Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

Μία παράξενη φωτογραφία..

έχει κανείς πληροφορίες γι αυτόν τον τάφο..;
αναγνώστης...
κάντε κλικ στην φωτογραφία για μεγένθυση..

5 σχόλια:

Mhayai είπε...

Ο τάφος αυτός βρίσκεται στο νεκροταφείο Μελάτεν (Melaten) της Κολόνιας στην Γερμανία . Είναι του γιατρού Franz Leuffen είναι ο συγγραφέας ενός βιβλίου σχετικά με μεταθανάτιες εξετάσεις γραμμένο στη δεκαετία του 1860. Ο Δρ Leuffen πέθανε το 1900.

Mhayai είπε...

Και κάτι άλλο , γι αυτούς που δεν το κατάλαβαν ο Leuffen ήταν Μασόνος όπως το δείχνει το τρίγωνο με το μάτι . Ο μικρός σταυρός μας λέει πως ήταν χριστιανός αλλά Μασόνος .

Ανώνυμος είπε...

το φίδι πάντα παρίστανε την "ελικα" του DNA ( σκήπτρο του Ερμή),σχηματίζει το γράμμα "Φ" (χρυσός αριθμός μαζί με το π : 3,14... , φ : 1,618... βασικές μαθηματικές σταθερές),το Δέντρο της Ζωής (κλαδί),η πεντάλφα (ο αριθμός 5) συνδέεται με τις 5 Αρχέτυπες Δυνάμεις: Δικαιοσύνη, Έλεος, Σοφία, Κατανόηση και την Ανυπέρβλητη Μεγαλοπρέπεια (του Θεού-το μάτι μέσα στην πεντάλφα)συνθέτουν την απόλυτη γνώση του ΣΥΝ-ΠΑΝ-τος.

Ανώνυμος είπε...

Ειναι του θειου μου του
Φρανς Λουφεν, τοκογλυφου στο
επαγγελμα που εμαθε ελληνικα
για τις αναγκες της δουλειας
του (εξ ου και το ΓΝΩΣΙΣ)......

Ανώνυμος είπε...

Λεπτομέρεια από ένα τάφο στο νεκροταφείο Melaten Κολωνίας. Αυτό είναι ιδιαίτερα αξιοπρόσεκτο λόγω του είναι πλούσιο συμβολισμό.

Το βρήκα στο Google: Dr med Franz Leuffen είναι ο συγγραφέας ενός βιβλίου σχετικά με μεταθανάτιες εξετάσεις, γραμμένο στη δεκαετία του 1860. Ο Δρ Leuffen πέ