Τετάρτη, 2 Μαρτίου 2016

Ελληνομακεδονικά σύνορα είναι μωρή καρακαριόλα;Και μάλιστα λέει ότι μέχρι να προστατεύσει τα σύνορα της η Ελλάδα, οι πρόσφυγες (για τους μετανάστες ούτε συζήτηση...) πρέπει να μένουν στη δική μας χώρα, να αναζητήσουν καταλύματα στην Ελλάδα, ότι δεν έχουν δικαίωμα να επιλέξουν μια άλλη χώρα της ΕΕ και ότι δεν μπορεί να ικανοποιηθεί το αίτημα για διανομή τους σε όλες τις χώρες της Ευρ. Ενωσης...

Δεν φτάνει που αποκαλεί την Ελλάδα ξενοδοχείο της
για λαθρομετανάστες, έχει το θράσος η βρωμιάρα να αναφέρετε σε ….ΕλληνοΜακεδονικα σύνορα .

Όπως αποκαλύπτει το Press-Gr, μια δυσάρεστη εξέλιξη προέκυψε, πριν από λίγη ώρα, για τη χώρα μας από την ναζιστική Γερμανία χωρίς να έχει πάρει ακόμη δημοσιότητα στο εσωτερικό.
Συγκεκριμένα η Α. Μέρκελ είχε σήμερα το απόγευμα Τρίτη στο Βερολίνο συνάντηση με τον Πρωθυπουργό της Κροατίας Τίχομιρ Ορέσκοβιτς μετά την οποία έκανε δηλώσεις που δεν είναι καθόλου θετικές για την Ελλάδα.

Όπως...μεταδίδει το Spiegel στην ηλεκτρονική του έκδοση, η καγκελάριος απευθυνόμενη στους πρόσφυγες είπε ότι "πρέπει να σταματήσει η πολιτική του Winkens", Ήδη «υπάρχουν μέρη για να διανυκτερεύσετε και για να διαμείνετε στην Ελλάδα. 
Το δικαίωμα αυτό πρέπει να χρησιμοποιηθεί από τους πρόσφυγες.
Δηλαδή για το πέρασμα των προσφύγων στην Ευρώπη, τόνισε ότι Δεν υπάρχει το δικαίωμα για ένα πρόσφυγα να πει ''θέλω να πάρω το άσυλο σε μια συγκεκριμένη χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης"».
Επίσης είπε ότι "η κατάσταση των προσφύγων στα ελληνο-μακεδονικά σύνορα δεν μπορεί να συγκριθεί με την κακή κατάσταση στην Ουγγαρία τον περασμένο Σεπτέμβριο". 
Η ναζίστρια προειδοποιεί επίσης για «περαιτέρω αποσταθεροποίηση»και ανέφερε ότι "η Ελλάδα ως χώρα της Σένγκεν και όχι μόνο η Μακεδονία, πρέπει να προστατεύσει τα σύνορά της. Μόνο μετά από αυτό, θα μπορούσε κανείς να διανείμει τους 160.000 πρόσφυγες που φτάνουν στις χώρες της ΕΕ και τότε η Γερμανία θα λάβει επίσης το μερίδιό της".
Με αυτές τις δηλώσεις - βόμβα η κ. Μέρκελ δείχνει πώς εννοεί την «αλληλεγγύη» της προς την Ελλάδα για την οποία μίλησε προ ημερών. Στην πραγματικότητα, αποδέχεται την στάση της Αυστρίας και των χωρών του Βίζεγκραντ που κατηγορούν την Ελλάδα ότι δεν μπορεί να προστατεύσει τα σύνορα της ΕΕ και γι αυτό προχωρούν στο κλείσιμό τους Και μάλιστα λέει ότι μέχρι να προστατεύσει τα σύνορα της η Ελλάδα, οι πρόσφυγες (για τους μετανάστες ούτε συζήτηση...) πρέπει να μένουν στη δική μας χώρα, να αναζητήσουν καταλύματα στην Ελλάδα, ότι δεν έχουν δικαίωμα να επιλέξουν μια άλλη χώρα της ΕΕ και ότι δεν μπορεί να ικανοποιηθεί το αίτημα για διανομή τους σε όλες τις χώρες της Ευρ. Ενωσης... 
Με αυτές τις δηλώσεις η κ. Μέρκελ, αδειάζοντας ευθέως πια την Ελλάδα, δίνει και το στίγμα της Γερμανίας (αν δεν προεξοφλεί και τις αποφάσεις) εν όψει της κρίσιμης Συνόδου Κορυφής για το προσφυγικό την ερχόμενη Δευτέρα...

Πηγή
http://www.zoomblog.org/2016/03/blog-post_50.html#ixzz41iHL8MGG

Δεν υπάρχουν σχόλια: