Δευτέρα 9 Αυγούστου 2010

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού από οπαδούς της ΑΕΚ ο Μπάγεβιτς (VIDEO)

Υπό φυσιολογικές συνθήκες θα διαβάζατε για το φιλικό της ΑΕΚ στην Καλλιθέα με την τοπική ομάδα (για την ιστορία η ομάδα του Στάθη Σταθόπουλου επικράτησε 2-1, αλλά ποιος ασχολείται...). Στην ΑΕΚ, όμως, όλα μπορούν να συμβούν και παρά το γεγονός πως όλα έδειχναν πως το οικογενειακό κλίμα εντός και εκτός ομάδας επέστρεψε, τελικά κάποιοι ανεγκέφαλοι οπαδοί είχαν αντίθετη άποψη.
Οι εικόνες που εκτυλίχθηκαν μετά το τέλος της φιλικής αναμέτρησης είναι απίστευτες. Οπαδοί της ΑΕΚ που βρέθηκαν στο "Ελ Πάσο" μπήκαν στο γήπεδο και κατάφεραν να φτάσουν μέχρι τη φυσούνα όπου κατευθυνόταν ο Ντούσαν Μπάγεβιτς. Εκεί τα πράγματα ξέφυγαν, αφού οι οπαδοί επιτέθηκαν και χτύπησαν τον Σέρβο προπονητή της ΑΕΚ, ο οποίος ήταν έρμαιο των άγριων διαθέσεών τους. Ηταν τέτοια τα χτυπήματα που δέχθηκε ο Μπάγεβιτς, ο οποίος έπεσε κάτω και παρέμεινε εκεί για αρκετά λεπτά προκαλώντας την ανησυχία πολλών.
Η Αστυνομία παρενέβη με καθυστέρηση και προσπάθησε να απομακρύνει τους οπαδούς από τον Μπάγεβιτς, ο οποίος σηκώθηκε πάλι στα πόδια του και κατευθύνθηκε στα αποδυτήρια για να γλιτώσει τα χειρότερα. Ποια χειρότερα θα αναρωτηθείτε από τη στιγμή που οι ανεγκέφαλοι οπαδοί χτύπησαν στο πρόσωπο και στο κεφάλι έναν άνθρωπο 62 ετών! Γιατί; Γιατί θεωρούν πως δεν είναι κατάλληλος για τον πάγκο της ΑΕΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: