Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Μασονικό τερατούργημα o ερχομός του νέου παγκόσμιου μεσσία ...

Τις τελευταίες μέρες κυκλοφορεί στο διαδίκτυο ένα βίντεο όπου μιλάνε αρχικά 3 υψηλόβαθμα στελέχη / τέκτονες μασονικών στοών και εν συνεχεία διάφοροι ''πεφωτισμένοι'' οι οποίοι προαναγγέλλουν τον ερχομό του νέου μεσσία !

Μικρή περίληψη του βίντεο με σχολιασμό μας :
Παρατηρήσατε που μιλάνε στην αρχή για παγκόσμια αδελφοσύνη ειρήνη και αγάπη ( τι ειρωνικό να την επικαλούνται οι μασόνοι με τα εγκλήματά τους εναντίων της ανθρωπότητας )! 

Επίσης επικαλούνται τον Ιησού που λένε πως είναι ο Μεσσίας (κάτι πάει στραβά, δε μπορεί μασόνοι να το λένε αυτό) και όπως αναφέρουν θα εκτελέσει προσευχή με τον Huzrat Maxnti και θα κυβερνήσουν τον κόσμο μαζί! (Ο θεός από πότε έγινε κυβερνήτης; Τι εννοούν;) 

Μιλούν για μια θρησκεία στη Γη (το Ισλάμ)

Στο 2:20 Αναφέρουν τον ερχομό του Μεσσία και ότι κάνουν πράγματα για να το επισπεύσουν !!! (Προφανώς και είναι φτιαχτό το θέμα)

Επίσης ο νεοταξίτης Ahmadinejad (ναι, ο πρόεδρος του Ιράν που ζήτησε και αυτός παγκόσμια διακυβέρνηση ΕΔΩ) λέει πως ο Ιησούς θα ρυθμίσει τις σχέσεις μεταξύ εθνών και κυβερνήσεων! (πολύ περίεργα πράγματα...τι θα είναι ο Ιησούς; Πρόεδρος της παγκόσμιας διακυβέρνησης; )

Προτελευταίος... ο περίεργος - δρακονιανός, κοινώς σαύρα - ηγέτης του Ισλάμ στην Αμερική απειλεί και λέει: Στην Ινδονησία, στο Μπαχρέιν και σε άλλες πόσες χώρες ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ... πολύ σύντομα σε όλα τα έθνη του κόσμου...και ακόμα νωρίτερα στην Αμερική! (να που βγάζει νόημα η Ισλαμοποίηση της Ευρώπης με την ανάμειξη των λαών που λέγαμε...) Λέει πως ο Μαχντί είναι παρών στον κόσμο ΤΩΡΑ και ο Χριστός ωθεί την εξέγερση των μαζών (WTF)

Τελευταίος ο επίσης αντιπαθητικός με τους προηγούμενους αναφέρει πως το Ισραήλ θα γίνει το κυρίαρχο κράτος του κόσμου!!! 

Άρα ως συμπέρασμα βγάζουμε το εξής γνωστό: Παγκόσμια διακυβέρνηση με παγκόσμια θρησκεία. Εκεί μας πάνε χρόνια τώρα αλλά οι περισσότεροι το λοιδορούν βλέποντάς το ως παράμυθο. Λάθος! Άποψή μας είναι πως θα ξυπνήσουν όταν θα είναι αργά!

Πάμε τώρα να συμπληρώσουμε τη σκέψη μας ώστε να σας δώσουμε την εικόνα από τη δική μας οπτική γωνία όπως προαναφέραμε:

Μετά από πολύ έρευνα όλα αυτά τα χρόνια είμαστε σίγουροι πως η ιστορία επαναλαμβάνεται με μαθηματική ακρίβεια ανά περίπου 2-3000 χρόνια. Η ιστορία μας έχει δείξει πως υπήρξαν στο παρελθόν παγκόσμιοι πολιτισμοί οι οποίοι έχουν αφήσει ανεξίτηλα τα σημάδια τους ανά την υφήλιο με ιερογλυφικά , σύμβολα και άλλα. Ένα παράδειγμα είναι ο Μαίανδρος που τον συναντάμε σχεδόν σε όλες τις γωνιές του πλανήτη από τους Αρχαίους Σουμέριους μέχρι τους Μάγιας και την Αρχαία Ελλάδα. Αυτοί οι παγκόσμιοι πολιτισμοί άρχισαν να παρακμάζουν και τέλος εξαφανίστηκαν οι περισσότεροι μυστηριωδώς ( Πυρηνικά , κατακλυσμοί και άλλα). Όλα αυτά συνέβησαν γιατί κάποιοι απέκτησαν την απόλυτη εξουσία πάνω στον πλανήτη και τους ανθρώπους; Ίσως για κάτι άλλο; Τίποτα δεν είναι σίγουρο και φυσικά την αλήθεια δεν πρόκειται να μας την πει καμία κυβέρνηση και γενικά κανείς εξουσιαστής του κόσμου που μας θέλει στην άγνοια για τους λόγους του. 

Η άποψή μας είναι πως μας κυβερνούν συνεχώς οι ίδιοι και οι ίδιοι , απόγονοι της αρχαίας ελίτ της εποχής της Ατλαντίδας, της Σουμερίας , της Αιγύπτου και πάει λέγοντας. Σαύρες - υβρίδια ανθρωποειδή με ξεκάθαρη γραμμή αίματος όλοι τους με κοινό σκοπό...να μας εξουσιάζουν. Δημιουργούν τον κόσμο που ζούμε μέχρι και σήμερα και δεν θα διστάσουν να μας εξαλείψουν γι ακόμα μια φορά και μετά να μας δημιουργήσουν και πάλι από την αρχή παριστάνοντας τους θεούς, παίζοντας με τις ζωές μας . Η ίδια γραμμή αίματος, η ίδια τεχνολογία, η ίδια τακτική ξανά και ξανά...

Πως θα σας φαινόταν αν είχαμε μερικοί την τεχνολογία και την δυνατότητα να εξαλείψουμε όλους τους άλλους και να δημιουργήσουμε τα πάντα από την αρχή μετά από αρκετά χρόνια; Εύκολο όπως φαίνεται για κάποιους... Κατέχουν την υψηλότερη τεχνολογία αλλά δημιουργώντας την ψευδαίσθηση της ελευθερίας μπορούν να μας υποδουλώσουν μέσω του χρήματος και του καταναλωτισμού , δείχνοντάς μας την χαμηλότερη τεχνολογία και συνεχίζοντας να μας παρουσιάζουν συνεχώς και υψηλότερη μέχρι να φτάσουμε στο τέρμα... και πάλι δώστου απ' την αρχή...

Δείτε μερικές από τις θρησκευτικές ομοιότητες από το 2100 Π.Χ. και αναρωτηθείτε τι συμβαίνει...




2 είναι οι εκδοχές: Η μία να μας παρουσιάζουν κάθε φορά και έναν καινούριο Μεσσία και η άλλη να κάνουμε λάθος και όλα να είναι φυσικά όπως της ιστορίας που μας έχουν διδάξει...

Κατά την γνώμη μας είναι το πρώτο. Η ιστορία επαναλαμβάνεται!

Πριν 2000 χρόνια ο Χριστός, μετά από 2 χιλιάδες χρόνια ένας νέος ''Χριστός''. Όσο εύκολα καθιερώθηκαν οι προηγούμενοι τόσο εύκολα μετά από μερικές γενιές θα καθιερωθεί και ο νέος. Μόνο που ο νέος θα μας κυβερνά, όπως φαίνεται, μέσω μιας παγκόσμιας θρησκείας και διακυβέρνησης. Θρησκεία για κάποιους είναι και το χρήμα. Μήπως θα κυβερνά και το χρήμα ο ψευδομεσσίας που μας ετοιμάζουν; 

Ποιος θεός χρειάζεται την λατρεία των πιστών; 
Το σχέδιο είναι οργανωμένο και χιλιοπαιγμένο επί χιλιάδες χρόνια. Το θέμα είναι πότε θα γίνει το ΜΠΑΜ! Οι μασόνοι - ελευθεροτέκτονες έχουν δηλώσει (δες οι ταφόπλακες της ανθρωπότητας) πως θέλουν την ανθρωπότητα κάτω από 500,000,000. Φυσικά και το θέλουν για να κουμαντάρουν καλύτερα όσους απομείνουν όπου θα είναι και πάλι οι δούλοι τους...

Φυσικά αυτός που θα την πληρώσει θα είναι και πάλι η ανθρωπότητα που κοιμισμένη από την τηλεόραση, τα χημικά, τους αεροψεκασμούς και αποκομμένη (μέσω της φθορίωσης της επίφυσης) από τον κοσμικό αιθέρα... είναι συνεχώς αποπροσανατολισμένη και πνευματικά σε νηπιακό επίπεδο καταπίνοντας αμάσητο το κουτόχορτο που της προσφέρουν, πάντα με το αζημίωτο. 

Παγκόσμια διακυβέρνηση και συμβολισμοί στη μουσική βιομηχανία.. Παιδικός υποσυνείδητος προγραμματισμός για την αποδοχή της. Υποσυνείδητα μηνύματα για την παγκόσμια εξόντωση είναι λίγα από τα μηνύματα που μας δίνουν οι παγκόσμιοι τύραννοι μας. Το θέμα είναι πότε και αν θα ξυπνήσουμε . Αν είναι να γίνει αργά δεν έχει κανένα νόημα αφού ούτως ή άλλως πάντα οι λίγοι σώζονται.

Οι υπόλοιποι παίζουν τον ρόλο τους ως μπαταρίες του συστήματος ... Ο νοών νοείτω. 

Το ίντερνετ εννοείται πως το έφτιαξαν για να γνωρίζουν τα πάντα για την ανθρωπότητα ...όμως μακάρι να τους γυρίσει ''μπούμερανγκ'' λόγω της μεγάλης μετάδοσης πληροφοριών μήπως και γλυτώσουμε από τις αρρωστημένες ορέξεις τους για παγκόσμια κυριαρχία και έλεγχο. 

Επιμέλεια άρθρου: Alexander

Δεν υπάρχουν σχόλια: