Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

Oι επευφημίες των πολιτικών στις Ελληνικές Ε.Δ γίνονται για να σε παραπλανούν και να νομίζεις...όσο η Τουρκία γίνεται αστακός !

Αερoπλάνο…τέρας απέκτησε η Τουρκία! Τι ετοιμάζει άραγε;
Την ώρα που ο Ακης και η παρέα του μας φόρτωσαν τα υποβρύχια που γέρνουν  τα οποία εξακολουθούμε να χρυσοπληρώνουμε η Αγκυρα γίνεται  αστακός και συνεχίζει να απειλεί με κάθε τρόπο. 
Εδώ αντέχουμε χάρις στον πατριωτισμό κάποιων ηρώων στην κυριολεξία που πετούν με αεροπλάνα “φέρετρα” σε πολλές περιπτώσεις και με μισθούς για κλάμματα.
Το ερώτημα είναι το τι ετοιμάζουν πάλι οι Τουρκαλάδες.  
Η Τουρκία απέκτησε το αεροπλάνο τέρας   και το γιόρτασε στην κεντρική επαρχία  Καϊσερί. Το νέο μεταφορικό αεροσκάφος αγοράστηκε από τη γαλλική Airbus, μέλος της ευρωπαϊκής κοινοπραξίας EADS. Στην τελετή παραβρέθηκε και ο πρόεδρος της χώρας Αμπντουλάχ Γκιουλ, ο οποίος σε ομιλία του εξέφρασε την πίστη του στη δυναμική του τουρκικού στρατού και δήλωσε ότι η αγορά ενός νέου αεροσκάφους θα μπορούσε να αλλάξει τη μοίρα (την έκβαση) μιας σύγκρουσης. 
Ο τουρκικός στρατός είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος στρατός στο ΝΑΤΟ και η αγορά του νέου αεροσκάφους δείχνει την σταθερή πολιτική της Άγκυρας να αυξήσει το δυναμικό των ενόπλων δυνάμεών της, εν μέσω εσωτερικών αναταραχών και πολιτικής αστάθειας. 
Το μοντέλο του νέου αποκτήματος είναι το Atlas A400M, ένα τεράστιο στρατιωτικό αεροσκάφος που μεταφέρει φορτία, ενώ μέχρι σήμερα τα αεροσκάφη της τουρκικής αεροπορίας είναι ισπανικά τύπου CASA CN – 235.

Δεν υπάρχουν σχόλια: