Σάββατο 7 Αυγούστου 2010

"Le Figaro": Ο Σαρκοζί εργάστηκε για την Mossad

Αποκαλυπτικό άρθρο της γαλλικής εφημερίδας 'Le Figaro' αναφέρει ότι ο Γάλλος πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί εργάστηκε για μια φορά - και ίσως να εξακολουθεί να το κάνει, όπως άφησε να εννοηθεί - για λογαριασμό της ισραηλινής αντικατασκοπίας ως Sayan (στα εβραϊκά σημαίνει 'βοηθός'), ένας από τους χιλιάδες Εβραίους πολίτες άλλων χωρών που βρίσκονται εκτός του Ισραήλ, οι οποίοι συνεργάζονται με τους 'katsas' (αξιωματικοί της Μοσάντ).
Μια επιστολή που στάλθηκε σε Γάλλους αξιωματούχους της αστυνομίας - πολύ πριν από τις προεδρικές εκλογές, αλλά έμεινε κάπως κρυμμένο - αποκάλυψε ότι ο Σαρκοζί είχε προσληφθεί ως κατάσκοπος του Ισραήλ.
Η γαλλική αστυνομία διερευνά επί του παρόντος τα έγγραφα που αφορούν εικαζόμενες δραστηριότητες κατασκοπείας του Σαρκοζί για λογαριασμό της Μοσάντ, οι οποίες κατά την 'Le Figaro', χρονολογούνται ήδη από το 1983. Σύμφωνα με τον συντάκτη του μηνύματος, το 1978, ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Menachem Begin διέταξε τη διείσδυση στο Γαλλικό κυβερνών γκωλικό Κόμμα, την «Ένωση για Ένα Λαϊκό Κίνημα» ('Union pour un Mouvement Populaire pour un Mouvement Populaire'). Αρχικά είχαν προσληφθεί ο Patrick Balkany, ο Patrick Devedjian και ο Pierre Lellouche.

Συνέχεια http://aggeloiellas.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: