Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

Ο απόλυτος εξευτελισμός των ΜΑΤ

Όλα ξεκίνησαν από έναν έλεγχο της Ελληνικής Αστυνομίας σε πάγκους που προφανώς ήταν παράνομα στημένοι επί της οδού Πατησίων. Ξαφνικά (σύμφωνα με πληροφορίες μας υπήρξε σήμα των αστυνομικών να ενισχυθούν επειδή θα προχωρούσαν σε κατάσχεση παράνομου υλικού) οι "έμποροι" βλέποντας δυνάμεις της Αστυνομίας να πλησιάζουν, συσπειρώθηκαν και επιτέθηκαν κατά των Αστυνομικών. 
Παρά την παρέμβαση των ΜΑΤ, η "αντίσταση" των "εμπόρων" (προφανώς λαθρομεταναστών) έγινε περισσότερο δυναμική, φτάνοντας σε σημείο ευθείας επίθεσης με ξύλα και πέτρες κατά των ανδρών των ΜΑΤ.
Το συγκεκριμένο περιστατικό έγινε στις 7 Δεκεμβρίου και αποτελεί ντροπή για την Ελληνική Αστυνομία, η οποία προφανώς υποχωρεί μόνο όταν αντιμετωπίζει μη Έλληνες διαμαρτυρόμενους...



Κάποιοι θα τρέξουν να δηλώσουν πως γίνονται διακρίσεις αντιμετώπισης στον τρόπο δράσης των ΜΑΤ. Ίσως να έχουν δίκιο. Όμως, επειδή τα ΜΑΤ -πέρα από την άθλια στήριξη που προσφέρουν σε μία μη Ελληνική κυβέρνηση- λειτουργούν με εντολές, καλό θα ήταν να σκεφτούμε τι εντολές τους δόθηκαν, ποιοί και γιατί έδωσαν διαταγές εξευτελισμού των αστυνομικών, τι φοβούνται (εάν φοβούνται) οι υπεύθυνοι της Αστυνομίας και ποιό είναι το βάρος της ευθύνης που φέρει η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, δηλαδή ο κύριος Πεταλωτής, ο οποίος επέτρεψε την εκφρσμένη απειλή της εσωτερικής ασφάλειας και την έκθεση Ελλήνων πολιτών σε κίνδυνο (παρατηρήστε πως επίθεση δέχονται και διερχόμενα αυτοκίνητα, τα οποία μετά βεβαιότητας έχουν υποστεί υλικές ζημιές, ενώ οι οδηγοί δεν είναι σε θέση να υπεραπιστούν την -κινητή- περιουσία τους, αφού οι άνδρες των ΜΑΤ έχουν αποχωρήσει και έχουν αφήσει τους οδηγούς των αυτοκινήτων έκθετους σε κάθε κίνδυνο και στο έλεος των εξαγριωμένων μαύρων λιανοπωλητών).
Τι φοβάστε από τους λαθρομετανάστες κύριε Παπουτσή;
Γιατί τρέμετε να αντιμετωπίσετε 30 μαύρους λαθρομετανάστες και παράνομους λιανοπωλητές κύριοι αρχηγοί της Αστυνομίας;
Γιατί δεν ικανοποιείτε τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του θεσμικού σας ρόλου, προστατεύοντας τους πολίτες αυτής της χώρας, αλλά αντίθετα τους αφήνετε εκτεθειμένους απέναντι σε οπλισμένους (αν και δεν έχει σημασία) μαύρους "εμπόρους" λιανικής; Ή μήπως ήταν οργανωμένες συμμορίες που ήθελαν να προκαλέσουν επεισόδια και δεν δίστασαν να προκαλέσουν διερχόμενουτς οδηγούς;
Αυτή την Ελλάδα ονειρεύεστε κύριε Παπουτσή; Αυτή την Ελλάδα θέλετε να διατηρήσετε; Αυτή είναι η εκ του Συντάγματος ευθύνη σας κύριε υπουργέ Προστασίας του Πολίτη; Θέλετε να επικρατήσει ο νόμος των συμμοριών, οι συμπλοκές και η βία στους δρόμους της χώρας που υποτίθεται πως υπηρετείτε;
Κύριε Παπουτσή, σαν πολίτης ομολογώ πως λυπάμαι πάρα πολύ που η πατρίδα μου σας έχει υπουργό. Δυστυχώς, δεν είστε ικανός ούτε στο ελάχιστο για την θέση την οποία καλύπτετε. Δυστυχώς, δεν είστε καν ανεπαρκής. Είστε επικίνδυνος για όσο διάστημα θα παραμένετε στην θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη. Κι αυτό επειδή δεν προστατεύετε κανέναν άλλον, πλην της έκδηλης και άκρως επικίνδυνης παρανομίας που πλημμυρίζει επί των ημερών σας τους δρόμους της Ελληνικής πρωτεύουσας.
Κύριε Παπουτσή, αν θέλετε να κάνετε κάτι καλό σε αυτή την χώρα, παραιτηθείτε άμεσα.
http://kostasxan.blogspot.com

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Φιλε,τα ΜΑΤ αναγκαστηκα υποχωρησαν.Δες πρωτα τ πετουσαν οι λαθρομεταναστες κ μετα σχολιαζε.

(C) Hellas XG 2024 είπε...

(παρατηρήστε πως επίθεση δέχονται και διερχόμενα αυτοκίνητα, τα οποία μετά βεβαιότητας έχουν υποστεί υλικές ζημιές, ενώ οι οδηγοί δεν είναι σε θέση να υπεραπιστούν την -κινητή- περιουσία τους, αφού οι άνδρες των ΜΑΤ έχουν αποχωρήσει και έχουν αφήσει τους οδηγούς των αυτοκινήτων έκθετους σε κάθε κίνδυνο και στο έλεος των εξαγριωμένων μαύρων λιανοπωλητών).