Σάββατο, 10 Σεπτεμβρίου 2016

Γαλλία: Έφηβοι ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ επιτέθηκαν σεξουαλικά σε γυναίκες και συγκρούστηκαν με τους συζύγους τους

Μία ομάδα από 12 άτομα (σ. φυσικά πρόκειται για ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ) αποκαλούσαν «πόρνες» τις δύο γυναίκες επειδή φορούσαν σορτσάκια και φώναζαν... «γδυθείτε, βγάλτε τα όλα»
Θράσος, νέα ήθη, νέα μόδα, κακά παραδείγματα... Μία ομάδα 12 εφήβων επιτέθηκαν σεξουαλικά σε δύο παντρεμένες γυναίκες στην Τουλόν της Γαλλίας και ακολούθως συγκρούστηκαν με τους συζύγους σε κεντρικό δρόμο της πόλης.
Οι 12 νεαροί περικύκλωσαν τις γυναίκες που φορούσαν σορτσάκια και άρχισαν να τις αποκαλούν «πόρνες», ενώ κάποιοι άλλοι τις καλούσαν να γδυθούν... «βγάλτε όλα, γδυθείτε πόρνες» φώναζαν.
Όταν οι σύζυγοί της ζήτησαν το λόγο, οι νεαροί τους επιτέθηκαν και συγκρούστηκαν μαζί τους. Το περιστατικό συνέβη μπροστά στα ανήλικα παιδιά των δύο ζευγαριών, η παρουσία των οποίων δεν πτόησε ούτε στιγμή την ομάδα των νεαρών τραμπούκων.
Δύο από τους 12, ηλικίας 17 και 19 ετών, εντοπίστηκαν από την αστυνομία και συνελήφθησαν, μετά από αξιοποίηση των καμερών ασφαλείας που έχουν τοποθετηθεί στην περιοχή. Για τους υπόλοιπους 10 διεξάγεται έρευνα, ενώ ο Γάλλος εισαγγελέας εξέφρασε την εκτίμηση ότι θα εντοπιστούν εντός των επόμενων 24ωρων.
http://www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: