Δευτέρα 11 Απριλίου 2016

Δειτε βιντεο...Προπηλάκισαν βουλευτή του Σύριζα Θεόδωρο Παραστατίδη στο Πολύκαστρο...να το ευχαριστηθειτε...ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΑΝ ΘΑ ΕΒΑΖΕ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ...

ΤΕΡΜΑ ΠΙΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ...ΠΡΑΞΕΙΣ...
ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ...
Το βουλευτή Κιλκίς του Σύριζα, Θεόδωρο Παραστατίδη, προπηλάκισαν σε συγκέντρωση για το προσφυγικό στο Πολύκαστρο. 
Η συγκέντρωση οργανώθηκε από την Πατριωτική Κίνηση Πολιτών Παιονίας, το βράδυ της Κυριακής 10 Απριλίου και σ' αυτήν προσκλήθηκαν οι τρεις βουλευτές του νομού και ο δήμαρχος Παιονίας. 
Οταν πήρε το μικρόφωνο για να μιλήσει στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Πολυκάστρου ο Θ. Παραστατίδης,μεγαλη ομάδα αντιπροσωπειας των κατοίκων άρχισε να τον υβρίζει και δεν του επέτρεψαν να μιλήσει, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από την αίθουσα, ενώ τον αποδοκίμαζαν μέχρι και εκτός της αίθουσας, άλλοι ζητώντας του να παραιτηθεί και άλλοι υβρίζοντας και χειρονομώντας. 
Ευτυχώς βρέθηκαν και ψυχραιμότεροι που τον προστάτεψαν καθώς έφευγε από τη συγκέντρωση.
Λίγο αργότερα, κι αφού οι διοργανωτές καυτηρίασαν την επιθετική αυτή στάση μερίδας των πολιτών, μίλησαν στους συγκεντρωμένους ο βουλευτής της ΝΔ Γιώργος Γεωργαντάς, της Χρυσής Αυγής Χρήστος Χατζησάββας και ο δήμαρχος Παιονίας Χρήστος Γκουντενούδης, αποσπώντας το χειροκρότημα των συγκεντρωμένων.
Πάντως, το κλίμα ήταν έντονα φορτισμένο από την αρχή κατά της κυβέρνησης και της πολιτικής στο προσφυγικό, για την ανυπαρξία του κράτους στον καταυλισμό της Ειδομένης, την παρουσία κοντά 25.000 προσφύγων-μεταναστών στο ν. Κιλκίς και την ανεξέλεγκτη δράση των ΜΚΟ και των ...αλληλέγγυων!

Δεν υπάρχουν σχόλια: