Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018

ΒΡΕΘΗΚΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΝΑ ΕΝΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ...ΣΕΙΣΜΟΣ...ΣΕΙΣΜΟΣ....ΠΑΙΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 2 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΥΡΙΑΚΗ 21 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΟ ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΧΑΜΟΣ....ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ΣΤΟ ΑΚΟΥΣΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ....ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΣΑΝΕΙΣ...ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ...ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ....ΚΟΜΜΑΤΑ...ΑΓΙΟΡΙΤΕΣ...ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ...ΚΛΗΡΟΣ...ΣΧΟΛΕΙΑ...ΣΥΛΛΟΓΟΙ...ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ...ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ-ΚΑΝΑΔΑ-ΑΜΕΡΙΚΗ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ ...ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΚΑΤΕΒΗΚΑΝΕ...Η ΕΚΛΗΣΕΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΣΚΑΤΑ ΕΙΝΑΙ...ΙΕΡΩΝΥΜΕ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Η ΚΟΛΑΣΗ....ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΠΡΟΔΟΤΗ...Κατεβαίνουν και τα Κομάντο της ΛΕΦΕΔ στη Θεσσαλονίκη…Φουντώνει το Κίνημα!ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥΣ ΚΡΗΤΙΚΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΑΛΟΓΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ...!ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΝ ''ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΞΑΣΤΕΡΙΑ''!!

1300 ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ...
ΒΑΛΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΑΜΑΞΙΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΚΑΙ ΒΑΠΟΡΙΑ...ΒΑΛΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΙΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΟΥΣ ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ...


Ο ΠΑΟΚ θα είναι στο συλλαλητήριο για το μακεδονικό : «Η Μακεδονία είναι μία και είναι ελληνική»...ΚΑΛΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΟΜΑΔΩΝ


Με μια ανακοίνωση φωτιά και τα Κομάντο της ΛΕΦΕΔ κατεβαίνουν στο δρόμο της  Μακεδονίας που Τελειώνει στον Πύργο τον Λευκό !
ΠΑΡΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ...ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΧΑΜΟΣ ΣΑΣ ΛΕΩ...ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ...

Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Κιλκις: Αποφασίσαμε τη συμμετοχή μας στο συλλαλητήριο


Τα μέλη της Ένωσης  Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Κιλκίς, ως μόνιμοι κάτοικοι των ακριτικών περιοχών της Περιφέρειας του Κιλκίς και ως φύλακες της Ελληνοσκοπιανικής μεθορίου γινόμαστε καθημερινά μάρτυρες  παραποίησης της ιστορίας από τους υπηκόους των Σκοπίων αλλά και άλλων χωρών, ακούγοντάς τους  να αποκαλούν την χώρα αυτή «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ».
H Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Κιλκίς δηλώνει ότι είναι αντίθετη με οποιαδήποτε χρήση του ονόματος ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ από το κράτος των Σκοπίων.
Κατόπιν τούτων αποφασίσαμε τη συμμετοχή μας στο συλλαλητήριο, που θα πραγματοποιηθεί την 21/01/2018 και ώρα 14:00 στην Θεσσαλονίκη, για να εκφράσουμε την αντίθεσή μας.
eidisis.gr
Μπραβο λεβεντες αποδειξατε οτι ειστε Ελληνες !

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ... 
Οι Θεσσαλονικείς και οι υπόλοιποι Μακεδόνες, έχουν ήδη στα χέρια τις Ελληνικές σημαίες....
Κι ενώ όλα αυτά συμβαίνουν οι ψεύτες των ΜΜΕ, προσπαθούν να υποβαθμίσουν τον ξεσηκωμό, μιλώντας για συλλαλητήριο τριάντα χιλιάδων.




ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΤΙΣ 21/1/2018 ΚΑΙ ΩΡΑ 2μ.μ 
ΣΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ.....
ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ...

ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ , ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΟΙ...



Δεν υπάρχουν σχόλια: