Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

ΤΣΕΤΣΕΝΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΕΚΘΕΙΑΖΟΥΝ ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ «ΚΑΘΗΜEΡΙΝΗΣ»

Η αναδημοσίευση του άρθρου της Καθημερινής στη σελίδα του kavkaz center

ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ «ΚΑΘΗΜEΡΙΝΗΣ» ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΣΕ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ  
Η αναδημοσίευση του άρθρου της Καθημερινής στη σελίδα του kavkaz center
Πορφύρης Δ/Σταφυλά Π, Bρυξέλλες για pentapostagma.gr
the_caucasus_emirateΤο  Εμιράτο του Καυκάσουιδρύθηκε το 2007 από τον Τσετσένο ισλαμιστή Doku Oumarov . Πρόκειται για ισλαμιστική εξτρεμιστική οργάνωση με έδρα το βόρειο Καύκασο της Ρωσίας. Στόχος του Εμιράτου είναι η απελευθέρωση όλων των μουσουλμανικών εδαφών της Ρωσίας! H τρομοκρατική οργάνωση πραγματοποίησε πολλές επιθέσεις σε ρωσικές δυνάμες  στο βόρειο Καύκασο ενώ την περίοδο 2010-11 ανέλαβε την ευθύνη και για τις πολύνεκρες επιθέσεις αυτοκτονίας στη Μόσχα εναντίον πολιτών . Ο ηγέτης του Doku Oumarov  πρόσφατα κλήθηκε προς βοήθεια στην Ουκρανία από τον αρχηγό του εξτρεμιστικού κόμματος του Δεξιού Τομέα, Yarosh .
Σε συνέντευξή του στο Κavkaz center ορκίζεται πίστη στο Τζιχάντ, στον Αλλάχ , στον Προφήτη Μωάμεθ και στη Δικαιοσύνη της Σαρίας.
To Kavkaz center σύμφωνα με το ΑΙΝΑ (01/02/14) και πολλά ειδησεογραφικά ανήκει στο Εμιράτο του Καυκάσου που έχει αναλάβει και την ευθύνη για την δολοφονία των επισκόπων Χαλεπίου σύμφωνα με ανακοίνωσή του στο ίδιο ιστολόγιο. Πρόκειται στην ουσία για το επίσημο προπαγανδιστικό όργανο ( “ενημερωτικού χαρακτήρα”  ιστολόγιο  το oποίο μεταδίδει σε ρωσικά, τούρκικα, αραβικά και αγγλικά τις εξτρεμιστικές απόψεις του).

Στις 20/02/14, εν μέσω της ουκρανικής κρίσης, δημοσιεύει άρθρο στα αγγλικά  υπό τον τίτλο: “Ο Άνθρωπος δίχως Πρόσωπο: o Πούτιν κατέστρεψε όλα τα ίχνη της εθνικής του ταυτότητας” και υπότιτλο “Η Ελληνική Εφημερίδα Καθημερινή αναφέρθηκε στα εγκλήματα του Πούτιν σε άρθρο της με τίτλο “Η Φρίκη στην Ουκρανία”. Ακολουθεί αναδημοσίευση του άρθρου της Καθημερινής δίνοντας μάλιστα και το link  του άρθρου του Costas Ιordanidis στο ιστολόγιο της e kathimerini.com
Επί χρόνια ντοκυμαντέρ -βιογραφίες του Πούτιν άκρως δυσφημιστικές για τους γονείς του και τη σχέση του μ΄αυτούς προβάλλονται στα ευρωπαικά κανάλια. Bιβλία, αντίστοιχα περιοδικά με ανάλογα αφιερώματα σπίλωσης.Ο ψυχρός μιντιακός πόλεμος είχε αρχίσει από καιρό.
Είναι σοκαριστικό που ελληνικό φύλλο χρησιμοποιείται ως προμετωπίδα αδίστακτων τσετσένων τρομοκρατών με διεθνή δράση στο Τζιχάντ και ειδικά στη Συρία. 
H Οργάνωση “Εμιράτο του Καυκάσου” συγκαταλέγεται στη λίστα των διεθνών τρομοκρατικών οργανώσεων του State Department (ασχέτως αν κλείνουν τα μάτια σε Συρία και  Ρωσία προς εξυπηρέτηση ιδίων συμφερόντων). Για περισσότερες πληροφορίες περί του Εμιράτου του Καυκάσου δείτε στο site Tzihadology.net
Η μητέρα του Προέδρου Πούτιν
Η μητέρα του Προέδρου Πούτιν
Όσο για τη βιογραφία του Πούτιν, ο πατέρας του πέθανε όταν ο “Vova”, ήταν μικρός και μεγάλωσε με τη γιαγιά και τον παππού στη Ρωσία μέχρι να τον πάρει η μητέρα του μαζί όταν ξαναπαντρεύθηκε στη Γεωργία. Κάτοικοι της γειτονιάς του στη Γεωργία αναφέρουν ότι θυμούνται τον μικρό Vladi να κλαίει έξω από το σπίτι λόγω της κακομεταχείρισης του πατριού. Από αυτήν την κακοποίηση αποφάσισε να στραφεί και στις πολεμικές τέχνες αυτοάμυνας και νεαρός έφηβος έφυγε από το σπίτι του και δεν ξαναείδε τη μητέρα του ποτέ. Η μητέρα του Vera έχει δώσει συνεντεύξεις ότι αναγνώρισε το παιδί της από την τηλεόραση όταν έγινε πρόεδρος. Δεν την συγχώρεσε και δεν την επισκέφθηκε ποτέ . Η KGB συνήθιζε να στρατολογεί παιδιά εγκαταλελειμένα για να είναι αφιερωμένα στην υπηρεσία και να μην έχουν καμιά άλλη υποστήριξη. Εικάζεται ότι ο Πούτιν στρατολογήθηκε από 17 χρονών.
Captuhddre
pu89
Captuqv qb re

Δεν υπάρχουν σχόλια: