Δευτέρα, 6 Ιουνίου 2016

Προκλητική ασέβεια των Τούρκων - Διάβασαν το Κοράνι στην Αγία Σοφία (VIDEO) ...Λέτε να επαληθευονται οι προφητείες...οταν η Αγια Σοφια γινει τζαμί δεν έλεγε κάποια θα αρχίσουν τα γεγονότα;;;

Mεσα στην Αγία Σοφία στην Κωνσταντινούπολη, διαβάστηκε από το Κοράνι η πρωινή προσευχή για το Ραμαζάνι, όπως είχαν προαναγγείλει οι τουρκικές αρχές.
Η νέα πρόκληση της τουρκικής πλευράς έλαβε χώρα σήμερα, πρώτη μέρα του Ραμαζανιού και παρουσία του γενικού γραμματέα θρησκευτικών υποθέσεων της Τουρκίας, ο οποίος δήλωσε υπερήφανος.
Δείτε τα σχετικά βίντεο.Τις πρηγούμενες μέρες δημοσιεύματα του τουρκικού Τύπου ανέφεραν ότι το Κοράνι θα διαβάζεται για 30 μέρες κατά τη διάρκεια του Ραμαζανιού και από εκεί θα το αναμεταδίδει το κρατικό κανάλι TRT Diyanet.
Το πρόγραμμα θα προβάλλεται καθημερινά στις 2.00 για 30 μέρες.
Το Ραμαζάνι ξεκινά σήμερα Δευτέρα Ιουνίου και διαρκεί μέχρι τις 7 Ιουλίου.
Η προαναγγελία της τουρκικής πλευράς για ανάγνωση του Κορανίου μέσα στην Αγία Σοφία είχε προκαλέσει την αντίδραση του υπουργείου Εξωτερικών και της ΝΔ.
Τώρα η προαναγγελία έγινε πράξη και μένει να δούμε τις εξελίξεις και τις ελληνικές αντιδράσεις για τη νέα τουρκική πρόκληση απέναντι στην Ελλάδα, την ορθοδοξία και το Πατριαρχείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: