Σάββατο 30 Ιουλίου 2011

Συγκλονιστική μαρτυρία από θύμα στο Οσλο: “Δεν είχα καταλάβει ότι είχα ένα ξύλο καρφωμένο στο κεφάλι μου”

Σοκ προκαλεί η μαρτυρία ενός από τα θύματα στο Όσλο που ζει από θαύμα.


Η γυναίκα στην προσπάθειά της να απεγκλωβιστεί από το κτίριο που βρισκόταν όταν έγινε η έκρηξη τραυματίστηκε σοβαρά, καθώς ένα ξύλο καρφώθηκε στο κεφάλι της.

“Δεν είχα καταλάβει ότι ένα καρφί 30 εκατοστών καρφώθηκε στο κεφάλι μου”, εξομολογείται η γυναίκα που προσπάθησε να βρει διέξοδο από τον 11 όροφο του γραφείου που δούλευε, μόλις έγινε η έκρηξη. Η 50χρονη σύμβουλος που εργαζόταν στο υπουργείο Δικαιοσύνης, εξήγησε πως μόλις ένιωσε την έκρηξη κατάλαβε πως έπρεπε να βρει αμέσως τρόπο να φύγει μέσα από τα σπασμένα τζάμια και τα ερείπια για να σωθεί. Στην προσπάθειά της όμως, δεν κατάλαβε πως ένα ξύλο ήταν καρφωμένο στο κεφάλι της.
Το ξύλινο αιχμηρό κομάτι είχε φύγει από κάποιο παράθυρο και είχε τρυπήσει το πιγούνι της, διαπερνώντας το πάνω μέρος του κρανίου της. Όταν η ίδια άρχισε να νιώθει τον πόνο του τρυπήματος, κατάλαβε τι είχε συμβεί.
Η ίδια φαίνεται πως στάθηκε πολύ τυχερή και γλύτωσε από θαύμα. Οι γιατροί αφαίρεσαν το ξύλο και της έκαναν 27 ράμματα. Η 50χρονη είναι συγκλονισμένη από την επίθεση και τα θύματα της έκρηξης και του μακελιού…

tlife

Δεν υπάρχουν σχόλια: