Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016

«Φρούριο» τα γραφεία της εφημερίδας «Ακρόπολης» του εκδότη Π. Μαυρίκου...


ΤΟΥ ΕΙΧΑΝΕ ΒΑΛΕΙ ΕΜΠΡΗΣΤΙΚΗ ΒΟΜΒΑ...
ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΝΕΝΑ ΑΜΑΞΙ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΑΝΕ...
ΑΦΟΥ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΑΤΙΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΑΚΑΡΕ ΠΟΥΘΕΝΑ...
ΠΡΩΤΑ ΕΓΙΝΕ Η ΑΝΑΦΛΕΞΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ «σύρσιμο» του τζιπ στο διαχωριστικό διάζωμα ...
ΕΤΥΧΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ...
ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΟΒΑΡΟ ΥΛΙΚΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΕΠΙΣΗΣ...
ΟΛΑ ΒΟΛΕΥΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ...ΠΟΛΛΕΣ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΥΡΙΕΣ ΜΑΖΕΜΕΝΕΣ...
ΠΩΣ ΠΗΡΕ ΛΟΙΠΌΝ ΦΩΤΙΑ;;;;;;;
ΠΩΣ ΠΗΡΕ ΛΟΙΠΌΝ ΦΩΤΙΑ;;;;;;;
ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΣΑΝΕ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΣΑΝ ΑΤΎΧΗΜΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ...
ΕΧΟΥΝΕ ΤΡΕΛΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΜΑΞΙΑ...ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΑΚΑΡΕΙΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ...
ΚΑΙ ΜΕ ΤΡΑΚΟΣΙΑ ΣΕ ΝΤΟΥΒΑΡΙ ΝΑ ΕΠΕΦΤΕΣ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝΕ...
Μετά τον τραγικό χθεσινό θάνατο του εκδότη της εφημερίδας «Ακρόπολη», Παναγιώτη Μαυρίκου, μέσα στο φλεγόμενο αυτοκίνητό του τα κεντρικά γραφεία της εφημερίδας θυμίζουν φρούριο.
Για να μπει κάποιος μέσα έπρεπε να γνωρίζει… τα συνθηματικά!
«Για να μπεις μέσα έπρεπε να ξέρεις το συνθηματικό», δηλώνει κάτοικος. Οι εργαζόμενοι «ερχόντουσαν πάντα επιφυλακτικά, χτύπαγαν συνθηματικά τις πόρτες και έμπαιναν. Δεν μπορούσε να μπει όποιος θέλει να μπει στο κτίριο», συμπληρώνει.
Το κτίριο έχει μεγάλες σφραγισμένες πόρτες, κάμερες, ενώ τα παράθυρα είναι καλυμμένα με μαύρες, χοντρές λαμαρίνες.
Όσο για τον ίδιο τον Μαυρίκο, «το τελευταίο διάστημα ερχόταν με οδηγό ο οποίος έλεγχε το χώρο πριν βγει», σύμφωνα με μαρτυρία, ενώ ο ίδιος ήθελε το αυτοκίνητο να παρκάρει ακριβώς έξω από την πόρτα των γραφείων της εφημερίδας.


Το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα αναμένεται να καταθέσει ο Αλέξης Κούγιας, δικηγόρος της οικογένειας Παναγιώτη Μαυρίκου , μήνυση για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως προκειμένου να έχει τόσο ο ίδιος, όσο και η οικογένεια το δικαίωμα πρόσβασης στη δικογραφία της υπόθεσης.... 
Όπως ανέφερε μιλώντας σε πρωινή πρωινή εκπομπή του Mega (πηγή): «Eξετάζουμε όλα τα ενδεχόμενα από αυτή του ατυχήματος - αν και το αυτοκίνητο ήταν καλά συντηρημένο και αξιόπιστο όπως βγήκε από το εργοστάσιο - έως την περίπτωση εγκληματικής ενέργειας,... 

Για εν ψυχρώ δολοφονία μιλάει και η εφημερίδα Ακρόπολη του Τάκη Μαυρίκου... 
Κανονικά και με τη βεβαιότητα ότι ο εκδότης της έπεσε θύμα εγκληματικής ενέργειας κυκλοφόρησε σήμερα Παρασκευή η εφημερίδα Ακρόπολη του Παναγιώτη Μαυρίκου που χθες κάηκε ζωντανός μέσα στο αυτοκίνητό του στην Αττική οδό. 


Με κεντρικό τίτλο «Εν ψυχρώ δολοφονία» στο πρωτοσέλιδο της, η εφημερίδα αναφέρει: «Το ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ του κατεστημένου "έκλεισε" το στόμα του εκδότη της ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ με μια μαφιόζικη ενέργεια η οποία ανοίγει το κουτί της Πανδώρας για όσους σχεδίασαν και εκτέλεσαν τον τελευταίο Δον Κιχώτη της δημοσιογραφίας». 
Πάνω από τη φωτογραφία του καμένου τζιπ υπάρχει η λεζάντα:«Ελλάδα: \Η Κολομβία των Βαλκανίων», ενώ στο πρωτοσέλιδο υπάρχουν και φωτογραφίες από τα δημοσιεύματα πολιτικών σάιτ για την είδηση του... θανάτου του Παναγιώτη Μαυρίκου. Κάτω κάτω στην πρώτη επίσης σελίδα η ΑΚΡΟΠΟΛΗ γράφει επίσης:«Μετά τον Τζώρτζη Αθανασιάδη και τον Νίκο Μομφεράτο, το παρακράτος εκτέλεσε ακόμη έναν δεξιό εκδότη». 
Πρόκειται για άλλες δύο τραγικές δολοφονίες εκδοτών,,που του μεν Μομφεράτου την ανέλαβε η 17Νοέμβρη,ενώ ο δολοφόνος του Τζώρτζη Αθανασιάδη μετά από τόσες δεκαετίες παραμένει άγνωστος. 
Η εφημερίδα δεν κάνει καμία αναφορά στην αποδεδειγμένα εν ψυχρώ δολοφονία του δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια,με ασύλληπτους ακόμα τους δράστες.... 

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Το παραξενο ειναι το επιβιωνουν κατι μαυρες τρυπες ή ζουγκλες
οχι οτι καθαριζουνε τρωκτικα και... ακροπολεις!