Τετάρτη 31 Μαρτίου 2010

Η ΖΩΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Σχόλιο.
Βλέπω η ενσωμάτωση των λαθρομεταναστών παει πολύ καλά!!!
Μπράβο παιδιά η πολυπολιτισμική κοινωνία μας είναι χάρμα!!!

ΜΙΚΡΟΤΣΙΠ ΘΑ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΤΟΠΙΖΟΝΤΑΙ!!!

Ετοιμάζονται να μας επιβάλλουν απόλυτο έλεγχο;
Πηγή http://antipliroforisi.blogspot.com

ΜΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟΝ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΝ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΑΠΟΨΗ..
Πηγή http://neataksi.blogspot.com

Πανομοιότυπη με αυτή που εξερράγη στα γραφεία της «Χρυσής Αυγής» η βόμβα που σκότωσε τον 15χρονο Αφγανό στα Πατήσια

Η εκρηκτική ύλη της βόμβας που σκότωσε τον 15χρονο Αφγανό στα Πατήσια είναι πανομοιότυπη με αυτή στη βομβιστική επίθεση που σημειώθηκε πριν από 15 ημέρες στα γραφεία της «Χρυσής Αυγής», την ευθύνη της οποίας ανέλαβε η «Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς». Και στις δύο ανιχνεύθηκε ΤΝΤ και ποσότητα νιτροκυτταρίνης. Αυτά είναι τα συμπεράσματα της ΕΛ.ΑΣ. από τις εργαστηριακές αναλύσεις των υπολειμμάτων της βόμβας.
Η Αντιτρομοκρατική τώρα στρέφει την έρευνά της προς την οργάνωση «Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς», παρ΄ ότι η τελευταία αρνήθηκε κατηγορηματικά οποιαδήποτε συμμετοχή. Η έρευνα στρέφεται σε «ορφανές» βομβιστικές επιθέσεις που σημειώθηκαν τα τελευταία χρόνια, ενώ αναζητούνται ύποπτοι για συμμετοχή στη «νέα γενιά» τρομοκρατών. Ανάμεσα σε αυτούς, δύο αδελφοί για τους οποίους οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι έχουν ρόλο στην κατασκευή εκρηκτικών μηχανισμών… Ποσότητα ΤΝΤ, νιτροκυτταρίνης και νιτρικής αμμωνίας είχε βρεθεί στην επίθεση στα γραφεία της «Χρυσής Αυγής» την Παρασκευή 20 Μαρτίου 2010. Παρόμοιου τύπου εκρηκτικές ύλες εντοπίστηκαν και σε προηγούμενες ενέργειες των «Πυρήνων». Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. εξετάζουν σε ποιες ακόμη βομβιστικές επιθέσεις έχουν χρησιμοποιηθεί σωλήνες γεμάτοι με εκρηκτικά όπως στα Πατήσια. Η οργάνωση «Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς» χρησιμοποίησε σωλήνα, ήταν όμως πλαστικός, στην επίθεση που σημειώθηκε στις 22 Ιουλίου 2009 στο Προξενείο της Χιλής στη Θεσσαλονίκη- βόμβα που δεν είχε εκραγεί και εξουδετερώθηκε από τους πυροτεχνουργούς.
Σημειώνεται ότι τότε η οργάνωση, στο κείμενο ανάληψης της ευθύνης, υπενθύμιζε ένα παλιό περιστατικό τραυματισμού πυροτεχνουργού και συμπλήρωνε ότι «εμείς γνωρίζουμε ακόμα την τεχνική της παραπλανητικής ώρας έκρηξης, τα παραπλανητικά τηλεφωνήματα και την καμουφλαρισμένη συνδεσμολογία, που θα έχει σκοπό να χτυπηθείτε και εσείς μαζί με τον επόμενο στόχο που θα διαλέξουμε. Τίποτα πιο επαναστατικό από το να γίνεσαι πιο πανούργος από τον εχθρό. Οι όροι του πολέμου άλλαξαν. Σύντομα θα καταλάβετε τι εννοούμε… Εις το επανειδείν».
Οι αστυνομικοί αποδίδουν ιδιαίτερη σημασία σε αυτή την αναφορά προκειμένου να διερευνήσουν όλα τα δεδομένα της έκρηξης στα Πατήσια. Επιπλέον εξετάζουν τη χρήση σιδερένιων σωλήνων σε δύο βομβιστικές επιθέσεις που έγιναν σε στέκια αντιεξουσιαστών στη Θεσσαλονίκη τον Ιούλιο και τον Νοέμβριο του 2009, για τις οποίες καμία οργάνωση δεν έχει αναλάβει την ευθύνη. Το τελευταίο 48ωρο εξετάζεται και η βομβιστική επίθεση που σημειώθηκε με πανομοιότυπο εκρηκτικό μηχανισμό- εκρηκτική ύλη σε σιδερένιο πυροσωλήνα με ρολόι- σε υποκατάστημα της Citibank στα Εξάρχεια και για την οποία επίσης δεν υπήρξε ανάληψη ευθύνης.
Ιδιαίτερα επιφυλακτική πάντως είναι η Αστυνομία σχετικά με την ανάληψη ευθύνης για την έκρηξη στα Πατήσια από δύο νεοεμφανιζόμενες «οργανώσεις». Πρόκειται για την «Αντάρτικη Ομάδα Λάμπρος Φούντας» και το «Επαναστατικό Εθνικοσοσιαλιστικό Μέτωπο» οι οποίες με e-mail ή τηλεφωνήματα προς ΜΜΕ ανέλαβαν την «ευθύνη» για την αιματηρή επίθεση.”
Πηγή http://totefteri.blogspot.com

Τι απέγιναν όσοι έπαιξαν το ρόλο του Ιησού Χριστού στο cinema?

Ταξιδάκι αναψυχής στη Νέα Υόρκη στέλνει η βουλή 7 βουλευτές με τις συζύγους τους !!!

Όλα πληρωμένα από τους Έλληνες φορολογούμενους που καλούνται να πληρώσουν με θυσίες τα κλεμμένα όλων των "εθνοσωτήρων" !!!!
Ο "κλήρος" έπεσε σε 7 βουλευτές οι οποίοι μαζί με τις συζύγους τους θα πραγματοποιήσουν ταξιδάκι αναψυχής όλα πληρωμένα από την βουλή και τις "περικοπές" της...
Ο λόγος ;;;
Oι 7 τυχεροί βουλευτές μας θα πάνε στην Νέα Υόρκη με τις συζύγους τους για τιμήσουν δια της παρουσίας τους την παρέλαση που θα γίνει εκεί σε λίγες ημέρες στην ομογένεια!
Αξίζει να σημειωθεί οτι στα συνολικά έξοδα της αποστολής θα προστεθούν και αυτά των δημοσιογρα-φωτογράφων και λοιπόν παρατρεχάμενων που θα καλύψουν το ρεπορτάζ.

Πηγή http://tiresias-press.blogspot.com

Και η Κρήτη στην Τουρκία...!! Αφυπνισθείτε Έλληνες!

Αυτά κύριοι του ΠΑΣΟΚ δεν σας ενοχλούν; Δεν θα γράψουμε πολλά πράγματα...μπείτε εδώ (http://www.giritturk.com/ ) και θα βγάλετε μόνοι σας τα συμπεράσματα σας!!
Κατά τα άλλα εμείς εδώ έχουμε ένα κράτος και έναν υπουργό (Χρυσοχοίδης) που τους πειράζουν τα συνθήματα του στρατού;; Λες και οι ειδικές δυνάμεις των Τούρκων, των Σκοπιανών και των Αλβανών δεν λένε τέτοια συνθήματα; αυτοί λένε τα στρουμφάκια και οι δικοί μας είναι οι "κακοί" !
Αλλά είπαμε τα συνθήματα τους πειράζουν...αυτά (giritturk) δεν τους πειράζουν;;;; Και δεν μιλάμε ούτε για την Κύπρο και πως την παρουσιάζουν οι Τούρκοι...ούτε για την Θράκη...ούτε για την Μακεδονία που την παρουσιάζουν οι Σκοπιανοί παντού ως δική τους...ούτε για την Ήπειρο που κάποιοι την θέλουν Αλβανική...ούτε για το Αιγαίο που το έχουν μοιράσει προ πολλού...μιλάμε για την Κρήτη!!!!
την είδατε την σελίδα;;;; την είδατε καλά;;;
Σαν να είναι πολλές χιλιάδες τα μέλη που την παρουσιάζουν Τούρκικη...δεν νομίζετε; Με τόσο "καπνό"...φωτιά δεν βλέπει κανείς;;;;
Πηγή http://ellinikiafipnisis.blogspot.com

Η Σκοπιανή προπαγάνδα μεσω ανθελληνικών τραγουδιών.(Βίντεο)

ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ
"Πολιτιστικοί Συλλόγοι" που δρούν σαν "Δούρειοι Ίπποι"
και Μπάντες με "Αποστολή",παρουσιάζουν πολλά απο τα τραγούδια του μίσους ώς
"Παραδοσιακά", σε προπαγανδιστικά Πανηγύρια ακόμα και στο Ελληνικό έδαφος.
Πολλοί πολιτικοί κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν λογαριάζοντας μόνο τους ψήφους.
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΞΥΠΝΗΣΤΕ -Κανάλι Florinamak

Παρολίγο τραγωδία με τραίνο του ΟΣΕ με 250 επιβάτες

ΗΛΙΘΙΟΙ η ?? ΕΙΧΑΝ ΚΟΨΕΙ ΤΑ ΚΑΛΩΔΙΑ ΣΤΗ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ
Παρολίγο τραγωδία στη σιδηροδρομική γραμμή Αθήνας-Θεσσαλονίκης όταν άγνωστοι έκοψαν τα καλώδια της σιδηροδρομικής γραμμής, με αποτέλεσμα ο οδηγός της αμαξοστοιχίας 500, με 250 επιβάτες να αναγκαστεί να πατήσει φρένο, με το τρένο να προσκρούσει στα καλώδια και να τραυματίζεται ευτυχώς ελαφρά ο οδηγός.
Τελικά ο τραυματίας οδηγός αντικαταστάθηκε από συνάδελφό του, που ήρθε στο σημείο μια ώρα μετά και το τρένο συνέχισε το δρομολόγιο του.

George W. Bush: Κορυφαίο μυαλό!

Πηγή http://xrimatoskeptikistis.blogspot.com

Το πραγματικό πρόσωπο του Ιησού.

Ο Ιησούς δεν ήταν όμορφος και σίγουρα δεν είχε γαλανά μάτια. Ιδού το «πραγματικό» πρόσωπο του Ιησού. Αυτή είναι η εντυπωσιακή εικόνα που με πολύ κόπο δημιουργήθηκε χάρις το σάβανο του Τορίνο και ανακατασκευάστηκε από υπολογιστή, ειδικά για το επερχόμενο τεύχος του History Channel με τίτλο "το πραγματικό πρόσωπο του Ιησού" (The Real Face of Jesus).Πώς το έκαναν αυτό;
Σύμφωνα με τον Ray Downing, πρόεδρος του Studio Μάκβεθ, το πραγματικό πρόσωπο του Ιησού "αναδημιουργήθηκε" με τη λήψη πληροφοριών από το σάβανο και το αίμα(;), τις οποίες στη συνέχεια μετέτρεψαν σε 3D εικόνα. Τώρα όσο αναφορά την ακριβή διαδικασία που χρησιμοποίησαν, θα σας γελάσω. Έτσι κι αλλιώς δεν δίνουν περισσότερες πληροφορίες, μάλλον γιατί θα υπάρχουν πληροφορίες στο άρθρο του περιοδικού. Εν' αναμονή λοιπόν...

Ένα γιοτ που προκαλεί πανικό!

Όχι, δεν πρόκειται για κάποιο γιοτ που βυθίζεται, όπως ίσως θα υποθέσατε βλέποντας την παραπάνω φωτογραφία, αλλά για ένα πρωτότυπο έργο τέχνης από τον γνωστό καλλιτέχνη Julien Berthier.
Το έργο του, που τράβηξε το ενδιαφέρον ακόμα και του έντυπου τύπου, είναι πλήρως λειτουργικό αφού διαθέτει μηχανή και πηδάλιο, αλλά μην φανταστείτε ότι αναπτύσσει και μεγάλες ταχύτητες, εξαιτίας του σχήματος του που δεν του επιτρέπει απότομους χειρισμούς λόγο της μικρής επιφάνειας που έχει επαφή με το νερό. Άλλωστε η ταχύτητα είναι κάτι που δεν χρειάζεται όταν διαθέτεις ένα τέτοιο σκάφο
Πηγή http://www.psaxtiria.com

Love Love from julien berthier on Vimeo.

Το παράδοξο του ζεστού νερού.

"Το ζεστό νερό μπορεί να παγώσει γρηγορότερα από το κρύο, όπως έδειξε μία νέα μελέτη." Ή τουλάχιστον, κάποιες φορές, κάτω από εξαιρετικές συνθήκες και με συγκεκριμένα δείγματα νερού.Νέα πειράματα έδωσαν στοιχεία για μία ειδική περίπτωση του παράδοξου φαινομένου Mpemba, σύμφωνα με το οποίο, το ζεστό νερό μετατρέπεται σε πάγο πολύ πιο γρήγορα από το κρύο νερό.
Το φαινόμενο Mpemba πήρε το όνομά του από έναν μαθητή από την Τανζανία, τον Erasto B. Mpemba, ο οποίος παρατήρησε, κατά την παρασκευή παγωτού με τους συμμαθητές του, πως το ζεστό γάλα παγώνει γρηγορότερα συγκριτικά με το κρύο γάλα. Ο Mpemba και ο φυσικός Denis Osborne, δημοσίευσαν μία αναφορά σχετική με το φαινόμενο στο Physics Education το 1969. Ο Mpemba συμπεριλήφθηκε σε μία ομάδα διακεκριμένων ανθρώπων, που είχαν επίσης παρατηρήσει το φαινόμενο: τον Αριστοτέλη, τον Francis Bacon και τον René Descartes.
Εκ πρώτης όψεως, το φαινόμενο φαίνεται να στερείται λογικής εξήγησης. Το ζεστό νερό θα έπρεπε να κάνει περισσότερη ώρα να παγώσει συγκριτικά με το κρύο νερό, γιατί το κρύο νερό είναι πιο κοντά ως θερμοκρασία στους 0ο Κελσίου.
Πηγή http://www.psaxtiria.com

ΝΕΟΙ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ ΜΕ ΧΗΜΙΚΑ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ !

"Χαράκωσαν" αστυνομικό για 40 ευρώ

Πήγαινε να πιάσει υπηρεσία ο αστυνομικός τα ξημερώματα λίγο μετά τις πέντε
Ο αστυνομικός προχωρούσε στην πλατεία Βάθη όταν τρία άτομα τον πλησίασαν από πίσω και προσπάθησαν να τον ακινητοποιήσουν. Ο άνδρας αντέδρασε και τότε ο ένας από τους ληστές έβγαλε ένα μαχαίρι και τον χτύπησε στο πρόσωπο.
Οι δράστες κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν μετά το χτύπημα και του άρπαξαν το πορτοφόλι του που περιείχε 40 ευρώ και το κινητό του τηλέφωνο. πό καθαρή τύχη ο αστυνομικός τραυματίστηκε ελαφρά στο μάγουλο, χρειάστηκε όμως να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.
Πηγή
http://totefteri.blogspot.com

Σοκ απο τον Άρειο Πάγο - Εκτός Eλληνικής Επικράτειας οι Κυκλάδες !!!

Την Ελληνική Ιστορία ξαναγράφει αυτές τις ημέρες ο Αρειος Πάγος, εγείροντας άμεσα θέμα δημόσιου οικονομικού και περιβαλλοντικού συμφέροντος, αλλά και έμμεσα ζήτημα εθνικής κυριαρχίας στο Αιγαίο. Εισήγηση αρεοπαγίτη αποδέχεται αίτηση αναίρεσης ιδιώτη υιοθετώντας το σκεπτικό του ότι στα νησιά του Αιγαίου και ιδίως στις Κυκλάδες το Ελληνικό Δημόσιο δεν διαδέχθηκε το οθωμανικό και ως εκ τούτου οποιαδήποτε έκταση που δεν ανήκει στην ιδιοκτησία ιδιώτη, είτε πρόκειται για αγρό, είτε για αιγιαλό, είτε ακόμα και για ολόκληρο ακατοίκητο νησί-βραχονη­σίδα, μπορεί να περιέλθει μέσω χρησικτησίας στην κυριότητα κάθε καταπατητή. Επί της υπόθεσης η απόφαση του Αρείου Πάγου αναμένεται να εκδοθεί σε λίγες εβδομάδες.
Εφόσον γίνει δεκτή η εισήγηση, θα αποκτήσει χαρακτήρα νομολογίας επιφέροντας ολοκληρωτική ανατροπή στο ισχύον ιδιοκτησιακό καθεστώς των Κυκλάδων και άλλων νησιών του Αιγαίου. Αυτό σημαίνει ότι αφενός χιλιάδες καταπατητές δημόσιων εκτάσεων και βραχονησίδων θα μπορούσαν να αποκτήσουν μέσα σε μια νύχτα ισχυρό νομιμοποιητικό έρεισμα, ενώ δεν αποκλείεται να ξεκινήσει και μια άνευ προηγουμένου βιομηχανία καταπατήσεων στα νησιά, με ανυπολόγιστες οικολογικές και οικονομικές συνέπειες.
Επιπλέον η αμφισβήτηση των έννομων δικαιωμάτων ιδιοκτησίας του Δημοσίου επί ολόκληρων βραχονησίδων ενδέχεται να τις καταστήσει γκρίζα ζώνη της επικράτειας, μέσω της κερκόπορτας της καταπάτησης ιδιωτικής ιδιοκτησίας. Οι κίνδυνοι από το ενδεχόμενο επικράτησης μιας τέτοιας απόφασης στο ανώτατο δικαστήριο θεωρούνται μεγάλοι, αφού είναι γνωστό ότι εδώ και πολλές δεκαετίες ισχυρά συμφέροντα στις Κυκλάδες και αλλού επιθυμούν τη νομιμοποιηση καταπατημένων.
Την ίδια στιγμή άλλη εισήγηση από έτερο αρεοπαγίτη για παρόμοιο ζήτημα, η οποία μάλιστα συζητήθηκε την ίδια ημέρα στον Αρειο Πάγο, καταλήγει στο ακριβώς αντίθετο συμπέρασμα και προτείνει την απόρριψη της αίτησης αναίρεσης του ιδιώτη.
Περισσότερα στο http://tiresias-press.blogspot.com

Εκνευρισμένοι οι Ιταλοί με τη νέα γκάφα Μπερλουσκόνι

Ο Μπερλουσκόνι κατάφερε και εκνεύρισε πάλι τον Ιταλικό λαό. Με μια κίνηση που έκανε έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις. Σε συνέδριο που βρέθηκε στη Λιβύη έσκυψε και φίλησε το χέρι του Καντάφι

Σοκάρουν τα λόγια του πατέρα του άτυχου 15χρονου

Ο πατέρας του άτυχου 15χρονου που πέθανε απο την βόμβα μπόρεσε και είπε πολύ λίγα πράγματα.

Νεοναζί σχεδίαζαν τη δολοφονία Ομπάμα

EIXAN ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥΝ ΜΕ ΣΦΑΙΡΕΣ 88ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΟΥΝ 14
Ένας Αμερικανός νεοναζί που είχε εκτοξεύσει απειλές κατά του Μπαράκ Ομπάμα παραδέχτηκε την Δευτέρα ότι συμμετείχε σε συνωμοσία με στόχο τη δολοφονία του τότε υποψηφίου για την προεδρία των ΗΠΑ αλλά και άλλων ατόμων.
Ο Ντάνιελ Κάουαρτ, 21 ετών, και ο συνεργός του, Πολ Σλέσελμαν είχαν συλληφθεί λίγες ημέρες πριν από τις προεδρικές εκλογές της 4ης Νοεμβρίου 2008. Οι δύο άνδρες σχεδίαζαν να εκτελέσουν με σφαίρες 88 μαύρους και να αποκεφαλίσουν άλλους 14. Κατόπιν, ντυμένοι με λευκά σμόκιν, θα έπεφταν με αυτοκίνητο πάνω στον Ομπάμα και θα τον πυροβολούσαν.
Λίγο πριν συλληφθούν είχαν αγοράσει νάιλον σχοινί και μάσκες του σκι. Είχαν επίσης στην κατοχή τους πολλά πυροβόλα όπλα, μεταξύ των οποίων και ένα τουφέκι με κομμένη κάνη.
Ο νεαρός, που παραδέχτηκε επίσης ότι πυροβόλησε εναντίον μιας εκκλησίας μαύρων στο Τενεσί, κινδυνεύει να καταδικαστεί σε κάθειρξη από 10 έως 75 χρόνια.
Ο Σλέσελμαν, ο οποίος ήταν μόλις 18 ετών την εποχή της σύλληψής του, δήλωσε ένοχος για συνωμοσία και για απειλές κατά της ζωής ενός υποψηφίου για την προεδρία της χώρας. Για τις κατηγορίες αυτές μπορεί να του επιβληθεί κάθειρξη έως 10 ετών.

Πηγή http://www.protothema.gr

Η γεωπολιτική σημασία του Ελληνορθόδοξου Πατριαρχείου Ιεροσολύμων.

Ο κίνδυνος αλλαγής του θρησκευτικού Status Quo στους Αγίους Τόπους είναι ορατός. Ένα από τα ισχυρότερα εργαλεία εξωτερικής πολιτικής της Ελλάδας για την Μ. Ανατολή
Το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων θα μπορούσε να είναι το ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΕΡΟ -ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ "εργαλείο" της Ελληνικής εξωτερικής πολιτικής. ΚΑΝΕΝΑΣ...ΜΑ ΚΑΝΕΝΑΣ!....ΟΥΤΕ ΟΙ Η.Π.Α., ΟΥΤΕ Η ΡΩΣΙΑ, (που είναι ισχυρότερη σήμερα από τις ΗΠΑ στο Ισραήλ, λόγω ενέργειας και ενός πολύ ισχυρού εθνικού στοιχείου που αγγίζει αν δεν ξεπερνάει το 1,5 εκτμ ψυχές), ΚΑΝΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ δεν θα μπορούσε να επιβάλλει καλύτερα από την Ελλάδα τις θελήσεις του στην περιοχή αν βέβαια αξιοποιούσε αναλόγως τον απίστευτης αξίας παράγοντα που λέγεται ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ. Ο ιεραποστολικός χαρακτήρας των Αγίων Τόπων και η διεθνής ακτινοβολία των Παναγίων Προσκυνημάτων που φέρουν από τους πρώτους ακόμη αιώνες μετά Χριστόν αποτελούσε την αιτία εκδήλωσης φθόνου και προκαλούσε ποικίλα προβλήματα. Είναι αλήθεια ότι τα αγιασμένα χώματα, όπου έζησε, δίδαξε και σταυρώθηκε ο Χριστός ήταν και είναι μέχρι σήμερα μήλον της έριδος. Δόθηκαν και δίνονται πολλές μάχες μέχρι σήμερα για να κρατηθούν και να διατηρηθούν στα χέρια που τα εμπιστεύθηκε η Αγία Ελένη, στα χέρια των Ελλήνων Αγιοταφιτών.
Η Δύση με τις Σταυροφορίες προέβη σε λεηλασίες και επιχείρησε αλλαγή του θρησκευτικού καθεστώτος. Η Ανατολή με τους Κόπτες και τους Αρμένιους εποφθαλμιούσαν και συνεχίζουν να εποφθαλμιούν το πνευματικό θείο δώρο που πρόσφερε στο Τάγμα των Σπουδαίων η Αγία Ελένη. Ο φθόνος όμως δεν λειτουργούσε μόνο για τους μη Ορθοδόξους, τους αιρετικούς αλλά ενίοτε ταλαιπωρούσε και την Αγιοταφιτική Αδελφότητα, προκαλώντας γεγονότα και πράξεις που λειτουργούσαν διαβρωτικά και αλλοίωναν τον ιεραποστολικό και πνευματικό χαρακτήρα της θεάρεστης αποστολής τους.
Και τότε κατά το παράδειγμα του Κάιν με τον Άβελ άνοιγε η όρεξη για διεκδικήσεις ακόμη και από ομοδόξους μας Ορθόδοξους Χριστιανούς που δεν κατανοούσαν πως ήταν δυνατόν τα Ιερά Προσκυνήματα να βρίσκονται σε ελληνικά χέρια. Σε τέτοιες χρονικές περιόδους διχονοιών και φοβερών ερίδων υπήρξαν απώλειες και αλλαγές και σημειώθηκαν λεηλασίες και αρπαγές. Ο φθόνος, η ολοφάνερη πενία πνευματικής ζωής και πορείας και η απουσία των πνευματικών απαραίτητων εφοδίων προσέδωσε μια κοσμική διάσταση στην πορεία της Αγιοταφιτικής Αδελφότητας. Ο κίνδυνος αλλαγής του θρησκευτικού Status Quo στους Αγίους Τόπους είναι ορατός και δια γυμνού οφθαλμού. Το δυστύχημα όμως είναι ότι τόσο η Ελληνική κυβέρνηση, όσο και η Αγιοταφιτική Αδελφότητα δεν τον έχουν συνειδητοποιήσει και αδυνατούν να τον αντιμετωπίσουν.
Ποιοι όμως επιβουλεύονται το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων; Ποιοι είναι αυτοί που διακαώς επιθυμούν την απομάκρυνση του Τάγματος των Σπουδαίων, της Αγιοταφιτικής Αδελφότητας; Σκοτεινές δυνάμεις, ξένα κέντρα εξουσίας ή αόριστα διπλωματικά παιχνίδια; Δεν έχουν καμιά σημασία οι ίντριγκες, οι μηχανορραφίες, τα χτυπήματα κάτω από τη ζώνη, τα τηλεοπτικά μαλλιοτραβήγματα και οι δημόσιες διαπομπεύσεις... Σημασία έχει η τάχιστη επαναφορά της ενότητας, η επιστροφή στις αρετές που κοσμούσαν την Αγιοταφιτική Αδελφότητα, η καταλλαγή και η ειλικρινής ειρήνευση που προσφέρει η λαμπρή για τους Ορθοδόξους οδός της μετανοίας.
Για την Ελληνική διπλωματία καλύτερα να μην ασχοληθούμε γιατί παρά το δήθεν ενδιαφέρον της εμμένει να διατηρεί υποβαθμισμένο το όλο ζήτημα και να αντιμετωπίζει με τη νοοτροπία του ζητιάνου την Αγιοταφιτική Αδελφότητα και το Ελληνορθόδοξο Πατριαρχείο. Η λύση βρίσκεται στην κοινή λειτουργική ζωή των αντιμαχομένων και στην επαναφορά στο Κοινό Ποτήριο, τη Θεία Ευχαριστία που φωτίζει τις ψυχές. Το μόνιασμα των Αγιοταφιτών και όχι η αναγνώριση του νέου ή η βιαία απομάκρυνση του παλιού είναι το ζητούμενο. Και προς την κατεύθυνση αυτή επιβάλλεται να εργαστούν όλοι αν πραγματικά επιθυμούν να καταστούν σπουδαίοι στο Τάγμα των Σπουδαίων.
Πηγή http://greeknation.blogspot.com

Ειδ. Γραμ. Υπ. Παιδείας Δραγώνα προς Χαρά Νικοπούλου: Μαζέψου και μην διανοηθείς να ντύσεις τους μαθητές σου στην Εθνική εορτή με παραδοσιακές στολές!

Κόκκινο πανί γιατί καλλιεργεί την ελληνική συνείδηση στους μαθητές...! Την ώρα που η υπουργός Παιδείας βράβευε τη θυγατέρα του πρώην προέδρου του Αρείου Πάγου Χαρά Νικοπούλου, η ειδική γραμματέας του υπουργείου εξαπέλυε αδιανόητη επίθεση εναντίον της, ζητώντας της να «μαζευτεί»
ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΗΣ ειδικής γραμματέως του υπουργείου Παιδείας κυρίας Θάλειας Δραγώνα βρίσκεται η δασκάλα του μειονοτικού σχολείου Μεγάλου Δερείου Εβρου κυρία Χαρά Νικοπούλου, επειδή υποστηρίζει με σθένος πως οι Πομάκοι μαθητές της δεν είναι Τούρκοι. Η κυρία Δραγώνα επιτέθηκε φραστικά κατά της εκπαιδευτικού, κόρης του πρώην προέδρου του Αρείου Πάγου, προειδοποιώντας τη με «επίσπευση» της μετάθεσής της από τον Εβρο. Τα τελευταία πέντε χρόνια η κυρία Νικοπούλου έχει γίνει κόκκινο πανί για τους εγκάθετους της Αγκυρας στη Θράκη, οι οποίοι θεωρούν πως η εκπαίδευση των μαθητών της μειονότητας θα πρέπει να έχει τουρκική σφραγίδα, ακόμη και αν αυτοπροσδιορίζονται ως Πομάκοι, όπως στην περίπτωση των μουσουλμάνων στο Μεγάλο Δέρειο. Πριν από τρεις εβδομάδες περίπου η κυρία Νικοπούλου βρέθηκε στην Αθήνα, όπου παρέλαβε από τα χέρια της υπουργού Παιδείας κυρίας Αννας Διαμαντοπούλου το δεύτερο βραβείο του διαγωνισμού «Αριστεία και Καινοτομία στην Εκπαίδευση 2010» για την έκδοση της μαθητικής εφημερίδας «Δέρειο στη γνώση».
Από το βήμα της εκδήλωσης η εκπαιδευτικός επεσήμανε πως τόσο στο Μεγάλο Δέρειο όσο και στην υπόλοιπη Θράκη υπάρχουν μαθητές Πομάκοι οι οποίοι είναι και αισθάνονται Ελληνες και ζητούν τα δικαιώματά τους στην εκπαίδευση. Μετά τη βράβευση η κυρία Νικοπούλου παρουσίασε την εργασία της για το μειονοτικό σχολείο του Μεγάλου Δερείου, που παρακολούθησε και η υπουργός Παιδείας, η οποία στο τέλος τη συνεχάρη. «ΜΑΖΕΨΟΥ...»
Στο διάλειμμα της εκδήλωσης η κυρία Νικοπούλου δέχτηκε την απρόκλητη επίθεση της ειδικής γραμματέως του υπουργείου Παιδείας για τα όσα δημόσια δήλωσε για την εκπαίδευση των Πομάκων από το βήμα. Οπως δήλωσαν στο «ΘΕΜΑ» αυτόπτες μάρτυρες του επεισοδίου, η κυρία Δραγώνα επέπληξε την εκπαιδευτικό κατηγορώντας τη για «άσκηση εξωτερικής πολιτικής στον χώρο του σχολείου», ενώ την απείλησε ευθέως πως θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να μετατεθεί μια ώρα αρχύτερα από τον Εβρο όπως η ίδια έχει ζητήσει. «Δεν είσαι σωστή δασκάλα», της είπε, προκαλώντας την άμεση αντίδραση της κυρίας Νικοπούλου, η οποία της υπενθύμισε πως λίγο νωρίτερα βραβεύτηκε για το έργο της από την ίδια την υπουργό Παιδείας. Το επεισόδιο είχε συνέχεια, αφού η ειδική γραμματέας του υπουργείου, σε έντονο ύφος και κουνώντας τον δείκτη του χεριού της, κατηγόρησε την εκπαιδευτικό πως γίνεται... «υποχείριο» των κομμάτων της αντιπολίτευσης, που προσπαθούν να «στριμώξουν» την κυβέρνηση με ερωτήσεις στη Βουλή για τα όσα συμβαίνουν στη Θράκη και στον χώρο της μειονότητας.
Ακόμη και ο πρόσφατος εορτασμός της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου βρέθηκε στο στόχαστρο της κυρίας Δραγώνα, η οποία ζήτησε από την κυρία Νικοπούλου να «μαζευτεί» και να μη διανοηθεί να ντύσει τους Πομάκους μαθητές και τις μαθήτριες του σχολείου με εθνικές παραδοσιακές στολές, αν και ήταν επιθυμία πολλών γονέων του χωριού. Το «ΘΕΜΑ» επικοινώνησε με την κυρία Νικοπούλου, ζητώντας της να σχολιάσει τη συμπεριφορά της ειδικής γραμματέως του υπουργείου Παιδείας προς το πρόσωπό της. Η ίδια αρνήθηκε κάθε σχόλιο και δήλωση, επικαλούμενη τη θέση της ως δημοσίου υπαλλήλου, επιβεβαιώνοντας ωστόσο το φραστικό επεισόδιο με την κυρία Δραγώνα στους χώρους του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού στις 13 Μαρτίου.

Περισσότερα στο http://ellinikiafipnisis.blogspot.com/2010/03/blog-post_4169.html

Έκρυψαν τρεις αναχαιτίσεις μέσω ραντάρ σε ελικόπτερο του Λιμενικού - Ένδεκα παραβιάσεις του ΕΕΧ

Ελικόπτερο του Λιμενικού Σώματος το οποίο επιχειρούσε στην περιοχή του Αν. Αιγαίου του Φαρμακονησίου στο πλαίσιο της επιχείρησης FRONTEX, αναχαιτίστηκε δια ασυρμάτου τρεις φορές κατά την διάρκεια της ημέρας από το τουρκικό ραντάρ της Datca. Ο ελεγκτής του τουρκικού ραντάρ ζητούσε από το πλήρωμα του ελικοπτέρου να εξέλθει από τον «τουρκικό εναέριο χώρο» με πάγια απειλή την αποστολή μαχητικών εναντίον του.
Οι κλήσεις αυτές πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια των συνηθισμένων περιπολιών που εκτελεί το ελικόπτερο στην περιοχή, καθώς και κατά τη διάρκεια της πτήσης του από το αεροδρόμιο της Κω προς την βάση του Ναυτικού στο Κοτρώνι Μαραθώνα. Το πλήρωμα του ελικοπτέρου αγνόησε τις κλήσεις αυτές και ολοκλήρωσε την αποστολή του φθάνοντας πριν λίγο στο Κοτρώνι. Το ΓΕΕΘΑ απέκρυψε την πρόκληση στο πλαίσιο της νέας τακτικής που ακολουθείται να μην δημοσιοποιούνται οι επιθετικές κινήσεις της Άγκυρας στο Αιγαίο.

Την ίδια στιγμή που το ελληνικό ελικόπτερο αναχαιτιζόταν - έστω και με κλήση ραντάρ - εντός του Εθνικού Εναέριου Χώρου, τα τουρκικά μαχητικά απελευθερωμένα πλέον από το άγχος της αναχαίτισης, προχώρησαν σε 11 (!) παραβιάσεις του ΕΕΧ. Συνολικά 16 τουρκικά μαχητικά μπήκαν σήμερα στο Αιγαίο, στον βόρειο και τον κεντρικό τομέα. Τα μισά ήταν οπλισμένα.

Πηγή http://www.defencenet.gr

Δείτε πόσο άξιο στέλεχος είναι ο Άνθυποπλοίαρχος που τέθηκε σε διαθεσιμότητα! Τιμάει την πατρίδα και το κράτος τον θέτει σε διαθεσιμότητα

Ο λόγος για τους καταδρομείς του Λιμενικού Σώματος και ειδικότερα τα μέλη της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών. Ένα άξιο μέλος αυτής της μονάδας, το οποίο μάλιστα έχει παρασημοφορηθεί, είναι και ο Ανθυποπλοίαρχος που μόλις πρόσφατα τέθηκε σε διαθεσιμότητα με αφορμή τα όσα ατυχή έγιναν αλλά και επακολούθησαν της παρέλασης της 25ης Μαρτίου, στο κέντρο της Αθήνας. Ο συγκεκριμένος αξιωματικός και σύμφωνα με τα ρεπορτάζ ετών του «Αδέσμευτο τύπο», είναι ένα από τα καλύτερα στελέχη που διαθέτει το Λιμενικό και ο Ελληνικός στρατός. Μεταξύ άλλων έχει:
• Λάβει μετάλλιο ανδρείας μετά την επιτυχή επιχείρηση στην οποία ηγείτο τον Ιούλιο του 2000, όταν ένας πάνοπλος Τσέχος κακοποιός κατέλαβε ιστιοφόρο στο οποίο επέβαιναν 5 Ελβετοί και ένας Έλληνας. • «Οργώσει» με τους άξιους συναδέλφους του, το Ιόνιο και το Αιγαίο συλλαμβάνοντας εμπόρους ναρκωτικών και διασώζοντας εκατοντάδες λαθρομετανάστες. • Βρεθεί στην «πρώτη γραμμή» το βράδυ των Ιμίων, πραγματοποιώντας περιπολίες σε απόσταση 50 μέτρων από την βραχονησίδα. • Παλέψει για τη διάσωση επιβατών του «Σάμινα» και ναυτικών του «Δύστος». • Ήταν στην ίδια επιχείρηση -Μεγάλη Τετάρτη του 1996- ανοιχτά του Κόλπου της Παναγιάς, στη Θεσπρωτία, όταν Αλβανοί έμποροι ναρκωτικών, που επέβαιναν σε φουσκωτό, άνοιξαν πυρ στο ελληνικό σκάφος με αποτέλεσμα να πέσει νεκρός ο 25χρονος Λιμενικός Μαρίνος Ζαμπάτης.
Οι επιχειρήσεις στις οποίες τόσο ο συγκεκριμένος αξιωματικός όσο και οι συνάδελφοί του έπαιξαν τη ζωή τους κορώνα γράμματα είναι εκατοντάδες. Και το πράττουν δίχως ανταλλάγματα και μίζες, αλλά με μοναδικό τους στόχο την ασφάλεια και τη διατήρηση της δαφικής ακεραιότητας της χώρας…
Αυτοί είναι οι καθημερινοί μας ήρωες, που αθόρυβα, νύχτα και μέρα, μάχονται για την πατρίδα. Και αν κάποιος πιστεύει ότι δεν είναι έτσι, τότε «ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθο βαλέτω"! Στην φωτό ο Αξιωματικός που τέθηκε σε διαθεσιμότητα τους άλλους δύο, μάλλον τους γνωρίζετε...
Πηγή http://apneagr.blogspot.com

ΧΡΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΗ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΕΙ Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΑΡΜΕΝΙΩΝ

Το Κυπριακό Δίκτυο Δράσης τής Αμερικής (CANA) είναι κίνημα βγαλμένο από τη βάση, μη κερδοσκοπικό, που υποστηρίζει τη γνήσια αυτοδιάθεση και τα ανθρώπινα δικαιώματα για τον λαό τής Κύπρου. ANTΙΓΡΑΦΩ ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙ ΧΡΗΜΑΤΙΣΜΟΥ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΗ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΕΙ Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΑΡΜΕΝΙΩΝ
Ο επιτήδειος Αμερικανός Γερουσιαστής Michael McMahon (περιοχής Νέας Υόρκης) ο οποίος στις 4 Μαρτίου 2010 ενσυνείδητα ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕ την αναγνώριση της Αρμενικής Γενοκτονίας από τους Οθωμανούς Τούρκους, στις 27 Μαρτίου (τρείς εβδομάδες αργότερα) τιμήθηκε για τον «ανδρισμό» του από τους «γενοκτόνους» και εισέπραξε τα «30 αργύρια» - οικονομικής ενίσχυσης για την πολιτική του εκστρατεία. Το γεύμα για την οικονομική ενίσχυση του εν λόγω γερουσιαστή έλαβε χώρα στο εστιατόριο “Ali Baba Terrace” και μεταξύ των 25 που παρευρέθηκαν περιλαμβανόταν και ένας αριθμός Τούρκων, μελών της διπλωματικής υπηρεσίας της Τουρκίας. ΄Ομως, όπως πληροφορούμαστε ο αριθμός όσων διαμαρτύρονταν για την συμπεριφορά του Michael McMahon υπέρ των Τούρκων, έξω από το εστιατόριο ήταν διπλάσιος. Οι διαδηλωτές διάνεμαν χιλιάδες φυλλάδια ενημερώνοντας τους ψηφοφόρους για τον τρόπο που ψήφισε ο εν λόγω γερουσιαστής.
«Το σύντομο διάστημα μεταξύ της ψηφοφορίας και του γεύματος δεν αφήνει αμφιβολία ότι ο Γερουσιαστής McMahon εισπράττει για το ψήφο του εναντίον της αναγνώρισης της Αρμενικής Γενοκτονίας. Οι Γερουσιαστές δεν πρέπει να αμείβονται για την συνεργασία τους στην άρνηση της γενοκτονίας ή για την υποστήριξή τους προς την τουρκική επιθετική πολιτική εις βάρος των μειονοτήτων», δήλωσε ο Αρμένιος Paul Saryian, δραστήριο μέλος της Εθνικής Επιτροπής Αρμενίων Αμερικής. « Η αδράνεια του McMahon για την 36χρονη τουρκική παράνομη κατοχή της μισής Κύπρου και η σιωπή του έναντι της καταπίεσης που εξασκεί η Τουρκία εις βάρος της Χριστιανικής κοινότητας εξόργισε τους Έλληνες και Ελληνοκύπριους. « Είμαστε πεπεισμένοι ότι αν τιμωρούσαν την Τουρκία για τις αγριότητες που διέπραξε εναντίον των Αρμενίων, η εισβολή της Κύπρου και τα εγκλήματα που διέπραξε εναντίον των Ελληνοκυπρίων δεν θα μπορούσαν να λάβουν χώρα», δήλωσε ο Νικόλας Τανέρης, ιδρυτής και εκπρόσωπος Τύπου της Cyprus Action Network of America (CANA).
Και συμπλήρωσε πως « με τον ψήφο του στις 4 Μαρτίου υπέρ των Τούρκων και των εισφορών που παίρνει από την τουρκική κοινότητα, ο McMahon γίνεται τώρα συνεργός στα εγκλήματα αυτά εναντίον της ανθρωπότητας». Οι υποψήφιοι Ρεπουπλικανοί (για θέση στο Κογκρέσσο) Michael Allegretti και Michael Grimm τους οποίους θα έχει αντίπαλους στις εκλογές του Νοεμβρίου ο McMahon, δήλωσαν υποστήριξη για την αναγνώριση της Αρμενικής Γενοκτονίας. « Καλώ τα μέλη Εξωτερικών Υποθέσεων να σταθούν και να αναγνωρίσουν την γενοκτονία, που έλαβε χώρα μεταξύ των χρόνων 1915-1923. Είναι αδιανόητο ενάμιση εκατομμύριο Αρμένιοι να χάθηκαν σε μια προσπάθεια να τους εξοντώσουν από τη γή των πατέρων τους. Η ψήφιση υπέρ της αναγνώρισης θα είναι ένα θετικό βήμα για την περιοχή», δήλωσε ο Allegretti, λίγο πριν το Ψήφισμα της 4ης Μαρτίου 2010 όταν και ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ η ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ με 23 ψήφους υπέρ και 22 εναντίον.
Ο Michael McMahon απέφυγε να χαρακτηρίσει τις αγριότητας των Οθωμανών Τούρκων κατά την συζήτηση στην Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων σε μια προσπάθεια να ικανοποιήσει τους Τούρκους. Σύμφωνα με τα καταγραμμένα στοιχεία στο Αμερικανικό Τμήμα Δικαιοσύνης αποκαλύπτεται ότι εκπρόσωποι της Τουρκίας (lobbyists) επικοινώνησαν με το γραφείο του Γερουσιαστή McMahon πέραν των δώδεκα περιπτώσεων για να εξασφαλίσουν την υποστήριξή του προς τα τουρκικά συμφέροντα. Η συγκέντρωση της 27της Μαρτίου για οικονομική ενίσχυση της πολιτικής του εκστρατείας ήταν η τελευταία από τις τουρκο-αμερικανικές προσπάθειες εις υποστήριξη της επανεκλογής του. Διανύουμε την Μεγάλη και Αγία Εβδομάδων των Παθών του Κυρίου. Και σίγουρα η πράξη του Michael McMahon φέρνει στο νου την προδοσία του Κυρίου από τον μαθητή του Ιούδα ο οποίος για 30 αργύρια τον πρόδωσε...
Πηγή http://enomenoiblogers.blogspot.com

Την είπε ο Πρετεντέρης στην Ντόρα

Ντόρα: Η φορολόγηση των Offshore είναι σωστή
Πρετεντέρης: Αργά το καταλάβατε
Ντόρα: Βεβαίως την δέχομαι αυτή την κριτική κύριε Πρετεντέρη.

Φιλιππίδης και Τατιάνα μιλάνε για την οικονομική κρίση

Τρίτη 30 Μαρτίου 2010

Συγκλονίζει η δολοφονία του πατέρα από τον γιό

ΣΟΚ έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο η δολοφονία ενός πατέρα στην Σητεία από τον 13χρονο γιό του. Το παιδί τσαντίστηκε με τον θετό του πατέρα επειδή του είπε επίμονα να μαζέψει ξύλα για τη φωτιά. Αφού κοιμήθηκε κοιμήθηκε ο 39χρονος πατέρας το παιδί πήρε την καραμπίνα και τον πυροβόλησε το κεφάλι. Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα ρα παιδιά είναι πρωτόγνωρα για εμάς.

Βρέθηκε ο ληστής των ξενοδοχείων

ΕΙΧΕ ΛΗΣΤΕΨΕΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΔΩΜΑΤΙΑ ΣΕ 17 ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ
Μετά από έρευνα της αστυνομίας που διενεργήθηκε σχετικά με περιπτώσεις κλοπών σε βάρος ενοίκων ξενοδοχείων, στο κέντρο της Αθήνας, διαπιστώθηκε ότι δράστης αυτών είναι 30χρονος ημεδαπός.
Από την μέχρι στιγμής προανάκριση προκύπτει ότι έχει διαπράξει κλοπές σε δεκάδες δωμάτια, δέκα έξι (16) ξενοδοχείων του κέντρου των Αθηνών.
Ο δράστης χρησιμοποιώντας λοστό, τσεκούρι, κατσαβίδι ή αντικλείδι παραβίαζε τις πόρτες των δωματίων, από τα οποία αφαιρούσε χρήματα, κοσμήματα, ενδύματα, φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές, φωτογραφικές μηχανές, κινητά τηλέφωνα και άλλα αντικείμενα.
Η δικογραφία που σχηματίσθηκε υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών και σε βάρος του προαναφερόμενου, εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου συνελήφθη και οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Εκτελέσεως Ποινών.

Τρομοκρατημένοι οι κάτοικοι και επαγγελματίες τής περιοχής τού Ψυρρή - Έχουν να πάθουν πολλά ακόμη μέχρι να ξεσηκωθούν για τα καλά ...

Στις 29 Μαρτίου 2010 κάποιοι κάτοικοι και επαγγελματίες τής περιοχής τού Ψυρρή, αποφάσισαν να κηρύξουν τον πόλεμο στο οργανωμένο έγκλημα και τα ναρκωτικά που μαστίζουν την περιοχή τους κάτω από την ανοχή τής Ελληνικής Αστυνομίας και τού Δήμου Αθηναίων. Το μόνο αίτημα αυτών των ανθρώπων, είναι να ζούν με ασφάλεια και τάξη και να μπορούν να λειτουργούν τις επιχειρήσεις τους.
Πηγή http://esxatianasxesi.blogspot.com

"Σε λίγο θα ξεσπάσει κοινωνική επανάσταση"

"Αγαπητέ κύριε Υπουργέ
Δεν μπορούμε άλλο να ανεχτούμε να μας σκοτώνουν, να μας βιάζουν, να μας ληστεύουν και να μας τρομοκρατούν. Δεν είναι ζωή αυτή. Με έναν τρόπο μόνο λύνεται αυτό. Με συνεχή αστυνόμευση. Πρέπει όλη η αστυνομία να είναι έξω 24 ώρες. Να περιπολούν συνεχώς. Δεν θέλουμε να τους βλέπουμε άλλο ανά 3 το μεσημέρι με τις λιακάδες στα ασφαλή κεντρικά σημεία των προαστίων. Τα ΑΤ είναι γεμάτα αστυνομικούς που γράφουν- γράφουν και ανεβοκατεβαίνουν σκάλες. Πηγαίνετε σε όποιο ΑΤ θέλετε να δείτε.
Δημόσιοι υπάλληλοι πίσω από τα γραφεία κάνουν γραφική δουλειά. Όλοι οι ένστολοι έξω στο δρόμο τώρα. Δεν υπάρχει άλλη λύση. Πάρτε πολιτικό προσωπικό, όπως ο στρατός, να βγάζει τη δουλειά του γραφείου.
Θέλουμε να φωνάζουμε τη λέξη αστυνομία και κάποιος να εμφανίζεται τρέχοντας από το διπλανό τετράγωνο αμέσως. ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ.
Λίγο ακόμα θάνατος και αδικία και θα ξεσπάσει κοινωνική επανάσταση .Θα το δείτε και θα είστε υπεύθυνοι."
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

«Ευχαριστούμε τους φίλους μας τους αμερικανούς...»

Στην επόμενη μέτρηση περιμένουμε και τη CIA και αν συνεχίσουν έτσι μας βλέπω πρώτο site!
Πηγή http://www.conspiracy-channel.gr

SHAOLIN MASTER

Oι φωτογραφίες που συγκλόνισαν τον κόσμο - ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Είναι οι φωτογραφίες που συγκλόνισαν τον πλανήτη. Αλλά μάλλον είναι οι ελάχιστες απ'όσα έχουν γίνει και μας θυμίζουν το τι έχουν περάσει κάποιοι σε όλο τον κόσμο.

Η Ακρόπολη στην ώρα της Γης

Δείτε ένα πολύ καλό video απο την Ακρόπολη στην Ωρα της Γης. Πως έσβησαν τα φώτα και πως άναψαν μετά.

The Acropolis Earth Hour 2010 from Alexandros Maragos on Vimeo.

Συνελήφθησαν τέσσερα άτομα για την αιματηρή συμπλοκή για μια θέση πάρκινγκ

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΚΑΙ Ο 16 ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ
Φρουρούμενοι νοσηλεύονται οι δύο Έλληνες -πατέρας και γιος, 22 και 57 χρόνων- και ένας αλλοδαπός, 38 ετών, οι οποίοι εμπλέκονται στην αιματηρή συμπλοκή για μια θέση πάρκινγκ στην περιοχή της Σχολής Τυφλών. Σήμερα παραδόθηκε και ο 16χρονος γιος του αλλοδαπού που συμμετείχε στο περιστατικό.
Ο 22χρονος διαπληκτίστηκε με τους δύο αλλοδαπούς, πατέρα και γιο, για μια θέση πάρκινγκ, οι αλλοδαποί απείλησαν τον 22χρονο με μαχαίρι και ο τελευταίος ενημέρωσε τηλεφωνικά τον 57χρονο πατέρα του, που έσπευσε στην περιοχή για να βοηθήσει.
Ακολούθησε συμπλοκή κατά την οποία, οι αλλοδαποί κατάφεραν τέσσερα χτυπήματα με μαχαίρι στον 22χρονο και ένα χτύπημα στον 57χρονο πατέρα του.
Πατέρας και γιος έφεραν, ένα μαχαίρι κουζίνας κι ένα ρόπαλο, τα οποία βρέθηκαν στο σημείο.

Φωτογραφίες απο το φραστικό επεισόδιο με τον Παναγόπουλο στο Αγρίνιο

"Το Σάββατο 27 Μαρτίου γύρω στη 1 το βράδυ, παρέα αναρχικών αναγνώρισε τον πρόεδρο της ΓΣΕΕ Παναγόπουλο σε κεντρικό σημείο του Αγρινίου. Οι αποδοκιμασίες στο πρόσωπο του, αναπόφευκτες. Αφού στολίστηκε με διάφορα κοσμητικά (όπως ρουφιάνος και πουλημένος -που αναφέρονται φυσικά σε όλο το φάσμα των εργατοπατέρων που διαμεσολαβούν τα συμφέροντα των εργατών με τα αφεντικά) οι σύντροφοι αποχώρησαν και ο κύριος Παναγόπουλος σαν να μην έτρεχε τίποτα δέχτηκε κέρασμα από ομοίους του σε διπλανό μπαρ, εξοργίζοντας με αυτή την αλαζονική - προκλητική στάση του.
Οι 10 περίπου σύντροφοι επανήλθαν (στο μαγαζί φωνάζοντας συνθήματα) για να κάνουν σαφές πως στον κοινωνικό χώρο το λόγο έχει η κοινωνία που σιχαίνεται τα τηλεοπτικά παράθυρα και τις φιλολογίες όλων αυτών των γραβατοφόρων και πως όλοι αυτοί θα αντιμετωπίζουν ολοένα και συχνότερα τέτοιου είδους επιθέσεις σε δημόσιες εμφανίσεις, σε ανέμελες βόλτες, σε απεργίες και διαδηλώσεις. "
Πηγή http://athens.indymedia.org

Λίγο πριν το Πάσχα, έκαψαν εκκλησία στην βόρεια Εύβοια

Ήταν λίγο μετά τα μεσάνυχτα όταν βάνδαλοι επέλεξαν να κάψουν μία εκκλησία στην παραλία Ασμηνίου Ευβοίας. Πρόκειται για τον ιερό ναό του Αγίου Νικολάου. Οι δράστες μπήκαν στον ναό και έβαλαν φωτιά. Περαστικοί ειδοποίησαν την πυροσβεστική υπηρεσία της Ιστιαίας. Οι άντρες της πυροσβεστικής έκαναν ότι μπορούσαν για να θέσουν υπό έλεγχο την μεγάλη πυρκαγιά. Δυστυχώς όμως οι ζημιές είναι μεγάλες και αγγίζουν το ποσό των 50 χιλιάδων ευρώ. Ενεργείται προανάκριση από Π.Υ. Ιστιαίας.
Πηγή
www.evianews.com

Δευτέρα 29 Μαρτίου 2010

Τριάντα επτά είναι έως τώρα οι νεκροί από τις επιθέσεις καμικάζι στο μετρό της Μόσχας

Τουλάχιστον 37 νεκροί και περισσότεροι από 70 τραυματίες, μεταξύ αυτών αρκετά παιδιά, είναι ο έως στιγμής τραγικός απολογισμός των δύο διαδοχικών βομβιστικών επιθέσεων στο μετρό της Μόσχας...
Οι εκρήξεις σημειώθηκαν στις 07:56 στη στάση «Λιουμπιάνκα», όπου βρίσκεται το κεντρικό κτήριο της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Ασφαλείας (FSB), διαδόχου της KGB, και 45 λεπτά αργότερα στη στάση «Παρκ Κουλτούρι», όπου μεταξύ άλλων βρίσκεται το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων «ΡΙΑ-Νόβοστι» και το δορυφορικό δίκτυο «Russia Today».
Οι δύο στάσεις απέχουν περίπου ένα και τρία χιλιόμετρα αντιστοίχως από το Κρεμλίνο και την Κρατική Δούμα και βρίσκονται στην «κόκκινη» γραμμή του μετρό, μια από τις πλέον πολυσύχναστες και κεντρικές. Οι εκρήξεις σημειώθηκαν σε ώρα αιχμής, όταν περίπου μισό εκατομμύριο εργαζόμενοι και σπουδαστές, κατευθύνονταν στους τόπους εργασίας τους και εκπαιδευτικά ιδρύματα, που εδρεύουν στην περιοχή.
Όπως επισήμως δήλωσε ο δήμαρχος της Μόσχας, Γιούρι Λουσκόφ, οι εκρηκτικοί μηχανισμοί ενεργοποιήθηκαν από δύο γυναίκες -καμικάζι στο δεύτερο και τρίτο βαγόνι, τη στιγμή που οι συρμοί βρίσκονταν στην πλατφόρμα των σταθμών και γινόταν αποβίβαση - επιβίβαση επιβατών.

Μετά την τρομοκρατική επίθεση στους 2 σταθμούς του Μετρό στη Μόσχα όπως ειναι λογικό επικράτησε ένα πανικός. Το video αυτό ειναι ενδεικτικό, εκατοντάδες άτομα στριμώχνονται και πανικόβλητα προσπαθούν να φύγουν μέσα απο το σταθμό

Η τραγική μάνα του 15χρονου Αφγανού

Άφαντοι οι δράστες της δολοφονίας του ιδιοκτήτη πρακτορείου ΠΡΟΠΟ

Οι δράστες λήστεψαν δύο καταστήματα.
Αφαντοι παραμένουν μέχρι και αυτή την ώρα οι δυο ένοπλοι κουκουλοφόροι που διέπραξαν τη ληστεία μετά φόνου λίγο μετά τις 10.30 το πρωί, σε πρακτορείο ΠΡΟΠΟ στη διασταύρωση των οδών Παρασκευοπούλου και Γιάνναρη, στα Πατήσια.

Θύμα είναι ο 55χρονος Ελληνας ιδιοκτήτης του πρακτορείου, τον οποίο πυροβόλησαν οι δράστες και εξέπνευσε κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο.
Στο κεφάλι πυροβόλησαν οι δράστες τον ιδιοκτήτη ΠΡΟΠΟ , ο οποίος εξέπνευσε κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο. Τι είναι αυτά ρε παιδιά, πάει ο άνθρωπος να βγάλει το μεροκάματο και γυρνάει
στο σπίτι του μέσα στο «κουτί». Πόσα ακόμη τέτοια περιστατικά πρέπει να γίνουν για να λάβουν άμεσα, μέτρα. Δεν πάει άλλο δεν το βλέπουν;;;
Μα καλά ρε παιδιά πήγαν οι δράστες λήστεψαν το κοσμηματοπωλείο, τραυμάτισαν τον ιδιοκτήτη και μετά από 7-8 λεπτά περίπου πήγαν λίγο πιο κάτω και σκότωσαν ένα ιδιοκτήτη πρακτορείου. Η αστυνομία που ήταν;;; Μέσα στο κέντρο της Αθήνας δεν υπήρχε κοντά ένα περιπολικό;;; Μα είναι δυνατόν… Ληστεύουν και σκοτώνουν όταν γουστάρουν. Έχει ξεφύγει η κατάσταση πλέον από κάθε έλεγχο. Το πράγμα είναι τόσο σοβαρό όσο δεν πάει. Δε θα μείνει κανένας στο τέλος, εκτός από τους ληστές.

Ποιος αναλαμβάνει το ρίσκο να ανοίξει για λίγες ημέρες τα Τέμπη;

Με μεγάλο ρίσκο ανοίγουν τα Τέμπη αλλά κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι δεν θα έρθει κάποιος βράχος...κατακέφαλα. Για να τον ανοίγουν την Μ.Πέμπτη και μετά να τον κλείνουν και πάλι τον δρόμο για 3 εβδομάδες σημαίνει ότι κάτι δεν είναι έτοιμο και άρα υπάρχει ο κίνδυνος για τους οδηγούς που θα μετακινηθούν στα Τέμπη. Είναι έτσι ή όχι; Μπορεί κάποιος να εγγυηθεί ότι δεν θα έχουμε τραυματισμούς; Πόσες πιθανότητες υπάρχουν; Έστω και μια; Γιατί αν είναι έτσι ούτε για αστείο δεν πρέπει να τον ανοίξουν τον δρόμο.

Η Αστυνομία εξουδετέρωσε δύο σάκους με εκρηκτικούς μηχανισμούς, τα ξημερώματα στον Εύοσμο

Η Ομάδα Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης κινητοποιήθηκε στις 3:55 τα ξημερώματα, όταν εντοπίστηκαν δύο ύποπτοι σάκοι έξω από κατάστημα
αλυσίδας παιχνιδιών, αλλά και από υποκατάστημα τράπεζας, επί της οδού Αντώνη Τρίτση και Ελάτης, στον Εύοσμο.
Οι αστυνομικοί προχώρησαν σε εξουδετέρωση των δύο ύποπτων σάκων, οι οποίοι, όπως προέκυψε, περιείχαν εκρηκτικούς μηχανισμούς.

O Θεόs του έδωσε μία σαφή οδηγία: να κατασκευάσει το μεγαλύτερο δεντρόσπιτο του πλανήτη

Ήταν το 1994, όταν ο ιερέας Horrace Burges (στη φωτογραφία), είδε μπροστά του τον... Θεό, ο οποίος του έδωσε μία σαφή οδηγία: να κατασκευάσει το μεγαλύτερο δεντρόσπιτο του πλανήτη, όπως ακριβώς ο Νώε είχε φτιάξει την κιβωτό! Συγκλονισμένος από το γεγονός, ο ιερέας ξεκίνησε χωρίς δεύτερη σκέψη την εκτέλεση της θείας εντολής, σε ένα οικόπεδο που είχε στην περιοχή Crossville, στο Tennessee.
Δεκαέξι χρόνια μετά, το έργο καταλαμβάνει έκταση 900 τ.μ , αλλά σύμφωνα με τον δημιουργό του, δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί. Πρόκειται για το μεγαλύτερο δεντρόσπιτο που έχει κατασκευαστεί ποτέ καθώς αποτελείται από πέντε ορόφους και διαθέτει γήπεδο μπάσκετ, αίθουσα συνεδριάσεων και - φυσικά- μία εκκλησία, η καμπάνα της οποίας ζυγίζει μισό τόνο!
Το σπίτι είναι ανοικτό για το κοινό όσο υπάρχει το φως της ημέρας, με ένα εύλογο περιορισμό: απαγορεύεται αυστηρά το κάπνισμα! Στο ερασιτεχνικό βίντεο μπορείτε να πάρετε μια ιδέα από τους χώρους του.
Πηγή http://periergaa.blogspot.com

Πρώτη είδηση στον ξένο τύπο η είδηση του 15χρονου Αφγανού

ΓΙΝΑΜΕ ΔΙΕΘΝΩΣ ΡΕΖΙΛΙ
O θάνατος του 15χρονου Αφαγανού, ο οποίος έπεσε νεκρός από βόμβα στο κέντρο σχεδόν της Αθήνας φιγουράρει ως δεύτερη είδηση στο CNN, ενώ η είδηση κάνει το γύρω του κόσμου. Ο ξένος τύπος σχολιάζει αρνητικά το γεγονός ότι ένας άνδρας πέθανε από έκρηξη βόμβας και ένα 10 χρονο κοριτσάκι τραυματίστηκε. Αναφέρονται στις συνεχείς βομβιστικές επιθέσεις πουπλήττουν την Αθήνα τον τελευταίο καιρό. Αναφέρονται σε τοποθέτηση εκρηκτικών μηχανισμών στο σπίτι του προέδρου της Πακιστανικής κοινότητας, σε πολυσύχναστη περιοχή. Κατονομάζουν ως υπεύθυνους την οργάνωση "Πυρήνες της Φωτιάς".
Reuters: "Βόμβα στην Αθήνα σκότωσε έναν άνθρωπο, τρυαμάτισε δύο"
Channel 4: "Άνδρας σκοτώθηκε στην Ελλάδα από έκρηξη βόμβας"
Αl Jazeera: "Φονική βόμβα εξεράγη στην Αθήνα"
Telegrapgh: "Ένας νεκρός, ένα κορίτσι τραυματίστηκε από βομβιστιή επιθεση στην Αθήνα"

Οδοιπορικό στο άβατο της οδού Μενάνδρου

Επειδή πιθανώς μερικοί συνέλληνες να μην είναι σε θέση να επισκεφθούν το κέντρο της Αθήνας καλό είναι να δούνε τη κατάσταση επικρατεί στις ημέρες μας στη καρδιά της πόλης που έχει μετατραπεί σε γκέτο παρανομίας και εγκληματικότητας.

Δείτε τι έπαθε ο πεζοναύτης του βίντεο!!

Πολωνία: Διαμαρτυρία για κατασκευή Τζαμιού

Δεκάδες Πολωνοί συγκεντρώθηκαν στη Βαρσοβία για να διαμαρτυρηθούν κατά των σχεδίων ανέγερσης ενός δεύτερου τζαμιού στην πολωνική πρωτεύουσα, ανακοίνωσε σήμερα η αστυνομία. Η μουσουλμανική κοινότητα στην Πολωνία αυξήθηκε πρόσφατα, αλλά εξακολουθεί να είναι αρκετά μικρή και παρόμοιες διαμαρτυρίες είναι ασυνήθιστες για τη χώρα.
Η συγκέντρωση όμως των Πολωνών καθρεπτίζει την ανησυχία που έχει καταλάβει ένα μεγάλο μέρος των χωρών της Ευρώπης για την εξάπλωση του Ισλάμ σε αυτές. Οι διαμαρτυρόμενοι Πολωνοί, όπως δήλωσαν σε ανταποκριτή του ‘AP’, φοβούνται ότι η κατασκευή του δεύτερου τζαμιού μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως βάση για το Ριζοσπαστικό Ισλάμ. Το άγχος των κατοίκων αυξήθηκε όταν πληροφορήθηκαν ότι το έργο χρηματοδοτείται από τη Σαουδική Αραβία. «Είμαστε εναντίον ενός τζαμιού που κατασκευάζεται από τη Σαουδική Αραβία, από μια χώρα που απαγορεύει τις εκκλησίες, την Αγία Γραφή και το Σύμβολο του Σταυρού» δήλωσε ένας άνδρας από τους διαμαρτυρόμενους. Στη συγκέντρωση υπήρχε και αντι-διαμαρτυρόμενοι μουσουλμάνοι που ύψωσαν πανό με πηχυαίους τίτλους: ‘η Βαρσοβία είναι για όλους’ και ‘Stop στην Ισλαμοφοβία’.
Στην Πολωνία επί πολλούς αιώνες έζησαν μερικές χιλιάδες Τατάρων αλλά αποτελούσαν μια ταπεινή μουσουλμανική κοινότητα, εξ ου, και το τζαμί που υπήρχε. Τα τελευταία χρόνια η μουσουλμανική κοινότητα αυξήθηκε από φοιτητές και επιχειρηματίες που ήρθαν από τις αραβικές χώρες. Οι Πολωνοί Τάταροι εδώ και πολύ καιρό έχουν ενσωματωθεί στην πολωνική κοινωνία σε αντίθεση με τους νεοεισερχόμενους στη χώρα.
Πηγή http://echedoros-a.blogspot.com

Nέο βίντεο για τα Ο.Υ.Κ.

Η 10χρονη βρήκε το σακ-βουαγιάζ και το έδωσε στον αδελφό της

Τραγικές αποκαλύψεις στην κατάθεση της Αφγανής μητέρας
Τραγικές λεπτομέρειες περιλαμβάνει η πρώτη κατάθεση που έδωσε στους αστυνομικούς η Αφγανή μητέρα στον “Ερυθρό Σταυρό” όπου βρίσκεται.
Η 10χρονη τραυματισμένη κόρη της ήταν αυτή που βρήκε το μικρό σακ-βουαγιάζ και το έδωσε στον 15χρονο αδελφό της για να το ανοίξει, πιστεύοντας ότι θα έβρισκε κάτι χρήσιμο μέσα. Αμέσως μετά ακολούθησε η έκρηξη που σκότωσε τον 15χρονο. Η κατάσταση της υγείας της 10χρονης είναι σοβαρή και κρίσιμη.

ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ - Δείτε ρε κάφροι - δολοφόνοι τι κάνετε

Είναι ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ και ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ αλλά το βάζουμε για να το δούνε οι κάφροι το 15χρονο Αφγανό παιδί που ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ οι τρομοκράτες στις 22.41.
Αυτό καταφέρατε ρε κάφροι, όποιοι και αν είστε. Δείτε το παιδάκι λες και είναι στο πόλεμο του Αφγανιστάν και ήταν απλά στην Πατησίων!

Οι φωτογραφίες από την τραγωδία

Οι φωτογραφίες από τον χώρο που έγινε η τραγωδία λίγο μετά τις 22.40

Περιπολίες από τις ομάδες "ΔΙΑΣ" σε Αθήνα και Θεσαλλονίκη...

Βγαίνουν από αύριο, Μ. Δευτέρα στους δρόμους της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης οι ομάδες της δίκυκλης αστυνόμευσης, που είχε εξαγγείλει πριν από λίγο καιρό ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης. Στο λεκανοπέδιο της Αττικής θα περιπολούν συνολικά 2.004 αστυνομικοί ανά δυάδες, με 1002 μοτοσικλέτες των 650 κυβικών. Σύμφωνα με το πρόγραμμα, οι ομάδες «ΔΙΑΣ» θα καλύπτουν 167 τομείς στις πέντε αστυνομικές διευθύνσεις της Αττικής, ενώ κάθε αστυνομικό τμήμα θα περιλαμβάνει δύο έως τέσσερις τομείς, ανάλογα με την εγκληματικότητα και τις ανάγκες.
Ανάλογο θα είναι και το πρόγραμμα στην Θεσσαλονίκη, όπου θα περιπολούν συνολικά 422 αστυνομικοί με 211 μοτοσικλέτες. Σημειώνεται ότι η εκπαίδευση των αστυνομικών της Ομάδας «ΔΙΑΣ» ολοκληρώθηκε την Κυριακή στις αστυνομικές εγκαταστάσεις, με ασκήσεις σε όλα τα επίπεδα.

Επεισόδιο σε βάρος του προέδρου της ΓΣΕΕ στο Αγρίνιο

Επεισόδιο σε βάρος του προέδρου της ΓΣΕΕ κ. Γιάννη Παναγόπουλου, έλαβε χώρα χθες το βράδυ σε κεντρική καφετέρια του Αγρινίου. Ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ βρέθηκε στο Αγρίνιο μιας και η σύζυγός του κατάγεται από το Αγρίνιο.
Συγκεκριμένα ομάδα 10-15 νεαρών ατόμων εισέβαλλε στην καφετέρια "Μετρό" και επιτέθηκε στον πρόεδρο της ΓΣΕΕ πετώντας του νερά. Ωστόσο αποφεύχθηκαν τα χειρότερα καθώς εντελώς συμπτωματικά στον ίδιο χώρο βρέθηκαν αστυνομικοί.
Πηγή Εφημερίδα Πολιτεία Αιτωλών και Ακαρνάνων