Δευτέρα 29 Μαρτίου 2010

Άφαντοι οι δράστες της δολοφονίας του ιδιοκτήτη πρακτορείου ΠΡΟΠΟ

Οι δράστες λήστεψαν δύο καταστήματα.
Αφαντοι παραμένουν μέχρι και αυτή την ώρα οι δυο ένοπλοι κουκουλοφόροι που διέπραξαν τη ληστεία μετά φόνου λίγο μετά τις 10.30 το πρωί, σε πρακτορείο ΠΡΟΠΟ στη διασταύρωση των οδών Παρασκευοπούλου και Γιάνναρη, στα Πατήσια.

Θύμα είναι ο 55χρονος Ελληνας ιδιοκτήτης του πρακτορείου, τον οποίο πυροβόλησαν οι δράστες και εξέπνευσε κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο.
Στο κεφάλι πυροβόλησαν οι δράστες τον ιδιοκτήτη ΠΡΟΠΟ , ο οποίος εξέπνευσε κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο. Τι είναι αυτά ρε παιδιά, πάει ο άνθρωπος να βγάλει το μεροκάματο και γυρνάει
στο σπίτι του μέσα στο «κουτί». Πόσα ακόμη τέτοια περιστατικά πρέπει να γίνουν για να λάβουν άμεσα, μέτρα. Δεν πάει άλλο δεν το βλέπουν;;;
Μα καλά ρε παιδιά πήγαν οι δράστες λήστεψαν το κοσμηματοπωλείο, τραυμάτισαν τον ιδιοκτήτη και μετά από 7-8 λεπτά περίπου πήγαν λίγο πιο κάτω και σκότωσαν ένα ιδιοκτήτη πρακτορείου. Η αστυνομία που ήταν;;; Μέσα στο κέντρο της Αθήνας δεν υπήρχε κοντά ένα περιπολικό;;; Μα είναι δυνατόν… Ληστεύουν και σκοτώνουν όταν γουστάρουν. Έχει ξεφύγει η κατάσταση πλέον από κάθε έλεγχο. Το πράγμα είναι τόσο σοβαρό όσο δεν πάει. Δε θα μείνει κανένας στο τέλος, εκτός από τους ληστές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: