Παρασκευή, 29 Ιουλίου 2016

Κλάμα και ξέσπασμα της Ισινμπάγεβα μπροστά στον Πούτιν...Από τη μεριά του ο Πούτιν δήλωσε: «Κοντόφθαλμοι ψευτο-πολιτικοί δεν αφήνουν τον αθλητισμό στην ησυχία του, παρότι ο αθλητισμός είναι αυτός που ενώνει και λειαίνει τις αντιθέσεις ανάμεσα στα κράτη». Ο ρώσος πρόεδρος συμπλήρωσε πως η κατάσταση «έχει ξεφύγει από τους νόμους και την κοινή λογική».

Η έκρηξη της εμβληματικής αθλήτριας για την απόφαση της IAAF
Η εμβληματική αθλήτρια του ρωσικού στίβου, Γέλενα Ισινμπάγεβα, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει το θυμό και τα δάκρυά της, για τον αποκλεισμό της ρωσικής ομάδας στίβου από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, μιλώντας ενώπιον του Βλαντιμίρ Πούτιν.
Η κορυφαία επικοντίστρια μίλησε σε ειδική τελετή που διοργάνωσε ο ρώσος πρόεδρος, στο Κρεμλίνο. 
«Σήμερα ο στίβος είναι στην πιο δύσκολη κατάσταση. 
Τιμωρηθήκαμε χωρίς καμία απόδειξη. Σκληρά, χυδαία. 
Δεν μας δόθηκε η ευκαιρία να καθαρίσουμε τους εαυτούς μας, να παλέψουμε για το δίκιο μας, να συμμετάσχουμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες», δήλωσε η δακρυσμένη Ισινμπάγεβα, αναφερόμενη στην απόφαση της IAAF να αποκλείσει συνολικά όλους τους ρώσους αθλητές του στίβου, δίχως να κρίνει την κάθε περίπτωση ξεχωριστά.
pout3
Από τη μεριά του ο Πούτιν δήλωσε: «Κοντόφθαλμοι ψευτο-πολιτικοί δεν αφήνουν τον αθλητισμό στην ησυχία του, παρότι ο αθλητισμός είναι αυτός που ενώνει και λειαίνει τις αντιθέσεις ανάμεσα στα κράτη». Ο ρώσος πρόεδρος συμπλήρωσε πως η κατάσταση «έχει ξεφύγει από τους νόμους και την κοινή λογική».
pout2

Δεν υπάρχουν σχόλια: