Παρασκευή, 29 Ιουλίου 2016

ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΆΝΩΘΕΝ...ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΝΑ ΠΕΙ ΤΟ ΒΡΟΜΌΣΚΥΛΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ... - Μέρκελ: «Δεν αλλάζουμε θέση για το προσφυγικό - Θα τα καταφέρουμε».... Είμαι πεπεισμένη, σήμερα όπως και χθες, ότι θα κατορθώσουμε να φέρουμε εις πέρας αυτήν την ιστορική αποστολή στους καιρούς της παγκοσμιοποίησης. Θα τα καταφέρουμε και έχουμε ήδη καταφέρει πολλά, πολλά πράγματα τους τελευταίους μήνες...

ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΠΙΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΚΑΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ...

KAI EΣEIΣ ΑΚΟΜΑ ΠΙΣΤΕΎΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΟΥ ΔΡΟΜΟΛΟΓΕΙ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΡΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΣΥΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ, ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ...;;;
ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΙΟ ΛΟΓΟ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙΤE;;;
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΠΩΤΕΡΟΣ  ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ;;;

ΜΩΡΗ ΚΑΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΒΑΖΕΙ ΠΛΗΘΥΝΤΙΚΟ;;;
ΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΜΑΖΙ;;;
ΕΣΥ ΜΕΝΕΙΣ ΣΕ ΚΑΣΤΡΑ ΜΕ ΠΑΜΠΟΛΛΟΥΣ  ΣΏΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ...
ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΣΟΥ....
ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΟΙΡΑ;;;
ΡΗΤΟΡΙΚΗ ΗΤΑΝ Η ΕΡΩΤΗΣΗ...ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙ...ΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑ ΕΠΟΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΜΙΛΑΕΙ ΕΤΣΙ...
ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΣΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΩ...
ΑΦΟΥ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΕΡΙΤΡΙΓΥΡΙΖΟΥΝ...
ΕΊΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ...
ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ...
ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ...ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ...
ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ...
EMAΣ ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΕΣ ΜΩΡΗ;;;
MAS ΡΩΤΗΣΑΤΕ;;;

Η καγκελάριος της Γερμανίας απέρριψε κατηγορηματικά τις εκκλήσεις για την αμφισβήτηση της πολιτικής υποδοχής προσφύγων στη χώρα, μετά τις δύο πρόσφατες επιθέσεις που διαπράχθηκαν από πρόσφυγες.

Οι τζιχαντιστές «επιδιώκουν να πλήξουν την ετοιμότητά μας να υποδεχθούμε απελπισμένους ανθρώπους. Εναντιωνόμαστε κατηγορηματικά σε αυτό», δήλωσε κατά τη διάρκεια έκτακτης συνέντευξης Τύπου στο Βερολίνο η Αγγελα Μέρκελ, η προσφυγική πολιτική της οποίας δέχεται και πάλι έντονες επικρίσεις στη Γερμανία.
«Οι τρομοκράτες επιδιώκουν να μας εκτρέψουν από ό,τι είναι σημαντικό για εμάς, να διαρρήξουν τη συνοχή μας και το αίσθημα της κοινότητας, να πλήξουν τον τρόπο ζωής μας, την ανοικτή μας στάση και την προθυμία μας να υποδεχθούμε ανθρώπους που βρίσκονται σε ανάγκη», είπε η Αγγελα Μέρκελ.
«Βλέπουν μίσος και φόβο ανάμεσα στους πολιτισμούς, μίσος και φόβο ανάμεσα στις θρησκείες. Αντιτασσόμαστε αποφασιστικά σε αυτό», πρόσθεσε.
«Θα τα καταφέρουμε» ("wir schaffen das"), είπε η καγκελάριος επαναλαμβάνοντας τη φράση που είχε αποφασιστικά υιοθετήσει το καλοκαίρι του 2015 όταν η Γερμανία άνοιξε τις πόρτες της σε εκατοντάδες χιλιάδες πρόσφυγες που έφευγαν μακριά από τον πόλεμο και την αθλιότητα.
«Είμαι πεπεισμένη, σήμερα όπως και χθες, ότι θα κατορθώσουμε να φέρουμε εις πέρας αυτήν την ιστορική αποστολή στους καιρούς της παγκοσμιοποίησης. 
Θα τα καταφέρουμε και έχουμε ήδη καταφέρει πολλά, πολλά πράγματα τους τελευταίους μήνες», είπε.
http://www.oparlapipas.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: