Δύση.
Κατά τον χαιρετισμό του ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ, που έτυχε θερμής υποδοχής από τους ψηφοφόρους του, έστειλε μήνυμα σε Άγκυρα και Σκόπια, να μην επιχειρήσουν να παραβιάσουν τις ελληνικές κόκκινες γραμμές, εξαιτίας της δύσκολης οικονομικής κατάστασης που διέρχεται η χώρα, τονίζοντας πως «Οι Έλληνες και η Ελλάδα θα τα καταφέρουν».
Ο πρώην περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ.Παναγιώτης Ψωμιάδης, που ήταν ιδιαίτερα δημοφιλής στο πλήθος που ξεπέρασε τα 2.000 άτομα, ζήτησε να μην υπάρξει καμία υποχώρηση στο θέμα της ονομασίας των Σκοπίων, ενώ καυτηρίασε το γεγονός πως ακόμη δεν έχει τοποθετηθεί ο ανδριάντας του Μεγάλου Αλεξάνδρου στο κέντρο της Αθήνας, παρά τις σχετικές αποφάσεις του Δ.Σ.
Από την τελετή απουσίαζαν βουλευτές και εκπρόσωποι άλλων κομμάτων, ενώ αποδοκιμάστηκε ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης κ.Γιώργος Χατζηκωνσταντίνου, γενικός γραμματέας Μακεδονίας – Θράκης. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν εκπρόσωποί ομογενειακών οργανώσεων του εξωτερικού, καθώς και ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος, που ζήτησε από τα Σκόπια να «λογικευτούν» και να συνεργαστούν με την Ελλάδα για το κοινό καλό.
Το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, που αγγίζει τα 6 μέτρα, προοριζόταν αρχικά να τοποθετηθεί στην παραλία του παλαιού Φαλήρου, αλλά τελικά αυτό δεν έγινε, λόγω … γραφειοκρατικών διαδικασιών. Μετά την εξέλιξη αυτή, ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ, που χρηματοδότησε το έργο, αποφάσισε να το δωρίσει στο Διεθνές Ίδρυμα Μεγάλου Αλεξάνδρου, στους πρόποδες του Ολύμπου.
«Αποφάσισα να δωρίσω το άγαλμα στην Πιερία, γιατί ο τόπος αυτός μου χάρισε το καλύτερο δώρο. Τη σύζυγο μου Βένη» επεσήμανε στον χαιρετισμό του ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. κ.Καρατζαφέρης.

Επέστρεψε στο …σπίτι του ο Μέγας Αλέξανδρος [βίντεο-φωτο]

ΕΜΕΤΙΚΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ από το ΒΗΜΑ: «Τι θέλετε; Να πουλήσω την Πελοπόννησο;»

ΕΜΕΤΙΚΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ από το ΒΗΜΑ: «Τι θέλετε; Να πουλήσω την Πελοπόννησο;»
Με τον εμετικό πρωτοσέλιδο τίτλο «Τι θέλετε; Να πουλήσω την Πελοπόννησο;», φράση που την αποδίδει στον Γιώργο Παπανδρέου στη Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες, κυκλοφορεί Το ΒΗΜΑ της Κυριακής, 31 Ιουλίου. Οι ξεδιάντροποι κυβερνητικοί απολογητές του «λαμπρακέικου» προσπαθούν με αυτά τα απαράδεκτα πρωτοσέλιδα να τρομοκρατήσουν το λαό και συνάμα να παρουσιάσουν ως… πατριώτη τον κατοχικό πρωθυπουργό!
Για το δημοσιογραφικό υπόκοσμο που σκαρφίστηκε αυτή τη ξεφτίλα τι να πούμε; Υπόκοσμος!… Αρκεί!
Ωστόσο, θα σχολιάσουμε επιγραμματικά τη ρήση που αποδίδεται στον Πρωθυπουργό:
1. Η Πελοπόννησος δεν είναι του Γιωργάκη να την πουλήσει, ούτε τα νησιά, και αν τολμήσει κανείς να υποδουλώσει ή να ξεπουλήσει την πατρίδα μας, να ξέρει καλά, ότι θα πάρουμε τα όπλα για να υπερασπιστούμε τη γη μας! Καταλάβατε καθάρματα;
2.
Αυτή είναι η ρήση που θα κυνηγά τον Γιωργάκη μέχρι να πεθάνει και θα τον χαρακτηρίζει στα βιβλία ιστορίας του μέλλοντος. Αν θυμόμαστε τον πατέρα του από το «Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες» και «Δεν διεκδικούμε τίποτα, δεν παραχωρούμε τίποτα», ο Γιώργος θα μείνει στην ιστορία -φρόντισε Το ΒΗΜΑ να καταγραφεί- ως ο άνθρωπος που πήγε στην Ευρώπη γονατιστός και έφθασε να διαπραγματεύεται, ως φοβισμένο ανδρείκελο, τη γη μας! Εάν δεν την είπε τη φράση, για να είμαστε δίκαιοι, τότε πρόκειται για αισχρή προβοκάτσια της φυλλάδας του Ψυχάρη και του Πρετεντέρη, ή για μια ακόμη τρανταχτή ηλιθιότητα του περιβόητου επικοινωνιακού επιτελείου του Μαξίμου!
3.
Δεν θέλουμε άλλους ξενόδουλους στον τόπο, δεν θέλουμε άλλους προσκυνημένους! Να τελειώσει η ξεφτίλα τώρα! Να πάμε σε εκλογές και ο,τι βγει! Χειρότερο πράγμα από έναν «Έλληνα» πρωθυπουργό που να λέει τέτοιες μαλακίες στην Ευρώπη, εάν τις είπε, δεν υπάρχει…
Υ.Γ. Ένας εισαγγελέας να διερευνήσει πράξεις εθνικής προδοσίας υπάρχει; Ή μόνο για να κυνηγά τσαντίρηδες στο Σύνταγμα;
Στέφανος Μυτιληναίος


ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΕΙΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ!!!

Ο γέροντας Θεοδόσιος Δαμβακεράκης (1907-2000) ασκήτεψε στο χωριό Ακούμια του Νομού Ρεθύμνου.
Γέροντας χαρισματούχος και διορατικός,χαρακτηρίστηκε από τον γέροντα Παΐσιο τον αγιορείτη ως "Διαμάντι της Κρήτης". Χιλιάδες ήταν αυτοί που τον επισκέφτηκαν στο μοναστήρι του, εκατοντάδες όμως ήταν και τα πνευματικά του παιδιά, μεταξύ των οποίων γιατροί, εκπαιδευτικοί, στρατιωτικοί, ακόμα και κληρικοί.

Ειδικά από τα Χανιά που είχε πάρα πολλά πνευματικοπαίδια και διάνυαν περί των 100 χιλιομέτρων για να ακούσουν τα απλοϊκά αλλά και θεοσόφιστα λόγια του, αλλά και να πάρουν συμβουλές και δύναμη για τον ακατάπαυστο προσωπικό τους αγώνα. Η ανιδιοτελής αγάπη του στον συνάνθρωπο, η διορατικότητά του, αλλά και οι πολλές του θαυματουργικές επεμβάσεις (ακόμα και εν ζωή), ήταν αίτια να αγαπηθεί τόσα θερμά από όλους τους Κρητικούς, και να αποτελέσει ένα σημαντικό σημείο αναφοράς του κρητικού ασκητισμού.
«Έρχονται δεινά που θα τα δείτε πολύ σύντομα. Είμαστε στην παράταση, οι ταυτότητες (ηλεκτρονικές της Ε.Ε.) έπρεπε να έχουν ήδη βγει...!»
ΑΚΟΥΜΙΑ - ΡΕΘΥΜΝΟ - ΚΡΗΤΗ

Εν δυνάμει «τρομοκράτης» η πολιτική λιτότητας (της ΕΕ) που υιοθετεί η Ελληνική κυβέρνηση

Μετά την τρομοκρατική επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου 2001 στους Δίδυμους Πύργους της Νέας Υόρκης και σε άλλα σημεία των usa από την...αλ Κάιντα τα βλέμματα όλου του πλανήτη στράφηκαν στην Ανατολή, δλδη στα βουνά της Ασίας όπου κρύβονταν οι εξτρεμιστικές Ισλαμικές τρομοκρατικές ομάδες που βύθισαν στον τρόμο την ανθρωπότητα.
Από τότε ο «πόλεμος κατά της τρομοκρατίας» και τα επιπρόσθετα προληπτικά μέτρα διαμόρφωσαν μια διαφορετική παγκόσμια πραγματικότητα. Στην κατεύθυνση αντιμετώπισης της τρομοκρατικής απειλής ο πόλεμος στο Ιράκ και στο Αφγανιστάν στοίχησε εκατομμύρια δολάρια, χιλιάδες ανθρώπινες ζωές και μια δεκαετία αβεβαιότητας. Όλοι θυμόμαστε ότι στους Ολυμπιακούς αγώνες της Αθήνας κυριάρχησε ο αντιτρομοκρατικός αγώνας κάτω από την καθοδήγηση υπερεθνικών εταιριών που είχαν αναλάβει από κοινού με τις ελληνικές αρχές την προστασία των αθλητών και της Αθήνας από την διεθνοποιημένη τρομοκρατία με ότι οικονομικό κόστος αυτό συνεπάγονταν. (στοίχησαν άνω του 1 δις Ευρώ τα μέτρα ασφαλείας)
Μετά την πρόσφατη τρομοκρατική επίθεση στο Όσλο, χωρίς να έχει εκλείψει ο εξ ανατολών κίνδυνος τρομοκρατικού χτυπήματος, προέκυψε και η εσωτερική απειλή. Πλέον κάθε μοναχικός αντιιλσμιστής ή ομάδα με πατριωτικό προφίλ που αντιδρά στην ανεξέλεγκτη μετανάστευση, κάθε αλλοδαπός που βρίσκεται στην Ευρώπη και κατάγεται από ισλαμικό κράτος, κάθε φτωχός που συμμετέχει σε πορείες ή αντικυβερνητικές διαδηλώσεις υπάρχει περίπτωση να χαρακτηριστεί από τις αρχές εν δυνάμει τρομοκράτης, να παρακολουθείται, κ.α γεγονός που εμμέσως πλην σαφώς θα νομιμοποιήσει την κυβερνητική αυθαιρεσία σε βάρος της δημοκρατίας. . Ήδη ενισχύθηκαν τα μέτρα ασφαλείας στην Ευρώπη και στην Ελλάδα μέσα ενημέρωσης που υποστηρίζουν την κυβέρνηση Παπανδρέου στοχοποιούν συνδικαλιστές και απλούς πολίτες που συμμετέχουν στον κοινωνικό αγώνα προκειμένου να αποτραπεί η γενικευμένη αυθαιρεσία της κυβερνητικής πολιτικής. 

Με άλλα λόγια, η αντίληψη περί τρομοκρατίας παρεκκλίνει απ’ όσα γνωρίζαμε μέχρι σήμερα, κυρίως εξ αιτίας του προφίλ που παρουσίασε ο δράστης της τρομοκρατικής επίθεσης στο Όσλο.
Δεδομένου ότι η Ευρώπη εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης αβεβαιότητας που αντανακλά την πολυπλοκότητα της σημερινής εποχής τα 100 εκατομμύρια φτωχοί της Ευρώπης και τα εκατομμύρια των αλλοδαπών, που μπορεί να μην συνδέονται με οποιαδήποτε άλλη ομάδα ή κίνημα, θα θεωρούνται ύποπτοι να ‘παράγουν’ αδέσποτες συμπεριφορές αντίτυπα της τρομοκρατικής επίθεσης στο Όσλο.
Συνεπώς, τόσο η οικονομική, όσο και η μεταναστευτική πολιτική της ΕΕ είναι εν δυνάμει τρομοκράτες που υπονομεύουν τα θεμέλια των δυτικών κοινωνιών.
Αν οι κυβερνήσεις, δεν αυστηροποιήσουν - επανασχεδιάσουν τους νόμους περί μεταναστευτικής πολιτικής σε ότι αφορά την παράνομη είσοδο, την διαχείριση των αιτούντων διεθνή προστασία, κ.α. , αν δεν σταματήσουν να μετακυλούν, με πρακτικές που θυμίζουν γερολαδάδες μαυραγορίτες, στην τσέπη της κοινωνίας το βάρος της οικονομικής κρίσης, πολύ σύντομα οι πολιτικοί που θεωρούν τα δημόσια αγαθά κτήμα τους θα βρεθούν αντιμέτωποι με τα αποτελέσματα της καταναγκαστικής πολιτικής που ακολουθούν, καθώς θα διαταραχθεί ανεπανόρθωτα η έννοια του κοινού συμφέροντος.
http://neoinileias.blogspot.com

Η στοιχειωμένη κοιλάδα της Σαουδικής Αραβίας

Η περιέργεια μιας παρέας Σαουδαράβων τους οδήγησε σε μια κοιλάδα της χώρας, όπου οι φήμες λένε ότι εκεί οι άνθρωποι γίνονται μάρτυρες ανεξήγητων φαινομένων. 
Οι εν λόγω Σαουδάραβες έχουν καταγράψει το ταξίδι τους μεαυτοκίνητο κατά μήκος αυτής τηςκοιλάδας.
Στην αρχή δεν φαίνεται τίποτα το περίεργο, εκτός ίσως από τη μοναδική μορφολογία του τοπίου.
Στη συνέχεια όμως το αυτοκίνητό τους κινείται παίρνοντας ώθηση όχι από τον κινητήρα, αλλά από κάποιο«αόρατο χέρι».
Δείτε το βίντεο και δώστε προσοχή στα σχόλια:
Από το thesecretrealtruth

Πέτρος Φιλιππίδης: Μαζί τα φάγαμε γιατί θίγεστε; (vid)

O Πασόκος λιγουροπαρακαλιάρης Πέτρος Φιλιππίδης αφού για τα πρώτα 20 λεπτά της εκπομπής μας παρακαλούσε να πάμε στην παράστασή του, έπειτα μας είπε οτι η μόνο λύση να αλλάξει η Ελλάδα είναι ο κόσμος να πηγαίνει στα θέατρα (καθώς έτσι εξελίσσετε η παιδεία μας!) και στην συνέχεια μας είπε το κορυφαίο: "Μαζί τα φάγαμε είναι αλήθεια"  Δείτε το βίντεο..

ΤΟΥΛΑΤΟΣ-ΑΓΓΕΛΑΤΟΣ-ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Απο την εκπομπη ''Ελευθερη Γνωμη'' στο JUSTINE.TV www.wpso.com στη Φλοριντα της Αμερικης με τον Αγγελο Αγγελατο

Σάββατο 30 Ιουλίου 2011

Παράξενο περιστατικό με φίμωση blog..Αν ισχύει όπως το άκουσα απο το δελτίο είναι για γέλια και για κλάματα...

Μόλις άκουσα στις ειδήσεις ότι πιάσανε έναν αστυνομικό που ήταν διαχειριστής ενός blog μετά απο μηνύσεις που γίνανε στην δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος επειδή κάποιος άφησε ρατσιστικά σχόλια σε άρθρο στο συγκεκριμένο blog..ήμαρτον κύριε..
Μα είναι δυνατόν επειδή ένας αναγνώστης έκανε ρατσιστικά σχόλια να τραβάνε τον διαχειριστή..
Παιδιά θέλει προσοχή αυτό..τα λαμόγια ψάχνουν τρόπους συνέχεια να μας φιμώσουν..

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΒΕΛΙΑΛ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΟΥΠΟΛΕΙΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ

Θυμάστε το τεράστιο άγαλμα του λυκανθρώπου (Μαλτσέχ) βασιλέα βελιάλ που είχανε στήσει στο Λονδίνο;
Τώρα και σε όλες τις μεγαλουπόλεις του πλανήτη.
Περιφέρουν το άγαλμα σε όλες τις μεγάλες πλατείες για να το δει όλος ο κόσμος, και η πιο συνωμοτική σκέψη που μπορούν να κάνουν μερικοί είναι το ότι κάποιοι ειδωλολάτρες μεταφέρουν και προβάλουν το είδωλο του ψεύτικου θεού Άνουβι.
Εκείνοι όμως που πήρανε τη γνώση και είναι ήδη μαχητές της Ειμαρμένης, ξέρουν ότι πρόκειται για το άγαλμα του πλανητάρχη Βασιλέα Βελιάλ.
Όσοι διαβάζετε αυτές τις γραμμές και δεν γνωρίζετε τι είναι ο Βελιάλ, έχετε χάσει πολλές συνέχειες.
Στις μέρες μας πλέον, όποιος έπιασεν, έπιασεν

Απόρρητο έγγραφο για το Project "Blue Beam" !!! Τα συνομωσιολογικά σενάρια βρήκαν την απάντησή τους

To Project αυτό φέρεται να είναι ένα μυστικό (όπως πάντα) σχέδιο της NASA και των Ηνωμένων Εθνών με σκοπό την εξάλειψη των θρησκειών, την παγκόσμια επικράτηση της αναρχίας και εν τέλη τον αλληλοσπαραγμό των εθνών με σκοπό την επιβίωση της "Κάστας των...



Ισχυρών".
Οι πρώτες αναφορές μας έρχονται από την,...
δεκαετία του 60' όμως το μεγάλο "μπάμ" έγινε στην δεκαετία του 90'.
Ο Καναδός δημοσιογράφος Serge Monast έφερε στο φώς το 1994 μία πολύχρονη δικιά του μελέτη σχετικά με....
ένα περίεργο πρόγραμμα ονόματι project blue beam. Ο Monast παρότι είχε πεί πως οι εν λόγο άνθρωποι έχουν την τεχνολογία να μπορούν να προκαλέσουν από απόσταση (φυσικά) ανακοπή καρδιάς σε ένα υγιές άνθρωπο, πέθανε από ανακοπή καρδιάς λίγες μέρες μετά την δημοσιοποίηση των στοιχείων όπως και ο συνεργάτης του και πολύ καλός του φίλος τέσσερις μέρες μετά από τον θάνατο του Monast!
Αυτοί οι δύο (τρομερά συμπτωματικοί) θάνατοι ήταν από μόνοι τους αρκετοί να στρέψουν το ενδιαφέρον τις κοινής γνώμης στα λεγόμενα του Monast που στην αρχή απέρριψαν πολλοί έως χλεύασαν κάποιοι άλλοι. Το P.B.B. βάση των όσων είπε ο Monast έχει τέσσερα στάδια υλοποίησης ....
1ο Στάδιο :

Στο πρώτο στάδιο φέρεται να γίνεται προσπάθεια με την χρήση τεχνολογίας τεχνητών σεισμών αλλιώς γνωστό ως HAARP που κατέχουν οι Αμερικανοί με σκοπό την πρόκληση σεισμών σε διάφορα σημεία του πλανήτη και την αποκάλυψη στοιχείων (τάφοι, επιγραφές, αρχαίες πόλεις κ.τ.λ.) που θα καταρρίπτουν τις τωρινές θρησκείες! Δηλαδή πως ο Χριστός δεν υπήρξε ποτέ, ότι το κοράνι δεν γράφτηκε από τον Μωάμεθ και πάει λέγοντας ....

Συγκλονιστική μαρτυρία από θύμα στο Οσλο: “Δεν είχα καταλάβει ότι είχα ένα ξύλο καρφωμένο στο κεφάλι μου”

Σοκ προκαλεί η μαρτυρία ενός από τα θύματα στο Όσλο που ζει από θαύμα.


Η γυναίκα στην προσπάθειά της να απεγκλωβιστεί από το κτίριο που βρισκόταν όταν έγινε η έκρηξη τραυματίστηκε σοβαρά, καθώς ένα ξύλο καρφώθηκε στο κεφάλι της.

“Δεν είχα καταλάβει ότι ένα καρφί 30 εκατοστών καρφώθηκε στο κεφάλι μου”, εξομολογείται η γυναίκα που προσπάθησε να βρει διέξοδο από τον 11 όροφο του γραφείου που δούλευε, μόλις έγινε η έκρηξη.

Βίντεο από την "υποδοχή" του ΓΑΠ στην Άρτα...

Και ευτράπελα κατά την υποδοχή του ΓΑΠ έξω από το ξενοδοχείο Βυζαντινό,οπου οι συγκεντρωμένοι πήραν την σημαία του ΠΑΣΟΚ από τον τελευταίο ΠΑΣΟΚτζή της Άρτας (μπορεί και της Ελλάδας)..

Ζούγκλα μέσα στην μεγαλύτερη σπηλιά του κόσμου

H σπηλιά Hang Son Doong βρίσκεται στο Βιετνάμ, έχει μήκος 2,5 μίλια και περισσότερα από 100.000 μέτρα πλάτος, ενώ έχει ύψος πάνω από 240.000 μέτρα. Για χρόνια οι εξερευνητές έψαχναν να.... βρουν πού τελειώνει.
Οι φωτογραφίες είναι του Carsten Peter, ο οποίος προχώρησε μέσα στη σπηλιά βγάζοντας τρομερές φωτογραφίες. Η σπηλιά Hang Son Doong είναι τόσο μεγάλη που μέσα της υπάρχει ολόκληρη ζούγκλα. "Για μένα το να φωτογραφίσω τη ζούγκλα στο εσωτερικό της μεγαλύτερης σπηλιάς στον κόσμο, ήταν συναρπαστικό. Είμαι φωτογράφος 35 χρόνια αλλά πρώτη φορά βλέπω κάτι τέτοιο", λέει ο Peter.




Η ΡΩΣΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΠΡΑΒΔΑ» ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΓΙΑ ΤΟ 2011 ΡΩΣΟΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ, ΚΥΠΡΙΩΝ, ΚΟΥΡΔΩΝ, ΜΕ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ «ΧΕΖΜΠΟΛΑΧ», ΣΕ ΑΙΜΑΤΗΡΟ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΛΙΒΑΝΟΥ


Με δοξολογίες και κωδωνοκρουσίες θα αρχίσει η Ρωσική Εκστρατεία κατά της Ισλαμικής Τουρκίας,
ζωντανεύοντας τους επικούς αγώνες του Αγίου Αλεξάνδρου Νέφσκι κατά των Τατάρων

Η ΟΛΙΚΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ «ΑΡΚΤΟΥ»
Χρονιά-σταθμός στην παγκόσμια ιστορία προβλέπει πως θα είναι το 2011 για την ανθρωπότητα η ρωσική εφημερίδα «Πράβδα», σε άρθρο του Stanislav Mishin που δημοσιεύθηκε στις 6-1-2011, με μεγάλες οικονομικές καταρρεύσεις, γεωπολιτικές ανατροπές και αιματηρούς πολέμους, με επίκεντρο την ισλαμική Τουρκία του Ερντογάν!
Το άρθρο, δεν δημοσιεύτηκε τυχαία, αλλά προετοιμάζει τη ρωσική κοινή γνώμη για μέρες πολέμου και θριάμβου, για μέρες της «Αικατερίνης της Μεγάλης» και του «Μεγάλου Πέτρου», μια και η «άρκτος» έχει ζωντανέψει για τα καλά και δεν ανέχεται πια τα «χάρτινα» παιχνίδια των Αμερικάνων και των «Σακαασβίλιδων», ούτε τις συνεχείς τρομοκρατικές ενέργειες (αεροδρόμιο Ντομοντέντοβο) που μυρίζουν «Άγκυρα», διεθνές πλέον κέντρο προστασίας του Ισλαμισμού και τροφοδότη των Τσετσένων, Κοσσοβάρων, Αλβανών, Βοσνίων, και άλλων ισλαμιστών! Πρόκειται για τη μεγάλη αναμέτρηση του - Ορθοδόξου κυρίως - Χριστιανισμού με το Ισλάμ, πριν χαθεί με τη συστηματική προώθηση ισλαμιστών «μεταναστών», κάθε δυνατότητα ανάσχεσης ενός μαθηματικά προδιαγεγραμμένου θανάτου, καθώς τα σχέδια του Πανισλαμισμού, που αποκάλυψε πρόσφατα το ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ και έθεσαν σε συναγερμό τις ξένες Πρεσβείες και κινητοποίησαν ξαφνικά την Κυβέρνηση να περιφράξει μία από τις «τρύπες» του Έβρου, έκαναν επιτακτική την ανάγκη Ελλαδο-Ισραηλινο-Κυπρο-Ρωσικής πολιτικής, οικονομικής και στρατιωτικής συνεργασίας, μπροστά στο Παγκόσμιο Ισλαμικό Κράτος που ετοιμάζει η Τουρκία των Ερντογάν-Νταβούτογλου! Αρκεί να σκεφθεί κανείς πως η αθρόα μετακίνηση μουσουλμάνων «λαθρομεταναστών» που έφτασαν ήδη στην Ελλάδα το 1.000.000, είναι παρωνυχίδα μπροστά στο «τσουνάμι» μετακίνησης 200.000.000 Μουσουλμάνων που σχεδιάζεται προς Ισραήλ, Ρωσία, Ελλάδα και άλλες Βαλκανικές χώρες, μέσα στα επόμενα χρόνια, κάτω από τη μπαγκέτα του Αχμέτ Νταβούτογλου! Η μεγάλη αυτή μετακίνηση, που έχει ήδη αρχίσει και η Ελλάδα αισθάνεται πλέον βαριά την αφόρητη πίεσή της, ονομάζεται ωμά «Μουσουλμανικός Εποικισμός»!
ΑΦΑΙΡΕΣΑΝ ΕΙΔΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Εντύπωση προκαλεί πάντως πως στην Πράβδα, δεν εμφανίζεται ολόκληρο άρθρο, που ετοιμάστηκε από τον συντάκτη του στις 31 Δεκεμβρίου 2010 και δημοσιεύτηκε στις 6-1-2011 στην εφημερίδα! Όλως περιέργως λείπει ένα πολύ εντυπωσιακό κομμάτι, το οποίο αποκαλύπτουμε και παραθέτουμε πιο κάτω και εμπεριέχει προβλέψεις για σοβαρότατες εξελίξεις στα εσωτερικά της Ελλάδας, στα πλαίσια του Μνημονίου, με ανάμιξη της ίδιας της Ρωσίας! Ίσως γι΄ αυτό κρύφτηκε!
Τι γράφει όμως με λίγα λόγια στα κυριότερα σημεία η Ρωσική Εφημερίδα για το 2011, που προκαλούν ήδη παγκόσμιο σεισμό; (σημ. στις παρενθέσεις παρακάτω με τα γκρι γράμματα, είναι δικά μας σχόλια, διευκρινήσεις ή εξηγήσεις)
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΗΠΑ – ΣΥΝΤΟΜΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕ ΙΡΑΝ – ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ – ΜΕΞΙΚΑΝΙΚΟΣ ΕΜΦΥΛΙΟΣ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΤΕΞΑΣ

Πρώην νοσοκόμα πίστευε ότι δεν ήταν η τέλεια μητέρα και δολοφόνησε τα παιδιά της

Η πρώην νοσοκόμα Susan Talby η οποία έπασχε από κατάθλιψη που εμφανίστηκε μετά τον τοκετό και την γέννηση του δεύτερου παιδιού της, αφού... σκότωσε τον τετράχρονο γιό της Joseph και τον δίχρονο Paul και αυτοκτόνησε. Η σαρανταενός ετών μητέρα πίστευε ότι δεν μπορούσε να προστατεύσει τα παιδιά της απο διάφορες, φανταστικές όπως αποδείχθηκαν, αρρώστιες που ίδια πίστευε ότι είχαν τα παιδιά της .
Αφού στραγγάλισε τα παιδιά της, κρεμάστηκε στην αυλή του σπιτιού της στο χωριό Werrington, ενώ ο σαρανταδυάχρονος σύζυγός της, Richard, έλειπε σε επαγγελματικό ταξίδι.

Από την ανάκριση βγήκε το συμπέρασμα ότι η υγεία της ήταν σε πολύ άσχημη κατάσταση και όπως αναφέρει και η υπεύθυνη της πρόνοιας Melanie Sneath, την οποία η κ. Talby επισκεπτόταν διαρκώς «πίστευε ότι δεν ήταν αρκετά καλή μητέρα». Η μητροκτόνος όντας πρώην νοσοκόμα είχε μεγάλες απαιτήσεις απο τον εαυτό της και την βασάνιζε η ιδέα ότι ο τετράχρονος γιός της είχε διάφορες αλλεργίες, ενω για τον δίχρονο Paul της ανέφερε ότι πίστευε ότι είχε κυστική κίνωση. Τα δύο παιδιά ήταν υγιέστατα σε αντίθεση με την μητέρα τους.

Καταγγέλλουν υποβάθμιση του «Δημόκριτου»

Πολύπλευρη υποβάθμιση της έρευνας, των ερευνητικών ινστιτούτων και των ίδιων των ερευνητών και επιστημόνων, οι οποίοι ωθούνται στη μετανάστευση, καταγγέλλει η ερευνητική κοινότητα της χώρας.

Το θέμα ανέδειξε με ερώτησή του προς τους υπουργούς Οικονομικών, Εσωτερικών και Παιδείας ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ, Μιχάλης Κριτσωτάκης.

Χαρακτηριστικά ανέφερε τις περιπτώσεις εννέα πρώην συμβασιούχων του ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος», για τους οποίους, αν και υπέβαλαν αιτήσεις, ώστε οι συμβάσεις τους να μετατραπούν σε ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, το ΑΣΕΠ εσφαλμένα έκρινε ότι δε συντρέχουν οι νόμιμες προϋποθέσεις υπαγωγής τους στις διατάξεις του ΠΔ 164/2004.


Οι συμβασιούχοι δικαιώθηκαν μετά την προσφυγή τους στο Διοικητικό Εφετείο Αθηνών, ωστόσο η σχετική ΚΥΑ δεν υπογράφτηκε ποτέ από τον τότε υφυπουργό Οικονομικών. Μετά τις εκλογές του 2009, το σχέδιο της ΚΥΑ παρέμεινε επί ένα χρόνο ανυπόγραφο στο γραφείο του υπουργού Οικονομικών, Γ. Παπακωνσταντίνου. «Λόγω ανασχηματισμού και μετακίνησης των υπουργών που είχαν ήδη υπογράψει, η διαδικασία θα πρέπει να ξεκινήσει ξανά από την αρχή».

Σε άλλες χώρες...

Μάλιστα, όπως επισημαίνεται, αρκετοί από αυτούς σκέφτονται σοβαρά το ενδεχόμενο της μετανάστευσης σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, ώστε να αναζητήσουν εργασία και υλοποίηση των ονείρων και φιλοδοξιών τους ως επιστήμονες - ερευνητές.


Και καταλήγει η ερώτηση του κ. Κριτσωτάκη: «Πότε θα υπογραφεί η ΚΥΑ, ώστε να συσταθούν οι αντίστοιχες οργανικές θέσεις και να μετατραπούν οι συμβάσεις των επιστημόνων του ΕΚΕΦΕ ''Δημόκριτος'' σε ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, σύμφωνα με τις αποφάσεις του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών, τις οποίες αποδέχτηκε το ΑΣΕΠ; Και τι μέτρα προτίθεστε να πάρετε για να αποτραπεί η ''διαρροή εγκεφάλων'' από την Ελλάδα;».

ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ, 30/7/2011

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ FIMOTRO
Το Fimotro θέλει να ευχαριστήσει τα εκατοντάδες blogs, sites και συμβατικά ΜΜΕ για τον τρόπο που μας στήριξαν σχετικά με την άσκηση ποινικής δίωξης για τη δήθεν απειλή κατά του διευθυντή του Mega Χρ. Παναγιωτόπουλου. Το Fimotro επίσης θέλει να...
ευχαριστήσει τους χιλιάδες αναγνώστες που μας έστειλαν email
ή σχολίασαν στο Facebook με τρόπο σκληρά επικριτικό τα όσα γελοία μας κατηγορούν για το απειλητικό email που ΔΕΝ στείλαμε ποτέ εμείς. Η υπόθεση θα φθάσει στο ακροατήριο το Νοέμβριο. Και θα αθωωθούμε με απόλυτη βεβαιότητα. ΔΕΝ πρόκειται να συμψηφίσουμε τίποτα. Θα συνεχίσουμε να ασκούμε κριτική στο Mega, ΔΕΝ πρόκειται να ζητήσουμε την αναβολή της δίκης, ΔΕΝ πρόκειται να συμβιβαστούμε με τον διευθυντή του Mega, ΔΕΝ θα προσφύγουμε και εμείς στη Δικαιοσύνη, θα δώσουμε τη μάχη και θα την κερδίσουμε. Το ποινικό μητρώο μας θα παραμείνει λευκό. Το κυριότερο όμως, δεν θα προδώσουμε τους φίλους μας ποτέ. Εμείς ΔΕΝ θα γίνουμε Naxios να ζητάμε εγγράφως συγνώμη από πολιτικούς και αντιπάλους για να μην μας σύρουν στα δικαστήρια. Θα είναι η πρώτη ήττα του Mega από blog στα ποινικά δικαστήρια. Και θα αποτελέσει δεδικασμενο και για τους υπολοίπους που θα σκεφτούν να στήσουν ένα τέτοιο κόλπο.
Η συντακτική ομάδα
του Fimotro
Υ.Γ. Στους υπολοίπους που ευχαριστήθηκαν από τη δημοσιοποίηση της δίωξης, τους λέμε "περαστικά". Θα συνεχίσουν να βλέπουν με κόμπλεξ την πλάτη μας, δεν θα τους διαβάζει κανείς και ας ετοιμαστούν να βάλουν πλερέζες για το δικαστικό αποτέλεσμα που έρχεται. Τους έχουμε γραμμένους εκεί που πρέπει...
Πηγη

ΟΤΑΝ Ο ΜΠΕΓΛΙΤΗΣ ΟΝΕΙΡΕΥΟΤΑΝ ΔΙΩΞΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ BLOGS

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Δολοφόνοι χιμπατζήδες εκπαιδεύτηκαν με μαχαίρια [βίντεο]

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Δολοφόνοι χιμπατζήδες εκπαιδεύτηκαν με μαχαίρια [βίντεο]Την δεκαετία του 70′ ο επιστήμονας Idi Amin εκπαίδευσε χιμπατζήδες έτσι ώστε να χρησιμοποιούν φονικά μαχαίρια (τα λεγόμενα machete) για το κυνήγι τους, και έπειτα τους άφησε ελεύθερους στην ζούγκλα.
Αρκετά χρόνια αργότερα, και έπειτα από μια σειρά εκατοντάδων καταγγελιών για φονικές επιθέσεις χιμπατζήδων που σκότωναν ιθαγενείς της περιοχής χρησιμοποιώντας machete, δημιουργήθηκε το παρακάτω ντοκιμαντέρ.
Δείτε το και μόνοι σας, στο παρακάτω απίστευτο βίντεο!

Έλληνοελβετός σκότωσε Ιταλό στη Μύκονο

Σοκ στη Μύκονο από τη δολοφονία Ιταλού φοιτητή σε κέντρο διασκέδασης. Ελληνοελβετός τον χτύπησε με μπουκάλι με αποτέλεσμα να πέσει νεκρός. Διαβάστε πώς ξεκίνησε ο καυγάς
Τραγική κατάληξη είχε η διασκέδαση Ιταλών τουριστών σε γνωστό κλαμπ της Μυκόνου. Ο 20χρονος φοιτητής Στέφανο Ραϊμόντι έχασε τη ζωή του μετά από καυγά με την παρέα ενός Ελληνοελβετού.
Δράστης, σύμφωνα με την αστυνομία, είναι 23χρονος Ελληνοελβετός, παιδί χωρισμένων γονιών, ο οποίος ζει μόνιμα στην Ελβετία με την Ελβετίδα μητέρα του και είχε έρθει για διακοπές στην Ελλάδα με δύο φίλους του, τουρκικής υπηκοότητας, κουρδικής καταγωγής.
Οι νεαροί Ιταλοί βρίσκονταν στο Cavo Paradiso, όπου έπαιζε ο γνωστός Dj Tiesto και μετά από κατανάλωση μεγάλης ποσότητας αλκοόλ, άρχισαν να παρενοχλούν μια παρέα τριών ατόμων, ενός Έλληνα και δύο ατόμων κουρδικής καταγωγής, που ζουν μόνιμα στην Ελβετία.

Τα πνεύματα είχαν ανάψει, όταν ένας από τους Ιταλούς πήρε ένα μπουκάλι βότκα από το τραπέζι του Έλληνα και άρχισε να το πίνει.
Ο Ελληνοελβετός τον γρονθοκόπησε και ακολούθησε πανδαιμόνιο. Πάνω στον καυγά ο Έλληνας άρπαξε ένα μπουκάλι και χτύπησε δυνατά στο κεφάλι τον νεαρό Ιταλό, ο οποίος ξεψύχησε.
Λίγο μετά τις 5 τα ξημερώματα υπεύθυνος του καταστήματος, ειδοποίησε την Αστυνομία και ασθενοφόρο, που μετέφερε το θύμα στο κέντρο υγείας Μυκόνου, όπου απλώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Μόλις ανακοινώθηκε στους φίλους του η τραγική κατάληξη, εκείνοι έξαλλοι ξέσπασαν στο Κέντρο Υγείας, διαλύοντας ό,τι βρήκαν μπροστά τους, και τράπηκαν σε φυγή.
Μετά το φονικό ο δράστης εξαφανίστηκε, ωστόσο εντοπίστηκε λίγες ώρες αργότερα από την αστυνομία και ομολόγησε το έγκλημα.
Η σορός του νεαρού, με εντολή εισαγγελέα, θα μεταφερθεί στο νεκροτομείο Πειραιά, ενώ αναμένονται στην Ελλάδα και οι γονείς του θύματος.

Στις 4 τα ξημερώματα, το καθεστώς πέταξε έξω από την πλατεία Συντάγματος και τους τελευταίους εναπομείναντες αγανακτισμένους

Λίγο μετά τις 4 τα ξημερώματα ημέρα Σάββατο 30/7/2011 η Δημοτική αστυνομία του Δήμου Αθηναίων, με υπαλλήλους του Δήμου και την βοήθεια των ΜΑΤ, αδειάζουν την Πλατεία Συντάγματος.

Από τις 3πμ υπήρχε μεγάλη κίνηση γύρω απο την πλατεία. 2 Κλούβες, 1 κλούβα συλλήψεων, 2 οχήματα της πυροσβεστικής, αρκετά περιπολικά και στην.....
Eρμού, ανδρες του δήμου αθηναίων με υδροφορες.

Γύρω απο την πλατεία ήταν παρκαρισμένα φορτηγά για μπάζα.

Κατά τις 4:20 μπήκαν
αστυνομικοί μαζί με άτομα της Χρυσής Αυγής;;;, στην πλατεία με παρουσία εισαγγελέα και ζήτησαν ευγενικά απο τους κατασκηνωτές-αγανακτισμένους της πλατείας να αποχωρήσουν με ειρηνικό τρόπο. Την ίδια στιγμή η πλατεία περικυκλώθηκε απο άνδρες των ΜΑΤ.
ΑΝΤΙ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
ΣΧΟΛΙΟ...

ΕΜΕΙΣ ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΑΤΟΜΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ....ΑΝ ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΧΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ.

Το Ισραήλ αποφάσισε να ζητήσει συγνώμη στη Τουρκία

anti-ntp:Η κολοτουμπα....

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Ισραηλινής εφημερίδας JERUSALEM POST το Ισραήλ όπως όλα δείχνουν αποφάσισε να απολογηθεί στη Τουρκία ζητώντας της συγνώμη.

Αυτό αποκάλυψε σε δηλώσεις του ο υπουργός Άμυνας του Ισραήλ, Εχούντ Μπαράκ, μετά από συνάντηση που είχε στην Ουάσινγκτον με τη Χίλαρι Κλίντον και τον Λέον Πανέτα. Όπως μάλιστα τόνισε η απόφαση αυτή είναι κάτι που δεν μας αρέσει αλλά θα το κάνουμε.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη είναι αρνητική όσον αφορά την Ελλάδα και τη Κύπρο, ενώ θα υπάρξουν και σχετικές ανανεώσεις της είδησης μέχρι να οριστικοποιηθεί η απόφαση του Ισραήλ και τυπικά.
Πηγη

Όλγα Φαρμάκη.... ένα ολόγυμνο αφιέρωμα, που βγάζει μάτι...! έχουμε και τις αδυναμίες μας..

Όλγα Φαρμάκη.... ένα ολόγυμνο αφιέρωμα, που βγάζει μάτι...!
Αν είστε κάτω των 18, ή δεν αντέχετε τις μεγάλες συγκινήσεις, μην συνεχίσετε παρακάτω..!
Η Όλγα Φαρμάκη, μόνο φαρμάκι δεν στάζει..! Εξώφυλλα και γυμνές φωτογραφήσεις σε εγώρια περιοδικά, αλλά και ξένα, πάντα καυτή, πάντα sexy και θελκτική... αυτή είναι η Όλγα Φαρμάκη, ακι αποκαλύπτεται μπροστά στα μάτια σας... το αντέχετε..?

Κουρελόπανο η Ελληνική σημαία σε κτίριο του ΙΚΑ στην Γλυφάδα.

Την ώρα που κάποια παιδιά σηκώνουν στο υψηλότερο σκαλί του κόσμου την Ελληνική σημαία στο ΙΚΑ Γλυφάδας στην πολυσύχναστη από τα καφέ οδό Ζησιμοπούλου η Ελληνική σημαία δεν είναι παρά ένα κουρελόπανο ! ! Ντροπή ..........
Απολαύστε το βίντεο με το εθνικό μας σύμβολο ......
http://nyxtobaths.blogspot.com/

ΟΙ "βιομαγνητικές" απάτες της "Νέας Εποχής"

Στις αναρτήσεις  "Το βραχιόλι της "βιοενέργειας" με τον περίεργο "θεραπευτικό" ...αλγόριθμο διαφημίζεται απο τονίδιο που θέλει να μας περάσει άλλου είδους "βραχιόλια" με τον γνωστό ψυχοκτόνο αριθμό του άλγους" (Σάββατο, 28 Μαΐου 2011 ) και "Οι "βόμβες κρότου- λάμψης" δεν τυφλώνουν ούτε κουφαίνουν τους πιστούς της Εκκλησίας μας" (Σάββατο, 23 Ιουλίου 2011) αναφερθήκαμε  σε αυτές τις  κερδοφόρες  παγίδες της Νέας Εποχής  και στο πως   προωθούνται σαν   δήθεν "επιστημονικά επιτεύγματα" , ενώ στην ουσία  πρόκειται για έναν  μεταμφιεσμένο προσηλυτισμό στα  δαιμονοειδή δόγματά της.
Στην παρούσα ανάρτηση αναδημοσιεύουμε δύο  ενδιαφέροντα  άρθρα  του ιστολογίου "Ελευθερία μέσα απο την πληροφόρηση"  στα οποία  ανδεικνύεται  και αποδεικνύεται  η  απάτη γύρω απο την  "Βιοϊσοστάθμιση" ( Bio- balance)  που παρέχουν οι βιομαγνητικές διαφημιζόμενες βλακείες αλλά και το πώς στο  εξωτερικό  αυτά τα προϊόντα   υπόσχονται ακόμα και επαφή με τους προγόνους μας.

Αν αυτή η  διαδικασία   του bio- balance  θεωρείται ότι έχει επιστημονική βάση , τότε  και οι  κάθε είδους  μάγοι, μέντιουμ ,  πνευματιστές κλπ, πρέπει να  αποκτήσουν  πανεπιστημιακή έδρα σε κάποιο  ανώτατο εκπαιδευτικό ίδρυμα.


Ας μην γελιώμαστε!
Όλα  τα μέσα  εντάσσονται σε ένα  ευρύτερο σχέδιο  προπαγάνδας  του  αποκρυφισμού , της δαιμονολατρείας των ανατολικών  θρησκειών και της πανθρησκείας,  που αποτελούν  το "πνευματικό  υπόστρωμα" της  αντίχριστης  παναίρεσης  της "Νέας Εποχής".

Μας προειδοποιούν ότι  δήθεν  "κυκλοφορούν πλαστά βιομαγνητικά βραχιόλια Bios Balance! ( Pοwer Balance)"
 Είναι ΟΛΑ απάτη! 
 Το γεγονός ότι το φοράνε γνωστοί αθλητές ή και ο πρωθυπουργός απλά δείχνει πόσο απεγνωσμένοι είναι.

Μεγαλέξανδρος στο Λούβρο με 600 αρχαιότητες

Γιγάντιες φωτογραφικές πινακίδες έχουν αναρτηθεί από την περασμένη εβδομάδα στην πρόσοψη του Λούβρου προαναγγέλλοντας την μεγάλη έκθεση για την Μακεδονία και τον Μέγα Αλέξανδρο, που πρόκειται να εγκαινιασθεί σε τρεις μήνες από τώρα, στις 13 Οκτωβρίου. Περισσότερα από 600 αρχαία έργα τέχνης από την Ελλάδα κυρίως αλλά και από τις συλλογές του Λούβρου θα παρουσιασθούν στην έκθεση για την οποία συνεργάζονται έλληνες και γάλλοι επιστήμονες με στόχο να συστήσουν στο γαλλικό και το διεθνές κοινό του μεγαλύτερου μουσείου του κόσμου τον αρχαιολογικό πλούτο του ελληνικού Βορρά. Μία κληρονομιά της Ευρώπης εν πολλοίς άγνωστη ακόμη, αφού οι σημαντικότερες αρχαιολογικές ανακαλύψεις στην Μακεδονία είναι προϊόν μόλις των τελευταίων 30 χρόνων.

Διαβάστε περισσότερα Ἔρρωσο http://erroso.blogspot.com/#ixzz1TXETo8ag

Ε,ε,ε Αλληλέγγυοι ΤΡΕΧΑΤΕ, Για το "ψωμάκι" του ο καημένος είχε οπλοστάσιο σε σπίτι 32 χρονου Αλβανού στον Άγιο Παντελεήμονα

Οπλοστάσιο σε σπίτι αλλοδαπού στον Άγιο Παντελεήμονα
Ένας 32χρονος αλλοδαπός από την Αλβανία συνελήφθη στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα για παράβαση του Ν. «περί όπλων».Συγκεκριμένα, διενεργήθηκε κατ' οίκον έρευνα σε μονοκατοικία της περιοχής παρουσία Δικαστικού Λειτουργού, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
Ένα τυφέκιο τύπου ΑΚ47 με δύο (2) γεμιστήρες πλήρεις φυσιγγίων.Ένα πιστόλι τύπου BERETTA με γεμιστήρα με επτά (7) φυσίγγια. 45 φυσίγγια πυροβόλου όπλου.
Ένα πιστόλι απομίμηση (ρέπλικα) τύπου GLOCK .
Επτά ασύρματοι.
Ένα πηλίκιο Αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ..
Το χρηματικό ποσό των 2.080 ευρώ...
32 δολάρια.
Τέσσερα χαρτονομίσματα των 50 ευρώ αμφιβόλου γνησιότητας.
Τρία κινητά τηλέφωνα.
Διάφορα κοσμήματα.

Σε βάρος του συλληφθέντα εκκρεμούν τρεις καταδικαστικές αποφάσεις. Δικογραφία σχηματίσθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί σήμερα στους Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών και Εκτελέσεως Ποινών

Παραιτήθηκε αιφνιδιαστικά σύσσωμη η ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων στην Τουρκία

Πολιτική κρίση ξεσπά στη χώρα.
Ο αρχηγός των ενόπλων δυνάμεων της Τουρκίας, ο στρατηγός Ισίκ Κοσάνερ, καθώς και οι επικεφαλής του Στρατού Ξηράς στρατηγού Ερντάλ Τζεϊλάνογλου, του Ναυτικού ναυάρχου Ερσέφ Ουγούρ και της αεροπορίας πτέραρχου Χασάν Ακσάϊ παραιτήθηκαν αιφνιδιαστικά, λόγω των... συνεχιζόμενων διαφωνιών με την κυβέρνηση του Ταγίπ Ερντογάν.
Η μαζική παραίτηση όλων των ανώτατων διοικητών των ενόπλων δυνάμεων είναι πρωτοφανής για την Τουρκία. Παραταύτα εδώ και μέρες υπήρχε στην Άγκυρα έντονο παρασκήνιο περί τέτοιου ενδεχόμενου.
Την ερχόμενη Δευτέρα πρόκειται να αρχίσει η συνεδρίαση του Ανώτατου Στρατιωτικού Συμβουλίου για τις κρίσεις στο στράτευμα μέσα σε ένα βαρύ κλίμα με δεδομένη την προφυλάκιση πολλών εν ενεργεία αξιωματικών για διάφορες υποθέσεις
Μόλις την Παρασκευή, το 13ο Κακουργιοδικείο Κωνσταντινούπολης έκανε δεκτό το κατηγορητήριο του εισαγγελέα σχετικά με την υπόθεση της δημιουργίας ιστοσελίδων στο διαδίκτυο, με σκοπό την αντικυβερνητική προπαγάνδα.
Ο διοικητής της Στρατιάς Αιγαίου (4η στρατιά) στρατηγός Νουσρέτ Τάσντελερ και ο πρώην αρχηγός της 1ης Στρατιάς στρατηγός ε.α Χασάν Ιγσίζ, είναι μεταξύ των 22 εν ενεργεία και απόστρατων αξιωματικών που κατηγορούνται. Η σχετική εισαγγελική έρευνα συνεχιζόταν εδώ και περίπου δύο χρόνια.
Η κυβέρνηση Ερντογάν είχε ακόμη καταγγείλει συνωμοτικό σχέδιο του στρατού για την αποσταθεροποίησή της και είχε προχωρήσει σε διώξεις πολλών ανώτερων και ανώτατων αξιωματικών όπως και αρκετών αποστράτων. Δεκάδες είναι στη φυλακή ή υπό συνθήκες κράτησης.
Ο στρατός είναι ο θεματοφύλακας της παράδοσης του κεμαλικού κοσμικού κράτους στην Τουρκία κάτι που τον έφερε σε αντιπαράθεση με την κυβέρνηση

Η Ελλάδα που αντιστέκεται..

  • Πρωταθλήτρια κόσμου η Ελλάδα στο πόλο γυναικών!
  • Ο Εθνικός ύμνος ακούστηκε στην Σαγκάη,στο σπίτι της αντιπάλου Κίνας!
Ανεπανάληπτη εμφάνιση της γυναικείας Εθνικής ομάδας πόλο της Ελλάδας, που στον τελικό του παγκοσμίου πρωταθλήματος που διεξάγεται στη Σανγκάη επικράτησε με 9-8 της Κίνας και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο.
Δικαιότατο το αποτέλεσμα, με τα κορίτσια του Γιώργου Μορφέση να δείχνουν στην πισίνα την ανωτερότητά τους και να... χαρίζουν στην Ελλάδα το πρώτο χρυσό σε ομαδικό επίπεδο σε παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Δύο Γεωργιανοί κλέφτες διέλυσαν τον μύθο της "πόρτας ασφαλείας"!

Δύο διαρήκτες από τη Γεωργία, διέλυσαν τον μύθο της "πόρτας ασφαλείας", αφού διέρηξαν 7 διαμερίσματα στην Ανατολική Θεσσαλονίκη, από τα οποία και τα 7 είχαν θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας, με τις λεγόμενες κλειδαριές ασφαλείας. Καμία από τις 7 πόρτες δεν βρέθηκε παραβιασμένη, ούτε είχε ίχνη διάρηξης. Οι δύο κλέφτες βρήκαν το κόλπο να της ανοίγουν γρήγορα και απλά, χωρίς να χρειάζονται ...βίαιες μεθόδους. Μάλιστα φεύγοντας, έκλειναν και την πόρτα! Μετά από αυτό, σοκαρισμένοι δήλωναν στην αστυνομία οι....ιδιοκτήτες των διαμερισμάτων, αφού είχαν λάβει διαβεβαιώσεις ότι "η πόρτα δεν παραβιάζεται με τίποτε κι αν χάσετε τα κλειδιά θα πρέπει να ξηλωθεί μαζί με την κάσα" κ.λ.π. Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. αναφέρει:
"Ως μέλη της συμμορίας ταυτοτοποιήθηκαν δύο 35χρονοι Γεωργιανοί, οι οποίοι είχαν συλληφθεί τον Απρίλιο του 2011, από δικυκλιστές αστυνομικούς ομάδας «ΔΙ.ΑΣ», στην περιοχή της Ανάληψης, όταν σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο αυτοκίνητο όπου επέβαιναν, βρέθηκαν τρεις σάκοι ταξιδίου με πλήθος κλοπιμαίων (ηλεκτρονικές συσκευές, κοσμήματα, χαρτονομίσματα, κ.α) και διαρρηκτικών εργαλείων.
Από την ενδελεχή έρευνα που ακολούθησε, προέκυψε ότι τα μέλη της συμμορίας, κατά το τελευταίο δίμηνο του 2010 και αρχές του 2011 διέρρηξαν τις θωρακισμένες πόρτες επτά διαμερισμάτων στην κεντρική και Ανατολική Θεσσαλονίκη, από όπου αφαίρεσαν πλήθος ηλεκτρικών συσκευών, Ηλεκτρονικών Υπολογιστών, χρυσαφικών και χρηματικών ποσών."
http://clopyandpaste.blogspot.com/