Κυριακή 7 Αυγούστου 2016

ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΡΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΦΛΟΓΑ....Για πρώτη φορά σε τελετή έναρξης Ολυμπιάδας δεν έγινε έπαρση ελληνικής σημαίας...

Νωρίτερα σας ενημερώσαμε για την άλλη πλευρά της τελετής έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο.
Η τελετή ξεκίνησε με την έπαρση της βραζιλιάνικης σημαίας και τον Εθνικό Ύμνο της χώρας, ενώ ακολούθησε το «υπερθέαμα» της Νέας Τάξης με μηνύματα παγκοσμιοποίησης και Ατζέντας 21.
Ωστόσο παρατηρήσαμε και κάτι άλλο!
Σε κάθε τελετή έναρξης Ολυμπιακών Αγώνων ακούγεται ο ελληνικός εθνικός ύμνος και γίνεται έπαρση της ελληνικής σημαίας προς τιμήν της γενέτειρας των Ολυμπιακών Αγώνων, Ελλάδας.
Στο Ρίο αυτό δεν συνέβη.
Φαίνεται πως σιγά-σιγά δεν θα τηρούνται ούτε τα προσχήματα κατά των Ελλήνων, οι οποίοι αποτελούν διαχρονικά το μεγάλο «αγκάθι» στα σχέδια των εκάστοτε σκοταδιστών.
Και θα είναι πάλι εκείνοι που θα σταθούν απέναντι. Έστω και λίγοι...
el.gr

ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΛΛΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΑΝΕΒΆΖΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΤΗΝ ΕΊΔΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΜΠΕΡΔΕΨΟΥΝ...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΡΘΡΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΈΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ Η ΕΠΑΡΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑΥΤΌΧΡΟΝΟ ΑΚΟΥΣΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΥΜΝΟΥ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ...
ΟΠΩΣ ΓΙΝΟΤΑΝΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΗΣ ΓΕΝΕΤΕΙΡΑΣ ΧΩΡΑΣ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΏΝΩΝ...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΝΈΒΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΗ...

ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΓΙΝΕ ΕΠΑΡΣΗ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΜΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΥΜΝΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑ  ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΈΜΠΑΙΝΕ Η ΕΚΆΣΤΟΤΕ ΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ...
ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΤΕΛΕΤΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ...
ΑΛΛΑ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΑΥΤΟ ΑΠΛΑ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΜΠΕΡΔΕΨΟΥΝ ΠΡΟΒΑΤΑ...
http://hellasxg.blogspot.com/
Η ΕΙΔΗΣΗ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΣΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ  ΑΠΟΚΑΤΩ...


http://www.sport-fm.gr/article/kumatizei-i-elliniki-simaia-sto-olumpiako-xwrio/3190163

Κυματίζει η ελληνική σημαία στο Ολυμπιακό Χωριό

H ελληνική σημαία κυματίζει από την Πέμπτη επίσημα στο Ολυμπιακό Χωριό του Ρίο, αφού η έπαρσή της έγινε στην επίσημη τελετή εισόδου της ελληνικής ομάδας με την παράλληλη ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου. 
Κυματίζει η ελληνική σημαία στο Ολυμπιακό Χωριό
Την τελετή παρακολούθησαν ο Σταύρος Κοντονής, ο Σπύρος Καπράλος, ο Μανώλης Κατσιαδάκης, ο Ισίδωρος Κούβελος, ο Μανώλης Κολυμπάδης, ο Πρέσβης της Ελλάδας στη Βραζιλία, η χορογράφος Αρτεμις Ιγνατίου, η Πρωθιέρεια Κατερίνα Λέχου και μέλη της ΕΟΕ.

Την ομάδα εκπροσώπησαν πολλοί αθλητές, κυρίως κολυμβητές και του στίβου, μαζί με τους προπονητές τους, το ιατρικό επιτελείο και τους συνοδούς της αποστολής. Μετά την έπαρση της σημαίας, ο Ισίδωρος Κούβελος παρέδωσε αναμνηστικό δώρο στη Δήμαρχο του Ολυμπιακού Χωριού, Τζάνετ Αρκέιν.

Στην τελετή εισόδου, εκτός από την Ελλάδα, μετείχαν, η Σερβία, τα Νησιά Σεντ Κιτς & Νέιβις, η Μαγαδασκάρη και το Κιργιστάν. Προηγήθηκε η ανάκρουση του Ολυμπιακού Ύμνου.

Μετά τη λήξη της διαδικασίας, ο πρόεδρος της ΕΟΕ τόνισε πως: «Ήρθε η ώρα των Ολυμπιακών Αγώνων. Φτάσαμε ως εδώ με πολλούς κόπους και προσπάθειες, αλλά είμαι σίγουρος ότι όλα θα πάνε καλά. Οι αθλητές μας είναι πολύ καλά και έτοιμοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και να εκπροσωπήσουν επάξια την Ελλάδα. Είμαι αισιόδοξος ότι θα έχουμε πολλές επιτυχίες».

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού συμπλήρωσε πως: «Συνοδεύσαμε την ελληνική ομάδα στο Ολυμπιακό Χωριό και μαζί μας τη συνόδευσαν οι ευχές και τα συγχαρητήρια δέκα εκ. Ελλήνων. Εύχομαι τέτοιες στιγμές έπαρσης της ελληνικής σημαίας να τις ζήσουμε και στη διάρκεια των Αγώνων.

Οι αθλητές και οι αθλήτριές μας πέτυχαν ήδη πολλά με τη συμμετοχή τους στους Αγώνες και μπορούν να πετύχουν ακόμα περισσότερα. Είμαι αισιόδοξος για τα αγωνιστικά αποτελέσματα, γιατί οι επιδόσεις με τις οποίες ήρθαν εδώ αποτελούν το σημαντικότερο "εφαλτήριο" για την επίτευξη των διακρίσεων, τις οποίες όλοι περιμένουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: