Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

Nigel Farage: "Βγείτε από το Ευρώ, να σωθείτε"! .

Η Συνέντευξη δόθηκε στον Παναγιώτη Γεωργιάδη για την Εφημερίδα «Η Αλήθεια» της Δράμας και της Περιφέρειας Αν. Μακεδονίας – Θράκης. Ο Nigel Farage είναι Άγγλος Ευρωβουλευτής και Συμπρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας "Ευρώπη για την Ελευθερία και τη Δημοκρατία" στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Από Ελληνικής πλευράς στην Κοινοβουλευτική αυτή Ομάδα συμμετέχει το κόμμα ΛΑΟΣ με τους Ευρωβουλευτές του. Ο κ. Farage είναι ευρύτερα γνωστός και στην Ελλάδα για τις απόψεις του για το Ελληνικό Χρέος, καθώς και από το γεγονός ότι αποκάλεσε τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Ρόμπαι ως "βρεγμένη πατσαβούρα" κατά την ανάληψη των καθηκόντων του και υποδοχής του από το Ευρωκοινοβούλιο.
Ερώτηση: Κύριε Ευρωβουλευτά, έχετε μιλήσει αρκετά τελευταία στο Ευρωκοινοβούλιο για τη χώρα μου και το χρέος της. Σε αυτές σας τις ομιλίες ήσασταν ιδιαίτερα καυστικός απέναντι στους Ευρωπαϊκούς θεσμούς και τις κυβερνήσεις για το χρέος στην Ελλάδα. Αναλύστε μου λίγο τη θέση σας για όλη αυτή την κατάσταση του Ελληνικού χρέους , για να γνωρίζει και ο Έλληνας τι ακριβώς συμβαίνει, τι έχει συμβεί μέχρι σήμερα.
Απάντηση: Τα θεσμικά όργανα της ΕΕ - ιδίως της Επιτροπής (ΕΚ) και η Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ) - ενθάρρυναν τις ελληνικές κυβερνήσεις για την υπέρβαση του προϋπολογισμού και τον απερίσκεπτο δανεισμό. Αγνόησαν, επίσης, την πραγματική κατάσταση της ελληνικής οικονομίας, όταν ενθαρρύνθηκε η Ελλάδα να εισέλθει στην Ευρωζώνη και να λάβει το ευρω-νόμισμα. Αυτό που ακολούθησε ήταν τόσο αναπόφευκτο που είναι δύσκολο να φανταστούμε ότι οι υπεύθυνοι δεν το είχανε προβλέψει. Πράγματι, φαίνεται σαν να ήθελαν να συμβεί - στην Ιρλανδία, στην Πορτογαλία, καθώς και στην Ελλάδα – έτσι ώστε η ΕΚ / ΕΚΤ θα μπορούσε να αναλάβει τον έλεγχο της ελληνικής οικονομίας, σε αντάλλαγμα τις διασώσεις τις οποίες είχαν οι ίδιοι υποχρεώσει την Ελλάδα να δεχτεί. Ο μόνος τρόπος, τώρα, για την Ελλάδα να ξεφύγει από μια διαρκή σπείρα χρέους και ακόμα περισσότερο από τον έλεγχο της Ε.Ε., είναι να παραιτηθεί από το ευρώ και να ξεκινήσει ξανά με την δραχμή σαν νόμισμα (υποτιμημένο) - όπως η Ισλανδία με τόση επιτυχία κατάφερε, στην απάντησή της προς την οικονομική κρίση.
Ερώτηση: Κύριε Farage, μέσα από την πολύχρονη παρουσία σας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο , μπορούμε να πούμε σήμερα ότι έχουμε μια «Ευρωπαϊκή Ένωση των λαών» ή έχουμε κάτι άλλο ;
Απάντηση: Όχι! Έχουμε μια συνωμοσία των Εθνικών Ελίτ, εκπροσωπούμενη από μια αδίστακτη γραφειοκρατία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ένα ψεύτικα δημοκρατικό «Ευρωκοινοβούλιο», ένα μη διαχειρίσιμο χρέος και μία Δικαστική Εξουσία η οποία κατευθύνεται από πολιτική «ορθότητα» (και όχι από την φυσική αρετή και ηθική).
Ερώτηση: Κύριε Farage, να πούμε λίγο , ποιοι κυβερνούν σήμερα την Ευρωπαϊκή Ένωση? Η Επιτροπή, το Συμβούλιο, η Μέρκελ ;
Απάντηση: Συνωμοτικές κλίκες, κυρίως στη Γερμανία, τη Γαλλία και το Ηνωμένο Βασίλειο και δουλεύοντας μέσω της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, έχουν ως στόχο την εξάλειψη της δημοκρατίας και της φυσικής Δικαιοσύνης, όχι μόνο στην Ευρώπη, αλλά και σε συνεργασία με τις ΗΠΑ και μέσω του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών και της πληθώρας των οργανισμών, σε ολόκληρο τον κόσμο.
Ερώτηση: Γιατί κύριε Ευρωβουλευτά «επιτεθήκατε» τόσο σκληρά φραστικά στον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κύριο Ρόμπαϊ ? Δεν είναι «νόμιμα» εκλεγμένος Πρόεδρος στην Ένωση ;
Απάντηση: Λοιπόν, - Ο Πρόεδρος - "πρόδρομος" κ.Rompuy και η κ.Ashton είναι τα δύο κερασάκια στην τούρτα - που αντιπροσωπεύουν (αν και δεν αποτελούν) ό,τι είναι λάθος με την Ευρωπαϊκή Ένωση. Εμείς δεν γνωρίζουμε καν πώς διορίστηκαν με τόσο τεράστιους μισθούς και σαρωτικές εξουσίες. Αλλά είναι εκεί ! Όπως και η ίδια η Ε.Ε. ως μια διαρκή ζημία και προσβολή προς τους δημοκράτες παντού!
Ερώτηση: Κύριε Farage, στη χώρα μου τον τελευταίο χρόνο περίπου 350 Έλληνες προσπάθησαν ν' αυτοκτονήσουν (και κάποιοι το κατάφεραν) λόγω της οικονομικής κρίσης. Τα γεγονότα αυτά τα μεγάλα μέσα ενημέρωσης τα συγκαλύπτουν.. Ποιες είναι οι ευθύνες αυτών των μέσων ενημέρωσης, της Ελληνικής Κυβέρνησης και όλων μας σε τελική ανάλυση απέναντι στην κρίση ;
Απάντηση: Λυπάμαι πολύ που ακούω ότι οι Έλληνες «πετάνε τους εαυτούς τους» λόγω της οικονομικής καταστροφής, την οποία οι ηγέτες τους και η Ε.Ε. δημιούργησαν γι'αυτούς και για την οποία τα ΜΜΕ, τα οποία επιχορηγούνταν από την Ε.Ε. συνέχισαν να κατηγορούν τους πάντες ή μάλλον καλύτερα κανέναν, από αυτούς που πραγματικά και κυνικά την δημιούργησαν. Όπως ανέφερα και πριν, είναι ευθύνη της Ελληνικής κυβέρνησης, αποκαθιστώντας τη δραχμή, να βγάλει την Ελλάδα από τον θανατικό-κλοιό, τον οποίο η Ε.Ε. έχει επιβάλει σε αυτήν, και είναι ευθύνη των Ελλήνων ώστε να εκλέξουν μία κυβέρνηση η οποία είναι δεσμευμένη να το κάνει αυτό.
-Κύριε Farage, σας ευχαριστώ που δεχθήκατε να κάνουμε αυτή τη συνέντευξη για την εφημερίδα μας.
-Κι εγώ σας ευχαριστώ.
-και να προσέχετε γιατί ο διάολος έχει πολλά ποδάρια...
πηγή http://alitheiapress.blogspot.com





και λίγο black humor...άγιο είχε..κάποιοι θα τον ματιάσανε...
κάντε κλικ εδώ για να δείτε όλες τις φωτογραφίες απο το ατύχημα που είχε με το αεροπλάνο του..
http://www.telegraph.co.uk

Δεν υπάρχουν σχόλια: