Κυριακή 24 Μαΐου 2009

Ε,ρε βιλάρα στην Μύκονο που ανήκει σε πολιτικό και κάνει πάνω από 1 εκ. ευρώ

Το σπίτι αυτό κάνει κοντά στο 1εκ ευρώ. Είναι στην Μύκονο και δεν ανήκει σε Κόκκαλη, Μαρινόπουλο, Κωστόπουλο ή άλλους που κάνουν εκεί διακοπές. Είναι ενός πολιτικού προσώπου που το πήρε επί Μητσοτάκη σε...τιμή ευκαιρίας.
Η Φεβρωνία Πατριανάκου(βουλευτής επικρατείας)πήρε 56 στρέμματα με τον πρώην δήμαρχο Μυκόνου Χ.Βερώνη και δύο αστυνομικούς του πρώην πρωθυπουργού Κ.Μητσοτάκη. Η πραγματική αξία όπως γράφει το αυριανό "Πρώτο Θέμα" είναι πάνω από 1εκ ευρώ.
Ε, δεν μας...χέζεις ρε Νταλάρα. Δεν θέλουμε πλούσιους πολιτικούς. Ας πάνε να ιδιωτεύσουν. Αν πάρετε την εφημερίδα θα δείτε και το σκάνδαλο με τους κάδους και την εταιρεία της.
Πηγή http://troktiko.blogspot.com

2 σχόλια:

antikimenikos είπε...

Ρε τρωκτικο θα με τρελλανεις? Εγω δεν βλεπω βιλλα αλλα 4 σπιτακια σε ενα μη καλα διαμορφωμενο μερος( ουτε δρομο για να πηγαινεις δεν βλεπω) και προφανως της ανηκει το 1 απο τα 4 γιατι αλλιως θα το εγραφε.Και προφανως τα 56 στρεμματα ειναι ολη η περιοχη μαζι που σιγουρα δεν της ανηκει ολη. Ουτε πισινες βλεπω ουτε κατι αλλο εντυπωσιακο περα απο την θεα . Αλλο ενα ψεμα απο το Θεμα-ο. Ρε αυτος ο βρωμικος πολεμος που αποσκοπει? Βρηκαν μια γυναικα συμπαθη και εξυπνη και επειδη δεν τους εξυπηρετει την χτυπανε? Ορισμος :κιτρινη δημογραφια= Πρωτο Θεμα. Δυστυχως , κυκλοφορουν ελευθεροι.

Ανώνυμος είπε...

Τα εχεις κανει αχταρμα και τα δημοσιευεις!Δεν λεει πουθενα για αγορα 56 στρεμματων!Καποιους τους πειραζουν οι επιτυχημενοι επαγγελματιες που ασχολουνται με την πολιτικη!Θελουν ανεπαγγελτους λιγουρια να ταιζουν...Ντροπη τους!