Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

Ηλεία: Αυτή η καμινάδα δεν βγάζει μόνο καπνό - Σάλος από την αποκάλυψη του καμουφλάζ!

Η κεραία βρίσκεται στο κέντρο του οικισμού δίπλα σε άλλες κατοικίες και άμεσα οι κάτοικοι κινητοποιήθηκαν για να δουν τι συμβαίνει...
Σύμφωνα με το ilialive.gr, η κεραία που έχει καμουφλαριστεί για να φαίνεται ως καπνοδόχος, μετρήθηκε από ειδικό τεχνικό συνεργείο που κλήθηκε από τους κατοίκους για το σκοπό αυτό από την Αθήνα.
Οι μετρήσεις σύμφωνα με τις ίδιες πηγές δείχνουν πως η κεραία λειτουργεί στα όρια των επιτρεπόμενων δεδομένων ακτινοβολίας, ωστόσο στην περιοχή, κανείς δεν πιστεύει πως αυτό το αποτέλεσμα είναι αληθινό.
Αναμένουν την επίσημη απάντηση της υπηρεσίας και είναι έτοιμοι να κινηθούν νομικά για το θέμα. Με βάση τις ίδιες πηγές ο ιδιοκτήτης του σπιτιού, δεν μένει σε αυτό, το έχει νοικιάσει και έχει μετακομίσει σε άλλη περιοχή όπου διαθέτει σπίτι.
Οι κάτοικοι έχουν εξαγριωθεί και όπως μετέφεραν κάποιοι από αυτούς ήδη έχουν αρχίσει να έχουν συχνούς πονοκεφάλους πιθανότατα προερχόμενους από την ακτινοβολία της κεραίας κινητής τηλεφωνίας.

1 σχόλιο:

woodiiis είπε...

ψάξτε ψηλά στις γειτονιές σας, δε φαντάζεστε που αλλού τις κρύβουν. Μέσα σε παλιές καπνοδόχους καυστήρων μαζούτ, διαφημιστικές πινακίδες, κ.α. Η φαντασία και η αμέλεια βάζουν μπρος τα άνοα μυαλά όσων παραχωρούν χώρους σε εταιρίες κινητής τηλεφωνίας για να τσεπώνουν τα 50000 ευρώ το χρόνο!!!Να υποψιαστείτε και συχνές επισκέψεις ηλεκτρολόγων ή άλλων τεχνικών στην ταράτσα σας...