Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

ΔΕΙΤΕ: Αυτός είναι ο 16χρονος που μαχαίρωσε 21 συμμαθητές.

Τον γύρο του κόσμου κάνει η φωτογραφία του ανήλικου που μαχαίρωσε πάνω από 20 συμμαθητές του σε σχολείο του Πίτσμπουργκ, στην πολιτεία της Πενσιλβάνια των ΗΠΑ.
Από τις επιθέσεις τουλάχιστον 22 άνθρωποι (21 ανήλικοι κι ένας ενήλικος), η πλειονότητα των οποίων μαθητές ηλικίας μεταξύ 14 και 17 ετών, τραυματίστηκαν. Ο 16χρονος προκάλεσε σοβαρούς τραυματισμούς σε συμμαθητές του, μαχαιρώνοντάς τους στον κορμό, τα χέρια και το πρόσωπο, δήλωσαν σύμφωνα με το πρακτορείο Ρόιτερς, αξιωματούχοι. Οι τραυματίες διακομίστηκαν σε τέσσερα νοσοκομεία, πολλοί από τους οποίους βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση, δήλωσαν ιατρικές πηγές.
Ο μαθητής ακινητοποιήθηκε από τον υποδιευθυντή του σχολείου, κατόπιν συνελήφθη και βρίσκεται υπό κράτηση, δήλωσε ο Τομ Σίφελντ, διευθυντής του τοπικού αστυνομικού τμήματος. Ειδικότερα, ο υποδιευθυντής του σχολείου, Σαμ Κινγκ, κατάφερε να περιορίσει τον επιτιθέμενο, ο οποίος κρατούσε στα χέρια του δύο μαχαίρια μήκους 20-25 εκατοστών. Ο Κινγκ με τη βοήθεια ενός σχολικού φύλακα κατάφεραν να περάσουν χειροπέδες στον 16χρονο, προτού αυτός καταφέρει να τραυματίσει και άλλους συμμαθητές του.
«Το έκανε τόσο ύπουλα που στην αρχή κανείς δεν κατάλαβε τι συνέβαινε», δήλωσε ένας από τους μαθητές του σχολείου. «Ακούσαμε ένα κορίτσι να φωνάζει δολοφονία και μετά είδαμε δύο άλλους μαθητές να τρέχουν έξω από το σχολείο και τους ακολουθήσαμε».
http://www.7news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: