Κυριακή 2 Ιουλίου 2017

Τακη και Ακη αν δειτε το βιντεο θα προσεξετε οτι δεν μιλησε μονο για τον Ολυμπιακο μιλησε για ολες τις ομαδες!!! Ο Ολυμπιακος ηταν απλως ενα παραδειγμα!!!

Ο Τάκης τα χώνει στον Πάτερ Κλεομένη !!!

Φίλτατοι Τάκη και Άκη σας αγαπάω σας παρακολουθώ ανελιπώς είμαι Ολυμπιακός, αλλά εδώ σφάλετε ανεπανόρθωτα. Ο Πάτερ Κλεομένης επιτελεί Εθνικο-Πατριωτικό και Χριστιανικό έργο κατά της σατανικής πουστοαντέντας της ν.τ.π, που είναι γεμάτη με ανώμαλες σατανικές και άκρως διεστραμμένες εντολές που οι έμισθοι πράκτορες προωθούν με λύσσα και μανία.
Είναι ένας μαχητής της Ορθοδοξίας και Υπερ-πατριώτης! Το φρόνημα της Ορθοδοξίας και του Πατριωτισμού είναι υπέρμετρα υψηλό στην ψυχή του.
Ούτε τρελός είναι, ούτε για ψυχιατρείο που λέτε ούτε τα έχει χαμένα. Δεν είναι αλήθεια πως η Πατρίδα μας σατανοκρατείται (τα παραγείγματα χιλιάδες.. πούστηδες-ηθοποιοί-πράκτορες του Σόρος στους δρόμους με τα γκεύ πράιντ, λαθρό για να επιτευχθεί η πολυπολιτισμικότητα και η πρόσμιξη του Ελληνικού στοιχείου και να γίνουμε μειονότητα, φόνοι, βιασμοί, ναρκωτικά, σαρκολατρείες, ανηθικότητες, παιδοφιλίες, κτηνοβασίες, παιδεραστίες, εμπορίες ανθρωπίνων οργάνων, σωματεμπορίες κτλ??
Τέτοια δεν προωθούνται στις μέρες μας απο παντού?
Επίσης η χώρα μας δεν βρίσκεται κάτω απο τοκογλυφικό-σιωνιστικό ζυγό και κατοχή?
Οι τραπεζίτες σιωνιστές ρόθτσιλντ (μέσω των πρακτόρων τους φυσικά που έχουν ορίσει στην κυβέρνηση) δεν κάνουν αφέμαξη του πλούτου μας έχωντας καταληστεύσει υποδουλώσει και σφαγιάσει (10.000 αυτοκτονίες συνελλήνων) τον Ελληνικό λαό?
Δεν είναι έτσι λοιπόν και έχετε μεγάλο λάθος.
Ο Πάτερ προσπαθεί να αφυπνίσει συνειδήσεις έτσι ώστε να αντισταθείς στα σατανικά τους σχέδια και να αντιδράσεις. Ψιλά γράμματα θα μου πείς τώρα Τάκη και Άκη.  Να είστε σίγουροι πάντως πως ο π. Κλεομένης ακουγοντάς σας να τον βρίζετε, θα κάνει ένα κομποσκοίνι για εσάς να σας έχει πάντα καλά ο Θεός να συνεχίσετε. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: