Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2016

«Σκότωσα Τη Μητέρα Μου» Φώναζε Μπαίνοντας Με Ματωμένα Ρούχα Σε Κατάστημα

ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΣΤΟ PROTOTHEMA.GR- Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ- Ο ΔΡΑΣΤΗΣ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ 

Με το στόμα ανοιχτό έμειναν οι υπάλληλοι καταστήματος στον Άγιο Δημήτριο όταν λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι είδαν να μπαίνει στο κτήριο ένας άνδρας με ματωμένα ρούχα. Ακόμα πιο αποσβολωμένοι έμειναν όταν ο άνδρας, ο οποίος κατά πληροφορίες είναι 42 ετών, τους ομολόγησε ότι τα αίματα προέρχονταν από τη μητέρα του την οποία λίγο πριν είχε χτυπήσει. Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σπίτι του άνδρα στην οδό Δήμητρος βρήκαν την μητέρα του 42χρονου τραυματισμένη στο πρόσωπο. Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός όπου διαπιστώθηκε ότι τα τραύματα είχαν προκληθεί από αιχμηρό όργανο και βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι γείτονες μιλούν για μια οικογένεια φιλήσυχη και ευγενική, αλλά με τα σκαμπανεβάσματα της. 
Ο άνδρας ηλικίας 40 χρόνων ήταν άνεργος αρκετό καιρό τώρα και αυτό  τον είχε μαραζώσει, οι τσακωμοί με τους δικούς του ήταν συχνοί αφού οικογενειακώς δεν τους έφταναν τα χρήματα για επιπλέον έξοδα πέραν από την αγορά των αναγκαίων αγαθών. Όπως αναφέρουν οι γείτονες, το παιδί ήταν αγαθό και πολύ καλό και η γειτονιά συχνά τον έστελνε για θελήματα. Αντιμετώπιζε όμως δυσκολίες με τη μητέρα του, αφού πριν από δύο χρόνια εκείνη έπαθε εγκεφαλικό και ο 40χρονος έκανε όλες τις δουλειές μόνος του. 
Σύμφωνα πάντα με τους γείτονες, περίπου στις 12 το μεσημέρι ακούστηκαν φωνές από το διαμέρισμα του πρώτου ορόφου.Η γειτονιά συνηθισμένη στις φασαρίες της οικογένειας δεν έδωσε σημασία. Όμως ο τσακωμός, ο σημερινός, δεν ήταν συνηθισμένος. Αυτή τη φορά ο 40 χρόνος είχε μαχαιρώσει τη μητέρα του σοβαρά. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες αφού την μαχαίρωσε κατέβηκε από τις σκάλες της πολυκατοικίας και είπε στους πρώτους που συνάντησε πως σκότωσε τη μητέρα του συνεχίζοντας να περπατά προς την παιδική χαρά, όπου και συνελήφθη μετά από λίγο. 
Ακούστε τι δήλωσε στο protothema.gr γείτονας της οικογένειας: 

Δεν υπάρχουν σχόλια: