Παρασκευή 30 Ιουλίου 2010

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΔΩΡΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗ SIEMENS:ΜΙΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΜΕ ΑΔΙΑΣΕΙΣΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ-ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ!


ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΜΑΧΗΤΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ "ΙΧΝΟΣ",ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΑΝ ΔΩΡΑΚΙΑ (ΑΠΟ ΣΑΜΠΑΝΙΕΣ ΜΕΧΡΙ ΣΟΚΟΛΑΤΑΚΙΑ) ΑΠΟ ΤΗ SIEMENS!
ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΝΩ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ,ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΣΒΗΣΑΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ...ΜΕ ΜΠΛΑΝΚΟ. ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ,ΕΝΩ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ: ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ,ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ,ΠΡΩΤΟΠΑΠΑΣ,ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ. ΠΑΤΗΣΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕΙΞΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ,ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΝΕ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ.
ΓΙΑΤΙ;ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΜΠΛΕΓΜΕΝΟΙ,ΟΠΩΣ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΠΡΟΣΕΧΩΣ!
Πηγή http://hellas-orthodoxy.blogspot.com

Μπογιοπουλος στην εκπομπη χατζηνικολαου στο αλτερ!

«Πυρετό» ανέβασε ο παρουσιαστής του «Αλτερ» Νίκος Χατζηνικολάου, όταν στην εκπομπή του, οι εκπρόσωποι του ΚΚΕ, με συγκεκριμένα στοιχεία, απέδειξαν ότι χρήματα υπάρχουν και μάλιστα σε τεράστιες ποσότητες, σε αντίθεση με τα όσα παπαγαλίζει η κυβέρνηση για να περάσει τα ταξικά της μέτρα. Αυτά τα λεφτά όμως βρίσκονται στα χέρια μιας δράκας καπιταλιστών, για το συμφέρον των οποίων δουλεύει η εκάστοτε κυβέρνηση και συνολικά το αστικό εποικοδόμημα.
Η ταραχή του παρουσιαστή έγινε μάλιστα ακόμα μεγαλύτερη όταν στο τραπέζι έπεσαν μερικά από τα πιο διαδεδομένα ονόματα μεγαλοεργοδοτών που έχουν συγκεντρώσει στα χέρια τους αμύθητο πλούτο, ελέω της πολιτικής του δικομματισμού. Και εκεί που το πράγμα «μιλούσε» από μόνο του, πως με τους καπιταλιστές στην εξουσία οι εργαζόμενοι δεν πρόκειται ποτέ να δουν χαΐρι, ο παρουσιαστής ανέλαβε να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά, για λογαριασμό όλων. Γι' αυτό κατέφυγε σε μια απαράδεκτη συκοφαντική επίθεση στο σοσιαλισμό που γνωρίσαμε, λέγοντας ανάμεσα σε άλλα, απευθυνόμενος στους εκπροσώπους του ΚΚΕ: «Και εσείς τι προτείνετε; Να βάλουμε στη θέση των επιχειρηματιών τα δικά σας κομματικά στελέχη; Δεν είδατε τι έκανε η νομενκλατούρα στις χώρες του υπαρκτού σοσιαλισμού; Δεν είδατε τις ντάτσες;» και άλλα παρόμοια, βγαλμένα από το πιο αισχρό οπλοστάσιο της αστικής προπαγάνδας.
... γιατί είναι επίκαιρος
Τι είναι αυτό που πραγματικά τους ζορίζει; Ξέρουν καλά πως οι σημερινές εξελίξεις επιβεβαιώνουν το ΚΚΕ όχι μόνο ως προς τις προβλέψεις και τις αναλύσεις του, αλλά κυρίως ως προς την πολιτική πρόταση διεξόδου, τον άλλο δρόμο ανάπτυξης που προτείνει στο λαό. Ξέρουν ότι ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι του μόχθου βλέπουν τα αδιέξοδα του συστήματος που υπηρετούν τα κόμματα του κεφαλαίου και τα παπαγαλάκια τους και θέλουν να συσκοτίσουν τη μόνη ρεαλιστική φιλολαϊκή διέξοδο, για να καλλιεργήσουν τη μοιρολατρία, την ήττα στο λαό. Γι' αυτό επιτίθενται μάταια με τα ίδια χιλιοειπωμένα ψέματα στο σοσιαλισμό. Επειδή τώρα περισσότερο από ποτέ σκιάζονται για τα διδάγματα και την προοπτική που δείχνει στο κίνημα.

Πηγή http://www.youtube.com/user/lesfakas

ΕΒΡΑΙΑ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ "ΦΕΡΟΜΕΝΟΥ" ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΜΙΧΑΛΗ ΣΑΛΛΑ

Τον τελευταίο καιρό ακούσαμε για την προσπάθεια εξαγοράς της Αγροτικής Τράπεζας απο την Τράπεζα Πειραιώς, ιδιοκτήτης της οποίας εμφανίζεται ο Σάλλας.
Στην αγροτική είναι υποθηκευμένη σχεδόν όλη η αγροτική περιουσία και η Τράπεζα Πειραιώς είχε πάρει πριν λίγο καιρό 3 δισ. περίπου απο το πακέτο των 28 δισεκατομμυρίων που έδωσε η κυβέρνηση Καραμανλή για να στηρίξει τις τράπεζες. Με τα λεφτά που πήραν απο το κράτος θα αγοράσουν την ΑΓΡΟΤΙΚΗ που έχει πολύ περισσότερα αποθεματικά. Με τα λεφτά μας, μας εξαγοράζουν. Τι δεν μας είπαν ποτέ τα κατεστημένα ΜΜΕ;
Η Σοφία Στάϊκου-Σάλλα, η σύζυγος του ιδιοκτήτη της Τράπεζας Πειραιώς, Μιχάλη Σάλλα είναι Εβραία του Βόλου. Η ίδια έχει δηλώσει οτι στα 18 της χρόνια πήγε στο Ισραήλ εθελοντικά για 2 χρόνια σε κιμπούτς για να αποκτήσει εμπειρίες. Η αλήθεια είναι οτι σχεδόν όλοι οι Εβραίοι του πλανήτη πάνε για κάποιο διάστημα της ζωής τους στο Ισραήλ για να εκπαιδευτούν είτε σε ειδικές κατασκηνώσεις όπου και γίνεται η "πλύση εγκεφάλου" απο τους σοφούς ραββίνους, είτε στα Κιμπούτς για εθελοντική εργασία. Η κ. Στάϊκου Σάλλα είναι κουμπάρα της Ολγας Τρέμη.
Την είδηση την διαβάσαμε στην εφημρίδα "ΣΤΟΧΟΣ" της Πέμπτης 29 Ιουλίου 2010
Πηγή http://antipliroforisi.blogspot.com

Ο Θανάσης Κλιγκόπουλος (ιδιοκτήτης βυτιοφόρου) έκανε σκόνη την κυβερνητική προπαγάνδα - Οι Έλληνες δεν είναι πρόβατα και δεν υποτάσσονται!

Πηγή http://greeknation.blogspot.com

Oι Τράπεζες του εξωτερικού προετοιμάζονται για έξοδος χώρας απο το Ευρώ - Για ποιόν χτυπάει η καμπάνα ;;;

Eμείς πάντως τα είχαμε γράψει εδώ και μήνες . Θα μας υποθηκεύσουν με το μνημόνιο και θα μας πετάξουν έξω απο την Ευρωζώνη όταν κρίνει το δικό τους "ρολοί"
Κανένας πολίτης δεν δικαιούται να πεί οτι έπεσε απο τα σύννεφα βλέποντας τις καταθέσεις του να μετατρέπονται εν μια νυκτί απο ευρώ σε υποτιμημένα "γρόσια" Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας Financial Times το τελευταίο διάστημα, οι τράπεζες διατύπωσαν την ανάγκη ύπαρξης μίας μελέτης "δικλείδας ασφαλείας" για τον αντίκτυπο που θα υπήρχε στις δραστηριότητες ομολόγων και παραγώγων από μία ενδεχόμενη αποχώρηση κράτους-μέλους της ευρωζώνης.
Έτσι, όπως αναφέρει η εφημερίδα, ο διεθνής οργανισμός που αντιπροσωπεύει τον κλάδο παραγώγων και swap επικοινώνησε εκτάκτως την προηγούμενη εβδομάδα με τα μέλη του, ώστε να δημιουργηθεί ένα σώμα που θα διατυπώσει προτάσεις, ώστε να είναι έτοιμες οι τράπεζες για το ενδεχόμενο αποχώρησης κάποιας χώρας από την ευρωζώνη. Μυστικές διαβουλεύσεις τραπεζιτών Λόγω της «ευαισθησίας» του ζητήματος, ο αριθμός των εμφανιζομένων συμμετεχόντων στο σώμα εμφανίζεται να είναι σχετικά μικρός – περίπου 12 – και θα απαρτίζεται κυρίως από τράπεζες αλλά και επενδυτές. Τι κρύβουν ;;;
Την μυστικότητα των εργασιών "προδίδουν" οι καθησυχαστικές δηλώσεις του εκπρόσωπου της Διεθνούς Ενώσεως Swaps και Derivatives (International Swaps and Derivatives Association) πως η κίνηση αυτή δεν αντικατοπτρίζει «καμία πρόβλεψη για την πιθανότητα υλοποίησης τέτοιου ενδεχόμενου» αλλά πως αποφασίστηκε να ιδρυθεί μία ερευνητική ομάδα ώστε να «αναζητηθούν τα διαφορετικά σενάρια από την πιθανή αποχώρηση μίας χώρας από την ευρωζώνη και να εξακριβωθούν οι νομικές κινήσεις και τα έγγραφα απαιτούνται για τις αγορές παραγώγων και τα βήματα που θα πρέπει να ακολουθηθούν έτσι ώστε να αντιμετωπιστεί η κατάσταση». Σε τεχνικό επίπεδο, η απομάκρυνση μίας χώρας από την ευρωζώνη συνεπάγεται απαιτούμενες αλλαγές σε οποιαδήποτε συναλλαγή ή οικονομικό συμβόλαιο με αξία σε ευρώ, για την εν λόγω χώρα. Ορισμένοι νομικοί σύμβουλοι εκτιμούν ότι ο αντίκτυπος είναι μικρότερος από ότι εικάζεται καθώς επηρεάζονται μόνο τα συμβόλαια που έχουν συναφθεί βάσει της εθνικής νομοθεσίας της χώρας που αποχωρεί και εν προκειμένου για την χώρα μας τα χρήμα των "επενδυτών" διασφαλίζονται απο τους όρους του μνημονίου.
Πηγή http://tiresias-press.blogspot.com/2010/07/o_29.html

Δημόσιο νοσοκομείο ξοδεύει 5 εκατομμύρια ευρώ μόνο για καθαριότητα - Καράφλιασαν οι Τροικάνοι...

Οι αστραφτερές υπερτιμολογήσεις θόλωσαν τα μάτια των ελεγκτών της τρόικας !!!!!
Τους "καράφλιασε" η απάντηση της Μαριλίζας!
Στον ύπνο έπιασαν την Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου οι Τροικάνοι που τους άρχισε τα αλαμπουρνέζικα περί δικαιοσύνης όταν ανακάλυψαν οτι σε δημόσιο Νοσοκομείο ο εργολάβος μοιραζόταν με τη διοίκηση του Νοσοκομείου 5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ για αστραφτερή καθαριότητα!!!
Αξίζει να σημειωθεί ότι για εργασίες καθαρισμού 5.000.000 ευρώ τα αθεόφοβα πιράνχας του δημοσίου είχαν προσάψει ως αποδεικτικό μια και μοναδική απόδειξη μηνιαίων αγορών στην οποία η εταιρεία καθαρισμού φαινόταν να είχε αγοράσει απο μίνι μάρκετ 9.000 χλωρίνες οι οποίες προφανώς χρησιμοποιήθηκαν για την απολύμανση του νοσοκομείου μέσα σε ένα μήνα!
"Αυτά μόνο στην Ελλάδα συμβαίνουν"...αναφώνησε ένας από τους ελεγκτές σχολιάζοντας πως το ΔΝΤ ούτε στην Αργεντινή δεν ανακάλυψε τόσο κραυγαλέα σκάνδαλα !!!
Για περισσότερες πληροφορίες μάλλον θα πρέπει να ψάξετε στην Ελληνική Δικαιοσύνη...
Γιατί η Μαριλίζα άφησε άφωνους τους ελεγκτές της τρόικας με αλαμπουρνέζικες δικαιολογίες που εξαγρίωσαν τους ελεγκτές απαντώντας τους λές κι απευθύνεται στον Ελληνικό λαουτζίκο...
Τους είπε " Συμβαίνουν αυτά... δεν το είχαμε ανακαλύψει αλλα τώρα που μας το είπατε να είστε σίγουροι οτι θα στείλω την υπόθεση στην Ελληνική Δικαιοσύνη"
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ...μα και πάλι...ΕΛΛΗΝΙΚΟ !!!
Πηγή http://tiresias-press.blogspot.com

Εκνευρισμένοι απο την απεργία οι Κινέζοι

Αντιμέτωπη με την έντονη δυσφορία της κινεζικής πλευράς για την καθυστέρηση στην υλοποίηση της συμφωνίας παραχώρησης του προβλήτα ΙΙ του Πειραιά, εξαιτίας των απεργιακών κινητοποιήσεων των λιμενεργατών, βρίσκεται πλέον η κυβέρνηση.
Ο Κινέζος πρέσβης Λιν Λινγκουάν, ύστερα από δικό του αίτημα, που δείχνει ότι οι Κινέζοι αρμόδιοι δεν μπορούν να παρακολουθούν επ' αόριστον ως παθητικοί θεατές τις εξελίξεις, συναντήθηκε...με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Θεόδωρο Πάγκαλο και τον υπουργό παρά τω πρωθυπουργώ Χάρη Παμπούκη.

Μια ακόμη εκδήλωση της δυσφορίας των Κινέζων συνιστά το ενδεχόμενο να ματαιωθεί η επίσκεψη του προέδρου της Cosco Γουέι Τζιαφού στην Αθήνα, η οποία επρόκειτο να πραγματοποιηθεί εντός του Νοεμβρίου.
Η υπουργός Οικονομίας Λούκα Κατσέλη αποδοκίμασε εκ νέου χθες τους λιμενεργάτες, τονίζοντας ότι «οι ολίγοι, ειδικά όταν διασφαλίζονται πλήρως τα δικαιώματά τους, δεν μπορούν να θέτουν σε κίνδυνο τα συμφέροντα των πολλών».
Ωστόσο, προς το παρόν τουλάχιστον, δεν τίθεται θέμα πολιτικής επιστράτευσης των λιμενεργατών. Ετσι, τόσο η κυβέρνηση όσο και οι επιχειρήσεις που έχουν υποστεί ισχυρό πλήγμα από τις κινητοποιήσεις ευελπιστούν ότι τη λύση δόθηκε σήμερα απο τη Δικαιοσύνη, κηρύσσοντας την απεργία παράνομη και καταχρηστική.
Έτσι εύκολες είναι οι λύσεις ;;;
Πηγή http://tiresias-press.blogspot.com

Να «προβλέψουν» τις μελλοντικές κινήσεις των χρηστών του Διαδικτύου προσπαθούν η Google και η CIA !!!

Ο κολοσσός των αναζητήσεων στο Internet και η Αμερικανική Κρατική Υπηρεσία Πληροφοριών, χρηματοδοτούν από κοινού μια εταιρεία που αναπτύσσει ένα πρόγραμμα παρακολούθησης σε «πραγματικό χρόνο» όλων των κινήσεων που γίνονται στο Διαδίκτυο !!!
Οι εκπρόσωποι της εταιρείας αυτής, υποστηρίζουν ότι με την κατάλληλη επεξεργασία, διασταύρωση και ανάλυση των στοιχείων που συλλέγονται, μπορούν να προβλέψουν το μέλλον! Να πιθανολογήσουν, δηλαδή, ποια θα είναι η επόμενη «κίνηση» ενός χρήστη, μιας ιστοσελίδας κ.λ.π. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Wired.com, η εταιρεία Recorded Future χρηματοδοτείται από τους επενδυτικούς βραχίονες της CIA και της Google, προκειμένου να αναπτύξει το εν λόγω πρόγραμμα.
Η Google πιθανότατα επιθυμεί να χρησιμοποιήσει τις «προβλέψεις» για να αναπτύξει περισσότερο στοχευμένα αποτελέσματα στις αναζητήσεις της και η CIA για να «προλάβει» πιθανές παράνομες δραστηριότητες. Οι ειδικοί της Recorded Future «σαρώνουν» καθημερινά δεκάδες χιλιάδες ιστοσελίδες, blogs και λογαριασμούς χρηστών στο Twitter, με σκοπό να εντοπίσουν τη διασύνδεση που υπάρχει μεταξύ των ανθρώπων, των οργανώσεων, των πράξεων και των συμβάντων που γίνονται στο Διαδίκτυο – τόσο των σημερινών όσο και των επερχόμενων. Σύμφωνα με την εταιρεία, ο μηχανισμός πηγαίνει «πιο πέρα από την αναζήτηση», εξετάζοντας τους «αόρατους συνδέσμους» που υπάρχουν σε έγγραφα και σελίδες που αναφέρονται στο ίδιο θέμα και εντοπίζοντας όλους τους σχετιζόμενους με το θέμα ανθρώπους και τα σχετικά με αυτό γεγονότα.
Το πρόγραμμα λειτουργεί ως εξής: για κάθε περιστατικό που αποτελεί αντικείμενο ενδιαφέροντος, εντοπίζονται πληροφορίες για το πότε συνέβη και υπολογίζεται ποια εξέλιξη θα έχει στο μέλλον, με τη βοήθεια «ειδικών αλγορίθμων τεχνητής νοημοσύνης». Η εταιρεία καταγράφει την online κίνηση που σχετίζεται με το εν λόγω συμβάν και παρέχει υπηρεσίες «ανάλυσης του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος». «Το ωραίο είναι ότι μπορείς να προβλέψεις πραγματικά την εξέλιξη ενός συμβάντος, σε πολλές περιπτώσεις», δηλώνει ο διευθύνων σύμβουλος της Recorded Future, Κρίστοφερ Άλμπεργκ, πρώην κομάντο του σουηδικού στρατού και κάτοχος διδακτορικού στην επιστήμη των υπολογιστών. Οι δραστηριότητες της εταιρείας προσέλκυσαν γρήγορα το ενδιαφέρον της Google και της In-Q-Tel, εταιρείας που αναλαμβάνει επενδύσεις για λογαριασμό της CIA. Είναι η πρώτη φορά που η μεγαλύτερη μυστική υπηρεσία των ΗΠΑ χρηματοδοτεί επισήμως από κοινού με την Google το ίδιο πρόγραμμα. Η κίνηση αυτή αναμένεται να προκαλέσει αντιδράσεις από τους επικριτές της Google, οι οποίοι παρατηρούν έναν «ύποπτο εναγκαλισμό» της εταιρείας με την κυβέρνηση των ΗΠΑ.
Οι μυστικές υπηρεσίες της Αμερικής εκδηλώνουν έντονο ενδιαφέρον για την υιοθέτηση μιας «νοημοσύνης ανοικτού κώδικα», που θα αξιοποιεί πληροφορίες δημόσια διαθέσιμες, αλλά συχνά χαμένες στον τεράστιο όγκο των πληροφοριών με τις οποίες κατακλύζεται καθημερινά το Ίντερνετ. Η CIA και άλλες υπηρεσίες έχουν επενδύσει, μέσω της In-Q-Tel, σε αρκετές εταιρείες που θα τους βοηθήσουν στη συγκέντρωση και αξιοποίηση τέτοιων πληροφοριών
Πηγή http://www.securitygr.com/portal.php

ΡΊΞΤΕ με την ψυχή σας.... (ΠΑΙΧΝΙΔΙ)

ΡΊΞΤΕ με την ψυχή σας....
ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ:

Πέμπτη 29 Ιουλίου 2010

15 ΑΤΟΜΑ ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΑΓΑΠΗΣ ΄΄LOVE PARΑDΕ΄΄

Duisberg Γερμανία..
Τουλάχιστον 15 άτομα σκοτώθηκαν και 100 τραυματίστηκαν μετά τον πανικό που προκλήθηκε λόγο της ασφυκτικής κατάστασης όταν οι ''γλεντζέδες'' πήρανε μια σύντομη διαδρομή μέσω μιας σήραγγας που ήταν πολύ μικρή για να αντιμετωπίσει το πλήθος του κόσμου..
Δείτε βίντεο..

“Από Σεπτέμβριο να δεις τι έχει να γίνει…”

α) Γνωστός ηγούμενος του Αγίου Όρους φέρεται να είπε μετά από την καθημερινή τράπεζα ενώπιον 100 ανθρώπων ότι “μετά τον Σεπτέμβριο η Ελλάδα θα πτωχεύσει και να κάνει ο καθένας το κουμάντο του.” Μάλιστα προέτρεψε τους παρευρισκόμενους να το μεταφέρουν στους δικούς τους. Αυτό είναι κάτι που δεν συνηθίζεται για όσους γνωρίζουν τα του Αγίου Όρους…
β) Εάν η παραπάνω πληροφορία είναι αληθής έρχεται να προστεθεί σε μια άλλη πληροφορία που είχα πριν από τρις μήνες αλλά δεν έβγαλα ότι η ανεκδιήγητη Τζάκρη σε ανύποπτο χρόνο ανέφερε σε κάποιον ότι “από Σεπτέμβριο να δεις τι έχει να γίνει…”
γ) Στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη – τρόπος του λέγειν… – λάβαμε την πληροφορία ότι ήδη έχει δοθεί εντολή σε κλειστό κύκλο υψηλόβαθμων αξιωματικών, ότι από τώρα και μετά εάν θα γίνει κάτι πολύ χοντρό ώστε να χαθεί ο έλεγχος να δώσουν προτεραιότητα στα σπίτια και τις οικογένειες και να αφήσουν τις επιχειρήσεις στο έλεος του Θεού – και των επιτήδειων φυσικά…
Ο σκοπός της αναφοράς δεν είναι να τρομοκρατήσει κανέναν αλλά να αφυπνίσει τους τελευταίους υπνοβατούντες που νομίζουν ότι δεν τρέχει τίποτα…
Οι πληροφορίες που συγκλίνουν ότι από Σεπτέμβριο και μετά μπαίνουμε σε σκοτεινό τούνελ είναι πάρα πολλές και από διαφορετικές πηγές. Θα δοθεί μάχη και μοναδικός μας σκοπός θα είναι να επιβιώσουμε ως μονάδες, οικογένειες και ως χώρα
Η ευθύνη της κυβέρνησης του Παπανδρέου είναι ιστορικά μέγιστη :
υποθήκευσε την χώρα ενώ ήξερε ότι απλά θα έπαιρνε μια μικρή παράταση χρόνου μέχρι την πτώχευση…
Κανείς δεν αναρωτιέται εάν άξιζε τον κόπο…
Από εδώ και πέρα τον λόγο θα τον έχει ο λαός κι αυτός θα είναι που θα πάρει τα δικά του μέτρα…
Πηγή http://pentapostagma.blogspot.com

ΕΥΒΟΙΑ: ΚΟΙΝΟΤΑΡΧΗΣ ΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ 1,3 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ!

Στο Πειθαρχικό Συμβούλιο προκειμένου να αποφασίσει για την παύση τους για σοβαρούς λόγους δημοσίου συμφέροντος παραπέμπει με απόφαση του ο υφυπουργός Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Γιώργος Ντόλιος τον εκλεγμένο με το ΠΑΣΟΚ πρόεδρο της Κοινότητας Καφηρέως Γιώργο Χουντάση και την πρόεδρο της Κοινότητας Αντιπάρου Βαρβάρα Φαρούπου- Μανέτα.
Σύμφωνα με πληροφορίες της αυτοδιοίκησης gr από την έκθεση των Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης ο κοινοτάρχης Καφηρέως φέρεται να έχει παρακρατήσει παράνομα «από είσπραξη ειδικού τέλους ανανεώσιμων πηγών ενέργειας (ΑΠΕ) για λογαριασμό της κοινότητας συνολικού ποσού 1.308.603 ευρώ» για το διάστημα από τον Οκτώβριο 2002 έως τον Οκτώβριο του 2009!
Κι άλλη περίπτωση με παράνομες μεταδημοτεύσεις Ενώ η συνάδελφός του της Αντιπάρου παρά τις συνεχείς οχλήσεις του περιφερειάρχη για την ανάκληση 23 παράνομων μεταδημοτεύσεων πριν τις δημοτικές εκλογές του 2006, κώφευε. Όπως μάλιστα σημειώνουν στην έκθεση τους οι Ελεγκτές Δημόσιας Διοίκησης «σας γνωρίζουμε ότι η εκλογή της προέδρου κρίθηκε με 1 ψήφο διαφορά.» Μάλιστα, στην κοινοτάρχη Αντιπάρου έχει ήδη επιβληθεί από το γενικό γραμματέα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου πειθαρχική ποινή αργίας ενός μηνός «λόγω μη χορήγησης σε κοινοτικούς συμβούλους της μειοψηφίας καταλόγου με τα ονόματα όσων μεταδημοτεύσεων πριν τις δημοτικές εκλογές του 2006 και των σχετικών δικαιολογητικών.»
Επισημαίνεται ότι το Πειθαρχικό Συμβούλιο, του άρθρου 147 του Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων (ΚΔΚ, Ν. 3463/ 2006, Α’ 114) αποτελείται στην πλειοψηφία του από τακτικούς δικαστές που ορίστηκαν από τον Πρόεδρο του Τριμελούς Συμβουλίου Διεύθυνσης του Εφετείου Αθηνών.
Πηγή http://www.aftodioikisi.gr

Όσα συζητούν πίσω απο την πλάτη μας οι πολιτικοί μας..

Δεν συνηθίζουμε να δημοσιεύουμε πολύ συνοπτικά μηνύματα ή σχόλια αναγνωστών.
Το παρακάτω μήνυμα εστάλη στον ΤΕΙΡΕΣΙΑ απο αναγνώστη που για ευνόητους λόγους επιθυμεί να κρατήσει την ανωνυμία του. Μπορεί να είναι συνοπτικό αλλά περιέχει μια προσωπική μαρτυρία σε φράση που ακούστηκε απο το στόμα μεγάλου κυβερνητικού στελέχους... Δημοσιεύουμε το email και τα σχόλια... δικά σας...
" Καλησπέρα σας, Θα ήθελα να σας πω την εμπειρία μου μπας και μπορέσετε και μας ξυπνήσετε σαν ζώα μου μας έχουν μετεξελίξει. Για ευνόητους λόγους θα ήθελα να κρατήσω την ανωνυμία μου. Βρέθηκα σε μια συνάντηση με κυβερνητικούς χθες και άκουσα την εξής απίστευτη φράση (από Νο 3 σε Υπουργείο) για τα μέτρα που έχουν υιοθετηθεί καθώς και για νέα που κυοφωρούνται: «…Αν δεν τα περάσουμε τώρα που η κοινωνία είναι ανάστατη και χωρίς ανοχές πότε θα τα περάσουμε;» Δεν ξέρω αν είναι ο γυαλός στραβός, προσωπικά πιστεύω ότι εμείς πάμε ... ευχαριστώ για τον χρόνο σας "
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
Πηγή http://tiresias-press.blogspot.com

Τυχαίο το συμβάν στο Duisberg της Γερμανία με το LOVE PARADE.Μπορεί ΝΑΙ μπορεί ΟΧΙ;

Ο John Motsonί δρυσε την Love Parade.
Είναι γνωστός και ως MOTTΕ και είναι διάσημος σχολιαστής ποδοσφαίρου.
Έχει πλέον συνταξιοδοτηθεί.Είναι Πολύ δημοφιλείς , τόσο στους παίκτες όσο και στους θεατές.
Ο John Motsonι ήταν επίσης ο σχολιαστής σε αυτό το LIVE GAME στο Hillsborough του BBC όπου 96 άνθρωποι συνθλίβονται μέχρι θανάτου στις 15 Απριλίου 1989 στο FA Cup Ημι-τελικός του 1989 μεταξύ Liverpool and Nottingham μετά την εισροή πολλών χιλιάδων οπαδών μέσω ένός στενού τούνελ στο πίσω μέρος της ταράτσας του γηπέδου , προκάλεσε μια τεράστια συντριβή στο μπροστινό μέρος της ταράτσας..

Τό Duisberg στην Γερμανία έχει ένα μεγάλο σύμβολο στο κέντρο της πόλης, ένα γλυπτό που δείχνει μια «LEBENSRETTER BIRD" (πουλί πολύχρωμο ) που φαίνεται σαν να έχει σεξουαλικές σχέσεις με μια γυναίκα Ο οποίος έχει καρδιές στο κώλο. ΠΡΩΚΤΙΚΌ ..
Είναι κατασκευασμένο από Niki de Saint Phalle.

Συμβολικό..
Στις 15 Νοέμβρη 1966, αυτό το τεράστιο, κόκκινο-eyed πλάσμα με φτερά (ασημένιο πουλί φώτο)εμφανίστηκε στο Point Pleasant στην Δυτική Βιρτζίνια.
Απο τότε ξεκίνησαν δεκατρείς μήνες από απόκοσμα μυστήρια, τρέλα, και mayhem για τον λαό του Point Pleasant, με αποκορύφωμα την κατάρρευση της γέφυρας Silver στο Point Pleasant, η οποία άφησε 46 νεκρούς.

Βλέπετε να ενώνει τίποτα τα 3 ατυχήματα μεταξύ τους.;;;

Ιερέας έπνιξε βρέφος..

Ρουμάνος Παπάς κατηγορείται ότι έπνιξε βρέφος την ώρα της βάφτισης.. Ο πατέρας Valentin αρνείται τις κατηγορίες, ωστόσο σύμφωνα με την νεκροψία που έγινε στο άτυχο βρέφος, εδειξε ότι ο θάνατος προήλθε απο πνιγμό, ενώ βρέθηκαν νερό απο την κολυμπήθρα στα πνευμόνια του..
Ο πατέρας ανέφερε ότι κατά τη διάρκεια της βάφτισης το παιδί του ένιωθε εμφανώς άβολα. «Δεν μπορούσε να εισπνεύσει, το πρόσωπό του έγινε μπλε και έβγαζε αφρούς από το στόμα», είπε σοκαρισμένος ο πατέρας του βρέφους. Και.. πρόσθεσε: «Δεν μπορούσαμε να το πιστέψουμε ότι έβαλε τα χέρια του (ο ιερέας) στην κοιλιά και το κεφάλι (του βρέφους) και το έβαλε κάτω από το νερό τρεις απανωτές φορές».
Η νονά του μωρού είπε ότι αυτό έκλαιγε δυνατά, καθώς το έβαλε στο νερό και πως, αν και αρχικά ανησύχησαν, σκέφτηκαν ότι ο ιερέας είναι έμπειρος και άρα ήξερε τι έκανε, αλλά αποδείχτηκαν λάθος. «Όταν πήραμε το μωρό στα χέρια μας, ήταν πολύ αργά», πρόσθεσε.
Όμως, ο ιερέας δεν κάλυψε το στόμα του βρέφους με το χέρι του, καθώς το έβαζε στο νερό, με αποτέλεσμα αυτό να πιει πολύ νερό και να πνιγεί. Αν ο ιερέας κριθεί ένοχος, για ανθρωποκτονία από αμέλεια, αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης μέχρι και τρία χρόνια.
Πηγή http://trelokouneli.blogspot.com

Αναλύοντας την προκήρυξη της «Σέχτα Επαναστατών»

Γράφει ο Μανώλης Κυπραίος
Η νέα αυτή προκήρυξη της «Σέχτα Επαναστατών» για τη δολοφονία του Σωκράτη Γκιόλια δεν ήταν σαν τις υπόλοιπες. Είναι ουσιαστικά αποστολή διαβήματος «κηρύξεως πολέμου», γεγονός που κάνει την εν λόγω οργάνωση ακόμη πιο επικίνδυνη.

Το μήνυμα που στέλνει εις άπαντες είναι ένας: «Μη μας υποτιμάτε». Ουσιαστικά έχουμε την παραδοχή για πρώτη φορά της δημιουργίας στην Ελλάδα επαναστατικής εστίας, γνωστή και ως «Focoism». Η έννοια αυτού του όρου προέρχεται από την ισπανική λέξη «Focο» και ιδρυτής αυτής της σχολής επαναστατικής δράσης ήταν ο Κουβανός Φιντέλ Κάστρο και θεμελιωτής της Αργεντίνος Ερνέστο Τσε Γκεβάρα. Στόχος της τακτικής του «Focoism» είναι μια ολιγάριθμη επαναστατική δύναμη, με την άμεση χρήση βίας, να προκαλέσει τη λαϊκή υποστήριξη. Σε αντίθεση με το μαρξιστικό-λενινιστικό δόγμα όπου πρώτα πρέπει να εξασφαλιστεί η πολιτική κινητοποίηση και αν χρειαστεί να υπάρξει βία, οι υποστηρικτές του «Focoism» πιστεύουν πως η βία μπορεί να μετασχηματίσει την πολιτική κατάσταση. Ο λαός αφυπνισμένος από μια δύσκολη εσωτερική κατάσταση και οργισμένος από την κυβερνητική ανικανότητα, ενθουσιάζεται από τις επιθέσεις-τιμωρίες και συντάσσετε στο πλευρό των επαναστατών σε μια διαδικασία της οποίας καταλύτης είναι η ίδια η βία.
Χαρακτηριστική παράγραφος που επιβεβαιώνει πως τα μέλη της «Σέχτα Επαναστατών» επιδιώκουν την εφαρμογή αγώνα τύπου «Focoism» είναι η εξής: «Για αυτό η πρότασή μας στο τώρα είναι σαφής. Οσοι άνθρωποι θέλουν να αρνηθούν έμπρακτα την τυραννία του συστήματος ας περάσουν από τα λόγια στην πράξη. Σύντροφοι οργανωθείτε, φτιάξτε ομάδες, συλλογικοποιήστε τις επιθυμίες σας, οπλιστείτε, διαβάστε επικοινωνήστε, αρνηθείτε τους ρόλους και τις ηγεμονίας, καταργήστε τη .......... .δουλειά και περάστε στη στρατηγική του ένοπλου αγώνα». Η ιστορική εμπειρία έχει αποδείξει πάντως πως η τακτική του «Focoism» όσο και αν ήταν εφικτή, δεν ήταν αποτελεσματική. Τα τακτικά αποτελέσματά της υπήρξαν καταστροφικά.
Οι συντάκτες του κειμένου
Αναλύοντας σε πρώτο στάδιο την προκήρυξη συντακτικά, ανακαλύπτει πως έχει γραφεί από δύο άτομα. Το ένα ανήκει στην ιδεολογική ελίτ της οργάνωσης και το άλλο στο επιχειρησιακό τμήμα. Υπάρχουν εναλλαγές καλέσματος, οργής, σωφροσύνης, μίσους και προειδοποιήσεων. Ο ένας εκ των συντακτών μιλάει με το «μυαλό» και έχει άριστη συντακτική σύνδεση, ο άλλος μιλάει με την «καρδιά» και ως ένα εκ των μελών των «μηχανικών» της οργάνωσης η σύνταξή του είναι κατά κάποιο τρόπο «λαϊκή». Αυτό ίσως συμβαίνει γιατί η επιστολή της ομάδας των «μηχανικών» της οργάνωσης στάλθηκε στην ανώτερη μορφή της ιεραρχίας, την οποία δεν γνωρίζει για τακτικούς λόγους, όπως έχουμε περιγράψει και στην προηγούμενη ανάλυσή μας. Εγινε «συρραφή» των δύο κειμένων-παρατηρήστε τη διαφορά της περιγραφής της επιχείρησης και της εισαγωγής και του επιλόγου-και μετά στάλθηκε.
Συνέχεια στο http://kafeneio-gr.blogspot.com

Τετάρτη 28 Ιουλίου 2010

Να μας το πει ότι άλλαξε ο ‘ιδιοκτήτης’

Ένα από τα δημοσιογραφικά βίτσια είναι και να διαβάζεις στην παραλία την εισήγηση του Γιώργου Παπανδρέου στο υπουργικό συμβούλιο. Η τεχνολογία εξάλλου έχει βοηθήσει έτσι ώστε να μην χάνουμε ούτε στις διακοπές μας κανένα από τα κωμικά επεισόδια της πολιτικής σκηνής. Και βέβαια, όταν είσαι σε μια παραλία ,πρέπει πλέον να είσαι και ιδιαίτερα προσεκτικός μην εμφανιστεί κανένας πρωθυπουργός με το κανό του στην περιοχή.
Η εισήγηση λοιπόν του Γιώργου Παπανδρέου μου θύμισε έντονα κάτι παιδικές εκθέσεις που γράφαμε μικροί για το έντυπο του σχολείου, νομίζω λεγόταν τα χελιδόνια. Τα περισσότερα λοιπόν κείμενα των παιδικών μας χρόνων είχαν να κάνουν με το τεράστιο θέμα ‘πως πέρασα το Σαββατοκύριακο’ και συνήθως κατέληγαν με το ‘την Κυριακή φάγαμε όλοι μαζί στης γιαγιάς’, ή αν δεν είχες γιαγιά, σε τρέχανε στα βουνά, οπότε οι εκθέσεις ξεκινούσαν με το ‘την Κυριακή με πήρε η μαμά και ο μπαμπάς και πήγαμε στην Πάρνηθα να δούμε το δάσος’. Κάπως έτσι και ο Γιώργος Παπανδρέου κάλεσε καλοκαιριάτικα τους υπουργούς να τους πει πως πέρασε στο ταξίδι του στο Ισραήλ, μιας και το δάσος στην Πάρνηθα το έκαψε η δεξιά. ‘Παίξαμε, πήγαμε βόλτα στα μουσεία, φορέσαμε κάτι καπέλα, πήγαμε και στην εκκλησία και ο μπαμπάς μου είπε πως θα έρθουν πολλοί Ισραηλινοί τουρίστες στην Ελλάδα’. Μια μεγάλη παιδική χαρά. Το κωμικό βέβαια στην υπόθεση είναι πως ο Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος επισκέπτεται αυτές τις ημέρες την Ελλάδα, κάλεσε , η μάλλον απαίτησε από τους υπουργούς του, να πάνε διακοπές. Την ώρα δηλαδή που η χώρα διέρχεται τη μεγαλύτερη κρίση της ιστορίας της, την ώρα που στο κάτω-κάτω χιλιάδες συμπολίτες μας δεν έχουν μία να πάνε διακοπές, το αφεντικό το κλείνει το μαγαζί, βάζοντας και ταμπέλα ‘επιστροφή τον Σεπτέμβριο’. Εκτός και αν ψάχνει για παρέα να πάει κανα ταξιδάκι στην Πάτμο, και θέλει να πάρει μαζί και τον Λοβέρδο, στο αίτημα αυτό δεν υπάρχει καμία λογική.
Οι υπουργοί της Κυβέρνησης θα πάνε διακοπές και θα αναλάβουν το μαγαζί τα τυπάκια της τρόικας, οι φον φούφουτοι του Πάγκαλου. Και φυσικά, αυτοί τη δουλειά τους κάνουν, αλλά μήπως θα έπρεπε επιτέλους ο Πρωθυπουργός να μας ανακοινώσει πως το μαγαζί άλλαξε διεύθυνση και η χώρα ιδιοκτήτη; Που ξέρει … Μπορεί και να τον ευχαριστήσουμε κιόλας….
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΤΤΑΡΙΔΗΣ δημοσιογράφος.
Πηγή http://pentapostagma.blogspot.com

Η συνέντευξη του Γ. Κοεμτζόπουλου που δεν μεταδόθηκε ποτέ από την τηλεόραση.

Γιώργος Κεμτζόπουλος: Ερευνητής Εξωγήινης Νοημοσύνης, Ζωγράφος, Δρ. Πολιτικός Μηχανικός.
Πρόσφατα ένα Ελληνικό κανάλι πήρε πάλι μια συνέντευξη μου τριάντα πέντε λεπτών με τηλεοπτικό συνεργείο που έστειλε στο σπίτι μου για την εκπομπή του ''Οι πύλες του ανεξήγητου'', πού κάλυπτε θέματα πού αναφέρονται στο τι θα συμβεί το 2012. Σε αυτήν μου την συνέντευξη μίλησα περιληπτικά για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο πλανήτης μας μέχρι το 2012 και πως αυτά θα επιλυθούν, για τις αλλαγές που θα γίνουν στην Γη και τους κατοίκους της μέχρι τότε μπαίνοντας στην πέμπτη διάσταση, για τις ιδιότητες και τις μεγάλες δυνατότητες που θα αποκτήσουμε τότε ως πεμτοδιάστατα όντα κλπ, καθώς και για την σημαντική βοήθεια που θα μας δώσουν οι εξωγήινοι για να επιτύχουμε την μετάβαση μας αυτή. Όμως ο υπεύθυνος δημοσιογράφος δεν τόλμησε τελικά να παρουσιάσει την συνέντευξη, παρ όλο που του...είχα στείλει προηγουμένως το σχετικό κείμενο βάσει του οποίου με επέλεξε να μιλήσω, διότι εκ των υστέρων την θεώρησε πολύ ''προχωρημένη'' και ''ανατρεπτική'' εν σχέση με το τι είχαν υποστηριχθεί για τα ίδια θέματα σε παλαιότερες εκπομπές του, πολύ δε περισσότερο και εκ του γεγονότος ότι αναφέρθηκα σε προβλεπόμενο μηδενισμό των χρεών του κόσμου προς τις τράπεζες, τις κάρτες κλπ, καθώς και στην αποκάλυψη που θα γίνει της τεχνολογίας για καθαρή δωρεάν ενέργεια κλπ που οι σημαντικότερες κυβερνήσεις έχουν λάβει από τους εξωγήινους και κρατούν μυστικές, και πολλές άλλες αλήθειες που οι ''σκοτεινές δυνάμεις'', που ως γνωστόν ελέγχουν τα βασικά μέσα ενημέρωσης, δεν θα ήθελαν σε καμία περίπτωση να αποκαλυφθούν στο ευρύ κοινό και αποφάσισαν την μη παρουσίαση της συνέντευξης.
Κατόπιν τούτου για όσους ενδιαφέρονται να διαβάσουν την συνέντευξη που για πολλούς σας προανήγγειλα με προηγούμενο email μου, την παραθέτω στο email αυτό καθότι την μαγνητοφώνησα την ώρα της λήψεως διότι (όπως είπα και στο συνεργείο) προέβλεπα άγριο ψαλίδισμα των επίμαχων σημείων κατά το μοντάζ, όπως είχε γίνει και με προηγούμενη συνέντευξη μου. Επίσης μπορείτε να την ακούσετε στη σελίδα ΙΙ.2.D1 του site μου . Μια τρίτη προηγούμενη συνέντευξη μου που ελήφθη πάλι από το ίδιο κανάλι στο σπίτι μου, αφορούσε στους κινδύνους για την υγεία μας από το εμβόλιο κατά της γρίπης των χοίρων που μεθόδευσαν οι σκοτεινές δυνάμεις για να χτυπήσουν το ανοσοποιητικό μας και να μας έχουν εξαρτημένους από τα φάρμακα των φαρμακευτικών που ελέγχουν. Η συνέντευξη μου λοιπόν αυτή, παρ' ότι τα λεγόμενα μου εκεί επιβεβαιώθηκαν πανηγυρικώς και διεθνώς, επίσης δεν μεταδόθηκε, αλλά ούτε και επετράπη στον δημοσιογράφο να κάνει καν εκπομπή για το εμβόλιο, ενώ ο ίδιος αναδείκνυε τόσα άλλα μικρό σκάνδαλα.
Έτσι αναγκάστηκα να προσλάβω εταιρία που έστειλε 200.000 emails σε γιατρούς και λοιπούς με στοιχεία που έδινα για το εμβόλιο, ώστε με την ομαδική προσπάθεια εκατοντάδων ακόμη συμπατριωτών μου που κινήθηκαν αναλόγως, να προστατευθεί ο κόσμος από τον εμβολιασμό, και το κακό να περιορισθεί μόνον σε 300.000 άτυχους ανενημέρωτους συμπατριώτες μας (από τα 12 εκατομμύρια εμβόλια που είχαν αρχικά παραγγελθεί), που πήγαν σαν πρόβατα και εμβολιάστηκαν, ενώ οι καταστρεπτικές συνέπειες θα εμφανιστούν σε βάθος χρόνου. (Δείτε λεπτομέρειες στο site μου ).
Μία άλλη από τις πολλές περιπτώσεις που αποδεικνύουν την εξάρτηση των ‘‘ανεξάρτητων’’ μέσων ενημέρωσης (με εξαίρεση το διαδίκτυο που παραμένει μέχρι στιγμής ελεύθερο), είναι το ότι δημοσιογράφος στο ίδιο κανάλι που αποκαλύπτει σκάνδαλα στις εκπομπές του ‘‘Ζούγκλα’’ και ‘‘Κίτρινος τύπος’’ , παρ όλο που του έστειλα επανειλημμένως το email μου με το άρθρο μου για το εμβόλιο, υποστηριζόμενο από διεθνείς μαρτυρίες και links, όχι μόνον το αγνόησε αλλά και δήλωσε ενώπιον της κάμερας ότι θα εμβολιασθεί τόσο αυτός όσο και τα παιδιά του (το έκανε άραγε);
Συνέχεια στο http://epirus-ellas.blogspot.com

Tromaktiko blog: ποιοι είναι πίσω από το “νέο troktiko”

Σάλο έχει προκαλέσει το καινούργιο blog tro(ma)ktiko, tro-ma-ktiko.blogspot.com, που υποστηρίζει οτι είναι η συνέχεια του troktiko. Ποιοι βρίσκονται πίσω απο το tromaktiko; Πρόκειται για μέρος της ομάδας του troktiko; ...
Λίγες ώρες μετά το κλείσιμο του troktiko, το νεο blog tro-ma-ktiko ή tro(ma)ktiko έκανε την πρώτη του ανάρτηση στην ηλεκτρονική διεύθυνση tro-ma-ktiko.blogspot.com. Το tromaktiko αρχικά είχε την ίδια εμφάνιση με το troktiko, το γνωστό μπλε-πορτοκαλί layout, μια εικόνα του Σωκράτη Γκιόλια δεξιά, και δύο διαφορές. Πρώτον, οι tromaktikoi έκαναν κάλεσμα σε διάφορους bloggers να γίνουν συντάκτες του blog, κάτι που ποτέ δεν έκανε το troktiko. Και δεύτερον, τα σχόλια ήταν αρχικά ανοιχτά.
Το tromaktiko έκανε μεγάλο μπαμ από τις πρώτες ώρες λειτουργίας του. Το κενό που άφησε το troktiko στην συνεχή, εναλλακτική ενημέρωση ήταν μεγάλο και το tromaktiko, με παρόμοιο layout και μεγάλη συχνότητα ανανεώσεων, θύμισε πολύ το δημοφιλές blog του Σωκράτη Γκιόλια. Το tro-ma-ktiko είχε 300.000 επισκέψεις τις πρώτες 24 ώρες γεγονός που το κάνει το ταχύτερα αναπτυσσόμενο blog της Ελλάδας. Χαρακτηριστικό είναι το μήνυμα που έστειλε στο tromaktiko η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Εύα Καϊλή: «χάρηκα πολύ και ήμουν σίγουρη οτι θα επανέλθετε»!
Γρήγορα όμως άρχισαν να διατυπώνονται ερωτήματα για την ταυτότητα του tromaktiko. Είναι φάρσα, πρόκεται για κάποια από τα παιδιά του troktiko ή απλώς για μια ομάδα που χρησιμοποιεί το όνομα του troktiko για να εισβάλει δυναμικά στην ελληνική blogόσφαιρα; Με την εμφάνιση του, το http://tro-ma-ktiko.blogspot.com δέχτηκε ομοβροντία πυρών από πολλούς bloggers με εκφράσεις όπως «συκοφαντικό, ελεεινό, τραγικό και άθλιο blog», «τσαρλατάνοι», «πράκτορες», «κακή αντιγραφή», «κοροϊδεύει τους αναγνώστες του», «λαμόγια της πιάτσας», «δεν σεβαστήκατε τον Σωκράτη Γκιόλια» και άλλα πολλά.
Η απάντηση του tro-ma-ktiko δεν άργησε να έρθει: «Είμαστε αυτοί που έχουμε τα αρχ… να ξενυχτήσουμε, να μιλήσουμε, να βγάλουμε τον θυμό μας και να συνεχίσουμε την δουλειά που ξεκίνησε ο Σωκράτης Γκιόλιας. Δεν είμαστε όπως εσείς, που βγάζετε κατινιά και χολή από το πρωί και ψάχνετε να βρείτε βελόνα στα άχυρα. Δεν κάναμε καμία ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ, δεν διατυμπανίσαμε πουθενά πως ξεκινήσαμε κάτι καινούργιο, και προπάντων δεν είπαμε ότι είμαστε η παλιά ομάδα του troktiko. Κι όμως μας βρήκαν όσοι αγάπησαν το troktiko. Είμαστε νέοι, φρέσκοι, έτοιμοι να ριχτούμε στη μάχη. Δεν ξέρουμε αν θα αντέξουμε. Το θέμα είναι πως πάνω από 2000 αναγνώστες μας δήλωσαν μέσα σε λίγες ώρες ότι τους κάναμε να χαμογελάσουν. Την ώρα που ξεβολεύαμε κάποιους άλλους. Συγχωρέστε μας λοιπόν. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ troktikoi, είμαστε tro(ma)ktikoi. Σας κάνουμε, μας διαβάζετε. Δεν σας κάνουμε, δεν μας διαβάζετε!»
Είναι σαφές οτι η ομάδα του τρομακτικό blog δεν είναι η ίδια με του troktiko, ή τουλάχιστον δεν θέλει να εμφανίζεται έτσι. Πρόκειται όμως για νέα παιδιά που είδαν το κενό που άφησε το troktiko στην άμεση, χαλαρή, εναλλακτική ενημέρωση και έσπευσαν να το καλύψουν προκαλώντας ντόρο. Γιατί καλώς ή κακώς, πετυχημένος είναι αυτός που διαβλέπει μια ανάγκη και την καλύπτει πρώτος
Πηγή http://www.fimes.gr
*Στο χέρι σας είναι να μας αποδείξετε το πόσο άξιοι συνεχιστές του troktiko είσαστε.. Καλή αρχή και καλό κουράγιο..

ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΤΑΛΘΗΚΕ ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΤΟ ksipnistere .....ΘΑ ΣΟΚΑΡΙΣΤΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ! !

ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΚΙΟΛΙΑΣ
Παραιτήθηκα από την εκπομπή σου αγαπητέ Μάκη στις 27 Οκτωβρίου όταν ήσουν στην Θεσσαλονίκη, με έκτακτη σύσκεψη που έκανα στο γραφείο. Ο λόγος ήταν ότι από το διαδίκτυο ένας άνθρωπος που ήταν συνεργάτης του φίλου σου Νίκου Χατζηνικολάου, με συκοφαντούσε χυδαία και δεν έβλεπα καμία κίνηση από μέρους σου που να.....
Εδείχνει την έμπρακτη στήριξη του συνεργάτη σου. Όχι βέβαια προς τον κ.Παπαγιάννη -και το τόνισα- αλλά προς τον κ.Χατζηνικολάου, ο οποίος θα μπορούσε να πει στον συνεργάτη του να συνεχίσει την αυστηρή κριτική αλλά όχι την συκοφαντία σε βάρος μου. Στις 26 Οκτωβρίου το απόγευμα μου είπες να μην δίνω σημασία σε αυτά τα πράγματα και να παρακαλέσω τα παιδιά στο troktiko (με τα οποία υπάρχει επικοινωνία με e-mail) να μην γράφουν τίποτα για τον Νίκο Χατζηνικολάου, το ALTER και τα πλαστά τιμολόγια. Μάλιστα τέθηκε το δίλημμα ότι αν δεν κατεβάσει το troktiko, το θέμα με τα πλαστά τιμολόγια θα… έσπαγε το συμβόλαιο σου με το κανάλι!!! Υποτίθεται ότι έτσι σου είπαν. Και μου το μετέφερε ο δικηγόρος σου. Από τον σταθμό βέβαια μου το διέψευσαν. Σου ανέφερα αγαπητέ Μάκη ότι δεν μπορώ να πιέζω ανθρώπους που θέλουν να γράφουν στο διαδίκτυο και ότι δεν μπορεί να σπάσει το συμβόλαιο με το κανάλι γιατί πολύ απλά η σύμβαση δεν έχει σχέση με το τι γράφουν τα blog.
Επέμεινες ότι έπρεπε να σταματήσουν να ασχολούνται με τον Νίκο Χατζηνικολάου επειδή όπως είπες: “Μας δίνει διαφήμιση για το zougla.gr”. Δεν ήθελες να τον πάρεις τηλέφωνο για αυτό τον λόγο. Να μην κοπεί η διαφήμιση και ας με συκοφαντούσε ο συνεργάτης του. Εκεί ράγισε το γυαλί. Μάλιστα μου μετέφερες κάποια πράγματα που υποτίθεται ότι σου είπε ο Νίκος Χατζηνικολάου αλλά επειδή είναι σοβαρά δεν θέλω να τα…ακουμπήσω. Μόνο και μόνο επειδή δεν ξέρω αν πράγματι στα είπε.
Συνέχεια στο http://pentapostagma.blogspot.com/2010/07/blog-post_20.html
Πηγή http://www.ksipnistere.blogspot.com

Με προκήρυξη της η Σέχτα μιλά για τη δολοφονία του Σωκράτη και ....

"ΑΘΩΩΝΕΙ" ΤΟΥΣ "ΑΠΕΝΑΝΤΙ" !!!
Στοχοποιεί και αυτούς για ΞΕΚΑΡΦΩΜΑ
Ήταν λίγο μετά τις 2.30 το μεσημέρι όταν οι γνωστοί άγνωστοι "επαναστάτες" τηλεφώνησαν στην εφημερίδα τα ΝΕΑ για να υποδείξουν το σημείο που βρισκόταν η προκήρυξη της Σέχτας "Επαναστατών".
Το πλήρες κείμενο της προκήρυξης θα δημοσιευτεί προς διαμόρφωση της κοινής γνώμης στην αυριανή έκδοση της εφημερίδας.
Πως αλλιώς οι πολίτες θα σχηματίζουν άποψη χωρίς να διαβάσουν τι δηλώνουν επισήμως οι τρομοκράτες μας για τη μαφιόζικη δολοφονία.
Η "δημοκρατία" μας άλλωστε στηρίζεται στην "ενημέρωση"
Οι επίσημοι "τρομοκράτες" μας , επιχειρούν στη προκήρυξη τους να δικαιολογήσουν τη μαφιόζικη εκτέλεση του Σωκράτη Γκιόλια μέσα απο ένα καλοστημένο πέπλο μυστηρίου και στοχοποιήσεων για ξεκάρφωμα και αποπροσανατολισμό . Αθωώνοντας ουσιαστικά το αντίπαλο "στρατόπεδο" απειλώντας το και αυτό....
Για να το καταλάβουν και οι πιο κουτοί πολίτες , οι συντάκτες της προκήρυξης κατονομάζουν κι όλας τους απέναντι έτσι ώστε να τους απαλλάξουν !!!
Μιλάμε για "ιδεολογία" όχι αστεία να μην φανεί οτι σκοτώνουν μονόπλευρα τα συμφέροντα, απειλούν και τους άλλους ....
Προσέξτε καλά το πρώτο βίντεο, αν χρειαστεί δείτε το και δεύτερη φορά.
Αξίζει να σημειωθεί οτι οι εργολάβοι της ενημέρωσης (ΜΜΕ) είχαν σπεύσει να "δικαιολογήσουν" την μαφιόζικη δολοφονία του συναδέλφου τους κάνοντας λόγο για βεντέτα του Σωκράτη Γκιόλια με την τρομοκρατία , για να καταλήξουν στο οτι η ανωνυμία των blogs είναι επικίνδυνη και σκοτώνει.
Δείτε τώρα στο δεύτερο βίντεο πόσο διαφέρουν όλα αυτά απο την πραγματική είδηση όπως την παρουσίασαν τα ξένα ΜΜΕ...
Oι Τούρκοι περιέργως τηρούν την ίδια ακριβώς στάση με τα Ελληνικά ΜΜΕ μιλώντας για ένα καθαρά "τρομοκρατικό" χτύπημα, χρησιμοποιώντας μάλιστα ακριβώς τα ίδια επιχειρήματα.
ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΩΡΑ πώς η "επαναστατική" προκήρυξη αποπροσανατολίζει και μάλιστα κατονομάζει προκειμένου να απαλλαχθούν ώς αναφερόμενοι στόχοι των "τρομοκρατών"
Στην προκήρυξη της η Σέχτας χρησιμοποιεί βαρείς χαρακτηρισμούς ονομαστικά αυτή τη φορά σε δημοσιογράφους και εκδότες και πέρα τον αναμενόμενων όπως για παράδειγμα ο Θ. Αναστασιάδης, οι "επαναστάτες" αναφέρονται ονομαστικά και στους Μ.Τριανταφυλλόπουλο, Ν. Χατζηνικολάου, Γ. Κουρή, Δ. Κοντομηνά. (Τυχαίο??????????)
Και ώς συνήθως οι "τρομοκράτες" στις προκηρύξεις τους φροντίζουν να θωρακίσουν καλά το σύστημα εκτοξεύοντας τις κλασσικές προειδοποιήσεις - απειλές κατά αστυνομικών και εισαγγελέων. (Τυχαίο??????????)
Διαβάστε επίσης:
ΦΑΚΕΛΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ – Τέλος στα παραμύθια με τους δράκουλες
Ξεκαθάρισμα λογαριασμών πίσω απο τη γκανγκστερική δολοφονία του Σωκράτη Γκιόλια
Έκλεισε αινιγματικά το blog troktiko - Τι προμηνύουν οι εξελίξεις ;
Στο βωμό της προβοκάτσιας ο Άρης Πορτοσάλτε δεν σεβάστηκε ούτε την εν ψυχρό δολοφονία του συναδέλφου του.
Βλέπουν ΣΕΧΤΑ πίσω απο τη δολοφονία του Σωκράτη Γκιόλια... Μήπως κοιτάζονται στον καθρέπτη ;;;
Πηγή http://tiresias-press.blogspot.com

Τρίτη 27 Ιουλίου 2010

Οργανώστε την αντίσταση – Ετοιμαστείτε για την επόμενη μέρα

Οι μάσκες πέσανε (και πολύ είχανε κρατήσει….)
Έχουμε όλοι πλέον καταλάβει το στημένο παιχνίδι.
Το σύστημα αποκαλύφθηκε και καταρρέει. Δεν θα πέσει σαν ώριμο φρούτο. Το καθεστώς σάπισε αλλά δεν θα μας κάνουν τη χάρη να φύγουν από μόνοι τους.
Το πολιτικό καθεστώς, όπως διαμορφώθηκε από τον εμφύλιο και δώ και ακόμη καλύτερα από τη μεταπολίτευση, έχει κλείσει τον κύκλο του.
Είμαστε λίγο πριν από την τελευταία πράξη του δράματος.
Η διαπλοκή των τεσσάρων εξουσιών αποδείχτηκε η ταφόπλακα του συστήματος.
Καμιά από τις εξουσίες δεν βγαίνει αλώβητη και καθαρή από τη σήψη, τη διαπλοκή, τη διαφθορά και τη φαυλότητα.
Το προκάλυμμα της δημοκρατικής νομιμοποίησης του συστήματος, η λειτουργία των σημερινών κομμάτων…. με τον ρόλο που διαδραματίζουν στη ζωή μας και καθορίζουν την αναπαραγωγή των ξοφλημένων δομών, αποτελεί κοινή συνείδηση πως απέχει πολύ από την επιθυμητή και αναγκαία δημοκρατική διαδικασία που διασφαλίζει την λαϊκή κυριαρχία.
Και η τελευταία αμφιβολία έχει πλέον εξαφανιστεί με την υπογραφή του μνημονίου και την παράδοση της χώρας στην κυριαρχία των δανειστών της.
Μπορεί την πράξη υποταγή να την υπέγραψαν με την ψήφο τους το ΠΑΣΟΚ, το ΛΑΟΣ και η Μπακογιάννη αλλά όλες οι πολιτικές παρατάξεις συνετέλεσαν (άλλες λιγότερο και άλλες περισσότερο) στην ελληνική κατάντια, διαχρονικά.
Απέναντι στην διάλυση και παρακμή βρίσκονται μόνο οι πολίτες και όσοι από τους συμμετέχοντες στις τέσσερις εξουσίες μπορέσουν να απαγκιστρωθούν και να λειτουργήσουν ΩΣ αυτόνομοι ΠΟΛΙΤΕΣ και μόνο.
Έτσι οι πολίτες έχουν υποχρέωση να μην παραμείνουν με τα χέρια σταυρωμένα απέναντι στην εθνική υποτέλεια, την οικονομική κρίση και την κοινωνική εξαθλίωση που διαμορφώθηκε από ένα σαθρό πολιτικό εποικοδόμημα.
Είναι καιρός να ξεκινήσουν (και το κάνουν) την κοινωνική αντίσταση που θα οδηγήσει στην αποτίναξη του λερωμένου και βδελυρού πολιτικού σκηνικού και του προσωπικού που το στηρίζει και απαρτίζει..
Ξεκίνησαν ήδη την δημιουργία πυρήνων αυτοοργάνωσης με σύσταση Ομάδων πρωτοβουλίας κατά γειτονιά και κατά Δήμους.
Ίσως και με αφορμή της επέλαση της βαρβαρότητας πρέπει να ανακαλύψουμε ξανά τη γειτονιά και τα αισθήματα απέναντι στους ανθρώπους της διπλανής πόρτας, που έμοιαζαν τα τελευταία χρόνια να έχουν αντικατασταθεί από την επικίνδυνη θεωρία του “καλοπερασάκια” και του “φιλοτομαρισμού”.
Κάτοικοι διαφόρων περιοχών, πολίτες ανεξαρτήτως πολιτικών απόψεων και κομματικών προτιμήσεων, συγκεντρώνονται, συζητούν και αποφασίζουν ότι, απέναντι στην πρωτόγνωρη οικονομική και κοινωνική εξαθλίωση που η οικονομική τρόικα έχει αποφασίσει και η υποταγμένη κυβέρνηση έχει επιβάλει σε όλους μας, απαιτείται κοινωνική αντίσταση με ένα πλαίσιο δράσης και αλληλεγγύης, που μπορεί να ξεκινήσει από τις γειτονιές.
Αυτή είναι μια πολιτική σημερινή πολιτική πράξη που θα προετοιμάσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την επόμενη μέρα.
ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΟΜΑΔΕΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ, κατά γειτονιά, δήμο, χωριό.
ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΣΤΕ, ΘΕΣΕΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ
ΑΓΝΟΗΣΤΕ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΕΣ και ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ
ΔΩΣΤΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ και ΧΑΜΟΓΕΛΑΤΕ
ΥΠΟΣΧΕΘΕΙΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΨΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΑΦΕΝΤΕΥΟΥΝ ΛΑΜΟΓΙΑ
ΧΤΙΣΤΕ ΚΛΙΜΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ, ΦΙΛΙΑΣ και ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ
ΕΧΕΤΕ ΕΜΠΝΕΥΣΤΕΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ, ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ, ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ
Πηγή http://activistis.gr

Ο τουρκαλβανός Muhedini του PDI στις ΗΠΑ για το «Τσάμικο ζήτημα».

O Tahir Muhedini στην εβδομαδιαία του επίσκεψη στις Ηνωμένες Πολιτείες, έχει ως στόχο την δημιουργία λόμπυ που θα πιέσει για την εφαρμογή ψηφίσματος από το Κογκρέσο για το «Τσάμικο ζήτημα».
ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ -
Ο ηγέτης του Κόμματος Δικαιοσύνης και Ενσωμάτωσης, Tahir Muhedini αναπτύσσει αυτές τις ημέρες επίσημη επίσκεψη στην Ουάσιγκτον, η οποία είχε μια σειρά συναντήσεων με γερουσιαστές και άλλους αξιωματούχους.
Πηγές του PDI αποκάλυψαν ότι ο Tahiri, ο οποίος προσπαθεί να ευαισθητοποιήσει την πολιτική σκηνή της Αλβανίας για το «Τσάμικο» θέμα, διαβίβασε το ίδιο μήνυμα και στις Ηνωμένες Πολιτείες. Οι ίδιες πηγές αποκάλυψαν ότι ο Tahir Muhedini στην εβδομαδιαία του επίσκεψη στις Ηνωμένες Πολιτείες, έχει ως στόχο την δημιουργία λόμπυ που θα πιέσει για...την εφαρμογή ψηφίσματος από το Κογκρέσο για το «Τσάμικο ζήτημα».
Στις συναντήσεις αυτές, ο πρόεδρος του PDI έλαβε υποστήριξη για το θέμα που έχει να προαγάγει.
Η ημερήσια διάταξη της επίσκεψης του Tahiri μεταξύ άλλων περιλαμβάνει και συνάντηση με τον γερουσιαστή Alcee Hastings, ο οποίος προεδρεύει από κοινού με τον Steny Hoyer της Επιτροπής για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη. Να σημειώσουμε εδώ πως ο Steny Hoyer είναι πρόεδρος της μεγαλύτερης κοινοβουλευτικής ομάδας του Δημοκρατικού κόμματος στο Αμερικάνικο Κογκρέσο. Συναντήθηκε επίσης και με τον εκτελεστικό διευθυντή του Εθνικού Αλβανό- Αμερικανικού Συμβουλίου, κ. Μουσταφά Avni και με τον Στρατηγό Wesley Clark, πρώην ανώτατο διοικητή των ΝΑΤΟϊκών δυνάμεων στην Ευρώπη κατά τη διάρκεια της σύγκρουσης του Κοσσυφοπεδίου.
Η αντιπροσωπεία του Κόμματος Δικαιοσύνης και Ενσωμάτωσης PDI συναντήθηκε πριν από δύο ημέρες με τον Steny Hoyer πρόεδρο των Δημοκρατών στο Κογκρέσο, η οποία πραγματοποίησε μια μακρά συνομιλία για το «Τσάμικο» θέμα και τη δυνατότητα να επιτευχθεί ένα ψήφισμα στο Αμερικανικό Κογκρέσο. Ο επικεφαλής του PDI, Tahir Muhedini ενημέρωσε τον Steny Hoyer ότι το «Τσάμικο θέμα» βρίσκεται στη βάση του προγράμματος του PDI. Επίσης έδωσε στον γερουσιαστή Hoyer έναν πλήρη φάκελο για το «Τσάμικο» ζήτημα.
Πηγή http://palmosbh.blogspot.com

Επιχείρηση «Φόβος» εξετελέσθη… over

Τα μέτρα θα περάσουν και ο Έλληνας δεν θα αντιδράσει, έλεγε σε συνομιλητές του ο Στρος Καν.
Όλα όσα βιώνουμε σήμερα, το κρέμασμα στο τσιγκέλι της Ελλάδας, με τον ελληνικό λαό να βρίσκεται κάτω από την απειλή πτώχευσης, να γυρίσουμε στη δραχμή και ότι κινδυνεύσαμε να χάσουμε ό,τι ο καθένας κατάφερε να φτιάξει, ήταν όλα προγραμματισμένα. Μέχρι και...στην τελευταία λεπτομέρεια! Βήμα βήμα… Και σίγουροι για την επιτυχία τους! Τα μέτρα θα περάσουν όλα. Και ο Έλληνας δεν θα αντιδράσει! Είναι εκμυστηρεύσεις στενότατων φίλων, Γάλλων, του προέδρου του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Ντομινίκ Στρος Καν. Και οι οποίοι τις έχουν μεταφέρει σε συζητήσεις που είχαν με φίλους τους εδώ στην Ελλάδα. Ο ψυχολογικός πόλεμος ήταν το καίριο στοιχείο για την επιτυχία του σχεδίου. Και το εφαρμόζει κατά γράμμα ο έλληνας πρωθυπουργός, λένε, ο οποίος τήρησε όλες τις… συμβουλές που του είχαν δοθεί απʼ έξω… Και… ελληνοποιήθηκαν με το επικοινωνιακό επιτελείο που συνεδρίαζε σε ξενοδοχείο των βορείων προαστίων. Το πρότζεκτ έφερε το όνομα «Φόβος». Στόχος να καταρρεύσει ο Έλληνας, να φοβηθεί ότι θα τα χάσει όλα και να συμβιβασθεί, να αποδεχθεί τα μέτρα, να μην αντιδράσει, να μη χάσει τα λιγότερα… Το «σλόγκαν» «Χρεοκοπία ή μέτρα» εκεί απέβλεπε… Και πέρασε μια… χαρά μέσα από άρθρα και ρεπορτάζ… Και απέδωσε, όπως είχε προβλεφθεί.
Μαζικές διαδηλώσεις δεν υπήρξαν. Ο κόσμος, εργαζόμενοι και συνταξιούχοι, αλλά και μικρομεσαίοι, παρότι το εισόδημά τους ληστευόταν, η δουλειά τους κινδύνευε, το λουκέτο ήταν προ των πυλών, δεν βγήκε στους δρόμους… Βέβαια όλα αυτά μέχρι στιγμής… Γιατί κανένας δεν μπορεί να προβλέψει τι μπορεί να έρθει από τον Σεπτέμβριο και μετά… Επομένως ας μη χαίρονται οι εμπνευστές της… ιδιωτικοποίησης της Ελλάδας και του ελληνικού λαού. Ομολογούν πάντως ότι η… εμπειρία του ΔΝΤ είναι ότι τέτοια μέτρα ανάλγητα μόνο με σοσιαλιστικές κυβερνήσεις μπορούν να περάσουν… Και αυτό συμβαίνει παντού, λένε οι συνομιλητές του Στρος Καν στους έλληνες φίλους τους…
Αν και οι σοσιαλιστικές κυβερνήσεις –όπως η δική μας– προσφέρονται να υλοποιήσουν τα… προγράμματά του (για το… καλό μας πάντα….), παραδέχονται ότι δεν είναι αποτελεσματικές οι σοσιαλιστικές κυβερνήσεις. Αλλά και αυτό τους εξυπηρετεί! Γιατί, θα διερωτηθείτε. Η εξήγηση είναι απλούστατη αλλά και σατανική: Δημιουργούν με την αναποτελεσματικότητά τους τις προϋποθέσεις να παρέμβουμε και να επιβάλουμε ό,τι θέλουμε, στον βωμό της ανάκαμψης, να αποτραπεί η καταστροφή, η πτώχευση, η θηλιά των κερδοσκόπων, λένε… Και μετά η χώρα γίνεται προτεκτοράτο, αποικία του ΔΝΤ, υπάλληλός τους η κυβέρνηση. Και μέσα σ’ αυτό το… πλαίσιο, μετά τα οικονομικά και τα εργασιακά, έρχεται η σειρά των εθνικών θεμάτων. Όπου ήδη το ζούμε, με όλους γύρω μας από κάτι να γυρεύουν και τον… φίλο μας τον Ερντογάν να κάνει όλο και νέα βήματα μπροστά, εκεί κατέληξε η θερμή επίσκεψη του τούρκου πρωθυπουργού.
Είναι πεπεισμένος πάντως ο Ντομινίκ Στρος Καν ότι ο Παπανδρέου θα τα καταφέρει. Τον στηρίζουν όλοι, έχει πλάτες, λένε οι στενοί φίλοι του προέδρου του ΔΝΤ. Εκείνο έλειπε, να τους κάνει τη δουλειά και να μην τον στηρίζουν… Μικρό πράγμα είναι, ότι τους άνοιξε την Κερκόπορτα για να εισβάλουν στην Ευρώπη και να κάνουν μπάχαλο το ευρώ… Κι αν δεν έχει μέλλον εδώ, μια θέση έξω τον περιμένει…
Πηγή http://nationalpride.wordpress.com

Δευτέρα 26 Ιουλίου 2010

η απόλυτη απόδειξη για τους χημικούς ψεκασμούς (Chemtrail)

Απ' ότι γνωρίζουμε, είναι η πρώτη φορά που γίνεται τέτοιου είδους κινηματογραφική λήψη από αέρος, και μάλιστα από τόσο κοντινή απόσταση..
Πρόκειται για την πλέον αδιαμφισβήτητη απόδειξη των chemtrail που έχει παρουσιαστεί μέχρι στιγμής..
(διαβάστε περισσότερα στο http://imerologio.info/index.php?id=88 )
(προς Moccahead και λοιπούς αρνητές του φαινομένου των chemtrail: ρίξτε μια ματιά και στις φωτογραφίες που έχω αναρτήσει εδώ: http://www.imerologio.info/index.php?... )

ΒΙΝΤΕΟ - ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ στην πύλη του ΠΟΝ (Προμηθευτικός Οργανισμός Ναυτικού). Δείτε το βίντεο.

Δείτε το έγινε την Παρασκευή 25 Ιουνίου σε στρατόπεδο του Ναυτικού (ΚΣΑΝ-ΠΟΝ).
Το γεγονός απέκρυψε το ΓΕΝ, ενώ δεν μεταδόδηκε από κανένα ΜΜΕ, ενώ ήταν εις γνώσιν τους.

Πηγή http://epirus-ellas.blogspot.com

Zeitgeist Addendum- Το απόλυτο ντοκιμαντέρ συνωμοσιολογίας

Είτε πιστεύετε σε αυτά που υποστηρίζει είτε όχι ,παρακολουθήστε το.Πάντως περιέχει πολλές αλήθειες και σίγουρα θα σας προβληματίσει και θα σας κάνει να αναθεωρήσετε για αρκετά πράγματα.
Με ελληνικούς υπότιτλους (Υπότιτλους θα επιλέξετε από το κουμπί cc)
Πηγή http://visaltis.blogspot.com

Παράκρουση στα ελληνικά ΜΜΕ

Σε παράκρουση βλέπω να οδηγούνται τα ΜΜΕ στην Ελλάδα, έχοντας στοχοποιήσει, όχι ακριβώς συγκεκριμένα blogs, αλλά γενικά τους bloggers. Δεν θα επαναλάβω σ’ αυτό το σημείωμα χαρακτηρισμούς που εμφανίζονται σε πρωτοσέλιδα και απίθανες γενικευμένες κατηγορίες εναντίον του blogging, που διατυπώνονται από δημοσιογραφικές γραφίδες σε μεγάλη μερίδα του Τύπου.
Η κατάσταση είναι λυπηρή και αναδεικνύει την χυδαιότητα που κυριαρχεί στα περισσότερα παραδοσιακά ΜΜΕ στον τόπο μας. Υβρίζοντας και λασπώνοντας την μπλοκγόσφαιρα είναι σα να καταφέρονται εναντίον της ίδιας της κοινωνίας στο σύνολό της, η οποία προφανώς γυρίζει την πλάτη στην σημερινή μορφή των ΜΜΕ και στην σημερινή διάσταση της δημοσιογραφίας στην χώρα μας.
Είναι αδύνατον, αγαπητοί φίλοι που εργάζεστε στα ΜΜΕ και παίρνετε μέρος σε αυτό το ελεεινό παίγνιο κινδυνολογίας, να υπερασπισθείτε με αυτόν τον τρόπο την ταυτότητα την δική σας και των εργοδοτών σας. Ειλικρινά μιλώ, διαβάζοντας αυτά που καταλογίζετε αδιακρίτως στα blogs, είναι σα να βλέπω ζωντανές περιγραφές του εαυτού σας και των Μέσων στα οποία απασχολείστε. Σταματήστε, λοιπόν, αυτήν την μορφή αυτογελοιοποίησης, διότι θα οδηγήσει σε ακόμη μεγαλύτερη απαξίωση το δημοσιογραφικό επάγγελμα και τα ΜΜΕ και αυτό δεν μου αρέσει κατ’ αρχήν ως ιδέα. Δεν είναι ανάγκη η κατάρρευση του πολιτικού συστήματος της μεταπολίτευσης να συνοδευτεί από ....συμπτώματα απόλυτης παρακμής της δημοσιογραφίας στην Ελλάδα. Πάψτε, λοιπόν, ως υστερικές «κατίνες» να αναπαράγετε τα χειρότερα στερεότυπα του λόγου που καλλιεργήσατε όλη αυτήν την περίοδο.
Το blogging σίγουρα δεν είναι αυτό που επιχειρείτε να εμφανίσετε ότι είναι. Είναι, πράγματι αξιοσημείωτη η προσπάθεια πολλών επιχειρηματιών των ΜΜΕ και ανθρώπων τους του δημοσιογραφικού χώρου, να προσδώσουν ακόμα και σ’ αυτήν την μορφή δια-υποκειμενικής επικοινωνίας, αλήτικες και διαπλεκόμενες ιδιότητες, όπως εκείνες που, δυστυχώς, χαρακτηρίζουν μεγάλο μέρος των παραδοσιακών ΜΜΕ.
Τι σας φταίνε, όμως, τόσες και τόσες προσωπικότητες που μέσω του διαδικτύου διαμορφώνουν έναν κόσμο διαφορετικό απ’ αυτόν που καθημερινά κατασκευάζετε εσείς; Τι σας φταίνε τόσα νέα παιδιά που επιχειρούν να αναπτύξουν έναν διαφορετικό λόγο επικοινωνίας και παρέμβασης; Το ότι κάποια ΜΜΕ δεν χωρούν στην φιλοσοφία του κόσμου του διαδικτύου, δεν πρέπει να σας εξαγριώνει, αλλά να σας κάνει να προβληματισθείτε πάνω σ’ αυτό. Έστω και αργά, όσοι μπορείτε, επιχειρείστε να ξανα-ανακαλύψετε την δημοσιογραφία και το δημοκρατικό μήνυμα, εκσυγχρονίζοντας ολόκληρο το σημειωτικό σύστημα που χαρακτηρίζει την ύπαρξή σας. Αυτό θα προσέφερε πράγματι στην κατεύθυνση του εκδημοκρατισμού.
Αποφύγετε λοιπόν, φίλοι, ιδιοκτήτες και εργαζόμενοι στα ΜΜΕ, να κάνετε εξαγωγή της κρίσης του ελληνικού Τύπου στην μπλογκόσφαιρα. Σύμφωνα τουλάχιστον με τα θεωρητικά δεδομένα, εάν το επιχειρήσετε θα συμβάλλετε στην διεύρυνση της κοινωνικής κρίσης που πλήττει αυτήν την περίοδο την Ελλάδα. Στο τέλος κάποιοι από εσάς θα έχετε σοβαρό πρόβλημα να βγείτε στον κόσμο. Το λέω με γνώση και αγάπη, δίχως να επιχειρώ να αντιστρέψω την κινδυνολογία σας. Εάν έχετε να λύσετε διαφορές στις οποίες περιλαμβάνονται και blogs ανθρώπων σας, κάντε το με όποιον τρόπο νομίζετε – νόμιμο και όχι βίαιο, εννοώ - φροντίζοντας όμως, να αναφέρεστε στα συγκεκριμένα blogs με τα οποία έχετε πρόβλημα και όχι γενικά σε όλους μας.
Είναι η τελευταία φορά που ασχολούμαι με αυτό το ζήτημα και είναι η πρώτη φορά που διατυπώνω τις απόψεις μου κατ’ αυτόν τον τρόπο. Το κάνω επειδή θεωρώ πολύ χρήσιμη την λειτουργία των ΜΜΕ και γενικότερα της δημοσιογραφίας αυτήν την περίοδο στην χώρα. Σημείωσα τις παραπάνω αράδες έχοντας στο μυαλό μου, όχι τους bloggers, αλλά τους δημοσιογράφους και την διάσταση του Τύπου για την μετεξέλιξη της κοινωνίας και του πολιτικού συστήματος τα επόμενα δύσκολα χρόνια. Οι δημοσιογράφοι σ’ όλον τον κόσμο ασχολούνται με πτυχές των κοινωνικών σχέσεων ευρύτερα και της πολιτικής. Στην Ελλάδα σήμερα θα πρέπει, πέραν αυτών, οι δημοσιογράφοι να ασχοληθούν σοβαρά με την ίδια την ταυτότητα και την λειτουργία τους στην κοινωνία. Εάν αποδειχθεί ότι δεν υπάρχει σχετική ωριμότητα για να γίνει αυτό, τότε … άστα να πάνε στο διάολο!
Πηγή http://activistis.gr