Δευτέρα 11 Απριλίου 2016

Πρωτοφανές: Το ΥΠΕΞ διαμαρτύρεται στα Σκόπια όχι γιατί εισέβαλαν στη χώρα αλλά γιατί... έδειραν λάθρο και πρόσφυγες!

του Πάνου Σπαγόπουλου
Πώς απαντά η κυβέρνηση στην εισβολή των Σκοπιανών στο ελληνικό έδαφος σήμερα; Με ένα απίστευτου περιεχομένου διάβημα, στο οποίο τους όχι γιατί μπήκαν στο ελληνικό έδαφος, αλλά γιατί... έδειραν πρόσφυγες και λάθρο!
Και σα να μην έφτανε αυτό, δηλαδή οι δυνάμεις των Σκοπίων να πατήσουν το ελληνικό έδαφος, αλλά είχε προηγηθεί και βομβαρδισμός με χημικά του ελληνικού εδάφους. Αδιάψευστος μάρτυρας η φωτό...
Συγκεκριμένα ο Επικεφαλής του Γραφείου Συνδέσμου της Ελλάδας στην πΓΔΜ, Πρέσβης Θεοχάρης Λαλάκος, προέβη σήμερα από το πρωί σε δύο "αυστηρά" διαβήματα με αφορμή τα σημερινά απαράδεκτα επεισόδια που έλαβαν χώρα στην Ειδομένη.
Ο Πρέσβης κ. Λαλάκος, όπως ανακοινωσε το υπουργείο Εξωτερικών, "κατέστησε σαφές με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ότι η χρήση βίας κατ’ουδένα τρόπο συμβάλλει στην επίλυση του προσφυγικού προβλήματος και έρχεται σε ευθεία αντίθεση με τις σχετικές προβλέψεις του Διεθνούς και Ανθρωπιστικού Δικαίου. 
Κάλεσε, τέλος, τις Αρχές της γειτονικής χώρας να αρθούν στο ύψος των περιστάσεων και να επιδείξουν την προσήκουσα υπευθυνότητα, αυτοσυγκράτηση και νηφαλιότητα|".
http://www.oparlapipas.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: