Σάββατο 14 Μαΐου 2016

Αμερικανός αναλυτής: «Είναι τρελό να νομίζει κανείς πως οι ΗΠΑ μπορούν να νικήσουν την Ρωσία»

«Βρισκόμαστε λίγο πριν ένα πυρηνικό παγκόσμιο πόλεμο»...
«Η Ρωσία διαθέτει υπερηχητικούς πυραύλους, οι οποίοι μπορούν να ξεπεράσουν οποιαδήποτε αντιπυραυλική ασπίδα των ΗΠΑ», δήλωσε ο ειδικός σε θέματα ανατολικής Ασίας του ενημερωτικού περιοδικού «Executive Intelligence Review (EIR)», Mike Billington.j.

Μιλώντας στο ιρανικό τηλεοπτικό κανάλι «Press TV» ο Billington, δήλωσε πως η εγκατάσταση αμερικανικών πυραύλων στην Ρουμανία μπορεί να οδηγήσει σε παγκόσμιο πόλεμο.
«Ο πλανήτης βρίσκεται αυτή την στιγμή στο χείλος μια υπαρξιακής κρίσης. Βρισκόμαστε λίγο πριν έναν θερμό πυρηνικό πόλεμο, για τον οποίο ο Ομπάμα τοποθέτησε ανοιχτά όλους τους αναγκαίες δυνάμεις. 
Μέσα στην τρέλα του ο Ομπάμα υποθέτει πως θα μπορέσει να εμποδίσει ένα προληπτικό χτύπημα από την Ρωσία ή την Κίνα και έπειτα θα μπορέσει να ανταποδώσει το πυρηνικό χτύπημα. 
Αυτό είναι τρελό και θα οδηγήσει εκ των πραγμάτων σε παγκόσμιο πόλεμο», δήλωσε ο Billington και πρόσθεσε:«Η ιδέα, ότι ΗΠΑ μπορούν να νικήσουν την Ρωσία, είναι τρελό. Ο Πούτιν έχει επί του παρόντος την καλύτερη στρατηγική σκέψη στον κόσμο. Δεν τον φτάνει ο Ομπάμα. Οι Ρώσοι έχουν υπερηχητικά όπλα που μπορούν να ξεπεράσουν οποιαδήποτε αντιπυραυλική ασπίδα».
Toμέας ενημέρωσης prisonplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: