Δευτέρα, 3 Οκτωβρίου 2016

Άκυρο το δημοψήφισμα στην Ουγγαρία...ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ «Θέλετε η Ευρωπαϊκή Ένωση να ορίζει μια υποχρεωτική μετεγκατάσταση ΜΕΤΑΝΑΣΤΏΝ στην Ουγγαρία χωρίς την έγκριση του ουγγρικού Κοινοβουλίου;»ΤΟ 98,33 ΕΙΠΕ ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΟΡΙΖΕΙ Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ.......ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΕΔΩ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΣΑΣ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙ ΤΟ ZOUGLA GR...

Στο δημοψήφισμα που διεξήχθη στην Ουγγαρία κατά της πολιτικής μετεγκατάστασης των προσφύγων στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, το 98,3% των ψηφοφόρων απέρριψε το μέτρο.

Ωστόσο η διαδικασία κρίνεται άκυρη καθώς μόλις το 39,9% των εγγεγραμμένων ψηφοφόρων πήγε να ψηφίσει, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που είναι οριστικά.

Βάσει των αποτελεσμάτων, που δόθηκαν στη δημοσιότητα μετά την καταμέτρηση, οι ψηφοφόροι που πήγαν να ψηφίσουν αντιπροσώπευαν ποσοστό αρκετά χαμηλότερο από το απαιτούμενο 50%, για να είναι έγκυρο το δημοψήφισμα. Η αντιπολίτευση, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο, είχε καλέσει σε αποχή ή άκυρη ψήφο.

Στο δημοψήφισμα που διεξήχθη έπειτα από πρωτοβουλία του πρωθυπουργού Βίκτορ Όρμπαν, οι Ούγγροι είχαν κληθεί να απαντήσουν στο εξής ερώτημα:

«Θέλετε η Ευρωπαϊκή Ένωση να ορίζει μια υποχρεωτική μετεγκατάσταση των μη Ούγγρων πολιτών στην Ουγγαρία χωρίς την έγκριση του ουγγρικού Κοινοβουλίου;».

ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΕΔΩ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΣΑΣ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙ ΤΟ ZOUGLA GR...
ΓΡΑΦΕΙ  ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ...
Συνολικά, εκ των 8,24 εκατομμυρίων ψηφοφόρων 3,23 εκατομμύρια είπαν «όχι» στις ποσοστώσεις μετεγκατάστασης των προσφύγων. 

ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΠΡΟΣΗΛΘΕ ΤΟ 39% ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΑΙΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ...ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΟΧΙ ΜΕ ΜΕΡΙΠΟΥ 37% ΕΝΩ ΕΙΝΑ 98%...
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΟ ΠΡΑΞΑΝ ΑΠΟ ΛΑΘΟΣ... 
*Ουγγαρία/Πληθυσμός

Δεν υπάρχουν σχόλια: