Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2016

Κωνσταντίνος Πλεύρης: Ο γιός μου σώθηκε από θαύμα

«Δόξα το θεό πηγαίνει πολύ καλύτερα, εξήλθε από την εντατική και είναι στο δωμάτιο του. Όπως μας λένε οι γιατροί σώθηκε από θαύμα, γιαυτό κι εμείς πιστεύουμε ότι με τη βοήθεια του θεού αλλά και με τους γιατρούς αντεπεξήλθε σε αυτή την ασθένεια», τόνισε αρχικά ο κ. Πλεύρης σε εκπομπή της τηλεόρασης του Star.
Και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Πάρα πολύ δύσκολες ώρες και όποιος είναι πατέρας που έχει παιδί το αντιλαμβάνεται. Μεγίστη τραγωδία υπάρχει όταν οι γονείς θάψουν τα παιδιά, ευτυχώς σε εμάς δεν συνέβη αυτό. Πάρα πολύ φοβηθήκαμε».
Για τις ώρες που πέρασε στην εντατική αλλά και για την στιγμή που άνοιξε τα μάτια του είπε: «Όταν ήταν ημιναρκωμένος, μας καταλάβαινε και έγνεφε. Η μητέρα του ήταν εκεί όταν συνήλθε, η μητέρα του είναι πιο γενναία από εμένα, εγώ δεν τα αντέχω αυτά. Αλλά μόλις του έβγαλαν τους σωλήνες μίλησε».
Τα πρώτα λόγια του Θάνου Πλεύρη, σύμφωνα με όσα είπε ο πατέρας του ήταν: «Δόξα το θεό που αισθάνεται καλά, ζωντανός, αυτά ήταν τα πρώτα λόγια του. Είχε συνεχώς συνείδηση και καταλάβαινε ότι περνάει πολύ δύσκολα».
«Ευχαριστώ πολύ τον πρόεδρο της Δημοκρατίας που με πήρε τηλέφωνο. Ήταν η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου εν’ όψη ότι έχανα ένα παιδί στην καλύτερη ηλικία του, στην πιο δημιουργική», κατέληξε ο Κωνσταντίνος Πλεύρης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: