Παρασκευή 19 Αυγούστου 2016

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΙ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΡΙΟ: ΒΡΗΚΑΝ ΚΟΜΜΕΝΟ ΠΟΔΙ ΑΝΤΡΟΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ - ΒΙΝΤΕΟ

Πάνω σε ένα... κομμένο πόδι θα μπορούσαν να έχουν πέσει οι ιστιοπλόοι, αν οι ντόπιοι δεν το είχαν εντοπίσει κατά τη διάρκεια ενός εθελοντικού καθαρισμού των νερών. 
Το μακάβριο εύρημα, αντίκρισαν οι εθελοντές στην ακτή της Γκουαναμπάρα την ίδια ώρα που αγώνες διεξάγονταν λίγα ναυτικά μίλια μακριά.
Η αστυνομία κλήθηκε αμέσως στο σημείο για να βρει το πόδι, το οποίο είχε κοπί από το ύψος του γοφού και επέπλεε σε νερά κοντά στην ακτή. Το πόδι είχε μάλιστα και τατουάζ που έγραφε “Kauan”. 
Η αστυνομία δεν θεωρεί πως πρόκειται να ταυτοποιηθεί η ταυτότητα του θύματος, όπως τονίζουν μάλιστα πηγές τους: “Το πόδι έχει πάει στα εργαστήρια για εξέταση. Θα παρθούν δείγματα στην περίπτωση που κάποιος αναζητήσει κάποιον. Όμως δεν θα τα συγκρίνουμε με τη λίστα των ανθρώπων που έχουν δηλωθεί ήδη ως αγνοούμενοι. 
Είναι πολύ συνηθισμένο να βρίσκονται ανθρώπινα μέλη σ' αυτά τα νερά.
Ανήκει πιθανότατα σε κάποιον που δολοφονήθηκε από συμμορίες που έχουν σχέση με ναρκωτικά και τον πέταξαν σε έναν από τους ποταμούς που εκβάλλουν σε αυτά τα νερά.”
Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι πολλοί αθλητές είχαν κάνει παράπονα για τα νερά της ακτής Γκουαναμπάρα, σχετικά με την καθαριότητά τους... Που να ήξεραν!

Δεν υπάρχουν σχόλια: