Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

Νέο μήνυμα φωτιά του Ν. Μιχαλολιάκου μέσα από τις φυλακές: «Τυχαίο το ότι η έξοδος στις αγορές ήρθε μετά το «βίντεο Μπαλτάκου»;

Με τίτλο: «Το πανηγύρι του κατεστημένου για την “έξοδο στις αγορές”» δημοσιεύτηκε το νέο μήνυμα του Γ. Γ της Χρυσής Αυγής. Τα όσα αναφέρει ο Ν. Μιχαλολιάκος για την «ανάπτυξη» και το βίντεο Μπαλτάκου, παραθέτουμε αυτούσια:
«Αγοραία» και επισήμως η χώρα υπό την καθοδήγηση της μοιραίας κυβέρνησης Βενιζέλου-Σαμαρά. 
Πανηγυρίζουν όλα τα καθεστωτικά μέσα και ο λαός, που υποφέρει, εξαθλιώνεται, ξεπουλιέται, απορεί πως είναι δυνατόν… επιτέλους να σώθηκε (!!!), όπως τους λένε τα φερέφωνα της εξουσίας και αυτός να μην το γνωρίζει, να μην βλέπει αυτή η περίφημη «σωτηρία» να μην έχει την οποιαδήποτε σημασία για την μίζερη και θλιβερή καθημερινότητά του.
Καθόλου τυχαίο ότι το γεγονός αυτό ήλθε μετά την συνταρακτική αποκάλυψη του γνωστού «βίντεο Μπαλτάκου», προκειμένου να καλύψει την βρώμα και δυσωδία που κατέκλυσε την δημόσια ζωή της χώρας.
Δύο λόγια για την περίφημη έξοδο στις αγορές, την οποία μας εμφανίζουν σαν σωτήρια και έξοδο από την κρίση. 2 με 2,5 δισεκατομμύρια ήθελαν και τους προσφέρονται… 20! 
Όλοι οι παγκόσμιοι τοκογλύφοι συνέρρευσαν για το γλέντι, για το μεγάλο ξεπούλημα. 
Και το πλέον σημαντικό είναι ότι η Ελλάδα θα δανειστεί όχι με βάση το Ελληνικό Δίκαιο, όπως κάνουν όλα τα ελεύθερα και ανεξάρτητα κράτη, αλλά με το αγγλικό δίκαιο, το αγαπημένο άδικο δίκαιο των απανταχού, σε χώρο και χρόνο, τοκογλύφων. Οι Σάιλοκ ήσαν και οι μεσίτες του, η κυβέρνηση της ξενοκρατίας και μαζί με αυτήν τα κανάλια και οι φυλλάδες, όλοι μαζί πανηγυρίζουν ένα ακόμη ξεπούλημα της Ελλάδας, μία ακόμη εκχώρηση της Εθνικής μας Κυριαρχίας.

Πανηγυρίζει ο Βενιζέλος, ο Σαμαράς και οι λακέδες τους. Δεν πανηγυρίζουν όμως τα εκατομμύρια των Ελλήνων πουν ζουν κάτω από τα όρια της φτώχειας, δεν πανηγυρίζουν τα εκατομμύρια των ανέργων, δεν πανηγυρίζει η πραγματική οικονομία που συνεχώς συρρικνώνεται. 
Δεν πανηγυρίζει κάπου στον κόσμο του Ιδεατού η Ελληνική Ιστορία, που με υγρό βλέμμα παρατηρεί ένα μεγάλο Έθνος να χρεοκοπεί και η χρεοκοπία είναι δευτερευόντως οικονομική, πρώτα από όλα είναι χρεοκοπία πολιτική, ηθική, εθνική.


“Και χορό τριγύρω σου θα στήσουν
με βιολιά και με ζουρνάδες
γύφτοι, οβραίοι, αράπηδες, πασάδες
και τα γόνατα οι τρανοί σου θα λυγίσουν
και θα γίνουν των ραγιάδων οι ραγιάδες”
Κωστής Παλαμάς

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ
ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ
Πέμπτη 10 Απριλίου 2014
http://www.makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: