Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2016

ΕΡΝΤΟΓΑΝ, ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ…για οσους Νεοέλληνες λεγανε οτι δεν υπάρχει περίπτωση να μας την πέσει η Τουρκια οτι θα μας προστατεψει η ευρωπη και το νατο...Μέχρι και ότι δεν χρειαζόμαστε στρατό μας λέγανε...παρτε τα @.@ τωρα...τι εχετε να πειτε τωρα προδοτες...:;;;

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου 
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας” 
egerssi@otenet.gr 
www.apostoloupanow.gr 

Γράφαμε (με τον κ. Χατζηαναστασίου) το Σάββατο 1η Οκτωβρίου 2016 στην Ελεύθερη Ώρα στο άρθρο μας: «Ο Ερντογάν ανακοίνωσε τη “Δημοκρατία του Βορείου Αιγαίου”», μεταξύ των άλλων:   «Ενώ λοιπόν ο Τούρκος Σουλτάνος, μας πετά το “γάντι” για άλλη μια φορά, η κυβέρνηση στο σύνολό της είναι απούσα. Ιδιαίτερα ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης Πάνος Καμμένος, ο οποίος αυτοαποκαλείται “Πατριώτης”.
Αυτός ο κύριος λοιπόν, που με τις ευλογίες του επιτρέπει την κατάληψη των νησιών μας στο Αιγαίο από στίφη λαθρομεταναστών – σχέδιο Ερντογάν και Μέρκελ - απάντησε στον Νεότουρκο Σουλτάνο με άρες μάρες κουκουνάρες. Όταν το casusbelli (αιτία - εμπλοκή πολέμου μεταξύ δυο κρατών) ισχύει επί δεκαετίες (1982) στο διπλωματικό παιχνίδι Ελλάδος και Τουρκίας. Που το έθεσε η Τουρκία για να μην κάνει επέκταση η Ελλάδα των ελληνικών χωρικών υδάτων της από τα 6 μίλια στα 12. Ως εκ τούτου, από τη στιγμή που εξακολουθεί να ισχύει μέχρι σήμερα αυτή η στρατηγική θέση της Τουρκίας, σημαίνει ότι ο Αλέξης Τσίπρας και ο Πάνος Καμμένος είναι κοινώς κλασομπανιέρες, όπως και όλοι οι προηγούμενοι Πρωθυπουργοί και Υπουργοί Εθνικής Αμύνης.
Γιατί η απάντηση, σε αυτή την υπερμεγέθη πρόκληση του Ερντογάν, θα ήταν μια και μόνη: Μολών λαβέ!!».
 
Η πονηρού αλεπού της Άγκυρας και “γκρίζος λύκος” της Τουρκίας γνωρίζει τι λέει.
Ωστόσο, ο Ερντογάν γνωρίζει πότε μιλάει, που μιλάει, σε ποιους μιλάει… Τίποτε μα τίποτε δεν λέει και δεν κάνει στην τύχη…
Έτσι, έθεσε ευθέως θέμα αναθεώρησης της Συνθήκης της Λωζάνης, επικρίνοντας τις Δυνάμεις που “υποχρέωσαν” την Τουρκία να την υπογράψει, τονίζοντας ιδιαίτερα ότι: “Δώσαμε στους Έλληνες τα νησιά”. Όπως επίσης τόνισε ιδιαίτερα πως: “παλεύουμε για την υφαλοκρηπίδα και για το πώς θα είναι ο αέρας και η ξηρά…”.
Εδώ αξίζει να σημειώσουμε ότι η Συνθήκη της Λωζάνης υπογράφτηκε στις 24 Ιουλίου 1923 και έθετε τα σύνορα της σύγχρονης Τουρκίας. Καταργούσε τη Συνθήκη των Σεβρών, που είχε υπογραφεί τρία χρόνια νωρίτερα, η οποία είχε γίνει δεκτή από τον σουλτάνο Μουσταφά Κεμάλ, αλλά απορρίφθηκε από το κίνημα των Νεότουρκων.


Οι ΗΠΑ παίζουν για ακόμη μια φορά βρώμικο παιχνίδι.

Κατά το παρελθόν, πολλές φορές είχαμε γράψει πως ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Μπάρακ Ομπάμα πριν την αποχώρησή του από την Προεδρία της Αμερικής, θέλει να κλείσει ανοικτά γεωπολιτικά ζητήματα της ευρύτερης περιοχής μας.
Οι ΗΠΑ φοβούμενες την πιθανή εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος έχει τελείως διαφορετικό σχεδιασμό για την περιοχή μας από ότι οι Παγκοσμιοποιητές της Νέας Τάξεως Πραγμάτων, Μπάρακ Ομπάμα και Χίλαρυ Κλίντον, επιθυμούν την επιτάχυνση υλοποίησης των σχεδίων τους για Ελλάδα και Τουρκία, πριν από τις Προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ στις 8 Νοεμβρίου 2016.
Και παρ΄ ότι υποκίνησαν το πραξικόπημα κατά του Ερντογάν, εν τούτοις έχουν περισσότερη εμπιστοσύνη στους υποταγμένους Τούρκους, από ότι στους ατίθασους και απρόβλεπτους Έλληνες.
Έτσι, είναι φανερό ότι υποκίνησαν τις προκλητικές δηλώσεις του Τούρκου εφέντη, περί αμφισβήτησης της Συνθήκης της Λωζάνης. Μια Συνθήκη που δεν έχουν υπογράψει οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.
Και αυτό από μόνο του φαντάζει τρομακτικό και διαβολικό, για το τι δηλαδή έχουν στο πίσω μέρος του κεφαλιού τους οι “καουμπόηδες” του Πλανήτη. Οι οποίοι μονίμως τσαλαβουτούν μέσα στις ακαθαρσίες τους… 

 
Μαζί τους, η νέα κυρίαρχος της Ελλάδος η Γερμανία.
Στις ίδιες ακαθαρσίες τσαλαβουτά και η Γερμανία της Μέρκελ και του Σόιμπλε. Που δε διαφέρει από τη Ναζιστική Γερμανία. Που έχει ίδια μισητά πρόσωπα με εκείνα της Ναζιστικής εποχής. Εκείνα που κατά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο αιματοκύλησαν την ανθρωπότητα με τα επαχθέστερα εγκλήματα στην ιστορία του Πλανήτη.
Έτσι, όταν κλήθηκε να απαντήσει ο εκπρόσωπος του γερμανικού Υπουργείου Εξωτερικών Μάρτιν Σέφερ, για τις προκλητικότατες δηλώσεις του Τούρκου Σουλτάνου εναντίον μέλους της ΕΕ (Ελλάδα), δήλωσε ξεδιάντροπα και προκλητικότατα, εμφανίζοντας για άλλη μια φορά το σημερινό πρόσωπο της Γερμανίας, αλλά και της Ευρωπαικής Ενώσεως:
«Δεν γνωρίζω τις δηλώσεις του Τούρκου Προέδρου. Δεν θέλω να αμφισβητήσω ότι τις έκανε. Για τη γερμανική κυβέρνηση μπορώ μόνο να πω, ότι μας είναι γνωστό πως υπάρχουν διαφορές εδώ και καιρό, εδώ και δεκαετίες, διαφορές απόψεων μεταξύ της Τουρκίας και της Ελλάδας για την οριοθέτηση των συνόρων μεταξύ των δύο χωρών. Η γερμανική κυβέρνηση είναι της άποψης ότι αυτές οι διαφορές μεταξύ των δύο χωρών πρέπει να επιλυθούν ειρηνικά και κατά τα άλλα απέχει μίας έκφρασης άποψης και σίγουρα δεν θα πάρει η Γερμανία το μέρος κανενός». Ώστε έτσι κύριε εκπρόσωπε, δεν γνωρίζεις ότι υπάρχει η Συνθήκη της Λωζάνης και θεωρείς ότι υπάρχει όντως ζήτημα. Ότι το ζήτημα αυτό είναι διμερές. Δηλαδή, μεταξύ της Ελλάδος και της Τουρκίας. Δεν είναι θέμα της Ευρωπαικής Ενώσεως, της οποίας μέλος είναι η Ελλάδα; Δεν είναι θέμα τήρησης μιας Συνθήκης; Ουδετερότητα λοιπόν κύριε εκπρόσωπε, απόγονε του Χίτλερ;
Εκ των υστέρων αναγνώριση από τα φασιστοειδή της Γερμανίας.
Αφού λοιπόν, η Γερμανία έπαιξε το διπλωματικό της παιχνίδι υπέρ της Τουρκίας, νίπτοντας τα χέρια της και κρατώντας την ουδετερότητά της σε ένα τόσο σοβαρό ζήτημα για την σταθερότητα στην περιοχή, μετά από λίγες ώρες επανήλθε και μας διευκρίνισε: «Από τη σκοπιά της γερμανικής κυβέρνησης, η Συνθήκη της Λωζάνης εξακολουθεί να ισχύει». Ωστόσο, η στάση της πρέπει να μας προβληματίζει και να μας ανησυχεί ιδιαίτερα, από τη στιγμή που η Γερμανία είναι η ηγέτιδα δύναμη της Ευρωπαικής Ενώσεως. Από τη στιγμή που επί της ουσίας είναι υπό την κατοχή της η Πατρίδα μας στην εποχή των Μνημονίων, μετά δε, και την πώληση των 14 περιφερειακών αεροδρομίων, όπως και μετά την εκχώρηση στο υπερταμείο όλων των ΔΕΚΟ, δηλαδή της Δημόσιας περιουσίας μας.
Έχουμε κυβέρνηση Νενέκων και Εφιαλτών.
Αλλά η ελληνική κυβέρνηση ξεπουλάει την Πατρίδα μας και είναι πρωταγωνίστρια στο έγκλημα εναντίον της. Έχουν μετατραπεί από ιδιοκτήτες της, σε απλούς διαχειριστές της. Και συμπληρώνουν το καταστροφικό τους έργο με τη μάζωξη στην Πατρίδα μας κάθε καρυδιάς ισλαμικό καρύδι, υλοποιώντας έτσι το σατανικό και αιμοβόρικο σχέδιο της Γερμανίας. Από τη στιγμή που άλλες χώρες της ΕΕ κλείνουν με φράχτες τα σύνορά τους και ορθώνουν το ανάστημά τους στη νεοναζιστική Γερμανία των Μέρκελ και Σόιμπλε, στην ανεξέλεγκτη είσοδο στη χώρα τους λαθρομεταναστών. Όταν, η Ουγγαρία προκήρυξε ήδη δημοψήφισμα για την απαγόρευση εισόδου στη χώρα άλλων λαθροεισβολέων. Δεν αντιδρά αυτή η ξεπουλημένη κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, ούτε όταν διαπιστώνει ότι υπό την ανοχή της Γερμανίας και των ΗΠΑ, οι Τούρκοι δημιουργούν “ισλαμικό στρατό” και θα έπρεπε για την κυβέρνησή μας να είναι κόκκινη, κατακόκκινη γραμμή.
Ο ελληνικός λαός στρουθοκαμηλίζει.
Ωστόσο, το παράδοξο και το παράξενο είναι ότι οι Έλληνες βλέπουν την Πατρίδα τους να χάνεται και δεν αντιδρούν. Με την εγκληματική τους ανοχή, έχουν αφήσει τα σύνορα της Πατρίδας απροστάτευτα. Και αν περιμένουν να τα προστατέψει η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, πλανώνται πλάνην οικτράν. Γιατί οι Συριζαίοι δεν πιστεύουν στην έννοια των συνόρων. Όπως ακριβώς και οι Ισλαμιστές. Όπως ακριβώς και οι ΗΠΑ, θιασώτες των χαλαρών συνόρων. Τελικά, ο Θεός να βάλει το χέρι του!!

Today Deal $50 Off : https://goo.gl/efW8Ef

Δεν υπάρχουν σχόλια: