Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

Ο ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ ΝΙΚΟΔΗΜΟΣ ΤΣΑΡΚΝΙΑΣ Ο ΨΕΥΔΟΜΑΚΕΔΩΝ

Επίσκοπος Αιγαιακής Μακεδονίας και Παπάς της Ανωμαλίας !!! 

ΣΧΕΣΗ ΣΗΜΙΤΗ - ΤΣΑΡΚΝΙΑ

Παρακαλώ τους διαχειριστές αν πιστεύουν πως προσβάλλω την Αγορά με την εν λογω δημοσίευση να μην την εγκρίνουν.

Το αληθινό του όνομα είναι: ΤΡΑΙΑΝΟΣ ΠΑΣΟΗΣ και όχι ΝΙΚΟΔΗΜΟΣ ΤΣΑΡΚΝΙΑΣ

1997. Το Ουράνιο Τόξο πραγματοποιεί "συνδιάσκεψη" 76 αντιπροσώπων από τους οποίους αποχωρούν οι ΠΑΣΟΗΣ ΤΡΑΙΑΝΟΣ και ΠΡΙΤΣΚΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ.

Με το όνομα ΤΡΑΙΑΝΟΣ ΠΑΣΟΗΣ το.....
2007 γράφει το βιβλίο: "Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΒΑΛΚΑΝΙΚΗΣ ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ" - ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ

Το επαναλαμβανόμενο μοτίβο του "πονήματος" έχει να κάνει με τους αδικημένους "ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ" και τους "κακούς" πόντιους, τουρκόφωνους κατακτητές. Το ΑΙΩΝΙΟ ΚΛΑΨΟΥΡΙΣΜΑ που αποσκοπεί στην ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ και την ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ της οργής των "Μακεδόνων" κατά των Ελλήνων κατακτητών (σφαγέων κλπ).
Χαρακτηριστική φράση στο τελευταίο κομμάτι με υπονοούμενο: "ΟΙ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΟΙ ΣΥΧΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ"!!!

Είναι ο παπάς που κατά "το πολύν το βάθος" μάχεται για τα δικαιώματα (που δεν υφίστανται) των Σκοπιανών στην Ελλάδα ονομάζοντας τα "Μακεδονικά"
Είναι ο παπάς που επιτέθηκε ξυλοκόπησε ένα 12 αγόρι, πριν 1.5 χρόνο επειδή τραγουδούσε "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ Η ΧΩΡΑ.....!!"
Είναι ο παπάς που οι ανώμαλες ορέξεις του έχουν χρώμα "σκούρο καστανό έως μαύρο" (βλέπ.φωτογραφίες με ethnik Σκοπιανο-Μπαγκλαντές υπήκοους)

Ο ΑΠΟΒΑΛΛΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΟΝΕΣ

ΙΣΤΟΡΙΚΟ: Ο Αρχιμανδρίτης Νικόδημος Τσαρκνιάς είναι ένας μοναχός της Ορθόδοξης Χριστιανικής πίστης. Είναι πολίτης της Ελληνικής Δημοκρατίας και είναι μέλος της εθνικής Μακεδονικής μειονότητας αυτής της χώρας. Ήταν εντεταλμένο μέλος της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Ελλάδος (η μόνη νόμιμη Ορθόδοξη Εκκλησία στην Ελλάδα) από το 1973 έως το 1991. Ο Αρχιμανδρίτης Τσαρκνιάς υπηρέτησε ως προσωπικός γραμματέας στη Φλώρινας/Λεριν μητροπολιτική διακονία του Αυγουστίνου. Ο Αρχιμανδρίτης Τσαρκνιάς εναντιώθηκε στην προσπάθεια του Μητροπολίτη Αυγουστίνο να εκριζώσει τα μακεδονικά θρησκευτικά έθιμα, τα οποία καταργήθηκαν από την Ελληνική κυβέρνηση από το τέλος του Δευτέρου Βαλκανικού Πολέμου το 1913.

Μετά την ανοιχτή εκδήλωση της εθνικής μακεδονικής ταυτότητας του, το 1991, και έχοντας επικοινωνήσει στην μακεδονική γλώσσα με ενορίτες, απολύθηκε από την εκκλησιαστική θέση του στην Μητρόπολη της Φλώρινας/Λεριν. Ανέλαβε την ίδια θέση στην Έδεσσα/Βοντεν αλλά στη συνέχεια απολύθηκε και από εκεί. Στις 11 Μαρτίου, 1992, αποπέμφθηκε από την ελληνική Εκκλησία, εντελώς. Ο Αρχιμανδρίτης Τσαρκνιάς έγινε εντεταλμένο μέλος της Μακεδονικής Ορθόδοξης Εκκλησίας μετά την αποβολή του από την Ορθόδοξη Εκκλησία της Ελλάδος.

Ο ΠΑΠΑΣ ΕΓΙΝΕ ΝΤΟΠΑΛΗ ΠΑΠΑΔΙΑ

Το πρωτοβάθμιο Συνοδικό Δικαστήριο της Ελλάδος, με συνέδριο του στις 4/02/1993, και με πρόεδρο τον μητροπολίτη Μεγάρων και Σαλαμίνος, Βαρθολομαίο, έκρινε και καταδίκασε "τον παπα(διά)" επί... αντικανονικοίς παραπτώμασι(!!!) και επέβαλε την καθαίρεση "εκ του Υψηλού της Ιερωσύνης Υπουργήματος" (Μα, πόσο Υψηλό είναι αυτό το "Υπούργημα;!!!). Καθώς όμως ακούγεται, η καθαίρεση έγινε και για λόγους πολιτικών σκοπιμοτήτων, αφού ανοιχτά πλέον ο παπά Τσαρκνιάς δήλωνε Σκοπιανός. Το σκοτεινό σχέδιο της ΕΥΠ (Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών), μπήκε σε εφαρμογή. Αξιωματούχος των Μυστικών Υπηρεσιών, δήλωσε:

"Ε, βέβαια, πλήρης παρακολούθηση. Δεν εξοντώνουμε ποτέ ανθρώπους έτσι εύκολα! Συνελήφθη να... να έχει ερωτικές σχέσεις στο κρεβάτι επάνω και επειδή εγώ ήξερα ότι συναντιόταν μ' αυτό τον άνθρωπο, τον πλησίασα τον άλλο και του λέω "να πάρω ένα μέρος της ερωτικής σου περιπτύξεως" και μου λέει "εντάξει". Και του 'βγαλα καμιά 20αριά φωτογραφίες" (Alter, "Αθέατος Κόσμος", 17 και 24/9/2002).

Και έτσι, επήλθε και η τελική καθαίρεση και αυτού του... "διαδόχου των Αποστόλων", όπως αναγράφεται στο παρακάτω κείμενο του Εκκλησιαστικού Δικαστηρίου:

"Ο Νικόλαος Τσαρκνιάς διέπραξε το βδελυρόν και βορβορώδες έγκλημα του κιναιδισμού αρσενοκοιτηθείς εκουσίως υπό αγνώστου άρρενος εις μη εξακριβωθέντα τόπον και χρόνον, ως πιστοποιείται υπό σειράς φωτογραφικών αυτού απεικονίσεων, αίτινες εκρίθησαν ως γνήσιαι δυνάμει της υπ' αριθμ. 95A-HQ-1034993/11.9.1992 ειδικής φωτογραφικής εξετάσεως του Ομοσπονδιακού Γραφείου Ερευνών (FBI) των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, ήτις μετεφράσθη υπό του Τ.Δ.Σ. Interpol στην ελληνική γλώσσα".

ΣΧΕΣΗ ΣΗΜΙΤΗ - ΤΣΑΡΚΝΙΑ (ΠΑΣΟΗ) ΧΡ. ΕΤΟΣ 1999

ΠΡΟΣ κ. Κώστα Σημίτη Πρωθυπουργόν
ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙΤΑΙ: Νομάρχη Πέλλας κ. Γ.Πέτσον ΘΕΜΑ: Ίδρυση Ορθοδόξου Μακεδονικού Ναού στην Έδεσσα/Μπόντεν

Εξοχώτατε, Παρήλθαν πολλοί μήνες αφ' ότου σας ζήτησα να εγκρίνετε την ανέγερση Ορθόδοξου Μητροπολιτικού Ναού στην ιστορική πόλη Μπόντεν της Μακεδονίας υπαγόμενο στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Οχρίδος και πάσης Μακεδονίας της οποίας τυγχάνω εκλεγμένος τοποτηρητής.

Ατυχώς δεν είχα την τιμή να λάβω σχετική έγκριση της κυβερνήσεώς σας και παρά τα υπενθυμιστικά διαβήματα που απέστειλα στον αρμόδιο Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων το αίτημά μου παραμένει σε εκκρεμότητα.

Όπως σας έχω γνωστοποιήσει η δαπάνη ανέγερσης του Ιερού Ναού θα βαρύνει αποκλειστικά τους απόδημους της Αιγαιακής Μακεδονίας, το οικόπεδο έχει ευρεθή και η αρχιτεκτονική μελέτη έχει εκπονηθή από τεχνικό οίκο της Μακεδονικής ομογένειας στην Αυστραλία. (σ.σ. δηλαδή οι Σκοπιανοί του εξωτερικού αναλαμβάνουν όλα τα έξοδα...)

Παρακαλώ όπως εκδόσετε σχετική κυβερνητική έγκριση το ταχύτερον δυνατόν, σε ενάντια περίπτωση η ανέγερση του Ιερού Ναού θα αρχίσει αυτοδικαίως. (σ.σ. εννοεί αυθαιρέτως)

Ο ελέω Θεού Νικόδημος Αρχιεπίσκοπος Αιγαιακής Μακεδονίας

Οι Σκοπιανοί έφτιαξαν Αρχιεπισκοπή μέσα στην Μακεδονία !

Ξεπερνώντας κάθε όριο οι Σκοπιανοί προχώρησαν για πρώτη φορά στην σύσταση και δραστηριοποίηση Αρχιεπισκοπής ΜΕΣΑ στην Μακεδονία με Αρχιεπίσκοπο τον Νικόδημο Τσαρκνιά. Ενισχυμένοι από τις προδοσίες των κυβερνώντων και την αδιαφορία του αποχαυνωμένου "κυρίαρχου" λαού έχουν ξεκινήσει ένα μεγαλεπήβολο πρόγραμμα οικοδόμησης εκκλησιών στην Δυτική Μακεδονία και ήδη προγραμματίζουν νέες λειτουργίες στα Σλαβικά.

Η εκκλησία στην οποία έγινε η λειτουργία είναι ένας νεοαναγερθείς από τους Σκοπιανούς ναός με την ονομασία "Saint Zlata Meglenska". Πρωταγωνιστής στην λειτουργία ήταν ο Νικόδημος Τσαρκνιάς, στον οποίο θα αναφερθούμε αναλυτικότερα παρακάτω. Η λειτουργία πραγματοποιήθηκε χωρίς ΚΑΜΙΑ ενόχληση από τις ελληνικές αρχές, προφανώς κατόπιν σχετικών εντολών από την ελληνική κυβέρνηση. Ο Τσαρκνιάς στο κήρυγμα του, ανάμεσα σε άλλα προκλητικά, είπε τα εξής: "Καλώ όλους τους Μακεδόνες να συμμετάσχουν στην ανακατασκευή της νέας εκκλησίας. Θα ακολουθήσουν και άλλες θρησκευτικές λειτουργίες στα Μακεδονικά!" Μία υπόσχεση που ο Τσαρκνιάς δεν θα έδινε, αν δεν είχε σχετικές διαβεβαιώσεις από την ελληνική κυβέρνηση.

63 ΦΟΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ

"Ο κατηγορούμενος Νικόλαος Τσαρκνιάς μοναχός της Μονής Αγίου Γεωργίου Κουσόβου Σκοπίων, στο διάστημα 1999-2003 κατελήφθη να ιερουργεί στον ιερό ναό της Αγίας Χρυσής Αριδαίας Πέλλας σε ημιϋπόγειο ναό 200 τμ ως ιερέας της αυτοαποκαλουμένης Αυτοκέφαλης Εκκλησίας Οχρίδας και πάσης Μακεδονίας, χωρίς να έχει την απαιτούμενη άδεια του Υπουργείου Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων. Για τον παραπάνω λόγον του επιβάλεται ποινή φυλάκισης τριών μηνών, χρηματική ποινή εκατόν πενήντα (150) Ευρώ και έξοδα δίκης είκοσι εννέα (29) Ευρώ"
Ολυμπία Κορέα, πλημμελειοδίκης πρωτοδικείου Εδεσσας

Πάντα στο πλευρό του η συνήγορος του σεβ. Τσαρκνιά, δικηγόρος Αθηνών Ιωάννα Κούρτοβικ

Το ορθόδοξο εκκλησιαστικό σύστημα, κατασκεύασμα της Βυζαντινής αυτοκρατορίας, είναι υπόλογο στον Θεό για τα όσα συμβαίνουν σε μοναστήρια και εκκλησίες. Η υποχρεωτική αγαμία που επιβάλλεται στους ιερωμένους, μας θυμίζει το εδάφιο της Καινής Διαθήκης, που μας λέει ότι:

"παρέδωκαν εαυτοίς εις την ασέλγειαν, διά να εργάζωνται πάσαν ακαθαρσίαν ακορέστως" (Εφεσίους: δ' 19).

Καταλαβαίνουμε, λοιπόν, γιατί, κάποιοι "άγιοι" καλόγεροι δεν προτιμούν τα... γλειφιτζούρια, αλλά αρέσκονται στην τέχνη της... πεολειχίας... ακορέστως!

παρακαλώ τους διαχειριστές αν πιστεύουν πως προσβάλλω την Αγορά με την εν λογω δημοσίευση να μην την εγκρίνουν.

Α.Έξαρχος

(σσ, Οι xxx φωτογραφίες δημοσιεύθηκαν στην εφημερίδα STAR τον Μάρτιος και Απρίλιο 1993 και

Δεν υπάρχουν σχόλια: