Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Κίεβο:Δολοφονήθηκε δικαστης που είχε καταδικάσει διαληλωτές.

ΚΙΕΒΟ , 12 Φεβρουαρίου
Ένας Ουκρανός δικαστής, ο οποίος καταδίκασε πρόσφατα αρκετούς διαδηλωτές σε κατ 'οίκον περιορισμό, πυροβολήθηκε την Τρίτη από αγνώστους , όπως ανακοίνωσε η αστυνομία.
Ο Alexander Lobodenko , ένας 34χρονος δικαστής του περιφερειακού δικαστηρίου του Κίεβο, πυροβολήθηκε αρκετές φορές στην πλάτη από δύο δράστες ,σε δρόμο κοντά στο σπίτι του στην κεντρική Ουκρανία αργά το βράδυ της Τρίτης , το Υπουργείο Εσωτερικών της Ουκρανίας , δήλωσε:
Μία από τις σφαίρες που πέτυχε το θύμα σπονδυλική του στήλη και έχει κυνηγετική χρήση , σύμφωνα με μια δήλωση του τοπικού τμήματος που διενεργεί τις έρευνες , ο Lobodenko πέθανε στη μονάδα εντατικής θεραπείας περίπου στις 2 τα ξημερώματα της Τετάρτης .
Η αστυνομία που διερευνά την υπόθεση για το θάνατο του Lobodenko είπε ότι είναι πιθανό ο Lobodenko να δολοφονήθηκε ως αποτέλεσμα του δικαστικού του έργου . Και δεν προχωράει σε εικασίες για το ποια από τις αποφάσεις του δικαστή μπορεί να προκάλεσε την επίθεση και δολοφονία του.
Μία από τις πιο πρόσφατες αποφάσεις του Lobodenko , σύμφωνα με την ουκρανική εφημερίδα Telegraf ,ήταν η καταδίκη δύο ακτιβιστών στις 28 Ιανουαρίου σε δύο μήνες κατ 'οίκον περιορισμό .

Τα συγκεκριμένα άτομα είχαν προσπαθήσει να εισβάλλουν στο κτήριο του δημαρχείου κατά τη διάρκεια μιας από τις συγκεντρώσεις που πραγματοποιούνται τους τελευταίους μήνες κατά της κυβέρνησης.
http://www.elkosmos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: