Δευτέρα, 11 Απριλίου 2016

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΜΑΤΩΜΕΝΟΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟ ΣΤΗΝ ΕΙΔΟΜΕΝΗ! ΜΕ ΕΝΑ ΜΕΤΡΟ ΧΑΤΖΑΡΕΣ. ΘΑ ΜΑΣ ΣΦΑΞΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ! Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΧΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΓΓΙΖΕΙ!

Μια τρομακτική αποκάλυψη κάνει το makeleio.gr και η εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ. 
Πρόκειται για κατασχεμένα αντικείμενα από αυτά που έχουν “φορτωθεί” πάνω τους τα κατακαημένα τα λαθρομεταναστάκια που με τη βοήθεια των επαίσχυντων πρακτόρων από τις ΜΚΟ που
ενεργούν και επιχειρούν εντός του ελληνικού εδάφους, παίζουν επικίνδυνα μειοδοτικά παιχνίδια εις βάρος της εθνικής ακεραιότητας της Ελλάδος. Μάλιστα την Κυριακή το πρωί μπήκε σε εφαρμογή το σχέδιο Β: 
Παραχώρηση εθνικού εδάφους με την αποδοχή από μέρους των προδοτών της Αθήνας όλων όσων υποστήριξε η γυφτοσκοπιάνη κυβέρνηση ότι δεν εισήλθε εντός της επικράτειας.
Δείτε με τι “παίζουν” κάθε μέρα και κάθε νύχτα οι λαθρομετανάστες στην Ειδομένη. Οι καημένοι οι πρόσφυγες…
Η αστυνομία ανήμπορη να αντιδράσει αφού εχει εντολή να μην τους αγγίζει. 
Kαι ποιος αστυνομικός θα ρισκάρει τη ζωή του για 700 ευρώ για να τον κάνει κομμάτια ο λαθρέποικος με την χατζάρα;

Εχουμε γίνει μειοψηφία στην ίδια μας τη χώρα και φοβόμαστε να κουνηθούμε. Από την Ειδομένη κάτοικοι μας καταγγέλουν καθημερινά ότι φοβούνται ότι θα τους σφάξουν οι λαθρό με τις χατζάρες και κλειδώνονται στα σπίτια τους. 
Οι περισσότεροι κάτοικοι έχουν αρματωθεί με όπλα.
Για να μη μιλήσουμε για μια ακόμη φορά για το πάρτι που κάνουν εκεί πάνω οι ΜΚΟ.
Θα χυθεί αίμα ρε προδότες εκεί πάνω! Και θα είναι Ελληνικό! Ακούτε ρε ανθέλληνες που έχετε κάνει την Ελλάδα γκέτο λαθρομεταναστών;
ΚΟΛΑΣΗ στην Ειδομένη με επεισόδια, δακρυγόνα και χειροβομβίδες κρότου-λάμψης! Οι κάτοικοι αρματώνονται με όπλα! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: