Τετάρτη 6 Απριλίου 2016

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ - Έλληνες αυτό που συμβαίνει είναι πολύ επικίνδυνο,όλα κρέμονται από μια κλωστή,απειλείται η ασφάλεια Ελλήνων πολιτών και ΔΕΝ επεμβαίνει καμία Αστυνομία,μόνο τους Έλληνες και τις Ελληνίδες έχουν διαταγές να χτυπάνε !

ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ-ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
Έχει καταλύθει το Σύνταγμα από τους Συριζοπασόκους και βάση των σατανιστικών διαταγών έχουν μετατρέψει την πατρίδα μας σε ένα απροστάτευτο άφραγο αμπέλι που αλλοδαποί παράνομοι αλωνίζουν κατά βούληση !
Ξεχειλίζει η οργή μέσα σε κάθε Έλληνα και Ελληνίδα !!
Τα πράγματα είναι πολύ επικίνδυνα,μιλάμε για ομάδες ανδρών που έχουν στην κατοχή τους μαχαίρια και στιλέτα! Τα παραδείγματα βιασμών και ληστειών στην Ευρώπη μας είναι γνωστά εδώ και μήνες από λαθρομετανάστες και πρόσφυγες που μας καλούν να φιλοξενήσουμε σε κάθε γειτονιά μας !
Απειλούν ότι θα σφάξουν Έλληνες και Ελληνίδες και τα σαπιοκάναλα και ειδικά της ΕΡΤ και οι αριστεροί φασίστες μας μιλάνε για τα ανθρώπινα δικαιώματα και τον πόνο των προσφύγων !
Παντελής απουσία κάθε Αντιπολίτευσης και είναι άλλη μια απόδειξη ότι τα έχουν κάνει πλακάκια μεταξύ τους καθώς έχουν τα ίδια αφεντικά! ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΑΤΟΣ? ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΟΥΣ ΡΕ !
Πλιάτσικο έκαναν στις αποθήκες τροφίμων στην Ειδομένη,δείτε το βίντεο,θα συλληφθεί κανένας από αυτούς η θα κάνει η αστυνομία πάλι τα στραβά μάτια κατόπιν διαταγών των Νεοταξιτών?
ΒΟΗΘΕΙΑ ΖΗΤΑΕΙ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΔΟΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ-ΒΟΗΘΕΙΑ ΖΗΤΑΝΕ ΡΕ
Περιμένετε να φορτωσει λιγο το βιντεο...
Σκηνικό τρομου στην Ελλάδα - Πρόσφυγες κλείνουν δρόμους και τα βάζουν με οδηγούς επειδη δεν ανοιγει τα συνορα η Ευρωπαικη Ενωση ενώ καποιοι αλλοι πετάνε στο δρόμο τα τρόφιμα και τα ρούχα που τους έχουν δώσει οι κάτοικοι...
Δωστε μεγαλη προσοχη και στο τελος στο 2:20...

Δεν υπάρχουν σχόλια: