Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

Πώς βοηθούν οι Αγανακτισμένοι στο ξεπούλημα της Δημόσιας Περιουσίας

aganak7_425xΜας ζητήθηκε από μερίδα αναγνωστών να ζητήσουμε συγγνώμη από τους «Αγανακτισμένους» για αυτή την παράγραφο που γράφτηκε στο άρθρο:


το οποίο αναφερόταν στις απόψεις του κυρίου Κούλογλου για τους «κουκουλοφόρους»:

«Η Τετάρτη 29 Ιουνίου αποτελεί ένα ΟΝΕΙΔΟΣ λοιπόν για όλους όσους - ακόμα και τους απλούς πολίτες- συμμετείχαν.

Αφού είχαν πάει την Τρίτη και το είδαν το έργο.

Τίγκα στον μπάτσο, μύριζε δακρυγόνο μέχρι την Ακαδημία και οι κουκούλες είχαν σπάσει μέχρι και τα μπετά στο Grand Britannia.

Γιατί ξαναπήγαν στο Σύνταγμα οι μάγκες «οι αγανακτισμένοι πολίτες» χωρίς να κάνουν ΜΙΑ κίνηση για να περιφρουρήσουν την πλατεία από τα ρεμάλια τους κουκουλοφόρους του Σόρος?

Οι ταγοί τους οι χίπιδες της κάτω Πλατείας γιατί δεν τους "αυτο-οργάνωσαν" όπως αρέσκονται να λένε?»



Εννοείται ότι ΔΕΝ πρόκειται να ζητηθεί συγγνώμη από κανέναν. Σιγά μην ζητήσουμε και συγγνώμη απλώς και μόνο επειδή έχουμε διαβάσει, γνωρίζουμε περισσότερα πράγματα, και διαθέτουμε κριτική σκέψη ώστε να τα αξιοποιούμε, ερμηνεύοντας ΟΡΘΑ τα γεγονότα γύρω μας.

Οι «Αγανακτισμένοι» πρέπει να ζητήσουν συγγνώμη για την κατάσταση που βρίσκεται ο εγκέφαλός τους.

Τα «δεν είμαι ενταγμένος πουθενά», «δεν υποστηρίζω κανένα». «δεν ξέρω τίποτα», «δεν πιστεύω σε τίποτα» και συνθήματα του τύπου: «εργάτη πολέμα, σου πίνουνε το αίμα», μπορεί να τα πει και παιδί 3 ετών.

Κάτι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΕΟ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ θα ακούσουμε επιτέλους από το στόμα των «αγανακτισμένων»?

Το ελπίζουμε, αλλά δεν το νομίζουμε.

Επιστρέφοντας στο θέμα το οποίο πραγματευόταν το ανωτέρω άρθρο, θα επαναλάβουμε ότι οι άνθρωποι αυτοί, οι «προβοκάτορες», τους οποίους έχουν δει εκατοντάδες πολίτες άνευ κουκούλας, είναι οι γνωστοί-άγνωστοι μπαχαλάκηδες, οι οποίοι έχουν την γνωστή σε όλους μας σύνθεση:

Λίγο από Antifa,

λίγο από ΑΝΤΑΡΣΥΑ,

λίγο από Indy media

και μια ιδέα αστυνομικοί παρακρατικοί.

Όποιος μπει σε Ακροαριστερά blog ή στο Indy media, θα μπορέσει να διαβάσει τους ίδιους τους πρωταγωνιστές των γεγονότων να μιλάνε για τα κατορθώματα τους στο Σύνταγμα και αλλού.

Ενδεικτικά παραθέτουμε:


 Ας δούμε λοιπόν τι λένε τα μωρά μας τα Σορόπαιδα για τις εμπειρίες που είχαν δίπλα σε εσάς «Αγανακτισμένοι», τον άμαχο (γούτσου γούτσου) όπως σας αποκαλούν πληθυσμό. Ορίστε:


 th-aganaktismenoi-sygkentrwsi-syntagma

Εμπειρίες και συμπεράσματα από τις 28 και 29 Ιούνη.

από ΚΦΚ 9:12πμ, Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011


Όλο και περισσότερο ωριμάζει πλέον στον λαό η ιδέα πως έφτασε η ώρα να αντεπιτεθεί με εκείνα τα όπλα, κόντρα στα οποία ούτε τα δακρυγόνα ούτε τα γκλομπς έχουν πέραση

Τα γεγονότα της Τρίτης και Τετάρτης (28, 29 Ιούνη) έγραψαν άλλη μια σελίδα στο μαύρο βιβλίο της προσπάθειας καταστολής του Λαϊκού Κινήματος από τα όργανα του διεθνούς και ντόπιου Κεφαλαίου, τα τσιράκια του (κυβέρνηση), τους ρουφιάνους του (αστυνομία) και τους αβανταδόρους του (εθνικιστές – φασίστες).

Η όλη επιχείρηση, όπως τη ζήσαμε, αποτελεί μια απροκάλυπτη επίδειξη κατασταλτικής ισχύος και επιχειρησιακής αναλγησίας, με σκοπό να τρομοκρατήσουν τον λαό και να τον καθυποτάξουν.

Από τα όσα διαδραματίστηκαν, παρατηρούμε και συμπεραίνουμε τα παρακάτω:

1) Ο κόσμος στις πλατείες έδειξε πως αντέχει όλο και περισσότερο τη κρατική βία, αρνούμενος να διαλυθεί άμεσα - όπως γινόταν μέχρι πρόσφατα. Έχει προσαρμοστεί στις συνθήκες χημικού πολέμου, γίνεται όλο και πιο αποφασισμένος, πιο αλληλέγγυος, αμύνεται με όσα απλά μέσα έχει στη διάθεσή του, υποχωρεί τακτικά και αμέσως μετά επανέρχεται στις θέσεις του, αναγκάζοντας την αστυνομία σε έναν διαρκή κλιμακούμενο αυτοεξευτελισμό, παραβιάζοντας εξόφθαλμα τη δήθεν «νομιμότητα» που υπηρετεί.



2) Είναι προφανές πως στα πεδία της αντιπαράθεσης συνυπάρχουν τριών ειδών άνθρωποι: Η πλειονότητα που είναι οι άμαχοι διαδηλωτές
(οι Αγανακτισμένοι), σχετικά λίγοι μάχιμοι αγωνιστές (οι κουκουλοφόροι είναι οι μάχιμοι αγωνιστές!!!) και μερικοί προβοκάτορες/ασφαλίτες. Οι τελευταίοι θα ξεβραστούν από το Λαϊκό Κίνημα μόνο όταν οι δυο πρώτες ομάδες καταφέρουν να συνεργαστούν μεταξύ τους για να πετύχουν κοινούς στόχους (δηλαδή όταν γίνετε και εσείς οι «Αγανακτισμένοι» κουκουλοφόροι, άντε και εις ανώτερα), προσφέροντας η κάθε μια τα δικά της στρατηγικά όπλα στον Αγώνα. Όσο οι άμαχοι κατηγορούν τους μάχιμους για προβοκάτορες και το αντίστροφο (αχ γιατί ρε παιδί μου τους κατηγορείτε, δεν κάνει, τα καημένα τα παιδιά), όσο οι μάχιμοι συνεχίζουν να θεωρούν τους άμαχους «ανίκανη μάζα» (ορίστε τρόπος: ανίκανη μάζα, ούτε εγώ δεν σας αποκάλεσα έτσι), τόσο οι προβοκάτορες θα βασιλεύουν. Πρέπει να βρεθεί κοινός τόπος συνεννόησης και δράσης, για να μπορέσει να οριστεί τόσο ο κοινός στόχος όσο και η κοινή στρατηγική των διαφόρων τμημάτων του Λαϊκού Κινήματος.

3) Ο στόχος για τον αποκλεισμό της Βουλής αποδείχτηκε –δεδομένων των συνθηκών- ανέφικτος. Αν και στην ουσία δεν θα άλλαζε κάτι… Ακόμα κι αν μαζευόταν ένα εκατομμύριο κόσμος, πάλι οι γελοίοι οι ΠΑΣΟΚοι θα «έσωζαν» με το ζόρι τη πατρίδα και θα ψήφιζαν με το μπιστόλι στον κρόταφο το Μεσοπρόθεσμο. Αποτελεί όμως στρατηγικό λάθος, τη συγκεκριμένη στιγμή, ενώ υπήρχε αρκετά μεγάλη προσδοκία μαζικότητας στο Σύνταγμα και ενώ το μεγαλύτερο μέρος της αστυνομίας θα ήταν αναγκασμένο να παραμείνει εντός δακτυλίου, οι μάχιμες πρωτοπορίες να ανακατευτούν με τους άμαχους διαδηλωτές
(είδατε τι ωραία που το γράφουν πώς μπαίνουν ανάμεσά σας και κάνουν τα εγκλήματά τους? Διαβάστε ΜΠΑΣ και ξεστραβωθείτε επιτέλους). Η εμπειρία του Δεκέμβρη έχει διδάξει πως η περιφερειακή διάχυση της λαϊκής αντίδρασης είναι αυτή που αποσυντονίζει και αποδυναμώνει τις κατασταλτικές δυνάμεις, τις βάζει σε αμυντική στάση και βοηθάει τη μεγάλη μάζα να προωθηθεί.

Πέρα όμως από τις όποιες αδυναμίες εμφανίστηκαν, όλα όσα έγιναν χαράσσονται και στο βιβλίο της Κινηματικής Μνήμης. Ένα βιβλίο που γράφεται από το λαό στους δρόμους και που στις σελίδες του καταγράφεται η πορεία ενός γενναίου ταξιδιού προς μια άγνωστη Ιθάκη, με πυξίδα το Δίκαιο και την Ελευθερία
(αχ, δάκρυσα χαχαχαχα).
Εφ όσον όμως η κρατική τρομοκρατία δεν διστάζει να μοστράρει το ακραία βίαιο πρόσωπό της, όλο και περισσότερο ωριμάζει πλέον στον λαό η ιδέα πως έφτασε η ώρα να αντεπιτεθεί με εκείνα τα όπλα, κόντρα στα οποία ούτε τα δακρυγόνα ούτε τα γκλομπς έχουν πέραση: Την απεργία διαρκείας, τη στάση πληρωμών και την ανυπακοή.
(Τι δουλειά έχουν αυτά τώρα με τα καδρόνια και τις κουκούλες, μόνο Ο ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΨΥΧΑΚΙΑΣ που έγραψε το κείμενο και έσπαζε τα μάρμαρα στο Σύνταγμα ξέρει, και το αφεντικό του ο Σόρος που τον έστειλε).

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

6.7.2011



Οι ΑΝΤΑΡΣΥΕΣ, οι Ιντυμίντιες και οι Αντίφες λοιπόν, ΝΑΙ είναι παιδιά του Σόρος, πορτοκαλί επαναστάτες του γλυκού νερού.

Άφθονη η σχετική αρθρογραφία, μπορείτε να την αναζητήσετε. Για τους Ματατζήδες παρακρατικούς που παρεισέφρησαν δεν θα διαφωνήσουμε. Ο κόσμος το έχει τούμπανο άλλωστε και αυτοί κρυφό καμάρι. Αλλά όχι ότι είναι και η πλειοψηφία των κουκουλοφόρων!!! Ήμαρτον πια!!!!



Εάν έχει κάποιος να μας δώσει έστω και ΜΙΑ απόδειξη ότι όλοι οι κουκουλοφόροι του διημέρου ήταν Ματατζήδες και ρουφιάνοι, τότε και ΜΟΝΟ τότε θα ζητήσουμε συγγνώμη από τον κύριο Κούλογλου, αλλά ΟΧΙ ΑΠΟ τους «Αγανακτισμένους».



Και θα επιμείνουμε όταν λέμε, ότι οι λοιποί απλοί διαδηλωτές της Τετάρτης και της Πέμπτης, είναι άνθρωποι με χαμηλή αντίληψη του πολιτικού γίγνεσθαι, διότι δεν αντελήφθησαν ότι έπαιζαν το παιχνίδι μερίδας υποψήφιων «επενδυτών».

Των κορακιών δηλαδή που θέλουν να αρπάξουν ΤΖΑΜΠΑ την Δημόσια Περιουσία.

Και ορίστε γιατί.

Όπως ξέρουν οι γνωρίζοντες στοιχειώδη οικονομικά, υπάρχει ένας δείκτης που λέγεται «Political Instability Index».

Δείκτης Πολιτικής Αστάθειας δηλαδή. Πώς ορίζεται? Ιδού:

The Political Instability Index shows the level of threat posed to governments by social protest. Ήτοι το επίπεδο κινδύνου που αντιμετωπίζει μία Κυβέρνηση από πολιτικές αναταραχές.

Εδώ πολύ περισσότερα για όσους ενδιαφέρονται:










Η Ελλάδα έχει «ανέβει» δραματικά στις επιδόσεις της το 2009 και είναι βέβαιο ότι χάρη στα «κατορθώματα» της Κυβέρνησης, του Σόρος, των ΜΑΤατζήδων, των προβοκατόρων, των μπαχαλάκηδων της ΑΝΤΑΡΣΥΑς, του Indy media και των Antifa, και στην πηχτή αγραμματοσύνη, αμάθεια και αφέλεια των λοιπών συμμετεχόντων, πιθανότατα ο δείκτης αυτός θα εκτιναχθεί σε δυσθεώρητα ύψη.

Θα αναρωτηθεί κάποιος , ε και?

Ας ανέβει.

Ναι, αλλά όταν ανεβαίνει αυτός ο δείκτης, όπως αναφέρεται και σε αυτά εδώ τα ΑΞΙΟΛΟΓΑ paper που παραθέτω ενδεικτικά:







ΑΠΟΘΑΡΡΥΝΟΝΤΑΙ ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ ΟΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ και ΚΥΡΙΩΣ ΟΙ ΑΜΕΣΕΣ ΞΕΝΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ.



Ωραία θα πει κάποιος. Ακόμα καλύτερα. Να μην πατήσει κανένας αλήτης εδώ το ποδάρι του. Να μην μπορέσουν να ξεπουλήσουν την χώρα.

Κάθε μέρα να το καίμε το ρημάδι το Σύνταγμα αν είναι έτσι.

Εάν ήταν έτσι, και ο γράφων μαζί με τους Αγανακτισμένους, ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ εκεί θα ήταν. Και θα έκαιγε και θα έσπαγε ότι έβρισκε μπροστά του. Ο χειρότερος των κουκουλοφόρων θα είχε γίνει με διαφορά.

Έλα όμως που δεν είναι έτσι.

Ας υποθέσουμε λοιπόν, ότι αύριο ξεκινάει μια ΑΝΟΙΚΤΗ διαγωνιστική διαδικασία, για το ξεπούλημα του ΟΠΑΠ π.χ.

Πόσοι υποψήφιοι επενδυτές θα συμμετέχουν? Είναι προφανές ότι όσο χαμηλότερος είναι ο δείκτης πολιτικής αστάθειας τόσοι περισσότεροι επενδυτές συμμετέχουν.

Και είναι επίσης προφανές ότι όσο μεγαλύτερος ο ανταγωνισμός για την απόκτηση αυτού του περιουσιακού στοιχείου, τόσο υψηλότερο θα είναι το τίμημα που θα χρειαστεί να καταβάλει ο υποψήφιος επενδυτής, άρα και το όφελος για το Ελληνικό Δημόσιο.

Εάν όμως ο δείκτης πολιτικής αστάθειας είναι υψηλός, πάρα πολλοί επενδυτές θα το σκεφτούν δεύτερη και τρίτη φορά πριν υποβάλλουν προσφορά και πιθανώς να μην συμμετέχουν καθόλου στον διαγωνισμό.

Και αυτό διότι δεν θα έχουν τα πολιτικά εχέγγυα που απαιτούνται για την βιωσιμότητα της επένδυσης. Μπορεί να φοβούνται π.χ. μποϋκοτάζ των εγκαταστάσεων της επιχείρησης που θα αγοράσουν (ήδη τέτοιου είδους προτάσεις ακούγονται από τα «μανάρια» της Πλατείας Συντάγματος) ή και επανεθνικοποίηση της επιχείρησης που θα αποκτήσουν σε περίπτωση αλλαγής του πολιτικού σκηνικού.

Τι σημαίνει αυτό? Ότι στην διαγωνιστική διαδικασία θα συμμετέχουν ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ υποψήφιοι αγοραστές. Ποιοι? Μα τα δικά μας, ξένα και εγχώρια παιδιά. Οι γνωστοί άγνωστοι.

Όσοι έχουν τις πολιτικές διασυνδέσεις που θα τους εξασφαλίσουν ότι βρέξει χιονίσει, ο κόσμος να χαλάσει, αυτοί δεν θα χάσουν από την επένδυση.

Αντιθέτως θα βγάλουν υπερκέρδη. Διότι δεν θα αγοράσουν απλώς πολύ φθηνά, όπως θα αγόραζαν με βάση τις σημερινές χρηματιστηριακές τιμές, αλλά στην κυριολεξία ΠΑΜΦΘΗΝΑ, για ένα πιάτο φαί, dirty cheap που λένε και οι Αμερικάνοι. Γιατί απλούστατα δεν θα έχουν ανταγωνισμό ώστε να υποχρεωθούν να κάνουν μια στοιχειωδώς αξιοπρεπή προσφορά. Ουσιαστικά θα παίζουν μόνοι τους σε ένα ΣΤΗΜΕΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.

Όσοι έχουν συμμετέχει έστω και μια φορά στην ζωή τους σε οιοδήποτε δημόσιο διαγωνισμό κατανοούν άριστα τι γράφεται ανωτέρω.

Όλες οι εξεγέρσεις αλά ΔΝΤ που αναφέρει ο Kurt Nimmo του Prison Planet, στο άρθρο που αναδημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα μας, αυτό τον σκοπό είχαν και όπως ορθά αναφέρει και ο Joseph Stiglitz (σύμβουλος του ΓΑΠ σε οικονομικά θέματα) για αυτό τον σκοπό σχεδιάστηκαν από τους εμπνευστές τους, και αυτό το τελικό αποτέλεσμα είχαν:

Την αγορά Δημόσιων Περιουσιακών Στοιχείων (Assets ) όχι απλά σε φθηνές, αλλά κυριολεκτικά σε απόλυτα εξευτελιστικές τιμές.

Τι να ξέρουν μωρέ τώρα ο Alberto Alesina του Harvard University, ο Roberto Perotti του Columbia University και οι Edgar Ariza-Nino, Gilbert Metcalf, Fabio Schiantarelli και Joseph Stiglitz, για αυτά τα θέματα?



Οι «αγανακτισμένοι» και οι όμοιοί τους ξέρουν τα πάντα χωρίς να χρειαστεί να σπουδάσουν ή να τα μελετήσουν με αριθμούς. Και κριτικάρουν απόψεις χωρίς να έχουν ΙΔΕΑ για το τι πράγμα μιλάνε.

Αφού υπάρχουν ειδικοί σε τέτοια θέματα, που λένε ότι το να κατεβαίνεις στο Σύνταγμα και να εισπνέεις δακρυγόνο, κάνει καλό στο άσθμα, την ποδάγρα, την ψυχολογία, την ανύψωση ηθικού, στα γκομενικά, και γενικά βοηθάει μια χώρα να αναπτυχθεί οικονομικά, κοινωνικά και πολιτικά.

Για παράδειγμα υπάρχουν ο Μπάμπης ο Σουγιάς, ο Χάρης ο σπαζοκλαμπάνιας ο αναρχοαυτόνομος, ο Μήτσος ο όμορφος ο Ματατζής, ο Λούλης ο facebookάκιας ο άεργος που έχει περάσει από όλες τις ΜΚΟ του Σόρος και έχει σώσει 3 χελώνες καρέτα καρέτα και μια καφετιά αρκούδα που τον βίασε, ο Θόδωρας ο Λέπουρας ο εργατοπατέρας ο βιτσιόζος που έχει δουλέψει 3 ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΜΕΡΕΣ στην ζωή του (μιλάμε για υπερκόπωση έτσι?), και βέβαια η Θέκλα η ναζιάρα η «ευαίσθητη» με τις «τεράστιες» οικονομικές, πολιτικές και ιστορικές γνώσεις…….

Εν κατακλείδι τέτοιο καιρό του χρόνου θα πρέπει να μας ζητάτε οι «αγανακτισμένοι», ΓΟΝΑΤΙΣΤΟΙ συγγνώμη για τις τεράστιες ΓΚΑΦΕΣ που κάνετε, αλλά κυρίως αυτές που ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ στο Σύνταγμα για να πάρει ο κάθε φίλος του Γιωργάκη, ντιπ μπιρ παρά, τις Δημόσιες Επιχειρήσεις. Άσχετοι, για άσχετοι…. Μια ζωή για άλλους δουλεύετε και μια ζωή δούλοι και sheeple θα είσαστε. Πρώτα θα ξυπνήσουν, άνθρωποι χαζοί αλλά αγαθοί, και μετά εσείς.

Και ξέρετε γιατί?

Όχι βέβαια γιατί ο κάθε αγαθιάρης είναι καλύτερος και πιο έξυπνος από εσάς. Ακόμα και ο γράφων είναι πιθανόν πιο βλάκας από εσάς, γιατί ενώ εσείς περάσατε όμορφα την ζωή σας, εγώ επέλεξα να δουλεύω σκληρά και να σπουδάζω μια ζωή.

Αλλού είναι το πρόβλημα:

Αν αποφασίσετε να ξυπνήσετε και δείτε τι έχετε κάνει και ΚΥΡΙΩΣ ΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ως τώρα, μπορεί και να μην σας αρέσει καθόλου αυτό που θα δείτε.
Οπότε λέτε μέσα σας: Δεν γυρνάω και από το άλλο πλευρό? Καληνύχτα λοιπόν

Wink
Πηγή http://www.unconventionalnews.eu

Δεν υπάρχουν σχόλια: