Σάββατο 7 Αυγούστου 2010

Έβαλαν πρόστιμο στο ΑΛΤΕΡ για κάτι που λέει... όλη η Ελλάδα

Αντί να τους βάλουν πρόστιμο για την πλύση εγκεφάλου και την παραπληροφόρηση που κάνουν στον κοσμάκη οι γελοίοι του ΕΣΡ , τους έβαλαν πρόστιμο γιατί έθιξαν τον άνθρωπο που εξαπάτησε και κατέστρεψε χιλιάδες Έλληνες με το κόλπο του χρηματιστηρίου, τον άνθρωπο που είχε μαζέψει όλους τους αρχικλεφταράδες να κλέβουν για λογαριασμό του, βλέπε Τσουκάτοι, Μαντέληδες κ.λ.π συμμορία, τον προδότη που δημιούργησε τις γκρίζες ζώνες, τον αρχιπούστη πολιτικό που δεν φτάνει που μας πούλησε στους αμερικανούς την βραδιά των Ιμίων, είχε και το θράσος να τους ευχαριστήσει μέσα από την βουλή. Ε όχι τέτοιο θράσος ?
Είναι το πρώτο πρόστιμο που βάζει το ΕΣΡ σε κανάλι εξαιτίας χαρακτηρισμού συγκεκριμένου πολιτικού από δημοσιογράφο. 60.000 ευρώ καμπάνα στο Alter και στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού, επειδή στις 8 Ιουνίου ο Γιώργος Τράγκας ισχυρίστηκε ότι ο "Κ. Σημίτης είναι κλέφτης". Το περίεργο είναι ότι στο ΕΣΡ δεν προσέφυγε ο... Κ. Σημίτης.
Ούτε φυσικά κατέθεσε μήνυση ή αγωγή εναντίον του δημοσιογράφου. Για την ιστορία μειοψήφησαν η Εύη Δεμίρη και ο Ιωάννης Παπακώστας που πρότειναν πρόστιμο 100.000 ευρώ, καθώς επίσης και ο αντιπρόεδρος Νέστωρ Κουράκης, ο Κωνσταντίνος Τσουράκης και ο Ιωάννης Αποστολάς που πρότειναν πρόστιμο 30.000 ευρώ. Τα πρόστιμα επιβλήθηκαν με επίκληση του “σεβασμού της προσωπικότητας των αναφερομένων προσώπων”.
Πηγή http://ixnos1.blogspot.com
http://aggeloiellas.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: