Πέμπτη 8 Αυγούστου 2013

Στα 16 σκότωσε την οικογένεια του και σήμερα είναι καθηγητής Ψυχολογίας!


Πριν από λίγες μέρες η εφημερίδα Georgetown Advocate αποκάλυψε πως ο άνθρωπος που το 1967 σκότωσε τον πατέρα, την μητέρα και την αδερφή του σήμερα είναι καθηγητής Ψυχολογίας στο Milikin University.
Στις 4 Αυγούστου του 1967, ο 16χρονος James St. James αρχικά πυροβόλησε τον πατέρα του δυο φορές στο στήθος, στην συνέχεια πήγε στο δωμάτιο της αδερφής του και την πυροβόλησε στο στήθος και στο πρόσωπο και τέλος πυροβόλησε δυο φορές στο κεφάλι την μητέρα του.

Το δικαστήριο δεν τον έκρινε ένοχο λόγω της παραφροσύνης του και ο James St. James πέρασε έξι χρόνια σε ψυχιατρική κλινική.
Το 1974 αποφάσισε να αλλάξει το όνομα του και έκτοτε δεν έμαθε κανείς για αυτόν. Μετά την αλλαγή του ονόματος, ο James, σύμφωνα με το δημοσίευμα, σπούδασε ψυχολογία και από το 1986 διδάσκει στο Milikin University με άλλο όνομα.
Το πανεπιστήμιο μετά την συγκλονιστική αποκάλυψη, εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία στηρίζει τον καθηγητή και μάλιστα αναφέρει και τις βραβεύσεις του. Το 1997, ο James St. James είχε κερδίσει το “Teaching Excellence and Leadership Award” του πανεπιστημίου.
The 22.-caliber rifle that 15-year-old James Gordon Wolcott used to murder his father, mother and 17-year-old sister.

COURTESY GEORGETOWN ADVOCATE

The 22.-caliber rifle that 15-year-old James Gordon Wolcott used to murder his father, mother and 17-year-old sister.

Δεν υπάρχουν σχόλια: