Κυριακή 14 Αυγούστου 2016

Μισούν κάθε τι Ελληνικό! Χωρίς τον προπονητή της στο Ρίο η Σοφία Ρήγα για... 1.200 ευρώ - H Ομοσπονδία αρνήθηκε να τα δώσει...

Η μία από τις δύο Ελληνίδες που θα αγωνισθεί στο Μαραθώνιο στους Ολυμπιακούς του Ρίο είναι Πατρινή αλλά θα τρέξει… χωρίς να έχει δίπλα της τον άνθρωπο που την βοήθησε να κατακτήσει τους στόχους της όπως αναφέρει το patrastimes.gr. 
Τον Πατρινό προπονητή της Γιάννη Διαγκόγλου. Και αυτό γιατί η Ομοσπονδία δεν έβαζε τα 1.200 ευρώ του εισιτηρίου για τον Πατρινό προπονητή όταν είναι γνωστό σε όλους ότι οι αμοιβές των Ομοσπονδιακών προπονητών είναι τεράστιες και σύμφωνα με καταγγελία του ίδιου του Γ. Δαγκόγλου φθάνουν τις… 25.000 ευρώ (χώρια τα «έξτρα»)! Ο ίδιος ο Γ. Δαγκόγλου σημείωσε:

«Eπειδή πολλοί γνωστοί, φίλοι, αθλούμενοι, αλλά και απλοί άνθρωποι με ρωτούν γιατί δεν πάω στο Ρίο, πιστεύω ότι καλό θα είναι να πω κάποια πράγματα για να ξεκαθαρίσω τους ακριβείς λόγους: Στους αγώνες δεν πάω για 1.200 ευρώ. 
Ναι, τόσο στοιχίζει ένα φθηνό αεροπορικό εισιτήριο με 3 πτήσεις, δύο ενδιάμεσους σταθμούς και 22 ώρες ταξίδι. 
Κι όμως ήμουν διατεθειμένος να μπω σε αυτή την ταλαιπωρία καθώς και στην υπόλοιπη ψυχολογική φθορά να κινούμαι μέσα στο Ολυμπιακό χωριό χωρίς διαπίστευση, σαν επισκέπτης, να τρώω σε τάπερ που θα μου έφερναν από το Ολυμπιακό Εστιατόριο και να κοιμάμαι στο κρεβάτι του φυσικοθεραπευτηρίου. 
Και ειλικρινά με έχουν συγκινήσει άνθρωποι όπως ο Γιώργος Γιατρουδάκης, Πρόεδρος του Γ.Σ. Ελευθερίου Βενιζέλου Χανίων ο οποίος προσφέρθηκε α μου πληρώσει μέρος των εξόδων, αλλά και ο Φίλιππος Πρεδάρης με τον ομώνυμο ξενώνα στη Γκούρα που επίσης προσφέρθηκε, όπως και απλοί φίλαθλοι. Και για την αθλήτριά μου Σοφία Ρήγα που επίσης θέλησε να μου πληρώσει όλο το εισιτήριο παρότι σε χειρότερη οικονομική κατάσταση από μένα, δεν μπαίνω καν στον κόπο να πω … γιατί αρνήθηκα. 
Απόφασή μου να μην ταξιδέψω στο Ρίο για λόγους ηθικής τάξης. Δεν δέχομαι στην Ελλάδα των μνημονίων να γίνεται έρανος για ένα αεροπορικό εισιτήριο 1.200 ευρώ την στιγμή που ένας Ομοσπονδιακός προπονητής του ΣΕΓΑΣ αμείβεται με 25.000 ευρω από την Ομοσπονδία και άλλα 15.000 ευρώ από την υπηρεσία από την οποία είναι αποσπασμένος»!
Η Σοφία ρήγα αγωνίζεται την Κυριακή. Της ευχόμαστε κάθε επιτυχία. Οσο για τον προπονητή της,… θα την βλέπει από την τηλεόραση!
http://thesecretrealtruth.blogspot.com
http://www.eleysis-ellinwn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: