Τρίτη, 20 Απριλίου 2010

Σπάνιο βίντεο από την έκρηξη του ηφαιστίου

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 1940 ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ

Αυτή η φωτογραφία του 1940 προκαλεί πάρα πολλά ερωτηματικά και πολλοί ειναι αυτοί που πιστεύουν οτι δείχνει έναν άνθρωπο που έχει έρθει απο το μέλλον.
Πρόκειται για έναν νέο που όπως θα δειτε ειναι τελείως ξεκάρφωτος με τους υπόλοιπους, σαν να έχει πάει απο την εποχή μας στο 1940. Εχει trendy γυαλιά ηλίου, μοντέρνο κούρεμα, ρούχα αλλά και κάτι που μοιάζει με ψηφιακή φωτογραφική μηχανή

Διεθνής Οικονομική Δικτατορία - Έλληνες: "Πείτε ΟΧΙ!"

Αναδημοσιεύουμε από το newsletter της «Ιντερσαλόνικα» μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη που πραγματοποιήθηκε στις ΗΠΑ που αφορά και την Ελλάδα. Ερμηνεύει πώς οι είκοσι περίπου Αμερικάνικες και Γερμανικές Επενδυτικές Τράπεζες, τύπου Goldman Sachs, προγραμμάτισαν και υλοποίησαν την Αμερικανική Κρίση και πώς επεκτείνουν την ίδια Πολιτική και σε άλλη Κράτη, προκειμένου να κερδίζουν εύκολα τεράστια Κέρδη ενισχύοντας τη Δύναμή τους.
Φροντίζουν μέσω των διεφθαρμένων Πολιτικών του καθε κράτους να υποδουλώνουν Οικονομικά τις Κυβερνήσεις τους και να εμφανίζονται στη συνέχεια μέσω του ΔΝΤ, ως σωτήρες, σφίγγοντας τον Οικονομικό κλοιό και φορτώνοντας τους Πολίτες με διυσβάστακτους τοκογλυφικούς φόρους. Πρόκειται για μια άλλη αποκαλυπτική ερμηνεία των παγκόσμιων Οικονομικών Εγκλημάτων που οργάνωσαν και υλοποίησαν οι εν λόγω Επενδυτικές Τράπεζες. Το μεγάλο τους πρόβλημα που τους αποκάλυψε σχεδόν σε όλο τον κόσμο, είναι η διάδοση του Διαδικτύου γιατί δεν μπορούν να το ελέγξουν, όπως ελέγχουν όλα τα υπόλοιπα ΜΜΕ. Έτσι τα σχέδιά τους έχουν αποκαλυφτεί και αναγκάστηκαν να αντιμετωπίσουν το πρώτο ηχηρό ΟΧΙ της Ισλανδίας! Για αυτούς τους λόγους προσπαθούν απεγνωσμένα να εξαγοράσουν τη Google, τη Microsoft και άλλες παρόμοιες Εταιρείες για να μπορούν να διαβρώσουν και αυτό το τελευταίο προπύργιο της Ελευθερίας της Δημοκρατίας.
Το μήνυμά τους είναι: «Έλληνες: Πείτε ΟΧΙ!» Με αυτό τον τίτλο και προτροπή, κυκλοφορεί στο Διαδίκτυο η συγκλονιστική συνέντευξη της οποίας αναδημοσιεύουμε τα πιο σημαντικά αποσπασματα, λόγω χώρου. Είναι του Δημοσιογράφου-Ερευνητή Alex Jones της Infowars.com στην Helen Skopis, με θέμα «Την άλωση της Οικονομίας της Ελλάδος»:
«Helen Skopis: Κάποιοι Ευρωπαίοι πολιτικοί πρότειναν τη συμμετοχή του ΔΝΤ και οποιοδήποτε άλλο πακέτο βοήθειας, μαζί με αυτό των μελών της Ευρωζώνης. Πολλοί οικονομολόγοι λένε πως η αναζήτηση βοήθειας από το ΔΝΤ δεν ευνοεί μία χώρα, κάποιοι έφτασαν να λένε ότι είναι καταστροφικό. Γιατί;
Περισσότερα στο http://greeknation.blogspot.com

Πόσοι πεθαμένοι παίρνουν σύνταξη στην Ελλάδα;

Πως θα είναι η ζωή μας με το ΔΝΤ;

Τι θα αλλάξει στην ζωή μας μόλις μπει το ΔΝΤ; Ακούστε τι λένε πολίτες της Ρουμανίας και της Ουγγαρίας που έχουν πει στο ΔΝΤ.

Κανέλη: "Μακρή σου πήραν το βρακί"

Και τι δεν είπε η Κανέλη στην Μακρή... Μετά απο αυτό το τάπωμα είναι να απορεί κανείς πως δέχονται να βγαίνουν δίπλα στην Κανέλη όταν τους τα χώνει τόοοοσο;

Δευτέρα, 19 Απριλίου 2010

Πόσα παίρνουν οι Βρετανοί βουλευτές και πόσα οι Έλληνες;

Μια ευκαιρία, έστω και για επικοινωνιακούς λόγους στην κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ θα ήταν να κόψει μαχαίρι τα προκλητικά προνόμια των βουλευτών εν μέσω της οικονομικής κρίσης που διανύει η χώρα μας. Ο ετήσιος μισθός ενός βουλευτή στη Βρετανία είναι 60.675 λίρες, δηλαδή περίπου 65.000 ευρώ.
Σε αντίθεση βέβαια με τους δικούς μας που ο καθένας τους τσεπώνει... τουλάχιστον το διπλάσιο απο τους Βρετανούς δηλαδή 140.000 ευρώ τον χρόνο !!!!
Αυτά βέβαια είναι τα φανερά, γιατί το τι συμβαίνει «κάτω απ’ το τραπέζι»... Και δεν μιλάμε για τα... υπόλοιπα προνόμια που έχουν οι δικοί μας εθνοσωτήρες, προνόμια που φαντάζουν άπιαστο όνειρο σε όλους τους άλλους Ευρωπαίους βουλευτές. Αλλά ούτε βέβαια για τις αποδοχές των λεγόμενων Υπουργοποιημένων βουλευτών !!!
Πηγή http://tiresias-press.blogspot.com

Νεαρό ζευγάρι που έκανε το ταξίδι του μέλιτος βρέθηκε βαριά τραυματισμένο στο Αργοστόλι

Είναι απίστευτο αυτό που συνέβηκε στο Αργοστόλι. Νεαρό ζευγάρι είχε έρθει στην Κεφαλονιά για γαμήλιο ταξίδι!! Ο σύζυγος, νέο παιδί, δούλευε παλιά στο Αργοστόλι ως λογοθεραπευτής στο Ορφανοτροφείο. Είχε ωραίες αναμνήσεις από το νησί μας, από το Αργοστόλι και ήρθε εδώ με τη γυναίκα του γαμήλιο ταξίδι. Τι τραγικό!! Χθες , Κυριακή βράδυ, μετά το φαγητό αποφάσισαν να κάνουν μια βόλτα στην κλειστή γέφυρα.
Την διέσχισαν και κατέληξαν στο αλσάκι. Εκεί πρέπει να συνέβηκε το κακό. Κανείς δεν ξέρει τι. Αλλά η περιοχή από τότε που έκλεισε η γέφυρα είναι πολύ επικίνδυνη. Τόπος συνάντησης και περίεργων συναναστροφών. Οι Αργοστολιώτες έχουν σταματήσει τις βόλτες στην κλειστή γέφυρα, όχι μόνο το βράδυ αλλά και το πρωί δεν εμπνέει ασφάλεια.
Ο άτυχος νέος δεν το ήξερε αυτό. Δεν ήξερε πόσο άλλαξε το νησί μας από τότε που ήταν εδώ. Οδηγήθηκαν στην καταστροφή. Ενας ρομαντικός περίπατος, να δεις το Αργοστόλι από απέναντι φωτισμένο κατέληξε σε μια απίστευτη τραγωδία.
Κυριολεκτικά όλο το Αργοστόλι έχει μείνει εμβρόντητο από το συμβάν! Το ζευγάρι έχει κτυπηθεί σχεδόν μέχρι θανάτου, και τα δύο άτομα έχουν τραύματα παντού. Χαράματα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, ο αξονικός τομογράφος δεν λειτουργεί (όπως έχουμε καταγγείλει) έτσι ήρθε C-130 και τους πήρε για Αθήνα. Και οι δυο είναι διασωληνομένοι σε πολύ βαριά κατάσταση.
Κάντε όλοι μια προσευχούλα να περάσει το κακό και να γίνουν καλά τα δυο παιδιά! Ποιοί το κάνανε αυτό??

Επιχείρηση «καθαρισμού» του Έβερεστ

Τις σορούς των ορειβατών που έχασαν τη ζωή τους σε "ζώνη θανάτου" του όρους Έβερεστ πρόκειται να περισυλλέξει ομάδα 20 ορειβατών της Sherpa Η συγκεκριμένη «ζώνη θανάτου» έχει στοιχίσει τη ζωή σε περίπου 300 ανθρώπους από το 1953.
Οι ορειβάτες θα απομακρύνουν επίσης περίπου τρεις τόνους σκουπιδιών στο πλαίσιο ενός κυβερνητικού προγράμματος του Νεπάλ για το καθαρισμό του δημοφιλούς τουριστικού προορισμού.

Δώρο από... καρδιάς, αξίας 80.000 ευρώ του Πλούταρχου στην ιδιαίτερη πατρίδα του

Ένα δώρο από καρδιάς στους συγχωριανούς του ετοιμάζει εδώ και αρκετό καιρό ο Γιάννης Πλούταρχος... Κάτω από άκρα μυστικότητα αποφάσισε να φτιάξει για όλο το χωριό ένα αθλητικό γήπεδο 5 Χ 5 αναλαμβάνοντας εξολοκλήρου τα έξοδα για την κατασκευή του.
Είναι γνωστό ότι ο Γιάννης Πλούταρχος κάνει συχνά αγαθοεργίες για τους κατοίκους του χωριού από το οποίο κατάγεται καθώς λατρεύει τον τόπο του και με κάθε ευκαιρία το δείχνει. Άλλωστε, η ζωή του στο πατρικό του στα Μαυρώγια Λειβαδιάς, στο χωριό όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε πάντα φέρνει στο μυαλό του υπέροχες αναμνήσεις. Ο ίδιος γνωρίζει πολύ καλά τις δύσκολες στιγμές που βιώνουν οι συγχωριανοί του ύστερα από την οικονομική κρίση που ‘χτύπησε’ τη χώρα μας αλλά και τα συσσωρευμένα προβλήματα που μαστίζουν τη σημερινή νεολαία η οποία αναγκάζεται να ζει στην επαρχία.
Τα ναρκωτικά, οι κακές παρέες και ό,τι άλλο θα μπορούσε να παρασύρει τα νεαρά παιδιά που κατάγονται από το ίδιο χωριό με εκείνον, τις Λιβανάτες, έρχεται σαν εφιάλτης στο μυαλό του Γιάννη Πλούταρχου που ως πατέρας και ο ίδιος (σε λίγο καιρό πέντε παιδιών αφού η σύζυγός του Μαρία είναι ξανά έγκυος), θέλει να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του ώστε να προσανατολιστούν οι νέοι προς άλλες υγιείς κατευθύνσεις όπως είναι ο αθλητισμός.
Όσο για το κόστος του γηπέδου που ο Γιάννης Πλούταρχος φτιάχνει εδώ και καιρό στο αγαπημένο του χωριό, δεν είναι διόλου ευκαταφρόνητο. Κάποιοι μάλιστα υποστηρίζουν ότι ξεπερνάει τις 80,000 ευρώ. Βλέπετε για χάρη της νεολαίας και των συγχωριανών του, ο τραγουδιστής είναι ικανός να κάνει τα πάντα...
Πηγή Espresso Κύπρου

H σπηλιά Reed Flute βρίσκεται στο Γκουιλιν της Κίνας.

Η σπηλιά αυτή ειναι σίγουρα μια απο τις πιο όμορφες που υπάρχουν στη Γη.
Με τον κατάλληλο φωτισμό προσφέρει ένα μαγευτικό θέαμα στους επισκέπτες. Ανθρωποι απο κάθε άκρη της Γης έχουν πάει εκεί για να τη δουν απο κοντά. Ξέρετε που βρίσκεται;
Ειναι η σπηλιά Reed Flute και βρίσκεται στο Γκουιλιν της Κίνας. Εχει ηλικία πάνω απο 180 εκατομμύρια χρόνια και μόλις πριν 60 περίπου χρόνια την ανακάλυψε μια ομάδα απο μετανάστες.


Σοκ! Φωτογραφία προκαλεί αντιδράσεις σε όλο τον κόσμο

ΑΠΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΓΙΑ ΤΗ MICROSOFT
Η φωτογραφία που θα δείτε ειναι μια απο τις πολλές που συλλέχτηκαν κατα την 3ετη ερευνα που έγινε στην Κίνα για τις απάνθρωπες συνθήκες εργασίας. Ειναι απο ένα εργοστάσιο που φτιάχνει ποντίκια και άλλα αξεσουάρ για τη Microsoft.
Οι εργάτριες δεν αντέχουν και κοιμούνται στη δουλειά. Κάνουν 15ωρες βάρδιες με λιγότερο απο μισό ευρώ την ώρα. Απαγορεύεται να μιλάνε, να ακούνε μουσική ή να πηγαίνουν στην τουαλέτα.
Ενας εργασιακός μεσαίωνας με την επιχορήγηση της Microsoft και άλλων μεγάλων εταιρειών φυσικά που πολλές φορές δε μπορούν να ειναι σίγουρες για τις συνθήκες που επικρατούν στα "φτηνά" εργοστάσια των ανατολικών χωρών που κάνουν outsourcing. Εκπρόσωπος της Microsoft πάντως απάντησε πως γνωρίζει το θέμα και έχουν διατάξει έρευνα για να δουν τι συμβαινει

Η "μεγάλη των μπάτσων σχολή" λέγεται "ΔΙΑΣ"

Ακούστε στο ηχητικό απόσπασμα μια απίστευτη ιστορία με την ομάδα "ΔΙΑΣ" της ΕΛ.ΑΣ. Ούτε η "μεγάλη των μπάτσων σχολή" δεν θα έκανε τέτοια πράγματα.

Έδινε δουλειές στην σύζυγο του...

Στην γυναίκα του έγινε δουλειές ένα από τα στελέχη της 4 ΥΠΕ Θεσσαλονίκης έναντι αμοιβής που προκαλούσε το λαϊκό αίσθημα.
Η γυναίκα του ενός ήταν δικηγόρος και ο ίδιος κανόνιζε να παίρνει τις δουλειές της υγειονομικής περιφέρειας. Χαμπάρι δεν είχαν πάρει στο υπουργείο υγείας και ας είμαστε καλά τα κορόιδα που πληρώνουμε και δικαιοσύνη δεν έχουμε...

Οι Αμερικανοί ΔΕΝ είναι ηλίθιοι!

Τι είναι το μικροτσιπ, VeriChip, RFID chip.

Είναι δυνατόν ο πρώην υπάλληλος της goldman Sachs να είναι ο διαχειριστής του δημόσιου χρέους της Ελλάδας;

Καλά ρε μας κάνετε πλάκα; Βάλατε διευθύνων σύμβουλο του Οργανισμού Διαχείρισης Δημόσιου Χρέους τον Πέτρο Χριστοδούλου;
Είναι δυνατόν ο άνθρωπος που δούλευε επί χρόνια για την goldman sachs που κάνει κερδοσκοπικά παιχνίδια να είναι αυτός που θα μας ενημερώνει για δημόσιο χρέος και θα το βάλει σε μια τάξη; Δηλαδή ένας άνθρωπος από τα ...σπλάχνα της κερδοσκοπικής εταιρείας που παίζει παιχνίδια εναντίον χωρών ανέλαβε να βγάλει το φίδι από την τρύπα. Και τα srpeds έχουν ήδη πάει στα 360!

Αττική: Κρυμμένα…μυστικά!

Η Αθήνα και οι γειτονιές της, αλλά και ο Πειραιάς, φαίνεται ότι κρύβουν πολλά μυστικά ακόμα, τα οποία αποκαλύπτονται με τις σωστικές ανασκαφές σε οικόπεδα ιδιωτών και άλλα σημεία εκπλήσσοντας ευχάριστα τους αρχαιολόγους που τα φέρνουν στο φως.
Ενα πανέμορφο ρωμαϊκό ψηφιδωτό δάπεδο ήρθε στο φως σε σωστική ανασκαφή στο Θησείο σε οικόπεδο ιδιώτη, ενώ στον Πειραιά, στην πλατεία μπροστά από το Δημοτικό Θέατρο, όπου πραγματοποιούνται εργασίες συντήρησης, αποκαλύφθηκαν βοτσαλωτά δάπεδα, κατάλοιπα από κτιριακό συγκρότημα του αρχαίου Πειραιά των ελληνιστικών χρόνων, ορισμένα από τα οποία θα διατηρηθούν και θα είναι ορατά για το κοινό (με τοποθέτηση ενημερωτικών πινακίδων και άλλων). Το ψηφιδωτό του Θησείου χρονολογείται στο 2ο μ.Χ. αιώνα.
Εκτιμάται ότι προέρχεται από ρωμαϊκή έπαυλη και συγκεκριμένα το δωμάτιο - χώρο υποδοχής του σπιτιού. Εχει διαστάσεις περίπου 3,3 x 3 μέτρα και δείχνει την αρπαγή του Γανυμήδη από το μεταμορφωμένο σε αετό Δία. Εχει πλούσια χρώματα και περιβάλλεται από διακοσμητικό μοτίβο. Η αρμόδια Διεύθυνση του υπουργείου Πολιτισμού ενδεχομένως να προτείνει την απόσπαση του ψηφιδωτού προκειμένου να εκτεθεί αργότερα, μαζί με τα χιλιάδες ευρήματα από τις ανασκαφές στην Αττική, στο Μουσείο της Αθήνας, όταν αυτό το έργο πάρει σάρκα και οστά, στην περιοχή της Ακαδημίας Πλάτωνος.
Την ίδια στιγμή, το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο και η Ενοποίηση Αρχαιολογικών Χώρων της Αθήνας αποφάσισαν να βάλουν τάξη στα τραπεζάκια των καταστημάτων της οδού Μακρυγιάννη, μπροστά στο σταθμό του μετρό «Ακρόπολη» και το Νέο Μουσείο. Ετσι, αφού εξετάστηκαν δύο προτάσεις, αποφασίστηκε ότι κάθε ιδιοκτήτης θα μπορεί να «απλώσει» δύο σειρές τραπεζιών στον πεζόδρομο οι οποίες θα ξεκινούν μετά από ένα κενό που θα τηρηθεί ανάμεσα στην είσοδο του καταστήματος και την πρώτη σειρά.
Κομβικό σημείο της απόφασης και προϋπόθεση είναι να παραμείνει ελεύθερος ο διάδρομος για τους τυφλούς, καθώς η σημερινή εικόνα δεν είναι τιμητική για κανέναν, με ανεξέλεγκτη τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων και μηχανάκια που κόβουν βόλτες στον πεζόδρομο.

Τι ειναι πάνω απο το νησί;

Μετρημένα στα δάχτυλα είναι τα άτομα που έχουν τη δυνατότητα να πάρουν μια τέτοια φωτογραφία.
Ειναι κάτι που εντυπωσιάζει. Είναι το Discovery καθώς πετά αναποδογυρισμένο πάνω απο την Καραϊβική

Γιατί έδωσαν 40,000 ευρώ για αυτή τη φωτογραφία;

Η φωτογραφια αυτή εχει μοναδική συλλεκτική αξία. Πουλήθηκε χθες για 40,000 ευρώ περίπου σε δημοπρασία και η τιμή της εκτοξεύτηκε στα 40,000 ευρώ περίπου. Τι ειναι αυτό όμως που την κάνει μοναδική;
Ειναι μια φωτογραφία απο τον Τιτανικό! Μια γυναίκα που ήταν επιβάτης και η φωτογραφία βρέθηκε μετά τη βύθιση του πλοίου

Τι θα βγει αν φωνάξετε Taco;

Κυριακή, 18 Απριλίου 2010

Γνωρίστε το πρώτο ιδιωτικό καταφύγιο για το 2012!

Η ΠΡΩΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΗΤΑΝ ΕΒΡΑΙΑ

Ο λόγος για την Simone Veil, Εβραία φιλόσοφο στην Γαλλία(όπως και ο Εβραίος Bernard-Henri Lévy που πρόσφατα ζήτησε να αποφυλακισθεί ο Εβραίος παιδόφιλος σκηνοθέτης, Ρομάν Πολάνσκι, γιατί είναι επιζών του Ολοκαυτώματος και όλα επιτρέπονται στους επιζώντες του Ολοκαυτώματος - και πράγματι ο Πολάνσκι είναι ελεύθερος) η οποία ήταν η πρώτη γυναίκα Πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου απο τον Ιούλιο του 1979 – 1982. Η Veil διετέλεσε επίσης και Υπουργός Υγείας στην Κυβέρνηση του Ζάκ Σιράκ και την διαδέχθηκε στο υπουργείο υγείας της Γαλλίας ο επίσης εβραϊκής καταγωγής Μπερνάρ Κουσνέρ με την κυβέρνηση των Σοσιαλιστών τότε.
Ο Κουσνέρ είναι και ιδρυτής της οργάνωσης "Γιατροί χωρίς Σύνορα", ενώ μόλις οι Σοσιαλιστές ηττήθηκαν στις προηγούμενες προεδρικές εκλογές της Γαλλίας απο τον επίσης Εβραίο Νικολά Σαρκοζί, ο Εβραίος απο την Θεσσαλονίκη Σαρκοζί, κάλεσε τον Κουσνέρ να συμμετάσχει στην Κυβέρνησή του ως υπουργός Εξωτερικών της Γαλλίας, όπως και έγινε. Επίσης Εβραίος ήταν και ο προηγούμενος Αρχιεπίσκοπος των Καθολικών Χριστιανών στην Γαλλία(ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΑΚΟΥΣΑΤΕ!!! Ο ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΙΕΡΕΑΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ΗΤΑΝ ΕΒΡΑΙΟΣ ΚΑΙ ΘΑΦΤΗΚΕ ΜΕ ΙΟΥΔΑΪΚΟ ΤΥΠΙΚΟ).
Τέλος να επισημάνουμε οτι ο επόμενος Πρόεδρος της Γαλλίας θα είναι σίγουρα Εβραίος, αφού ως αντίπαλος του Σαρκοζί με τους Σοσιαλιστές, επιλέχθηκε ο επίσης Εβραίος γενικός διευθυντής του ΔΝΤ, Ντομινίκ Στρός Καν.
Για όσους αναρωτιούνται αν είναι δυνατόν ένας διευθυντής του μεγαλύτερου Καπιταλιστικού οργάνου του πλανήτη να είναι ιδεολόγος "σοσιαλιστής" δεν θα πούμε τίποτα και θα αφήσουμε τους αναγνώστες μας να απαντήσουν.
Βέβαια για το άν οι Εβραίοι έχουν καταφέρει να πιάσουν όλα τα καίρια πόστα στην ανθρωπότητα και κυριαρχούν μέσω της τακτικής του "διαίρει και βασίλευε", ενώ εμείς οι υπόλοιποι "Gentiles" σφαζόμαστε μεταξύ μας για το ποιός Εβραίος είναι ο καλύτερος για να μας κυβερνήσει(σ.σ: με τον όρο αυτό οι Εβραίοι εννοούν όλους τους μη Εβραίους και ειδικότερα τους Χριστιανούς) ούτε λόγος να γίνεται γιατί θα μας χαρακτηρίσουν "αντισημίτες" και "νεοναζί".
Το γεγονός οτι όλοι οι μεγάλοι Διεθνείς Οργανισμοί, οι Κεντρικές Τράπεζες, οι Πολυεθνικές και οι ισχυρές κυβερνήσεις απαρτίζονται στην πλειοψηφία τους απο Εβραίους στην καταγωγή είναι απλά μια σύμπτωση που δεν θα πρέπει να σας προβληματίζει ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΣΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙΤΕ ΩΣ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ!!! "Δεν είναι κακό να αναγνωρίζει κάποιος την βλακεία του. Αυτός που συνειδητοποιεί την βλακεία του σημαίνει οτι ξεκινάει να ξυπνά. Αυτό είναι το πρώτο βήμα. Το επόμενο που θα αναρωτηθεί κάποιος που έχει καταλάβει οτι είναι βλάκας είναι να ρωτήσει τον εαυτό του: Και τώρα τι κάνουμε;"
Πηγή http://www.antipliroforisi.tk

ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ Η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΚΡΑΤΩΝ!

ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΕΘΝΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ,ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Βίδα ηλικίας 300 εκατομμυρίων ετών!!

Το καλοκαίρι του 1998, Ρώσοι επιστήμονες που ερευνούσαν σε μια περιοχή 300 χ.λ.μ. νοτιοδυτικά της Μόσχας για τα υπολείμματα ενός μετεωρίτη, ανακάλυψαν ένα κομμάτι βράχου που περιέκλειε μια σιδερένια βίδα! Οι γεωλόγοι υπολογίζουν ότι η ηλικία του βράχου είναι 300-320 εκατομμύρια χρόνια. Εκείνη την εποχή όχι μόνον δεν υπήρχαν ευφυείς μορφές ζωής στον πλανήτη, αλλά ούτε καν οι δεινόσαυροι δεν είχαν εμφανιστεί στην επιφάνειά του!
Η βίδα, στην οποία διακρίνεται καθαρά το κεφάλι και το περικόχλιό της, έχει μήκος ενός περίπου εκατοστού και διάμετρο περίπου τριών χιλιοστών του μέτρου. Οι επιστήμονες νόμισαν αρχικά ότι η βίδα ανήκε σε κάποιο γεωργικό μηχάνημα. Όμως η βίδα ήταν γερά στερεωμένη στον βράχο. Περίπτωση "λάθους" αποκλείστηκε γιατί επιπλέον, όπως έδειξαν μεταγενέστερες μελέτες, η βίδα βρίσκεται εκεί για ένα πραγματικά τεράστιο χρονικό διάστημα, αφού τα άτομα του σιδήρου της βίδας και τα άτομα του πυριτίου (από το οποίο αποτελείται κυρίως ο βράχος) έχουν διαχυθεί εκατέρωθεν στα δύο υλικά! Οι ακτίνες Χ αποκάλυψαν ότι μέσα στο βράχο υπάρχουν και άλλες παρόμοιες βίδες όπως επίσης και δύο μικρές στρογγυλές σφαίρες που φέρουν τετράγωνες οπές!
Το εύρημα μελετήθηκε επισταμένα σε διάφορα επιστημονικά ιδρύματα της Ρωσίας - από γεωλόγους, φυσικούς, παλαιοντολόγους, μεταλλειολόγους και αποδείχτηκε ότι η βίδα βρισκόταν μέσα στο ίζημα πριν αυτό στερεωθεί σε βράχο. Όλοι οι τεχνικοί που εξέτασαν τα ευρήματα είναι πεπεισμένοι ότι η βίδα έχει κατασκευαστεί τεχνητά και ότι δεν αποτελεί προϊόν κάποιας φυσικής διαδικασίας.
Πηγή http://visaltis.blogspot.com

ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ - ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ

Τουρκία 2010μ.Χ.: Σκότωσαν μωρό "για λόγους τιμής"

Η τουρκική αστυνομία συνέλαβε ανύπαντρη μητέρα και έξι ακόμη άτομα κοντά στην Κωνσταντινούπολη στο πλαίσιο της έρευνας για το ρόλο τους στην δολοφονία ενός κοριτσιού δύο ετών για "λόγους τιμής". Το βρέφος πιστεύεται ότι θανατώθηκε με ασφυξία από τη γιαγιά του, όταν η οικογένεια έμαθε ότι η 25χρονη μητέρα έμεινε έγκυος διαπράττοντας μοιχεία, σύμφωνα με το πρακτορείο."Η οικογένειά μου αποφάσισε να σκοτώσει το μωρό μου", είπε η μητέρα στην αστυνομία, κατά την ίδια πηγή.
"Η 55χρονη μητέρα μου έπνιξε το μωρό με ένα ρούχο. Μετά, οι αδελφοί μου έθαψαν το μωρό σε ένα λάκκο στον κήπο και κάλυψαν το λάκκο με τσιμέντο". Η αστυνομία ανακάλυψε τη σορό του βρέφους μετά από ανώνυμη τηλεφωνική καταγγελία. Ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι επίσης ένας γιατρός και ο γραμματέας του. Φέρονται να συμφώνησαν να μην αναφέρουν τη γέννηση του βρέφους στο ληξιαρχείο έναντι χρηματικού ποσού που δεν έγινε γνωστό. Ο πατέρας του παιδιού υπηρετεί στο στρατό και δεν αναμίχθηκε στην υπόθεση.
Οι δολοφονίες για λόγους τιμής, συνήθως με θύματα γυναίκες οι οποίες κατηγορούνται ότι κηλιδώνουν το "οικογενειακό όνομα", είναι σχετικά συχνές στην Τουρκία, ειδικά σε φτωχές και επαρχιακές περιοχές.Η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει επανειλημμένα καλέσει την Άγκυρα να υιοθετήσει αυστηρότερη στάση έναντι εγκλημάτων αυτού του είδους.
Πηγή http://greeknation.blogspot.com

Δεν μπορούσε να κάτσει καλύτερη διαφήμιση για την BMW.

Δεν μπορούσε να κάτσει καλύτερη διαφήμιση για την BMW. Τι έγινε; Κάποιοι τοποθέτησαν εκρηκτική μηχανισμό σε αυτό το αμάξι όταν έσκασε τα άτομα που ήταν μέσα δεν έπαθαν τίποτα παρα μόνοι 2 πολίτες που ήταν τριγύρω. Όχι πείτε δεν μοιάζει σαν διαφήμιση ;;;

Πόσο επικίνδυνη ήταν τόση ποσότητα εκρηκτικής ύλης;

Τι θα μπορούσε να κάνουν 180 κιλά anfo; Τι έκρηξη θα μπορούσε να προκαλέσει;

Πάγκαλος: "Δε θα μας ζητήσει το ΔΝΤ να κάνουμε κάτι που δεν θα έπρεπε να κάνουμε!"

"ΜΗ ΔΑΙΜΟΝΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΟ ΔΝΤ"
Ωραία τα λέει ο Πάγκαλος. Και μεις στη θέση του δεν θα ανησυχούσαμε καθόλου. Ευτυχώς όμως δεν είμαστε στη θέση του. Είμαστε στη θέση των πολλών και όχι των λίγων εχόντων. Αδυνατεί πάντως ο Πάγκαλος να καταλάβει τη γίνεται στην Ελλάδα.
Λοιπόν να του το πούμε στη γλώσσα του σκεφτείτε κύριε Πάγκαλε να έρθει το ΔΝΤ και να πει σε σας να μην τρώτε πάνω από 1.500 θερμίδες την ημέρα, όχι τηγανιτά, όχι γλυκά, όχι αλκοόλ, όχι κόκκινο κρέας, όχι αλμυρά, και γυμναστική 45 λεπτά την ημέρα.

Άρχισε η καταβολή των αποζημιώσεων για τη Μικρασιατική Καταστροφή

2.850 ΈΛΛΗΝΕΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟ 800 ΕΩΣ 5.000 ΔΟΛΑΡΙΑ
Εκατό και πλέον χρόνια έχουν περάσει από τότε που οι παππούδες τους που ζούσαν στη Μικρά Ασία έκαναν ασφαλιστήριο συμβόλαιο ζωής και περιουσίας στην αμερικανική εταιρεία New York Life, η οποία δραστηριοποιούνταν από το 1882 στην Οθωμανική Αυτοκρατορία.
Σήμερα 2.850 έλληνες δικαιούχοι άρχισαν να παίρνουν χρήματα από την ασφάλεια των προγόνων τους, που ξεκινούν από τα 800 δολάρια και φτάνουν τα 5.000 ευρώ για τον καθένα. “Είναι ένα πρωτόγνωρο γεγονός. Φάνηκε το πανέξυπνο μυαλό των Μικρασιατών, που κρατούσαν στα χέρια τους το εμπόριο της Μικράς Ασίας και ασφάλιζαν τη ζωή και το εμπόρευμά τους”, υπογράμμισε ο Ευθύμιος Αρζόγλου, πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Μικρασιατικών Συλλόγων (ΠΟΜΣ), σε χθεσινή συνέντευξη Τύπου.
Πηγή http://www.makthes.gr

Απαγορεύονται τα Ipad στο Ισραήλ!

Αν έχετε iPad και πάτε στο Ισραήλ το πιο πιθανό είναι να σας το κρατήσουν στο αεροδρόμιο και να πρέπει να κάνετε επίσημο αίτημα στην κυβέρνηση για να σας το στείλουν πίσω. Ο λόγος;
Το iPad Που εχει σχεδιαστεί για την Αμερική έχει πολύ δυνατό σήμα WiFi. Είναι εκτός επιτρεπτών ορίων για το Ισραήλ και έτσι απαγορεύεται στη χώρα. Όταν η Apple κυκλοφορήσει και τνν Ευρωπαϊκή version με χαμηλότερο σήμα WiFi τότε θα άρουν την απαγόρευση

ΚΛΕΒΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ

Ένα video που πήραν οι κάμερες ασφαλείας σε ένα πάρκινγκ στο Tennessee της Αμερικής έκανε τους αστυνομικούς να τρίβουν τα μάτια τους. Δεν πίστευαν αυτό που έβλεπαν. Μια οικογένεια, μαζί με τα δυο ανήλικα (κάτω των 12) παιδιά τους κλέβουν απο ένα αυτοκίνητο το κασετόφωνο

Θα γίνει ...μακελειό και στον ιδιωτικό τομέα - Πείτε την αλήθεια στον κόσμο

Ο Έλληνας θα το εκτιμήσει περισσότερο αν ξέρει την αλήθεια παρά όταν ζει μέσα στο άγχος για το αν θα απολυθεί ή όχι. Στον ιδιωτικό τομέα θα γίνουν απολύσεις και μάλιστα θα σπάσει το πλαφόν του 2% τον μήνα που μέχρι τώρα βοηθούσε τους εργαζόμενους να παραμένουν. Όμως το ΔΝΤ θα ζητήσει να γίνουν απολύσεις και αυτό είναι δεδομένο την στιγμή που τα μαγαζιά είναι άδεια και δεν έχουν ούτε έναν πελάτη μέσα. Οι επιχειρήσεις θα απολύσουν κόσμο για να αναγκαστούν να τα βγάλουν πέρα.
Οι απολύσεις στον δημόσιο τομέα σημαίνουν και λιγότερο κόσμο στα μαγαζιά. Κάθε μήνα ήταν τα μοναδικά σίγουρα χρήματα που ήξερε κάποιος ότι θα πάρει και μπορούσε να βάλει στην άκρη για να ψωνίσει. Παιδιά έρχονται δύσκολοι καιροί και αν δεν μπει κάποιος φυλακή δεν θα ησυχάσουμε.

Διακόσια κιλά εκρηκτικής ύλης που φτιάχνεται απο... λίπασμα

Η αστυνομία εντόπισε στο σπίτι στον Καρέα διακόσια κιλά εκρηκτικής ύλης Anfo. Το εντυπωσιακό είναι πως η βάση αυτής της ύλης είναι το... λίπασμα!

Τουλάχιστον 7.000 Παλαιστίνιοι κρατούνται από το Ισραήλ

Περισσότεροι από 7.000 Παλαιστίνιοι, εκ των οποίων οι 270 είναι ηλικίας κάτω των δεκαοκτώ ετών, κρατούνται αυτή τη στιγμή σε φυλακές του Ισραήλ, σύμφωνα με τα στοιχεία της παλαιστινιακής Κεντρικής Στατιστικής Υπηρεσίας. Τρεις από τους κρατουμένους βρίσκονται στη φυλακή για περισσότερα από 30 χρόνια, ενώ 315 για περισσότερα από 15 χρόνια, αναφέρει η στατιστική υπηρεσία σε ανακοίνωση της που δημοσιεύθηκε με την ευκαιρία του αυριανού εορτασμού της ημέρας των παλαιστίνιων κρατούμενων.
Ανάμεσα στους φυλακισμένους οι 264 βρίσκονται υπό διοικητική κράτηση, δηλαδή βρίσκονται στη φυλακή δίχως να έχουν δικαστεί. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, από το 1967, το Ισραήλ έχει φυλακίσει περισσότερους από 760.000 Παλαιστίνιους.
Πηγή http://www.antipliroforisi.tk

Σάββατο, 17 Απριλίου 2010

Το «Τσέρνομπιλ της Αφρικής» στο μικροσκόπιο

Μια απίστευτη ιστορία, με πρωταγωνιστές τους κατοίκους της πόλης Αμπιτζάν, στην Ακτή Ελεφαντοστού, μια πολυεθνική εταιρεία, 400 τόνους αποβλήτων και ένα ναυλωμένο πλοίο ελληνικών συμφερόντων φέρνουν στο φως η εκπομπή «Εμπόλεμη ζώνη» και ο Σωτήρης Δανέζης, που έχει τίτλο «Η οσμή του... πανικού»
Πριν από τέσσερα χρόνια, το καλοκαίρι του 2006, ένα ναυλωμένο πλοίο ελληνικών συμφερόντων ξεφορτώνει στην πόλη Αμπιτζάν, στην Ακτή Ελεφαντοστού, 400 τόνους αποβλήτων από επεξεργασία πετρελαιοειδών. Η πόλη της Αμπιτζάν είναι η μεγαλύτερη πόλη της Ακτής Ελεφαντοστού, πρώην πρωτεύουσα, ενώ είναι η τρίτη μεγαλύτερη γαλλόφωνη πόλη μετά το Παρίσι.
Τα απόβλητα, τα οποία είναι ιδιαίτερα επιβλαβή για τον ανθρώπινο οργανισμό, ξεφορτώνονται από τα βυτιοφόρα σε δεκαεπτά σημεία. Ολα κοντά σε περιοχές όπου υπάρχουν οικισμοί και είναι κατοικημένες, γύρω από το μεγαλύτερο λιμάνι της Δυτικής Αφρικής.

Μεγάλη ηλιακή έκρηξη

Η Nasa κατέγραψε με video μια απο τις μεγαλύτερες ηλιακές εκρήξεις που έχουν παρατηρηθεί ποτέ.
Ειναι εντυπωσιακό

Η πλειοψηφία δεν έχει δικαιώματα - Να κατέβουν οι εικόνες λένε οι λίγοι και μπορεί να γίνει

Τελικά στην ιδιότυπη μορφής δημοκρατία(;) που ζούμε δεν έχει λόγο η πλειοψηφία. Τρεις δικηγόροι για λόγους εντυπωσιασμού και προβολής αποφάσισαν να ζητήσουν την αποκαθήλωση των ιερών συμβόλων από τα δικαστήρια, τα νοσοκομεία , τα σχολεία και όπου αλλού.
Δεν έχει σημασία τι μπορεί να λένε οι πολλοί αλλά σύμφωνα με τα ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ να σεβαστούμε τους λίγους! Αυτό το πράγμα με τα δικαιώματα του ενός και του άλλου και όχι των πολλών δεν το καταλαβαίνουμε.
Δεν θα μπούμε στην ουσία της υπόθεσης γιατί είναι αστείο και να το συζητούμε. Αλλά μπορείτε να καταλάβετε ότι αν ανήκετε στους πολλούς δεν έχετε καμία ευρωπαική οργάνωση να σας στηρίξει ενώ αν είστε μόνος σας θα δικαιωθείτε σίγουρα. Είπαμε βρισκόμαστε σε καθεστώς ιδιότυπης δημοκρατίας.

Η Τουρκία “απαγορεύει” αποστολή έρευνας-διάσωσης στα Ψαρά

Η Άγκυρα με ΝΟΤΑΜ που εξέδωσε στις 12:34 σήμερα αρνείται στην Ελλάδα το δικαίωμα να προχωρήσει σε αποστολή έρευνας και διάσωσης του άτυχου ψαρά που αναζητείται από χθες στην περιοχή των Ψαρών με την αιτιολογία ότι η αρμοδιότητα έρευνας και διάσωσης στο Αιγαίο πέρα του 25ου Μεσημβρινού και ειδικότερα στην περιοχή των Ψαρών, ανήκει στην Τουρκία!H NOTAM εκδόθηκε την ίδια ώρα που ο πρωθυπουργός. Γιώργος Παπανδρέου διαβεβαίωνε την γ.γ. του ΚΚΕ στην Βουλή Αλέκα Παπαρήγα ότι “Δεν υπάρχει θέμα διχοτόμησης του Αιγαίου στον 25ο Μεσημβρινό”.
Είναι τόσο προκλητική αυτή η κίνηση που σε συνδυασμό με το γεγονός ότι η όλη υπόθεση αφορά την διάσωση ενός ανθρώπου, αγγίζει τα όρια της χυδαιότητας και αδιαφορίας για την ανθρώπινη ζωή. Η Άγκυρα υποστηρίζει στη ΝΟΤΑΜ που εξέδωσε ότι η περιοχή (τα Ψαρά!) σε ότι αφορά την έρευνα και διάσωση είναι τουρκικής αρμοδιότητας. Προφανώς έχουν μείνει στην εποχή που τα Ψαρά ήταν τμήμα της οθωμανικής αυτοκρατορίας.
Στις έρευνες που διεξάγονται στην ευρύτερη περιοχή των Ψαρών ξεκίνησαν από χθες 15/04 όταν ένας 69χρονος ψαράς έφυγε τα ξημερώματα με το σκάφος του, αλλά αργά χθες το απόγευμα δεν είχε επιστρέψει και η οικογένειά του ενημέρωσε το Λιμενικό. Μέχρι στιγμής δεν έχει εκδοθεί από το υπουργείο Εξωτερικών καμία ανακοίνωση για την κίνηση της Τουρκίας.

Έψαχναν για θησαυρό σε αγροτική περιοχή της Κοζάνης

Στα χέρια των Αρχών βρίσκονται τέσσερις σύγχρονοι χρυσοθήρες, που έψαχναν για κρυμμένο θησαυρό, στον νομό Κοζάνης.
Οι τέσσερις Έλληνες 35, 44, 47 και 73 ετών, συνελήφθησαν, καθώς έψαχναν τα ξημερώματα του Σαββάτου σε αγροτική περιοχή της Κοζάνης με φακούς, ανιχνευτή μετάλλων και ένα σκαπτικό μηχάνημα.
Οι δράστες αναμένεται να οδηγηθούν στον Εισαγγελέα.

Την ώρα που έκανε ραδιοφωνική εκπομπή, του έκαιγαν το αυτοκίνητο

Ποιοι ήθελαν να βλάψουν τον Αντώνη Κανάκη;
Στουπιά που παραπέμπουν σε εμπρηστική ενέργεια, είναι τα ευρύματα που εντόπισε η πυροσβεστική στο πολυτελές τζιπ του Αντώνη Κανάκη. Είναι πάντως περίεργο το ποιοι βρίσκονται πίσω από την
ενέργεια αυτή, καθώς στην Θεσσαλονίκη, είναι ιδιαίτερα συμπαθής στους
νέους, καθώς σατιρίζει, καυτηριάζει το σύστημα, και τα κακώς κείμενα.
Άρα μήπως οι έρευνες της αστυνομίας πρέπει να στραφούν σε άλλους κύκλους; Το ευτύχημα είναι ότι δεν τραυματίστηκε ο ίδιος, ενώ η φωτιά σβήστηκε έγκαιρα.

ΧΑΡΙΖΟΥΝ 20ΕΤΗ ΚΑΘΕΙΡΞΗ ΣΕ ΕΜΠΟΡΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΙΡΟΥΝ 22 ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ

ΧΑΡΙΖΟΥΝ 20 ΕΤΗ ΚΑΘΕΙΡΞΗ ΣΕ ΕΜΠΟΡΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ!
ΕΓΓΡΑΦΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ GREEKSPY!ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ
Στα χέρια μας έχουμε την Εφημερίς της Κυβερνήσεως με αρiθμό φύλλου 100 και ημερομηνία 16 Φεβρουαρίου του 2010. Πρόκειται για το τεύχος τρίτο. Τι γράφει;
"Ότι με προεδρικό διάταγμα που εκδόθηκε στην Αθήνα στις 2-2-2010 σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 47 παρ. 1 του Συντάγματος, ύστερα απο πρόταση του Υπουργού Δικαιοσύνης,Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και γνωμοδότηση του Συμβουλίου Χαρίτων", αποφασίζουνε να χαρίσουν το υπόλοιπο της ποινής του στον .......που του εχει επιβληθεί με απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου του 2007 ποινή καθείρξεως 20 ετων,χρηματική ποινή 154.937 ευρω και στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων για 10 έτη!
Επίσης στη συνέχεια της εφημερίδας της Κυβερνήσεως που έχουμε στα χέρια μας και ειναι ντοκούμεντο αποφασίστηκε να αρθούν, δηλαδή να αφαιρεθούν συνολικά 22 καταδίκες όλες για ναρκωτικά,άλλες πιο μικρές και άλλες πιο μεγάλες!
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΣΕ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΚΑΣΤΑΝΙΔΗ;
Πηγή
http://greekspy.blogspot.com

Είχαν ξεχάσει 52 εκατομμύρια ευρω !

Το κράτος φημίζεται για την ανοργανωσιά του, αλλά αυτό ξεπερνάει κάθε προηγούμενο, καθώς βρέθηκαν ξεχασμένα χρήματα του προϋπολογισμού ακόμη και από την περίοδο της πρώτης μεταδικτατορικής κυβέρνησης του Κωνσταντίνου Καραμανλή!
Ούτε ένας, ούτε δύο αλλά 144 ειδικοί λογαριασμοί με συνολικά 52 εκατομμύρια ευρώ ήταν ξεχασμένοι στην Τράπεζα της Ελλάδος. Χρήματα που... κανείς δεν ήξερε ότι υπάρχουν μέχρι το πρόσφατο... ξεκαθάρισμα στις 19 Μαρτίου.
Το απίστευτο είναι πως εντοπίστηκε λογαριασμός όπου η τελευταία κίνηση που εμφανίζει είναι στις 10 Μαϊου του 1976 (!) και ανήκε στο... “υπουργείο Συντονισμού” για το “Πρόγραμμα Χορηγήσεων”.
24 λογαριασμοί είναι ξεχασμένοι από την περίοδο που την πρωθυπουργία της χώρας είχαν ο Κωνσταντίνος Καραμανλής ή ο Γεώργιος Ράλλης τη δεκαετία του '70 (!) ενώ ρεκόρ ξεχασμένων λογαριασμών σημειώνεται τη δεκαετία του '80 όταν οι υπεύθυνοι διαφόρων υπηρεσιών κατάφεραν να ... ξεχάσουν τα χρήματα του κράτους που εμπεριέχονταν σε 64 λογαριασμούς!
Η διαχρονικότητα της ανοργανωσιάς φαίνεται και από το γεγονός ότι άλλοι 48 λογαριασμοί ξεχάστηκαν τη δεκαετία του '90.
Τα 51.963.069,15 ευρώ ήταν ... «Αποζημιώσεις προς Ελλάδα», «Αποζημιώσεις Ελλήνων Υπηκόων Διωχθέντων», «Προέγκριση διά αγοράν χρυσού» και «Προέγκριση διά αγοράν αργύρου» και άλλα διάφορα της... νεώτερης (;) οικονομικής ιστορίας της χώρας.
Τουλάχιστον τώρα, έστω και μετά από 30 χρόνια τα χρήματα δεν θα πάνε υπέρ... πίστεως. Τα 43 εκατομμύρια μπήκαν στο λογαριασμό απ' όπου πιστώνονται και ταεπιδόματα των δημοσίων υπαλλήλων.
6,2 εκατομμύρια μεταφέρθηκαν στον ειδικό λογαριασμό «για τον Εφοδιασμό με καύσιμα προβληματικών περιοχών της χώρας», ενώ 1,4 εκατομμύρια μπήκαν στον «ειδικό λογαριασμό ειδικού τέλους ασφαλιστικών κινδύνων αερομεταφορών».

Πρόστιμο σε επίσκοπο της Βρετανίας που αρνήθηκε το Ολοκαύτομα

10.000 ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ
Ο 70χρονος Βρετανός επίσκοπός, Ρίτσαρντ Ουίλιαμσον σε συνέντευξη που παραχώρησε στη διάρκεια επίσκεψής του στη Γερμανία, υποστήρηξε πως δεν έγινε ποτέ το ολοκαύτωμα.
Ο επίσκοπος, δικάστηξε ερήμην, όμως αρνείται να πληρώσει το πρόστιμο, υποστηρίζοντας ότι οι δηλώσεις έγιναν για να μεταδοθούν στη Σουηδία, όπου η άρνηση του Ολοκαυτώματος δεν αποτελεί αδίκημα.

Ποια είναι η έσχατη καταστροφή για την Ελλάδα;

Ο Παπαντωνίου το είπε στο δελτίο του ALPHA... προσοχή μην έρθει η έσχατη καταστροφή για την Ελλάδα. Και ποια είναι; Να βγει απο την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Δείτε το βίντεο απο το δελτίο... έχουμε ΚΑΤΟΧΗ

Σοκ με τον παιδεραστή που είχε εκπομπή στην τηλεόραση και φιλούσε παιδιά

Απίστευτο και όμως αληθινό! Ένας παρουσιαστής ενός δημοφιλούς παιχνιδιού της τηλεόρασης του Καναδά, αποκαλύφθηκε ότι ήταν παιδεραστής. Ο Fergie Olver, παρουσίαζε το παιχνίδι, "όπως η μαμά", και φιλούσε στο στόμα τα παιδιά, παρουσία των γονέων τους. Δείτε το κάθαρμα, πως έκανε το παιχνίδι, ενώ έφερνε σε δύσκολη θέση τα παιδιά που δεν ήθελαν να τον φιλήσουν στο στόμα. Αηδία, και παράνοια, που θα πλέον θα σαπίσει τα επόμενα χρόνια της ζωής του στην φυλακή.

Παρασκευή, 16 Απριλίου 2010

Οι πανάκριβες τροφές που βρίσκουμε στα ράφια των petshop και των σουπερμάρκετ δεν είναι τόσο αθώες όσο φαίνονται!

Ξέρατε πως πολλές από τις καλές, θρεπτικές και πανάκριβες τροφές που βρίσκουμε στα ράφια των petshop και των σουπερμάρκετ δεν είναι τόσο αθώες όσο φαίνονται! Εκατοντάδες σκυλιά και γάτες έχουν υποφέρει τα πειράματα των "ερευνητικών κλινικών" των μεγάλων εταιρειών που παράγουν τροφές για κατοικίδια και στη συνέχεια πέθαναν σε αιχμαλωσία.
Δείτε το παρακάτω βίντεο!
Προσοχή! Ακολουθούν σκληρές εικόνες!
Μην αγοράζετε τροφές των παρακάτω εταιρειών και καιρός είναι όσοι φιλόζωοι διατηρούν κάποιο κατάστημα με είδη ζώων να τις κατεβάσουν από τα ράφια τους!
1. IAMS / Eukanuba - Procter & Gamble
2. Hills Science Diet - Colgate Palmolive
3. Nestlé Purina/Friskies: Alpo, Bonio, Felix, Go Cat, Gourmet, Omega Complete, Proplan, Spillers, Vital Balance, Winalot.
4. Pedigree, Masterfoods (Mars Inc): Bounce, Cesar, Chappie, Frolic, James Wellbeloved, Katkins, Kitekat, Pal, Pedigree Chum, Royal Canin, Sheba, Techni-cal (US & Canada), Whiskas.
Τώρα θα μου πείτε αν όλες οι παραπάνω τροφές είναι απαγορευμένες, τι μένει για να ταΐζετε τα ζωάκια σας; Υπάρχουν τροφές που παράγονται σε γειτονικές χώρες- πχ Ιταλία- που δεν δοκιμάζονται σε άτυχα ζώα πριν φτάσουν στο πιάτο του τετράποδου φίλου σας. Οι εταιρείες που παράγουν αυτές τις ζωοτροφές είναι μικρότερες από τις παραπάνω πολύ γνωστές και τα προϊόντα τους είναι πολύ πιο φθηνά! Με λίγα λόγια και μποϊκοτάρετε αυτές τις εταιρίες και κάνετε και οικονομία!"

Άλεξ Τζόουνς-Endgame: Blueprint for Global Enslavemen

Άλεξ Τζόουνς-EndGame: Το σχέδιο των ελιτιστών για παγκόσμια σκλαβιά.
Βγήκε το πολυαναμενόμενο συναρπαστικό ντοκιμαντέρ του δημοσιογράφου Alex Jones με ελληνικούς υπότιτλους: Endgame: blueprint for global enslavement. To "Endgame" είναι το τελικό αποτέλεσμα πολυετούς έρευνας πάνω σε ιστορικά ντοκουμέντα που εξηγούν γιατί οι ηγέτες αυτού του κόσμου είναι μανιακοί με τον απόλυτο έλεγχο, της κατακυρίευσης και της σκλαβιάς της ανθρωπότητας, χειριζόμενοι τρομαχτική ισχύ για χάρη μόνο της ισχύoς, συγκεντροποιώντας την εξουσία σε ένα αδυσώπητο παγκόσμιο κυβερνητικό σύστημα, και επιδιώκοντας την "τελική λύση τους" για παγκόσμιο πληθυσμιακό αποδεκατισμό.
Το "Endgame" ξεσκεπάζει το μακροπρόθεσμο σχέδιο των ελιτιστών και εξηγεί γιατί θα είναι ένας εφιάλτης για το υπόλοιπο της ανθρωπότητας εκτός και εάν ξεσηκωθούμε τώρα και πολεμήσουμε ενάντια στα συστήματα του ελέγχου τα οποία σχεδιάστηκαν για να μετατρέψουν εμάς και τον πλανήτη μας σε ένα πλανήτη φυλακή. Ξεσκεπάζονται ανοιχτά η λέσχη Μπίλντερμπεργκ, οι Ροκφέλερ και οι Ρόθτσαϊλντ, η Ευγονική, ο μετανθρωπισμός, και τα εγκλήματα των τυράννων και της ελιτ διαμέσου των αιώνων.
ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Η ΤΑΙΝΙΑ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΡΙΧΤΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΘΕΙ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΑ Η ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ
Πηγή http://www.youtube.com

"Οι Έλληνες δεν έχουν αντιληφθεί ακόμη τί τους περιμένει"

* Παρά τα χαμόγελα αισιοδοξίας, μετά την έγκριση από την Ευρωζώνη του μηχανισμού στήριξης της ελληνικής οικονομίας με 30 δισ. ευρώ, τα χειρότερα φαίνεται ότι δεν έχουν ακόμη περάσει
Όπως επισημαίνει στη συνέντευξή του ο καθηγητής του Πανεπιστημίου του Cambridge και ιδρυτής του βρετανικού Hedge Fund «Guildhall Asset Management», κ. Ηλίας Καρακίτσος, η ελληνική οικονομία εισέρχεται σε περίοδο βαθιάς ύφεσης σε διψήφιο ποσοστό. O κ. Καρακίτσος που έχει διατελέσει οικονομικός σύμβουλος της βρετανικής κυβέρνησης και αμερικανικών think tanks τονίζει ότι δεν τίθεται ζήτημα χρεοκοπίας της Ελλάδας, ενώ σημειώνει ότι ήρθε η ώρα για τη δημιουργία του Ευρωπαϊκού Νομισματικού Ταμείου. - Κύριε Καρακίτσο, μετά και την έγκριση από την Ε.Ε. του πακέτου διάσωσης, ποια προβλέπετε ότι θα είναι η πορεία της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα;
Η Ελλάδα για να σταθεροποιήσει το χρέος στο 120% του Ακαθάριστου Εθνικού Προϊόντος θα πρέπει να μειώσει το έλλειμμα σε ποσοστό 8,5%, δηλαδή κατά 25 δισ. ευρώ. Πράγματι, περισσότερο από το μισό του ποσού αυτού, δηλαδή περίπου 15 εκατ. ευρώ θα πρέπει να περικοπεί μέσα σε ένα χρόνο.
Για να γίνω σαφής, εάν πρέπει να μειώσουμε το έλλειμμα σε ποσοστό 8,5% του ΑΕΠ θα πρέπει να οδηγηθούμε σε μία ύφεση της τάξης του 10% σε διάστημα δύο ετών από σήμερα.
- Επομένως, ακόμη τα χειρότερα βρίσκονται μπροστά μας;
Ο Έλληνας δεν έχει δει ποτέ τόσο βαθιά ύφεση στην Ελλάδα. Η ανεργία θα εκτιναχθεί στα ύψη και θα αγγίξει τουλάχιστον το 20%, η κερδοφορία εταιρειών και τραπεζών θα μειωθεί ιδιαίτερα και η αγορά ακινήτων θα κατακρημνιστεί. Προσώρας τα πραγματικά προβλήματα δεν έχουν φανερωθεί. Μετά από δώδεκα μήνες από την εφαρμογή των αναγκαίων μέτρων θα δούμε να κάνουν την εμφάνισή τους τα «σοβαρά» προβλήματα, περίπου δηλαδή το πρώτο εξάμηνο του 2011.
Περισσότερα στο http://hellas-macedonia-thessaloniki.blogspot.com

Πως Διαλυεις Μια Χωρα

Τρόποι που που ηθελημένα κάποιος μπορεί να διαλύσει μια χώρα,ενα έθνος...την Ελλάδα!

Ανεπάγγελτοι που τους τα χώνουνε οι πλούσιοι μπαμπάδες τα όργανα του παρακράτους.

Ο ένας είναι ο γυιός γνωστής ηθοποιού ,μεγαλωμένος σαν πρίγκηπας,ο άλλος είναι γόνος ευπόρου αστικής οικογενείας με νυχτερινό κέντρο στη Πλάκα,η Παναγιώτα από μία από τις πλουσιότερες οικογένειες της Καλαμάτας και όλοι τους ανεπάγγελτοι.
Πηγή http://www.greekalert.com

Το απαράδεκτο σχέδιο που φέρνει η Διαμαντοπούλου - Κάθε τάξη πρέπει να έχει 30 μαθητές!

Όλα ξεκινάνε από την παιδεία και τον πολιτισμό. Γιαυτό και η επόμενη γενιά θα είναι πιο καφριλίκι. Η Άννα Διαμαντοπούλου θεωρεί ότι το να μπαίνουν σε ΜΙΑ τάξη 30 παιδιά δεν θα μουρλάνει και τους καθηγητές και τα παιδιά. Τόσα ξέρει και γιαυτό τόσα προτείνει.
Ούτε στην "πτωχευμένη" Βενεζουέλα δεν παίρνουν τέτοια μέτρα. Θα στοιβάξουν τα παιδιά σε μια τάξη για να υπάρξει εξοικονόμηση χρημάτων. Λογικό να κάνουν απεργία οι καθηγητές. Εδώ δεν σου ζητάνε χρήματα αλλά καλύτερες συνθήκες στην παιδεία. Έλεος δηλαδή. Δεν υπάρχει καθηγητής και μαθητής που να ανέχεται αυτό το καφριλίκι.
Πηγή http://hellas-macedonia-thessaloniki.blogspot.com

Η σάπια κοινωνία που βάζει βόμβες στον Γκάλη και την ίδια ώρα ακούει κάθε μέρα...Φουρθιώτη

Τι τα θέλουμε και τα συζητάμε; Εμείς οι ίδιοι τα κάναμε έτσι. Λέμε για τον βούρκο που έχει πέσει η κοινωνία μας. Την σαπίλα.
Βάζουμε γκαζάκια στον Νίκο Γκάλη την ίδια ώρα που τα κανάλια που έχουν ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΚΡΑΤΙΚΗ άδεια παίζουν αυτό το νούμερο τον Μένιο Φουρθιώτη από το πρωί μέχρι το βράδυ. Ξέρετε ποιοι του έδωσαν να βγαίνει και να μιλάει κάθε μέρα; Οι 200.000 χαβαλέδες ή ματάκηδες που πήγαν και αγόρασαν το πορνο-dvd της Τζούλιας. Ξεκάθαρα πράγματα.
Δεν ξέρουμε πια τι είναι το σωστό και τι λάθος. Έχει χαθεί η μπάλα. Γιαυτό σας λέμε αφήστε το καλύτερο. ΑΝ ο καθένας μας γίνει καλύτερος θα βελτιώσουμε και την κοινωνία.

Μήνυμα από αστυνομικό της ομάδας ΔΙΑΣ" Σας κοροιδεύουν.

"ΥΠΗΡΕΤΩ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΜΕΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΕΡΙΚΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝΕ ΝΑ ΠΟΥΝ...,ΦΟΒΟΥΜΕΝΟΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥΣ ΜΕ ΚΥΡΙΟ ΑΝΤΙΚΤΥΠΟ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΑΣ.
ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΞΑΝΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ ΕΡΩΤΗΘΟΥΜΕ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΟΥΜΕ , ΜΕ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ...
ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ ,
ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ.
ΔΕΝ ΕΦΤΑΝΕ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ΚΡΑΝΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΧΟΡΗΓΗΣΟΥΝΕ...Η ΑΓΟΡΑ ΕΝΟΣ ΜΕΤΡΙΟΥ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΡΑΝΟΥΣ ΣΤΟΙΧΙΖΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 300-400 ΕΥΡΟ!
ΚΑΙ ΡΩΤΑΩ ΤΩΡΑ ΕΓΩ, ΠΩΣ ΚΥΡΙΟΙ ΘΑ ΑΠΟΔΩΣΩ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΑΤΕ?
ΜΕ ΡΩΤΗΣΑΤΕ ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΩ ΜΙΑ ΜΗΧΑΝΗ ΣΕ ΡΥΘΜΟΥΣ ΚΑΤΑΔΙΩΞΗΣ? ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΩ ΕΓΩ ΚΑΙ Ο ΣΥΝΕΠΙΒΑΤΗΣ ΜΟΥ?ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΡΗΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΘΥΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΝ ΩΡΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ?
Η ΥΠΟΤΗΠΩΔΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΗΤΑΝ ΟΣΟ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΙΘΕΙ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΜΑΧΙΜΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ!
ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΑΠΕΧΕΙ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣΤΙΖΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΟΝΤΑΣ
ΤΡΟΠΟΥΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΟΥ ΣΟΒΑΡΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΕΤΩΝ...ΒΕΒΑΙΑ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΕΙΤΕ ΘΕΤΙΚΑ ΕΙΤΕ ΑΡΝΗΤΙΚΑ!
ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΝΑ ΠΩ ΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΔΙ.ΑΣ ,ΔΙΕΣΤΡΕΒΛΩΝΟΥΝ ΜΕΡΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΝ ΤΑ Μ.Μ.Ε ΣΚΟΠΙΜΩΣ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ ΣΤΕΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΤΑΦΙΑΣ,
ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ ΔΥΟ ΔΡΑΣΤΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΕΝΕΡΓΗΣΕΙ ΔΥΟ ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ (ΑΜΕΣΗ ΔΡΑΣΗ) ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙ.ΑΣ
ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΟ ΦΟΥΝΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΕΣΕ ΝΕΚΡΟΣ ΑΠΟ ΠΥΡΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΤΗΣ ΔΙ.ΑΣ....(ΑΜΕΣΗΣ ΔΡΑΣΗΣ)
ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΤΡΙΚ ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΕΤΕ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΚΑΒΑΛΑΜΕ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ
ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΘΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΟΦΕΛΟΣ ΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΜΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙA ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ!"
ΜΕΛΟΣ ΟΜΑΔΑΣ ΔΙΑΣ

Στο Ευρωκοινοβούλιο η πώληση των Μεταλλείων Κασσάνδρας

TA ΕΔΩΣΑ 11 ΕΚΑΤ. ΚΑΙ ΣΕ 6 ΜΗΝΕΣ ΆΞΙΖΑΝ 408 ΕΚΑΤ.
Στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο φέρνουν οι Οικολόγοι Πράσινοι το θέμα της μεταβίβασης των Μεταλλείων Κασσάνδρας από την TVX Hellas στο Ελληνικό Δημόσιο και από εκεί στην εταιρεία Ελληνικός Χρυσός. Η μεταβίβαση πραγματοποιήθηκε το 2003 αντί 11 εκατ. ευρώ και το ελληνικό Δημόσιο τα μεταβίβασε μαζί με άλλα 70 περιουσιακά στοιχεία στην εταιρεία Ελληνικός Χρυσός, στην ίδια τιμή των 11 εκατ. ευρώ. Αλλά έξι μήνες αργότερα, η αγοραία αξί των στοιχείων ενεργητικού των Μεταλλείων ήταν 408 εκατ. ευρώ, δηλαδή 37 φορές παραπάνω, ενώ η μεταβίβαση των Μεταλλείων στην αγοράστρια εταιρεία πραγματοποιήθηκε χωρίς δημόσιο διαγωνισμό.
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έχει ερευνήσει το ζήτημα και φαίνεται να έχει καταλήξει στο ότι πρόκειται για παράνομη κρατική ενίσχυση καθώς και στο ότι η πώληση κρατικών περιουσιακών στοιχείων σε τιμή χαμηλότερη της αγοραίας αξίας και μάλιστα χωρίς δημόσιο διαγωνισμό αλλά και χωρίς την εκτίμηση από ανεξάρτητο εκτιμητή πριν από την πώληση, συνιστά σοβαρή παραβίαση της κοινοτικής νομοθεσίας.
Η Επιτροπή είχε δηλώσει ότι πρόκειται να προσφύγει στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο και οι Οικολόγοι Πράσινοι ζητούν να πληροφορηθούν σε ποια φάση βρίσκεται η διαδικασία προσφυγής. Πιο συγκεκριμένα, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή είχε ζητήσει κατά το παρελθόν από το ελληνικό υπουργείο Οικονομίας να της εξηγήσει:
-Γιατί τα Μεταλλεία Κασσάνδρας μεταβιβάστηκαν από την TVX Hellas στο ελληνικό Δημόσιο αντί 11 εκατ. ευρώ;
-Γιατί το ελληνικό Δημόσιο την ίδια ημέρα τα πούληση μαζί με άλλα 70 περιουσιακά στοιχεία στην εταιρεία Ελληνικός Χρυσός στην ίδια τιμή των 11 εκατ. ευρώ.
-Γιατί η τιμή πώλησης στην Ελληνικός Χρυσός έγινε αντί τιμήματος 11 εκατ. ευρώ, ενώ έξι μήνες αργότερα η αγοραία αξία των στοιχείων ενεργητικού των μεταλλείων ήταν 408 εκατ. ευρώ, δηλαδή 37 (!) φορές παραπάνω.
-Γιατί έγινε μεταβίβαση των Μεταλλείων στην αγοράστρια εταιρεία χωρίς δημόσιο διαγωνισμό, όπως προβλέπεται για όλες τις παρόμοιες περιπτώσεις.
-Γιατί κατά τη μεταβίβαση των Μεταλλείων Κασσάνδρας προβλεπόταν απαλλαγή της εταιρείας Ελληνικός Χρυσός από την υποχρέωση καταβολής του φόρου μεταβίβασης ή οποιουδήποτε άλλου φόρου.
-Ποιος αποφάσισε ότι η αγοράστρια εταιρεία θα καταβάλει μειωμένες δαπάνες για τις αμοιβές δικηγόρων και συμβολαιογράφων.
Πηγή http://www.protothema.gr

Ο Economist δημοσιεύει μια άκρως προσβλητική φωτογραφία.

Μια προτομή αρχαίου Ελληνα με ανοιχτό στο στόμα και μέσα πολλά Ευρώ. Σαν να ζητάει ελεημοσύνη ο αρχαίος και δίπλα μια επιγραφή που γράφει πως ειναι μια Ελληνική προτομή" καλώντας τον κόσμο να δώσει οτι μπορεί.
Η ιστορία και η κληρονομιά της Ελλάδα γελοιοποιείται απο την ανικανότητα των πολιτικών μας των τελευταίων χρόνων.

Σε ποιον ανήκουν τα μαύρα 8.000 ευρώ που είχαν χαθεί στην βουλή;

Σε ποιον ανήκε τελικά ο φάκελος με τα μαύρα χρήματα που βρέθηκε στην βουλή; Αν το ποσό των 8.000 ευρώ που βρέθηκε στην βουλή ήταν κανονικά χρήματα δεν υπάρχει περίπτωση να μην τα αναζητούσε ο κάτοχος του. Όμως επειδή φοβήθηκε ότι θα μπορούσαν να τον ρωτήσουν από που ήταν τα άφησε και ο πρόεδρος της βουλής Φίλιππος Πετσάλνικος(και καλά έκανε ο άνθρωπος) τα έβαλε μετά από 3 μήνες στον ειδικό λογαριασμό της τράπεζας που μαζεύει τα χρέη μας!
Οι τρεις μήνες είναι πολλοί για να μην αναζητήσει κάποιος 8.000 ευρώ που έχασε σε φάκελο στην βουλή.

Ξεκίνησε η δίκη των τριών Τούρκων που κατηγορούνται για κατασκοπεία υπέρ της Ελλάδας

Τρεις Τούρκοι παραδέχτηκαν ότι πουλούσαν στρατιωτικές πληροφορίες στην Ελλάδα και αντιμετωπίζουν ποινή φυλάκισης έως και είκοσι χρόνια, σύμφωνα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο Ανατόλια. Οι τρεις άνδρες είχαν συλληφθεί τον περασμένο Δεκέμβριο στην Σμύρνη μετά από οργανωμένη επιχείρηση των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών.
Οι τρεις συλληφθέντες που κατηγορούνται ότι παρακολουθούσαν στρατιωτικές βάσεις, τις μετακινήσεις στρατιωτικών μονάδων και ναυτικές ασκήσεις στη δυτική Τουρκία και μετέφεραν τις πληροφορίες αυτές στις ελληνικές μυστικές υπηρεσίες, παραδέχτηκαν την ενοχή τους σήμερα στο δικαστήριο ενώ δήλωσαν ότι δέχονταν πληρωμές από 700 έως 2.000 ευρώ για κάθε πληροφορία που "προσέφεραν" στην ελληνική πλευρά. Οι εισαγγελικές αρχές ζήτησαν ποινή φυλάκισης από 15 έως 20 χρόνια για κατασκοπεία.
Οι τρεις Τούρκοι πολίτες συνελήφθησαν στη Σμύρνη και την Αλικαρνασσό την παραμονή των Χριστουγέννων με την κατηγορία πως διενεργούσαν κατασκοπεία για λογαριασμό της Ελλάδας. Με αφορμή της συλλήψεις είχε μάλιστα επιχειρηθεί να δημιουργηθεί από εθνικιστικούς κύκλους στην Τουρκία.
Πηγή http://greeknation.blogspot.com

Τι παρατηρείτε σε αυτή την φωτογραφία;

Τι βλέπετε σε αυτή την φωτογραφία με τον Γιώργο Βουλγαράκη; Σας κάνει κάτι εντύπωση εκτός από το φτωχικό κουλούρι που τρώει;
Οι απλοί πολίτες κοιτάνε κάτω και είναι ταπεινοί και σκεφτικοί λες και ευθύνονται σε κάτι για το χάλι μας ενώ ο πρώην υπουργός προχωράει αγέρωχος με ψηλά το κεφάλι σαν να μην έχει έγνοιες και να μην έχει καμία ευθύνη για όσα έγιναν...

Νέα πρόκληση των Τούρκων: Oδός Αχμέτ Σαδίκ, ο δρόμος του πατριαρχείου!

Από ένα εκατομμύριο δρόμους στην αχανή Κωνσταντινούπολη -θέλοντας να τιμήσουν τον εμπνευστή του τουρκισμού στην Θράκη- έβαλαν το όνομά του, μετονομάζοντας τον υφιστάμενο δρόμο στο Οικουμενικό Πατριαρχείο όπου καταλήγει όλος ο ελληνισμός.
Οδός Αχμέτ Σαδίκ μετονομάστηκε ο δρόμος μπροστά από το οικουμενικό πατριαρχείο στην Κωνσταντινούπολη και η εντυπωσιακή πινακίδα τοποθετήθηκε στον αυλόγυρο του χριστιανικού ιδρύματος, αποτελώντας τη νέα πρόκληση των Τούρκων που θέλοντας να δώσουν το στίγμα της παρουσίας του εμπνευστή του τουρκισμού στην ελληνική Θράκη το έπραξαν άμεσα. Η φωτογραφία του «Χρόνου» είναι ο αψευδής μάρτυρας του όλου εγχειρήματος που έγινε μελετημένα κι επελέγη η οδός όπου οπωσδήποτε θα πάει κάθε έλληνας και ξένος επισκέπτης της Κωνσταντινούπολης. Λίγα μέτρα πιο κάτω είναι το επιβλητικό Μαράσλειο δημοτικό σχολείο που έκλεισε ελλείψει μαθητών, ενώ η τουρκική σημαία φιγουράρει στο νεκρό κτήριο μόνο και μόνο επειδή ανήκει στην ελληνική ομογένεια.
Ο «ΗΡΩΑΣ» ΤΗΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ
Θυμίζουμε ότι ι γιατρός Αχμέτ Σαδίκ εξελέγη τον Ιούνιο ’89 με 22.216 ψήφους και στη συνέχεια τον Μάρτιο 1990 με 28.811 ψήφους με τον συνδυασμό «Εμπιστοσύνη» Κομοτηνής. Ο ιμάμης Αχμέτ Φαΐκογλου πέρασε πρώτα από το ΠΑΣΟΚ το 1981 και στη συνέχεια το 1989 και 1990 με τον συνδυασμό «Πεπρωμένο» της Ξάνθης. Οι δύο τους, ανεξάρτητοι βουλευτές στήριζαν σε κρίσιμες ψηφοφορίες την επίπλαστη πλειοψηφία τής τότε κυβερνήσεως, ήσαν όμως με την παρουσία και τη δράση τους εξαιρετικά προκλητικοί, αναφερόμενοι σε «τουρκική» μειονότητα της Θράκης και προκαλώντας συνεχώς εκρηκτικά επεισόδια, την ίδια εποχή που ο Στέλιος Παπαθεμελής ζητούσε να του πουν τα ονόματα των χριστιανών βουλευτών στην Τουρκική Εθνοσυνέλευση. Αρεστοί του περιβάλλοντος του ψευτομουφτή Μεχμέτ Εμίν Αγγά είχαν ανοικτή γραμμή με την Άγκυρα και κυριολεκτικά καταδυνάστευαν ως κράτος εν κράτη τη μειονότητα που δεν τολμούσε να εκφραστεί. Ο θάνατος του Σαδίκ σε τροχαίο τον Ιούλιο του ’95 σταμάτησε τη ταραχοποιό δράση του που συνέχιζε και ως απλός πολίτης με διαρκείς πρωτοβουλίες. Κάποιοι προσπάθησαν να ψελλίσουν ερωτηματικά για τις συνθήκες με τις οποίες έγινε το τροχαίο και χρόνια αργότερα δίνοντας συνεντεύξεις στο εξωτερικό αλλά ποτέ δεν αμφισβήτησαν τα στοιχεία με νομικό τρόπο.
Η Τουρκία τον έχρισε ως εθνικό ήρωα αφού τον ετοίμαζε ως τον «Ντεκτάς» της Θράκης. Η βιογραφία του περιέχεται σε σχολικά βιβλία, καθιερώθηκαν βραβεία στο όνομά του δόθηκαν δρόμοι, ως και η γέφυρα της Ρεδαιστού, λέγεται Αχμέτ Σαδίκ, έγιναν γιορτές παραχωρήθηκαν ακίνητα και προνόμια στην σύζυγο και τα παιδιά του που απολαμβάνουν της συμπαράστασης του τουρκικού κράτους. Το ετήσιο μνημόσυνό του στην Κομοτηνή καλύπτεται από αντιπροσωπείες όλων των τουρκικών κομμάτων 15 χρόνια μετά τον θάνατό του οφειλόμενο σε τροχαίο ατύχημα.
Πηγή http://www.xronos.gr

Χαρά Νικοπούλου: Τι είναι η Πατρίδα μας

Η ομιλία της Χαράς Νικοπούλου κατά τη βράβευσή της από τη Νομαρχία Θεσσαλονίκης. Συγκίνησε και έδωσε έμμεση απάντηση στο απαράδεκτο βιβλίο της Θ. Δραγώνα "Τι είναι η Πατρίδα μας".

Πέφτει μαχαίρι έως και 30% στις συντάξεις- Απαιτείται εργασία 37-40 χρόνων

Η μείωση των συντάξεων μετά τον νέο τρόπο υπολογισμού τους (από το 2018 ή και ενωρίτερα) είναι το μεγάλο αγκάθι στο νέο ασφαλιστικό τοπίο. Το σίγουρο είναι ότι θα υπάρχει μείωση συντάξεων από 20% έως και 30% (σε σύγκριση με τα ισχύοντα), ενώ για να λάβει ένας ασφαλισμένος αξιοπρεπή σύνταξη θα πρέπει να εργάζεται από 37-40 χρόνια.
Το προσχέδιο του νέου Ασφαλιστικού έχει προγραμματιστεί να συζητηθεί σήμερα στο Υπουργικό Συμβούλιο. Καταβολές σε δύο ταμεία για παράλληλη απασχόληση
ΕΞΑΛΛΟΥ με το νέο νομοσχέδιο θα προβλέπονται και άλλες σημαντικές αλλαγές στο ασφαλιστικό καθεστώς
Περισσότερα στο http://www.alfavita.gr

Tην έπιασαν στα πράσα την Παπαρήγα να λέει ψέμματα

Την έπιασαν στα πράσα την Αλέκα Παπαρήγα να λέει ψέμματα. Είπε ότι το ΣΔΟΕ μπήκε στο ΚΚΕ και όταν την πίεσαν ο Καμπουράκης και ο Οικονομέας άρχισε να τα μασάει σαν τους...μασάι!

Δείτε το video από την κατάληψη σταθμού από αναρχικούς

"Στις 9 ώρα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του creta channel πραγματοποιήθηκε κατάληψη από 70 αναρχικούς- αντεξουσιαστές ως ένδειξη αλληλεγγύης στους 6 συλληφθέντες και τους διωκόμενους συντρόφους που κατηγορούνται για συμμετοχή στον επαναστατικό αγώνα.

Bίντεο με την τραγωδία στην Κέρκυρα

Λεπτομέρειες για την τραγωδία στην Κέρκυρα... Άνδρας σκότωσε την γυναίκα του και αυτοκτόνησε.

'Όχι δεν είναι πορεία, το λεωφορείο περιμένουν"

"Ορίστε τι γίνετε έξω από την Καλλιθέα Για τα λεωφορεία Για πειραιά Για το τρένο. Ουγκάντα γίναμε να τα βλέπουν οι αρμόδιοι"

Μετεωρίτης στην Αμερική

Ενα video δόθηκε στη δημοσιότητα που δείχνει ένα φωτεινό αντικείμενο να πέφτει απο τον ουρανό χθες το βράδυ στην Αμερική

Ολόκληρη η ανακοίνωση του αρχηγού της αστυνομίας

Σε συνέχεια των ερευνών που διεξάγονται για την τρομοκρατία στη χώρα μας, χθες Τετάρτη, 14 Απριλίου και κατά τις απογευματινές ώρες, εντοπίστηκε το ΙΝΕ 1629 αυτοκίνητο Lancia Dedra , ιδιοκτησίας του κατηγορουμένου για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Επαναστατικός Αγώνας», Κωνσταντίνου ΓΟΥΡΝΑ, το οποίο μεταφέρθηκε στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής. Το εν λόγω αυτοκίνητο ερευνήθηκε παρουσία εισαγγελέα.

Ma τι ειναι αυτά στο φρεάτιο;

Σίγουρα όποιος είδε αυτό το θέαμα στο Connecticut θα έτριψε τα μάτια του για να βεβαιωθεί οτι βλέπει καλά. Δεν ειναι ένα, ούτε δυο αλλά 3 αλεπουδάκια που κόλλησε το κεφάλι τους. Χρειάστηκε πολύ σαπούνι και υπομονή για να τα βοηθήσουν να ελευθερωθούν

Πέμπτη, 15 Απριλίου 2010

O Max Keiser απαντά στην πρότασή μας να γίνει... πρόεδρος

Ερχονται ΜΑΥΡΕΣ μέρες για μας, αν υποκύψουμε στο ΔΝΤ, λέει ο Μαξ.
Πηγή http://omadeon.wordpress.com

Ο Πανούσης μίλησε για την Τρομοκρατία και τα είπε έξω απ' τα δόντια

ΠΑΝΟΥΣΗΣ from videokanalia on Vimeo.

Άρχισε να λειτουργεί ο διαδικτυακός τόπος «Χωρίς Παράνομες Διαφημιστικές Πινακίδες»

ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ
Άρχισε και επίσημα τη λειτουργία του ο διαδικτυακός τόπος www.illegalsigns.gov.gr, που έχει στόχο την συμμετοχή των πολιτών στην αποξήλωση των παράνομων διαφημιστικών πινακίδων. Ο πολίτης μπορεί να επισημάνει την ύπαρξη κάποιας παράνομης πινακίδας και συμπληρώνοντας μια απλή ηλεκτρονική φόρμα να αποστείλει τα στοιχεία της περιοχής που την έχει εντοπίσει, καθώς και φωτογραφία.
Ο Δήμος ή η Γενική Γραμματεία Περιφέρειας, θα είναι υποχρεωμένοι να προβούν άμεσα στην αποξήλωσή τους.