Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

ΒΙΝΤΕΟ.Πρωτοφανείς σκηνές στην Ουκρανία: Αστυνομικοί γονάτισαν μπροστά στους διαδηλωτές ζητώντας συγνώμη για τη βία και τους σκοτωμούς.

Αστυνομικοί στην Ουκρανία γονάτισαν για να ζητήσουν συγνώμη από τους διαδηλωτές για τη βία και τους σκοτωμούς κατά τη διάρκεια των επεισοδίων που έγιναν τις προηγούμενες μέρες.
Οι πρωτοφανείς σκηνές διαδραματίστηκαν στην πόλη Λβιν, και ανάμεσα στους αστυνομικούς ήταν και η ειδική ομάδα Berkut, άνδρες της οποίας επέστρεψαν στα καθήκοντα τους στο Κίεβο.
eirinika.gr
Εξτρεμιστικά στοιχεία συνεχίζουν ανεξέλεγτα τις δημόσιες ταπεινώσεις και εξευτελισμούς. Απαιτούν δηλώσεις μετανοίας στα γόνατα από τους αστυνομικούς.
Οι νεαροί αστυνομικοί περνούν από το συνοπτικό δικαστήριο της εξέδρας
Δ.Πορφύρης/Π.Σταφυλά
Σύμφωνα με τα ειδησεογραφικά Unian και Vesti στο Lutsk , οι ευρωενωσιακοί φασίζοντες διαδηλωτές απέδωσαν δικαιοσύνη, ανεβάζοντας σε εξέδρα νεαρούς αστυνομικούς υποχρεώνοντάς τους να γονατίσουν επιδεικνύοντας έμπρακτη μεταμέλεια. Προηγήθηκε δημόσια ανάκριση . 
Ενώ οι αστυνομικοί απολογούνταν ότι κατά τα επεισόδια δεν ήταν σε μονάδα που έφερε όπλα, παρά μόνο ασπίδες και γκλομπ, οι αυτόκλητοι δικαστές τους υποχρέωσαν -υπό την πίεση του όχλου της αρένας- να ζητήσουν γονατιστοί συγγνώμη για τη συμμετοχή τους στις δολοφονικές ταραχές (όπου οι ίδιοι οι διαδηλωτές σκότωναν με όπλα!). 
Αυτοί που αρνήθηκαν να γονατίσουν δόθηκαν ως κρέας στην αρένα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: