Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017

Η Παλαιά Τάξη απειλεί με πυρηνικό ολοκαύτωμα χωρίς προηγούμενο

ΒΙΝΤΕΟ – ΗΠΑ και Ρωσία έτοιμες να ξεκάνουν τις δομές εξουσίας της Νέας Τάξης

Η Παλαιά Τάξη έστειλε το μήνυμα προς την Νέα και μάλιστα με εμφατικό τρόπο.

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, τον οποίο στηρίζει, ανέφερε πως ΗΠΑ και Ρωσία πρέπει να τα βρουν ειδάλλως η εναλλακτική είναι ένα πυρηνικό ολοκαύτωμα που ο πλανήτης δεν θα έχει ξαναδεί.

Με άλλα λόγια ή αφήνουν την Παλαιά Τάξη να ασκήσει εξουσία μέσω ΗΠΑ και Ρωσίας ή ξεκινά τρίτος παγκόσμιος πόλεμος!

«Είμαστε μια πανίσχυρη πυρηνική δύναμή και το ίδιο είναι και εκείνοι. Εάν έχουμε μια καλή σχέση με την Ρωσία, πιστέψτε με, αυτό είναι καλό πράγμα. Δεν είναι κακό» εξήγησε ο Αμερικανός πρόεδρος προσπαθώντας να κάνει τις δυνάμεις της Νέας Τάξης να καταλάβουν ότι απέναντί τους έχουν τις δύο ισχυρότερες πυρηνικές δυνάμεις του πλανήτη, οι οποίες ανά πάσα στιγμή μπορούν να καταστρέψουν τις δομές του σύγχρονου τρόπου διακυβέρνησης των παγκοσμιοποιητών.

Μιλώντας σε συνέντευξη Τύπου την Πέμπτη, ο Αμερικανός πρόεδρος τόνισε μεταξύ άλλων ότι θα μπορούσε να συμβεί «μια πυρηνική καταστροφή δίχως προηγούμενο» εάν οι σχέσεις μεταξύ ΗΠΑ και Ρωσίας δεν αποκατασταθούν.

Αναφερόμενος στον πρόεδρο Β.Πούτιν είπε: «ο Πούτιν πιθανώς υποθέτει ότι δεν μπορεί να κάνει μια συμφωνία μαζί μου γιατί πολιτικά θα ήταν πολύ αντιδημοφιλής για τον πολιτικό που θα την έκανε. Δεν λέω ότι έιμαι πολιτικός αλλά τώρα είμαι. Δεν ξέρω αν θα κάνουμε μια συμφωνία. Μπορεί ναι μπορεί και όχι» .

Δεν υπάρχουν σχόλια: