Σάββατο, 11 Ιουλίου 2015

Κάποιοι (ἀκόμη) ἀγαποῦν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ τὴν Ἑλλάδά!!!

Και ΔΕΝ είναι …«Έλληνες»!!!Κάποιοι (ἀκόμη) ἀγαποῦν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ τὴν Ἑλλάδά!!!1
Ξένοι που αγαπούν την Ελλάδα πολύ περισσότερο από τους Ελληνόφωνους απατεώνες της Βουλής.
«Συγκινητική καμπάνια από La Stampa: Αυτή την Ελλάδα αγαπάμε
Κάλεσμα απευθύνει η ιταλική εφημερίδα «La Stampa» στους αναγνώστες της, προτρέποντάς τους να εκφράσουν την αγάπη τους για την χώρα μας, με φωτογραφίες, σκέψεις και αναμνήσεις της «δικής τους Ελλάδας», στα πλαίσια της πρωτοβουλίας ‪#‎GreciaPerMe‬ (#‎Ελλάδα‬ για μένα).
«Κάντε αναζήτηση στο Google με την λέξη «Ελλάδα»: τα πρώτα αποτελέσματα είναι «δημοψήφισμα», «χρεοκοπία», «κλειστές τράπεζες». Η ίδια αναζήτηση πριν από μόλις πέντε χρόνια, ανέσυρε σελίδες με εικόνες από καράβια και Ιστορία, από θάλασσα και παραλίες, από τον Παρθενώνα και από τυρί φέτα.
Κατά βάθος, αυτή είναι η Ελλάδα για μας και τώρα ας την διηγηθούμε.
Στείλτε φωτογραφίες, αναμνήσεις, φράσεις. Ο,τιδήποτε φέρατε μαζί σας από ένα ταξείδι, από μια έκφραση ενός υπερήφανου λαού, από μια στιγμή αξέχαστη και δυνατή, όπως τα κρύα νερά των Κυκλάδων.
Ανεβάστε το υλικό σας στο Instagram ή στο Twitter (με hashtag #GreciaPerMe) ή στείλτε μέιλ στο greciaperme@lastampa.it» γράφει στην ιστοσελίδα της η εφημερίδα «La Stampa».
«H Eλλάδα είναι Δημοκρατία, ελευθερία, όνειρο». «Είναι φως». «Για ρμένα είναι οι Έλληνες ποιητές». «Η Ελλάδα είναι ένα σύμβολο, έστω και αν προσπαθούν να το εξοστρακίσουν», «είναι η αβροφροσύνη, η ζεστασιά, η φιλοξενία των ανθρώπων της», είναι μερικά από τα πρώτα σχόλια των Ιταλών και Ελλήνων αναγνωστών, τα οποία συνοδεύονται με εντυπωσιακές, φωτογραφίες.
Μπορείτε να μεταβείτε στην ιστοσελίδα της καμπάνιας, κάνοντας κλικ εδώ.  
Εγώ έστειλα ένα κολάζ από την αγαπημένη παραλία στο 2ο πόδι της Χαλκιδικής δίπλα στον Όρμο Παναγιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: